Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά ο Μelo 4 D 25 παίρνει και aspire αντιστάσεις ?

Για εναλλακτική του nautilus 2 αξίζει ?

Επεξ/σία από paiktaras69
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Εγω πηρα απο fasttech γιατι ειχε τα wires της coilology,το staple αξιζει απιστευτα..Βγαινει χαμηλα σε ohm και τραβαει μαπταρια αλαλ αν κανεις καλο στησιμο αξιζει

τελευταια τα δεματα απο fasttech αργουν υπερβολικα, πανε διμηνο μπορει και παραπανω

για αυτο το λογο τους εκοψα.

τελευταια παραγγελια 2 τζαμακια απο 9/3/2018παιζει να ερθουν και ιουνη,

ελπιζω οτι μεχρι τοτε δεν θα εχω ατυχημα.

34 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Ενναλακτικη του nautilus 2 πας σε zenith χωρις δευτερη κουβεντα

μιλάς για αυτόν ???  https://www.skroutz.gr/s/13693947/Innokin-Zenith.html#reviews

εχω βολευτεί  με τον ναύτιλο και με εναν kabuki κλώνο ( πολυ καλός ) αλλά λέω να πάρω και κάτι άλλο έτσι για αλλαγή. Αυτός παιζει μονο με τις δικές του αντιστάσεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναρωτήσει

για κάποιο λόγο ένας dripper που έχω δε δουλεύει πια με TC. έχω δοκιμάσει και τον έχω στήσει πολλές φορές μπας και έφταιγε το σύρμα

με το που κάνει fire γράφει 4000 βαθμούς και προφανώς δεν δίνει τίποτα

καμιά ιδέα η τον στέλνω σε τροχία?

Επεξ/σία από warlock9_0

38 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε

δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναρωτήσει

για κάποιο λόγο ένας dripper που έχω δε δουλεύει πια με TC. έχω δοκιμάσει και τον έχω στήσει πολλές φορές μπας και έφταιγε το σύρμα

με το που κάνει fire γράφει 4000 βαθμούς και προφανώς δεν δίνει τίποτα

καμιά ιδέα η τον στέλνω σε τροχία?

Tι συρμα χρησιμοποιεις?

Στις 5/1/2018 στις 3:34 ΠΜ, th3ofilos είπε

Πολυ καλοι επισκευασιμοι χωρις διαροες ειναι ο Themis για αερατο και ο  siren v2 για τσιγαρισιο, ο themis ειναι leakproof, ο siren δεν ειναι αλλα δυσκολα θα σου κανει διαροη

Στις 5/1/2018 στις 2:05 ΠΜ, akpe είπε

Αν είσαι του αεράτου, τσέκαρε και τον Zeus. Είναι λίγο περίεργος στο στήσιμο, αλλά δεν θα έχεις διαρροή ακόμα και να προσπαθήσεις. Ο πρώτος είναι μόνο μονής αντίστασης, αλλά έχει βγει και σε έκδοση για διπλή αντίσταση.

Ευχαριστώ πολύ, κατέληξα στον Themis, παραλαμβάνω και ενημερώνω. Ελπίζω να έχει εύκολο στήσιμο για αρχάριους. 

Αν έχει κάποιος κανένα tip για το βαμβάκι θα το εκτιμούσα.

4 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Tι συρμα χρησιμοποιεις?

ss316 28 το οποίο το κάνω twisted αλλά δεν είναι το σύρμα, δουλεύει κανονικά σε wattage mode

το θέμα είναι τι αλλο μπορεί να είναι και δεν παίζει το temp control

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει αυτό το υγρό σε μεγαλύτερο μπουκάλι ή shake n vape εκδοχή. Επίσης να προτιμήσω αυτή την έκδοση σε high vg (δλδ λιγότερη γεύση περισσότερο ντουμάνι) ή την κανονική εκδοχή;

Εάν έχετε κάποια καλύτερη και φτηνότερη πρόταση για κάτι δροσερό κοκτέιλ φάση pinacolada, μαργαρίτα κλπ δεκτή

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MySql

καλησπερα

μια συντομη απορια,

φτιαχνω μια συνταγη και κολλησα στο Acetyl Pyrazine 5% (TPA) (PG)

το οποιο δεν εχω!

μπορω αντι αυτου να βαλω ETHYL MALTOL?

15 λεπτά πριν, MySql είπε

Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει αυτό το υγρό σε μεγαλύτερο μπουκάλι ή shake n vape εκδοχή. Επίσης να προτιμήσω αυτή την έκδοση σε high vg (δλδ λιγότερη γεύση περισσότερο ντουμάνι) ή την κανονική εκδοχή;

Εάν έχετε κάποια καλύτερη και φτηνότερη πρόταση για κάτι δροσερό κοκτέιλ φάση pinacolada, μαργαρίτα κλπ δεκτή

Ευχαριστώ

Μπορεις να δοκιμασεις το αρωμα vldv lemon ice..Ειναι 1 αρωμα μονο οποτε απτα το πετας σε ενα μπουκαλακι,ριχνεις νικοτινη pg και vg οπως θα εκανες στο shake and vape..Αραιωση αναλογα το ποσοστο vg,εμενα μου αρεσε στο 10% στο full vg για ευκολη εναλλακτικη με φρουτα..Ειναι λεμονι μεντα,που εχει και μια δοση απο παγακια..

13 λεπτά πριν, tornado είπε

καλησπερα

μια συντομη απορια,

φτιαχνω μια συνταγη και κολλησα στο Acetyl Pyrazine 5% (TPA) (PG)

το οποιο δεν εχω!

μπορω αντι αυτου να βαλω ETHYL MALTOL?

Καμια σχεση το ενα με το αλλο,η πυραζινη ειναι κατι σε ξηροκαρπια,ενω η μαλτολη μαλλι της γριας...Δωσε τη συνταγη να σου πουμε αν μπορεις να την παραλειψεις..

2 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Μπορεις να δοκιμασεις το αρωμα vldv lemon ice..Ειναι 1 αρωμα μονο οποτε απτα το πετας σε ενα μπουκαλακι,ριχνεις νικοτινη pg και vg οπως θα εκανες στο shake and vape..Αραιωση αναλογα το ποσοστο vg,εμενα μου αρεσε στο 10% στο full vg για ευκολη εναλλακτικη με φρουτα..Ειναι λεμονι μεντα,που εχει και μια δοση απο παγακια..

Καμια σχεση το ενα με το αλλο,η πυραζινη ειναι κατι σε ξηροκαρπια,ενω η μαλτολη μαλλι της γριας...Δωσε τη συνταγη να σου πουμε αν μπορεις να την παραλειψεις..

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1415693/Goofy's Juice

18 λεπτά πριν, tornado είπε

Μπορεις να βαλεις το graham cracker και το hazelnut απο 0.1% παραπανω.Δεν θα βγει το ιδιο αλλα εγω αυτα θα αλλαζα αν δεν ειχα πυραζινη,γιατι ουσιαστικα μπουσταρει τα μπισκοτα και τα ξηροκαρπια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...