Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μπας και ξερει κανενας που μπορω να βρω καποιο κοφτη για συρματα που δεν χαλαει?Εχω σπασει 2 κοφτακια,και το μονο που δεν χαλαει ειναι ο κοφτης της πενσας που ζυγιζει 1 κιλο και οσο να ναι δεν βολευει
th3ofilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Μπας και ξερει κανενας που μπορω να βρω καποιο κοφτη για συρματα που δεν χαλαει?Εχω σπασει 2 κοφτακια,και το μονο που δεν χαλαει ειναι ο κοφτης της πενσας που ζυγιζει 1 κιλο και οσο να ναι δεν βολευει Εχω αυτο και καλα το ειδικο που πουλανε και δεν μου εχει παθει κατι
nrkmaiden Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Μπας και ξερει κανενας που μπορω να βρω καποιο κοφτη για συρματα που δεν χαλαει?Εχω σπασει 2 κοφτακια,και το μονο που δεν χαλαει ειναι ο κοφτης της πενσας που ζυγιζει 1 κιλο και οσο να ναι δεν βολευει 2 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Εχω αυτο και καλα το ειδικο που πουλανε και δεν μου εχει παθει κατι Εγω εχω ενα μπλε που γραφει plato πανω. Λογικα αυτο θα λεει και ο the3ofilos. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος το εχω 7~ μηνες περιπου κοβει πολυ καλα ακομα.
akpe Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, invisiblesurfer said: Ειμαι σε αναζητηση leak-proof επισκευασιμου, και διαβαζω πολυ θετικα reviews για το Coil Master ELFY. Έχει κανεις σας εμπειρια απο τον εν λογω ατμο (ή ενδεχομενως καποιον άλλο leak proof); Αν είσαι του αεράτου, τσέκαρε και τον Zeus. Είναι λίγο περίεργος στο στήσιμο, αλλά δεν θα έχεις διαρροή ακόμα και να προσπαθήσεις. Ο πρώτος είναι μόνο μονής αντίστασης, αλλά έχει βγει και σε έκδοση για διπλή αντίσταση. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από akpe
th3ofilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καλοι επισκευασιμοι χωρις διαροες ειναι ο Themis για αερατο και ο siren v2 για τσιγαρισιο, ο themis ειναι leakproof, ο siren δεν ειναι αλλα δυσκολα θα σου κανει διαροη Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από th3ofilos
palasd Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Για μένα το καλύτερο κοφτάκι που δεν έχει πάθει τίποτα πάνω από ένα χρόνο είναι ο νυχοκόπτης 1
Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ξερει κανενας αν σταματανε συρματα,κοφτακια κλπ στο τελωνειο?
ny_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Karamol3golas said: Ξερει κανενας αν σταματανε συρματα,κοφτακια κλπ στο τελωνειο? Φίλε μου, από πρόσφατη παραγγελία που έκανε ο κολλητός μου δεν του σταμάτησαν τίποτα στο τελωνείο ... Παράγγειλε κοφτάκια, σύρματα, γυαλί για atomizer, και 3-4 προστατευτικά δαχτυλίδια. & Η άσχετη πληροφορία της ημέρας: Σήμερα κλείνω δυο μήνες χωρίς τσιγάρο 8 minutes ago, MySql said: Tinaftore. Wtf? Πρόκειται για είδος διαστημόπλοιου ? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από ny_ 1
palasd Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το δευτερό είναι έτοιμο για χρήση όσο για το πρώτο βάλτο σε έλεγχο μην πάρεις καμένο αλήθεια πως βαμβακώνέται πετάς ένα παντ επάνω Σίγουρα πάντως δεν νομίζω κανένας να ατμίζει με τέτοια πράγματα Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από palasd
MySql Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, palasd είπε το δευτερό είναι έτοιμο για χρήση όσο για το πρώτο βάλτο σε έλεγχο μην πάρεις καμένο αλήθεια πως βαμβακώνέται πετάς ένα παντ επάνω Σίγουρα πάντως δεν νομίζω κανένας να ατμίζει με τέτοια πράγματα Το πρώτο μου κάνει περισσότερο για κουνουποπαγίδα σαν αυτά τα ηλεκτρικά που πουλάνε οι πλανόδιοι κινέζοι... Λογικά όταν πλησιάζει κουνούπι πατάς το fire και ατμίζεις Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από MySql
Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1ον ελπιζω να περνανε γιατι εφυγε παραγγελια 30 ευρω σε συρματα και θα κλαψω αν δεν περασουν ..Κατα 2ον εχει δοκιμασει κανενας αυτο το wick που ειναι σαν συρμα?Εντυπωσεις?
MySql Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε 1ον ελπιζω να περνανε γιατι εφυγε παραγγελια 30 ευρω σε συρματα και θα κλαψω αν δεν περασουν ..Κατα 2ον εχει δοκιμασει κανενας αυτο το wick που ειναι σαν συρμα?Εντυπωσεις? Γιατί δεν παίρνεις ένα τέτοιο να κάνεις δουλειά σου; Sorry για το τρολάρισμα δεν ξέρω θα παραγγείλω και εγώ πραγματακια από gearbest και θα σας πω Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από MySql
Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, MySql είπε Γιατί δεν παίρνεις ένα τέτοιο να κάνεις δουλειά σου; Sorry για το τρολάρισμα δεν ξέρω θα παραγγείλω και εγώ πραγματακια από gearbest και θα σας πω Εγω πηρα απο fasttech γιατι ειχε τα wires της coilology,το staple αξιζει απιστευτα..Βγαινει χαμηλα σε ohm και τραβαει μαπταρια αλαλ αν κανεις καλο στησιμο αξιζει
palasd Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εγώ έχω την συλλογή τους και το συγκεκριμένο σε 3αρι πυρήνα 3 σπείρες και δύο μισές βγαίνει στο 0,34 πάντως να πω την αλήθεια εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορές στην γεύση μεταξύ τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις