Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά μάλλον  εγώ δεν τα έλεγα σωστά το έχω έτοιμο με και το ατμίζω και θέλω να χαμηλώσω το ποσοστό αρώματος για να δοκιμάσω ευχαριστώ για την  βοήθεια είχα κολλήσει τρελά όλα οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα!
Θέλοντας να μπω στο χώρο του ατμίσματος έριξα μια ματιά στο σκρουτζ.
Να πω ότι είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα.

Από τα σχόλια και τις αξιολογήσεις κατέληξα στο Eleaf iStick Pico 75Watt μαζί με το Eleaf Melo 4 D22 το οποίο σε σχέση με το 3 από ότι διαβάζω έχει λιγότερες διαρροές.

Είναι ένας καλός συνδιασμός για κάποιον για πρώτο ηλεκτρονικό?

Spoiler
Spoiler
Spoiler

27 λεπτά πριν, petran91 είπε

Καλημέρα!

Από τα σχόλια και τις αξιολογήσεις κατέληξα στο Eleaf iStick Pico 75Watt μαζί με το Eleaf Melo 4 D22 το οποίο σε σχέση με το 3 από ότι διαβάζω έχει λιγότερες διαρροές.

Καλημέρα! 

Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για νέο στο ατμισμα. Το mod ειδικά αρκετά μικρό και βολικό, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα π.χ.(προβληματική οθόνη). Επίσης, αρκετά ανθεκτικό στις πτώσεις. 

Με τον συγκεκριμένο ατμοποιητη δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από αυτά που διαβάζω είναι καλύτερος από τον 3 οπότε μια χαρά φαίνεται 

Μόλις τώρα, GiorgiosM. είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλημέρα! 

Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για νέο στο ατμισμα. Το mod ειδικά αρκετά μικρό και βολικό, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα π.χ.(προβληματική οθόνη). Επίσης, αρκετά ανθεκτικό στις πτώσεις. 

Με τον συγκεκριμένο ατμοποιητη δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από αυτά που διαβάζω είναι καλύτερος από τον 3 οπότε μια χαρά φαίνεται 

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Χρειάζομαι κάτι άλλο για να ξεκινήσω; Ή παίρνω αυτά τα 2 και είμαι έτοιμος; (πέρα από τα υγρά προφανώς :P )

1 λεπτό πριν, petran91 είπε

Χρειάζομαι κάτι άλλο για να ξεκινήσω; Ή παίρνω αυτά τα 2 και είμαι έτοιμος; (πέρα από τα υγρά προφανώς :P )

Θα χρειαστείς μπαταρία 18650 που μπαίνει μέσα στο mod, κατά προτίμηση 2 μπαταρίες για να φορτίζεις την μια και να χρησιμοποιείς την αλλη. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις και έναν εξωτερικό φορτιστή για τις μπαταρίες, το κόστος του γύρω στα 10€

• Thanks 1

21 λεπτά πριν, petran91 είπε

Να σου τονίσω μονάχα ότι το στυλ αυτού του ατμοποιητή είναι σαν ναργιλέ με πολλά ντουμάνια 

20 λεπτά πριν, GiorgiosM. είπε

Θα χρειαστείς μπαταρία 18650 που μπαίνει μέσα στο mod, κατά προτίμηση 2 μπαταρίες για να φορτίζεις την μια και να χρησιμοποιείς την αλλη. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις και έναν εξωτερικό φορτιστή για τις μπαταρίες, το κόστος του γύρω στα 10€

Για τον εξωτερικό φορτιστή είδα ότι τον προτείνουν γενικότερα οπότε θα τον βάλω στην λίστα και αυτον.

1 λεπτό πριν, palasd είπε

Να σου τονίσω μονάχα ότι το στυλ αυτού του ατμοποιητή είναι σαν ναργιλέ με πολλά ντουμάνια 

Ωραία, αυτό είχα στο μυαλό μου κι εγώ. Αν δεν με ικανοποιήσει σε κάτι δοκιμάζω και τσιγαρίσιο. Είναι πολύ αρχή ακόμα, έχω πολύ πειραματισμό μπροστά μου!

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

για το συγκεκριμένο μοντ πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις φορτιστή γιατί στην φόρτιση μένει ανοιχτή η οθόνη και έχει αναφερθεί  μερικές φορές να καίγονται κάποια πίξελ

3 ώρες πριν, petran91 είπε

Καλημέρα!

Μπορεις να στειλεις ενα λινκ,γιατι δεν βρισκω σε κιτ πουθενα το pico με τον melo 4 σε σετ,και αν δεν τους παρεις σε σετ που βγαινουν πιο οικονομικα,στην ιδια τιμη ισως μπορεις να βρεις κατι καλυτερο

39 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Μπορεις να στειλεις ενα λινκ,γιατι δεν βρισκω σε κιτ πουθενα το pico με τον melo 4 σε σετ,και αν δεν τους παρεις σε σετ που βγαινουν πιο οικονομικα,στην ιδια τιμη ισως μπορεις να βρεις κατι καλυτερο

Σε Κιτ είναι με το melo 3. 

https://www.skroutz.gr/s/9466753/Eleaf-Istick-Pico-Kit.html

Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο οικονομικό τόσο το καλύτερο, οπότε αν υπάρχει κάτι σε αντίστοιχη τιμή με το kit αυτό, ακόμα καλύτερα.

Pico 75 + melo 4 βγαίνει 45€

Ειμαι σε αναζητηση leak-proof επισκευασιμου, και διαβαζω πολυ θετικα reviews για το Coil Master ELFY. Έχει κανεις σας εμπειρια απο τον εν λογω ατμο (ή ενδεχομενως καποιον άλλο leak proof);

Έχω τον OBS Nano Engine που δεν εχει καθολου απωλειες, αλλα μου διαβαζει λαθος τις αντιστασεις που του βαζω (προ-στριμμενες), και αυτο το εχω επιβεβαιωσει με πολλους αλλους. 

2 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Ειμαι σε αναζητηση leak-proof επισκευασιμου, και διαβαζω πολυ θετικα reviews για το Coil Master ELFY. Έχει κανεις σας εμπειρια απο τον εν λογω ατμο (ή ενδεχομενως καποιον άλλο leak proof);

Έχω τον OBS Nano Engine που δεν εχει καθολου απωλειες, αλλα μου διαβαζει λαθος τις αντιστασεις που του βαζω (προ-στριμμενες), και αυτο το εχω επιβεβαιωσει με πολλους αλλους. 

Συνηθως αυτο ειναι θεμα μοντ..Ποιο μοντακι εχεις?

• Like 1

Το Geekvape Aegis. Δεν είναι θέμα mod, έχω δοκιμάσει και άλλους ατμο στο mod μου χωρίς διαφοροποίηση στα Ω. Αντίθετα τον ατμο τον έχω δοκιμάσει σε διάφορα mods και με διαφορετικές έτοιμες αντιστάσεις και δείχνει τα ίδια λανθασμένα Ω.

5 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Τσιγαρισιο ή αερατο????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...