Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry, δικό μου το λάθος, σε πήρα σοβαρά για λίγο, προφανώς τρολλάρεις.

Σου παραθέτει ο άλλος αυτούσιο το συγκεκριμένο άρθρο του ΦΕΚ, σελίδα 9 , άρθρο 16 που αναφέρει "απαγορεύονται οι διασυνοριακές πωλήσεις από το εξωτερικό προς την Ελλάδα" και εσύ ακόμα το τραγούδι σου, "που το λέει ο νόμος, δεν υπάρχει πουθενά τέτοιος νόμος, που το διαβάσατε", κτλ.

Προφανώς εμείς έχουμε το πρόβλημα κατανόησης και δεν διαβάσαμε το ΦΕΚ, το "απαγορεύονται οι διασυνοριακές πωλήσεις ηλ. τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης από το εξωτερικό προς την Ελλάδα" σημαίνει ότι επιτρέπεται ελεύθερα να φέρνεις προιόντα ηλ. τσιγάρου από έξω, δεν το λέει αρκετά καθαρά, θέλει νομικές γνώσεις.

Είσαι από τους τύπους που ο υπεύθυνος αρμόδιος Υπουργός να έρθει με τον νόμο στα χέρια και να σου πει "ναι, απαγορεύεται" θα συνεχίσεις να λες τα δικά σου.

Συνέχισε, πείθεις.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οδηγία της Ε.Ε. δίνει ένα στόχο και λέει πως η εκάστωτε χώρα μπορεί να δημιουργήσει πιο σφιχτές πολιτικές εφόσον το επιθυμεί.

Το τι λέει ο νόμος και το πως μεταφράζεται από την κάθε υπηρεσία είναι άλλη ιστορία.

Δε διάβασα για το τι και πότε παρέλαβες σχετικά με ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά:

τα ΕΛΤΑ είναι υπεύθυνα για τις εισαγωγές, σε τηλεφωνική μου επικοινωνία παλαιότερα με το τελωνείο ούτε αυτοί ήξεραν τι γίνεται ακριβώς. Όπως επισης με ενημέρωσαν πως το ΕΛΤΑ οτιδήποτε θεωρεί παράνομο απλά το σταματάει και το στέλνει για καταστροφή.

αυτά για το διάστημα από τον Οκτώβριο '17 έως τώρα, εκτός και αν κάτι άλλαξε πρόσφατα

η νομοθεσία και το νομικό πλαίσιο προυπήρχαν απλώς η εφαρμογή τους άρχισε να γίνεται από τον πανικό του Οκτωβρίου

Επεξ/σία από KiriosD
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Επισης για 100μλ το αρωμα θα ειναι:4 ml ry4double ,1ml peanut butter,1ml hazelnut,0,5ml graham cracker clear kai 0.3ml pyrazine...Τα αρωματα να ειναι απο τις εταιριες που αναφερει,γιατι αλλιως βγαινει διαφορετικη η συνταγη..

ευχαριστω για τις απαντησεις,

την συνταγη του e-recipe δεν μπορω να την τροποποιησω για να κανω αυτο που θελω?

Δημοσ.

σαν να μου φαίνεται ότι έπεσε σκούπα και έχασα το πρωινό μου σχόλιο τεσπα

Και εγώ όταν κατέβω θέλω να δοκιμάσω το gummy bear και  saltybaco.

ΜΙα βοήθεια παρακαλώ έχει κολήσει το μυαλό μου έχω ένα υγρό ας πούμε 10 ml 60vg 40 pg 2 mg 20 % άρωμα και θέλω να το πάω σε 15% άρωμα τι κάνω ?

1 λεπτό πριν, tornado είπε

ευχαριστω για τις απαντησεις,

την συνταγη του e-recipe δεν μπορω να την τροποποιησω για να κανω αυτο που θελω?

Στην συνταγή έχει ένα κλειδί μπλε   άμα πατήσεις εκεί σε αφήνει  να κάνεις αλλαγές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, palasd είπε

ΜΙα βοήθεια παρακαλώ έχει κολήσει το μυαλό μου έχω ένα υγρό ας πούμε 10 ml 60vg 40 pg 2 mg 20 % άρωμα και θέλω να το πάω σε 15% άρωμα τι κάνω ?

φτιάχνεις την ίδια συνταγή με 15% (στη σελιδα/εφαρμογη που χρησιμοποιείς)

και προσθέτεις τη διαφορά pg/vg/nic που θα προκύψει σε σχέση με τη συνταγή των 20%

επειδή ήδη έχεις 2ml αρώματος μέσα θα καταλήξεις με 13.5-14ml τελικού υγρού

φτιάχνεις την ίδια συνταγή λοιπόν με 15% που θέλεις και αυξάνεις τη ποσότητα που επιθυμείς να φτιάξεις (σε αυτή τη περίπτωση γύρω στα 13.5ml θα πρέπει να πας για να καταλήξεις στην υπάρχουσα ποσότητα ml αρώματος που έχεις ήδη)

VG 2.1 ml 

PG 1.3 ml

Nic 0.07 ml (δε πιστεύω να καταλάβεις τη διαφορά αν το παραλείψεις)

Επεξ/σία από KiriosD
  • Thanks 1
Δημοσ.

έχω έτοιμη αυτήν την συνταγή http://e-liquid-recipes.com/recipe/114211/Halo Tribeca Clone  και θέλω να δω πως θα είναι άμα την κάνω με 15% άρωμα . Έκανα αυτό που είπες στα 100 μλ  με 20% μου βγάζει 2 nic 100mg 18 ml pg 60ml vg  20ml άρωμα άμα βάλω 15% άρωμα μου βγάζει 2 nic 100mg 23 ml pg 60ml vg  15ml άρωμα  η διαφορά είναι 5 μλ pg αν το κάνω όπως λες και βάλω 5 μλ τότε το υγρό μου θα γίνει 105 μλ και μου αλάζει νικοτίνη και pg vg ratio άμα βάλω όμως βάση 2mg  40/60  5 ml τότε λογικά θα μείνουν όλα εντάξει εκτός από το άρωμα σωστά ?

Δημοσ.

παιδια  καλημερα  μια ερωτηση  εν ταχη.......εχω μια αντισταση την 0.6ohm U-tech εχω  το  Aspire PockeX AIO δεν  τη  εχω  βαλει  ακομα  

οταν  το  πηρα  μοπυ  ειπαν  οτι  ειναι  για  ποιο  σφιχτές τζουρες.Αυτη  που  εχει  απο  τη  μανα  του  οταν  ατμιζο ειναι ποιο  αερατες δεν βαζεις  πιεση να ρουφιξης  τη τζουρα  

οταν  λεμε  ποιο  σφιχτή  η τζουρα  τη σημαινει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, geovilmarbeb είπε

παιδια  καλημερα  μια ερωτηση  εν ταχη.......εχω μια αντισταση την 0.6ohm U-tech εχω  το  Aspire PockeX AIO δεν  τη  εχω  βαλει  ακομα  

οταν  το  πηρα  μοπυ  ειπαν  οτι  ειναι  για  ποιο  σφιχτές τζουρες.Αυτη  που  εχει  απο  τη  μανα  του  οταν  ατμιζο ειναι ποιο  αερατες δεν βαζεις  πιεση να ρουφιξης  τη τζουρα  

οταν  λεμε  ποιο  σφιχτή  η τζουρα  τη σημαινει? 

Αν εχεις καπνισει,οταν ρουφας τσιγαρο,επειδη δεν  υπαρχει ροη αερα,ρουφας τον καπνο στο στομα,και οταν βγαζεις το τσιγαρο τοτε αναπνεεις κανονικα ρουφωντας,και ετσι κατεβαζεις τον καπνο..Κατι παρομοιο ειναι η σφιχτη τζουρα...

1 ώρα πριν, palasd είπε

έχω έτοιμη αυτήν την συνταγή http://e-liquid-recipes.com/recipe/114211/Halo Tribeca Clone  και θέλω να δω πως θα είναι άμα την κάνω με 15% άρωμα . Έκανα αυτό που είπες στα 100 μλ  με 20% μου βγάζει 2 nic 100mg 18 ml pg 60ml vg  20ml άρωμα άμα βάλω 15% άρωμα μου βγάζει 2 nic 100mg 23 ml pg 60ml vg  15ml άρωμα  η διαφορά είναι 5 μλ pg αν το κάνω όπως λες και βάλω 5 μλ τότε το υγρό μου θα γίνει 105 μλ και μου αλάζει νικοτίνη και pg vg ratio άμα βάλω όμως βάση 2mg  40/60  5 ml τότε λογικά θα μείνουν όλα εντάξει εκτός από το άρωμα σωστά ?

Το 90% των συνταγων του elr ειναι κακιστες,δεν ξερω για τη συνγκεκριμενη(αν και μαλτολη και πυριζινη στο 3 και 2 ειναι υπερβολικα πολυ,εχω θα κατεβαζα αρκετα απο κει,η πυραζινη παιζει σε πολυ μικρα ποσοστα,εως το πολυ 0.5,μαλτολη δεν χρησιμοποιω συχνα για να ξερω αλλα νομιζω το ιδιο και λιγοτερο),αλλα απο το 2015 εχουν αλλαξει δραματικα πολλα στους ατμοποιητες,και τα 20% που προτεινουν ειναι κατα 99% υπερβολικα ποσοστα...Να κοιτατε συνταγες πιο καινουριες..Επισης νομιζω το τριμπεκα εχει βγαλει και αρωμα,που δεν συμφερει γιατι ζηταει 20% αραιωση(θελει οντως γυρω στο 15%) και εχει και 7-8 ευρω,αλλα αν θες μπορεις να το δοκιμασεις..Τελος να ξερεις,το ry4d παιζει οντως και σε τετοια ποσοστα,απλα αρχιζει να βνγαζει πολυ την καραμελα αν δεν βαλεις και καποιο αλλο βαρυ καπνικο μεσα

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1
Δημοσ.

Tribeca άρωμα εδώ που είμαι ακόμα δεν .

Εγώ κάνω αυτήν την συνταγή περίπου 6 μήνες και την γουστάρω τρελά απλά ήθελα να ρίξω το ποσοστό αρώματος στο 15% από το έτοιμο να δοκιμάσω και την επόμενη φορά από το συμπυκνωμένο να το κάνω σε αυτό το ποσοστό . 

Επίσης θα διαφωνήσω ότι το erl έχει χάλια συνταγές απλά θέλει ψάξημο  και να μερικές αγαπημένες 

http://e-liquid-recipes.com/recipe/531197/My Dude (Enyawreklaw / DiyOrDie)

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1189089/Love Affair (Profiterole)

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1763662/Lemon Tart V4

Δημοσ.

Κατ αρχην δεν ειπα οτι ειναι ολες χαλια,την τελευταια την κανω και γω,ενω γενικα οι 2 τελευταιες ειναι καινουριες.Για την πρωτη δεν ξερω δεν την εχω δοκιμασει,αλλα δοκιμασε να κατεβασεις ολα τα ποσοστα λιγο και ισως σου βγει καλυτερη...Εγω αναφερθηκα σε παλαιες συνταγες που εχουν υπερβολικα ποσοστα(καποιες καινουριες εχουν μεγαλα ποσοστα αλλα συγκεκριμενα αρωματα,οπως το lemon meringue pie και αλλα της capella,που γενικα ειναι σχετικα αδυναμα αρωματα σε σχεση με ιδια αλλης εταιριας )..Αν βαζεις υπερβολικα ποσοστα απο ενα αρωμα δεν σημαινει οτι θα παρεις περισσοτερη γευση,αλλα συχνα θα δημιουργησει χημικες νοτες..Και γω παιρνω συνταγες απο κει απλα εχω καποαι κριτηρια

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, palasd είπε

Tribeca άρωμα εδώ που είμαι ακόμα δεν .

Εγώ κάνω αυτήν την συνταγή περίπου 6 μήνες και την γουστάρω τρελά απλά ήθελα να ρίξω το ποσοστό αρώματος στο 15% από το έτοιμο να δοκιμάσω και την επόμενη φορά από το συμπυκνωμένο να το κάνω σε αυτό το ποσοστό . 

Επίσης θα διαφωνήσω ότι το erl έχει χάλια συνταγές απλά θέλει ψάξημο  και να μερικές αγαπημένες 

http://e-liquid-recipes.com/recipe/531197/My Dude (Enyawreklaw / DiyOrDie)

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1189089/Love Affair (Profiterole)

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1763662/Lemon Tart V4

Για να μην κάνεις κάθε φορά την ίδια διαδικασία απλά πολλαπλασιααε τα ποσοστά του κάθε αρώματος στην συνταγή με 0.75 δηλαδή 25% πτώση και εν τέλει το υγρό θα βγαίνει σε 15% άρωμα, και προφανώς αποθήκευσε τα νούμερα για να τα ξανά χρησιμοποιήσεις 

Δημοσ.

το θέμα μου είναι μόνο για μια φορά για να δοκιμάσω μετά  δεν έχω κάποιο θέμα αγοράζω 30 ή 50 μλ  αρώματος  έτοιμης συνταγής οπότε το κάνω ότι θέλω .

Άρα στα 100 μλ πρέπει να βάλω άλλα 5 μλ βάσης σωστά ?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, palasd είπε

το θέμα μου είναι μόνο για μια φορά για να δοκιμάσω μετά  δεν έχω κάποιο θέμα αγοράζω 30 ή 50 μλ  αρώματος  έτοιμης συνταγής οπότε το κάνω ότι θέλω .

Άρα στα 100 μλ πρέπει να βάλω άλλα 5 μλ βάσης σωστά ?

Εάν τα 100ml τα έφτιαξες με 20% άρωμα τότε πρέπει να προσθέσεις 30ml βάση για να καταλαλήξεις σε 15% άρωμα

Δημοσ.

Palasd, επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς, πες τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στην συνταγή. Τι ποσότητα υγρού θέλεις να βγάλεις, πόσο άρωμα να βάλεις συνολικά και τι αναλογία vg/pg θέλεις να σου βγει; Ή έχεις φτιάξει ήδη κάποια ποσότητα υγρού και θέλεις να ρίξεις το ποσοστό του αρώματος σε αυτό;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...