Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, MySql είπε

Δεν ξέρω εάν συμφωνείς αλλά έχω καταλήξει ότι καλύτερα οι γεύσεις δένουν με κεικ, κονφλέιξ κλπ... Σκέτες κρέμες λεμόνι, φράουλα και πορτοκάλι σου δίνουν την αίσθηση ότι πίνεις πορτοκαλάδα. 

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τπτ στα δοκιμαστήρια έχουν κακούς ατμοποιητές. Νομίζω μου είχες προτείνει famous παλιά λέει τπτ η φράουλα με κέικ που έχει;

Το gummy bear επίσης το φοβάμαι σαν γεύση ότι θα βγάζει φαρμακίλα λόγω του πολύ γλυκού του προφίλ

Σε άλλες γεύσεις έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι από τα παρακάτω για μια γνώμη;

https://atmostar.gr/προϊόν/carribean-passion-glas-basix-series-60ml/#

http://www.zerobacco.gr/ygra-anaplirosis/black-note-tpd-liquids/black-note-legato-10ml-tpd.html

http://www.zerobacco.gr/shake-n-vape/umami-flavors-shake-n-vape/umami-sin-cookie-shake-n-vape-60ml.html

https://vapexperts.gr/shake-vape-diy/charlies-mix-and-vape/b-stumps-60ml-mix-vape-charlie-s-chalk-dust-detail

Της ιδιας σειρας ειναι και το strawberry ice cream...Γενικα εγω θα εμπιστευομουν υγρα της εταιριας γιατι παρτακολουθω συχνα ποστ των κατασκευαστων σε σελιδες και γνωριζουν αρκετα καλα..Επισης το famous μονο φραουλα δεν εχει :P..Αν λεμε και οι 2 της eliquid france,αλλα αυτο ειναι ψιλοβαρυ καπνικο με κρεμες και μπισκοτα

33 λεπτά πριν, otakis είπε

εάν είναι καλούτσικη, ενδιαφέρομαι...

γενικά οι φράουλες αφήνουν μάκα, αλλά είναι πολύ γευστικές, ιδιαίτερα οι λεμονοφράουλες :-)

Strawberry Ripe 4%
Sweet strawberry 3%

Bavarian cream tpa 4%
Vanilla custard V1 CAP 2% εχω την εντυπωση ηταν..Γενικα το ripe/sweet σε αυτες τις αναλογιες ειναι πολυ γνωστος συνδιασμος..

Επισης να πω οτι ειναι κλεμμενη η συνταγη :P ,απλα δεν θυμαμαι απο που την βρηκα να δωσω credits..

24 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Το αραιωσα λιγο και ειναι σιγουρα καλυτερα. Γενικα λες να εχω καποιο μελλοντικο προβλημα λογω θερμοκρασιας?

Οχι κατι σοβαρο,απλα καλυτερα να το αποφευγεις..Δοκιμασε με 1 λιτερη σπειρα αλλα ανοιχτες,ισως ειναι καλυτερα,αν δεν θες να δοκιμασεις αλλο συρμα

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Οχι κατι σοβαρο,απλα καλυτερα να το αποφευγεις..Δοκιμασε με 1 λιτερη σπειρα αλλα ανοιχτες,ισως ειναι καλυτερα,αν δεν θες να δοκιμασεις αλλο συρμα

εννοεις 4 σπειρες αντι για 5 που το κανω?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

εννοεις 4 σπειρες αντι για 5 που το κανω?

ναι,και ανοιξε τες,να ενουν ενα ελαχιστο κενο μεταξυ τους ωστε να μην ακουμπαει η μια την αλλη,Ωστε να βγει η αντισταση στο ιδιο πλατον με την προηγουμενη πιου ειχε 5 σπειρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά για ατμοποιητές και mods ψωνίζω ΠΑΝΤΑ από gearbest.com ή fasttech.com 

Και τα υγρά μου τα φτιάχνω μόνος μου αφού φέρω βάση του ενός λίτρου (1L - 80/20 βάση με ή χωρίς νικοτίνη) + αρώματα, πάμφθηνα από Ισπανία και esmokingspain.es 

MHN ακούτε τις ψεύτικες φήμες που διαδίδουνε σε ομάδες + forums περί "τα σταματάνε στο τελωνείο".
ΤΙΠΟΤΑ δεν σταματάνε (όποιος διαφωνεί του δείχνω screenshot από την αγορά από τα τελευταία 2 mods ή τους 6 ατμοποιητές μου καθώς και τις ίδιες τις συσκευές στα χέρια μου). 

Ισχύει *ΜΟΝΟ* για ΥΓΡΑ *ME NIKOTINH*, κι αυτό με τη δικαιολογία της Νικοτίνης. Τον ατμοποιητή όπως και το mod ΔΕΝ έχει το δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑ τελωνείο να στον σταματήσει μιας και δεν είναι παράνομη ούτε η αγορά του ούτε η κατοχή του. Worse case scenario θα σου ζητήσουνε 3 έως 5€ για εκτελωνισμό επειδή είναι εισαγωγή από Κίνα.

Και για όποιον απορεί για το λόγο που "τόσος κόσμος το λέει" , ας βγει μια βόλτα στην πόλη του να δει ΠΟΣΑ καταστήματα για ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουνε ανοίξει τα τελευταία 5 χρόνια. Και φυσικά τις τιμές τις ανεβάσανε στα ύψη και έπαιξε αισχροκέρδια.. και όλοι τους παρατήσαμε και αρχίσαμε να τα φέρνουμε μόνοι μας φτηνά από έξω.. οπότε με αφορμή την απαγόρευση στην νικοτίνη των τσιγάρων, όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και το προσωπικό τους, έχουνε ξεκινήσει από κοινού μια εξστρατεία παραπληροφόρισης προκειμένου να σταματήσουνε το βούλιασμα των καταστημάτων τους.

Από κει και πέρα είναι στο τι θέλει ο καθένας.

Τα χεις περίσσια και θες να τα δώσεις σε αυτούς με το να πληρώσεις το DNA Chip MOD για 150 ή 200€;

Μαγκιά σου. Απλά να ξέρεις ότι το ακριβώς ίδιο mod το έφερα εγώ με 60$ (~ 56€).. βέβαια ναι, εγώ περίμενα κοντά 1μιση μήνα να έρθει από Κίνα. Μεγάλο πρόβλημα.

Και μιας και το θυμήηθκα και έχω μόνο 1μιση λίτρο αρώματα αυτή τη στιγμή, παώ μια βόλτα από esmokingspain να μου φέρω άλλο 1 λίτρο σοκολάτας που έχω μόνο 500ml και τελειώνει λολ

Showoff + απόδειξη όλων των παραπάνω:

CUzd1kN.jpg

1 λίτρο καραμέλα + 1 λίτρο σοκολάτα της TPA. Δεν πρόλαβαν να ωριμάσουν καν τα έχω φτιάξει πριν 45 μέρες.

4 ατμοποιητές εκ των οποίων οι 3 αγοράστηκαν πρόσφατα.

Z3JuLhc.png

Δείτε ημερομηνίες αγοράς, απλά για να επιβεβαιώσετε όλα τα παραπάνω, και μετά να πάτε να ρωτήσετε τις τιμές για τα ίδια ακριβώς πράγματα στα μαγαζιά της γειτονιάς σας. 

Φιλικά,
φρόουζεν.

Επεξ/σία από FrozGR
Δημοσ.

εχω ψηθει να φτιαξω αυτο το Goofy's Juice  απο εδω

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1415693/Goofy's Juice

προσπαθω να προσαρμοσω την συνταγη με adapt και κατι δεν κανω καλα,

θελω να φτιαξω 100 ml (για αρχη) και να εχει Strength: 12-14 mg με 20αρα νικοτινη....

PG - VG / 20 - 80

Πως μπορω να το κανω ολο αυτο?

Δημοσ.

Μάλιστα. Σου πέρασε ΜΙΑ παραγγελία από το Gearbest με 3 ατμοποιητές τον Φλεβάρη και άρα δεν ισχύουν οι κατασχέσεις από τα τελωνεία και όλα είναι θεωρία συνομωσίας, ενώ όποιος γράφει ότι του κράτησαν πράγματα είναι βαλτός.

Και με μεγάλα bold, υπογραμμισμένα γράμματα "το τελωνείο δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου σταματήσει mods και ατμοποιητές", ενώ ο σχετικός νόμος του κράτους που λέει το ακριβώς αντίθετο παίζει να έχει αναρτηθεί και χιλιάδες φορές στα σχετικά forums.

Οκ.

Το κακό είναι ότι σε πιστεύω πως πιστεύεις αυτά που γράφεις. Την λογική του "μου πέρασε μια παραγγελία άρα όλοι είναι ψεύτες και βαλτοί, ενώ αδιαφορώ παγερά στο να διαβάσω το τι λέει ξεκάθαρα ο νόμος" προσπαθώ να κατανοήσω. Που ούτως ή άλλως έχει επίσης αναφερθεί χιλιάδες φορές πως και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ να φέρεις, ΚΑΠΟΙΕΣ παραγγελίες θα περάσουν από το τελωνείο, είναι αδύνατον να ελεγχθούν απολύτως ΟΛΕΣ, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παράνομο ή πως του άλλου δεν θα του το πιάσουν.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tornado είπε

εχω ψηθει να φτιαξω αυτο το Goofy's Juice  απο εδω

http://e-liquid-recipes.com/recipe/1415693/Goofy's Juice

προσπαθω να προσαρμοσω την συνταγη με adapt και κατι δεν κανω καλα,

θελω να φτιαξω 100 ml (για αρχη) και να εχει Strength: 12-14 mg με 20αρα νικοτινη....

PG - VG / 20 - 80

Πως μπορω να το κανω ολο αυτο?

Iσως δεν αλλαζεις το ποσοστο της νικοτινης..Ετσι οπως το λες γινεται μονο αν το vg-content της νικοτινης ειναι 100,δηλαδη η νικοτινη σου να ειναι σκετο vg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως σου κάνει ή είναι η κωλοσελιδούλα του μαγαζιού της γειτονιάς μου;

https://nomoi.info/ΦΕΚ-Α-174-2016-σελ-1.html

Από σελ. 2:

https://imgur.com/a/kI9EBMv

Από την σελ. 11 (Άρθρο 18) και μετά ξεκινάνε όλα τα προαπαιτούμενα για την κυκλοφορία του ηλ. τσιγάρου στην Ελληνική αγορά.

Αυτά τα αυτοκόλλητα π.χ που μπήκανε "το προιόν περιέχει νικοτίνη, μια άκρως εθιστική ουσία", το γεγονός ότι κανένα κατάστημα δεν πουλάει πλέον υγρά/νικοτινούχες βάσεις σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 10ml, το γεγονός ότι η νικοτίνη είναι μάξιμουμ 20mg/ml δεν ξυπνήσανε μια μέρα οι μαγαζάτορες, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και είπαν ας το κάνουμε.

Το γεγονός ότι προσπάθησαν να ξεστοκάρουν άρον άρον ό,τι 30μελο+ υγρό είχαν για να μην αναγκαστούν να το κάνουν κλύσμα (και αυτά που τους μείνανε και δεν μπόρεσαν να τα πουλήσουν τα ΚΑΝΑΝΕ), προφανώς τους συνέφερε.

Το γεγονός ότι απαγορεύεται ατμοποιητής να έχει τανκ μεγαλύτερο από 2ml τους συνέφερε (για κάποιον άγνωστο λόγο).

Ότι ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ειδησεογραφικά sites της Ελλάδας και τα κανάλια μετέδιδαν και μεταδίδουν την είδηση έτσι επί μήνες ενώ δεν ισχύει και κανένας δεν το έψαξε ενώ μιλάμε για fake νόμο, είναι φυσιολογικό.

Το γεγονός ότι είναι τρομερά δύσκολο να ψάξει κάποιος τον νόμο μόνος του (κυριολεκτικά 3" search)...

Αλλά τι λέω τώρα και εγώ....

Επεξ/σία από Baator
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tornado είπε

Καποιος να με βοηθησει να φτιαξω την συνταγη? :ph34r:

Θα πάρεις 6 boosters νικοτίνης 100% vg 20mg/ml, τα ρίχνεις όλα μέσα, βάζεις 13,2 ml μηδενικής pg, βάζεις το άρωμα σου (6.8ml) και συμπληρώνεις με μηδενική vg (20ml).

Έτσι βγαίνει 12άρι υγρό, 100ml, 80/20 vg/pg.

Για 13άρι - 6.5 boosters, 15ml μηδενική vg, το άρωμα σου και 13,2 μηδενική pg.

Για 14άρι - 7 boosters, 10ml μηδενική vg, το άρωμα σου και 13,2 μηδενική pg.

Επεξ/σία από Baator
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Baator είπε

Θα πάρεις 6 boosters νικοτίνης 100% vg 20mg/ml, τα ρίχνεις όλα μέσα, βάζεις 13,2 ml μηδενικής pg, βάζεις το άρωμα σου (6.8ml) και συμπληρώνεις με μηδενική vg (20ml).

Έτσι βγαίνει 12άρι υγρό, 100ml, 80/20 vg/pg.

Για 13άρι - 6.5 boosters, 15ml μηδενική vg, το άρωμα σου και 13,2 μηδενική pg.

Για 14άρι - 7 boosters, 10ml μηδενική vg, το άρωμα σου και 13,2 μηδενική pg.

Επισης για 100μλ το αρωμα θα ειναι:4 ml ry4double ,1ml peanut butter,1ml hazelnut,0,5ml graham cracker clear kai 0.3ml pyrazine...Τα αρωματα να ειναι απο τις εταιριες που αναφερει,γιατι αλλιως βγαινει διαφορετικη η συνταγη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Baator είπε

Η Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως σου κάνει ή είναι η κωλοσελιδούλα του μαγαζιού της γειτονιάς μου;

Από σελ. 2:

Από την σελ. 11 (Άρθρο 18) και μετά ξεκινάνε όλα τα προαπαιτούμενα για την κυκλοφορία του ηλ. τσιγάρου στην Ελληνική αγορά.

Αυτά τα αυτοκόλλητα π.χ που μπήκανε "το προιόν περιέχει νικοτίνη, μια άκρως εθιστική ουσία", το γεγονός ότι κανένα κατάστημα δεν πουλάει πλέον υγρά/νικοτινούχες βάσεις σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 10ml, το γεγονός ότι η νικοτίνη είναι μάξιμουμ 20mg/ml δεν ξυπνήσανε μια μέρα οι μαγαζάτορες, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και είπαν ας το κάνουμε.

Το γεγονός ότι προσπάθησαν να ξεστοκάρουν άρον άρον ό,τι 30μελο+ υγρό είχαν για να μην αναγκαστούν να το κάνουν κλύσμα (και αυτά που τους μείνανε και δεν μπόρεσαν να τα πουλήσουν τα ΚΑΝΑΝΕ), προφανώς τους συνέφερε.

Το γεγονός ότι απαγορεύεται ατμοποιητής να έχει τανκ μεγαλύτερο από 2ml τους συνέφερε (για κάποιον άγνωστο λόγο).

Ότι ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ειδησεογραφικά sites της Ελλάδας και τα κανάλια μετέδιδαν και μεταδίδουν την είδηση έτσι επί μήνες ενώ δεν ισχύει και κανένας δεν το έψαξε ενώ μιλάμε για fake νόμο, είναι φυσιολογικό.

Το γεγονός ότι είναι τρομερά δύσκολο να ψάξει κάποιος τον νόμο μόνος του (κυριολεκτικά 3" search)...

Λογικα τρολαρει ο τυπος, Ελληναρας του κερατα, δεν ξερει τι του γινετε, και με αυτα που λεει νομιζει οτι ειναι μαγκας και οτι κατι εκανε, καλα εκανε και του περασε η παραγγελια αλλα δεν ξερει οτι με το να το διατυμπανιζει μονο χαμενοι θα βγουμε

1 ώρα πριν, tornado είπε

Καποιος να με βοηθησει να φτιαξω την συνταγη? :ph34r:

http://www.steam-engine.org/juice.html μπαινεις εδω, βαζεις τι εχεις και τι θες να φτιαξεις και σου βγαζει τι πρεπει να κανεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Baator είπε

Από σελ. 2:

To έχεις διαβάσει αυτό που προτείνεις να διαβάσω φίλε μου;

Δεν αναφέρει πουθενά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, κατηγοριοποιεί με σκοπό τη φορολόγηση.

Μπορείς να μου δείξεις σε παρακαλώ πολύ που λέει ότι θα κατάσχεται για να νιώσω πόσο τυχερός είμαι που εγώ και όσοι γνωρίζω προσωπικά δεν μας κατάσχεσαν ποτέ τίποτα, παρά μόνο σε 3 περιπτώσεις στο χαρτί παραλαβής ζητούσανε 5€ για εκτελωνισμό;.

Και μιλάμε για άνω των 5 ατόμων συνολικά και μπορώ να το αποδείξω ζητώντας τους να με προμηθεύσουνε με screenshot απ'τις αγορές τους αν θέλεις. Σταματήστε την παραπληροφόριση.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, FrozGR είπε

To έχεις διαβάσει αυτό που προτείνεις να διαβάσω φίλε μου;

Δεν αναφέρει πουθενά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, κατηγοριοποιεί με σκοπό τη φορολόγηση.

Μπορείς να μου δείξεις σε παρακαλώ πολύ που λέει ότι θα κατάσχεται για να νιώσω πόσο τυχερός είμαι που εγώ και όσοι γνωρίζω προσωπικά δεν μας κατάσχεσαν ποτέ τίποτα, παρά μόνο σε 3 περιπτώσεις στο χαρτί παραλαβής ζητούσανε 5€ για εκτελωνισμό;.

Και μιλάμε για άνω των 5 ατόμων συνολικά και μπορώ να το αποδείξω ζητώντας τους να με προμηθεύσουνε με screenshot απ'τις αγορές τους αν θέλεις. Σταματήστε την παραπληροφόριση.

Άρθρο 16
Διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης

(Άρθρα 18 και 20 παρ. 6 της Οδηγίας 2014/40/ΕΕ)
1.Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης από το εξωτερικό προς την Ελλάδα.  

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ, ΕΚΤΊΘΕΣΑΙ... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

Λογικα τρολαρει ο τυπος, Ελληναρας του κερατα, δεν ξερει τι του γινετε, και με αυτα που λεει νομιζει οτι ειναι μαγκας και οτι κατι εκανε, καλα εκανε και του περασε η παραγγελια αλλα δεν ξερει οτι με το να το διατυμπανιζει μονο χαμενοι θα βγουμε

http://www.steam-engine.org/juice.html μπαινεις εδω, βαζεις τι εχεις και τι θες να φτιαξεις και σου βγαζει τι πρεπει να κανεις

Ξύπνα πασάμ γιατί μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος που να μπορεί να απαγορεύσει την εισαγωγή από κάτι που πουλιέται ΝΟΜΙΜΑ στην Ελληνική Αγορά από Έλληνες εμπόρους.
ΔΕΝ γίνεται να σου απαγορεύσει κάποιος να αγοράσεις ένα MOD από εξωτερικό, όταν επιτρέπει να πωλείται το ίδιο ακριβώς MOD από Έλληνα πωλητή νόμιμα στο Ελληνικό μαγαζί του. Έχουμε ανοιχτή - ελεύθερη αγορά, με μόνο περιορισμό την πληρωμή του ΦΠΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ νόμος που απαγορεύει την εισαγωγή ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ αν δεν είσαι κατάστημα, και αυτό είναι όλο το πάτημα που εκμεταλλέυονται να λένε αηδίες για να μην αγοράζει ο κόσμος από έξω αλλά από το ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΟ μαγαζί της γειτονιάς του. Και ο νόμος αυτός περάστηκε με σκοπό το να μη μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στη Νικοτίνη αν δεν είναι ελεγχόμενο για λόγους ασφάλειας.

ΥΠΑΡΧΕΙ νόμος που επίσης απαγορεύει την εισαγωγή ατμοποιητών που έχουνε ΤΑΝΚ μεγαλύτερο  του επιτρεπτού από την Ευρωπαϊκή Ένωση TANK, *ΓΕΝΙΚΑ* είτε από ιδιώτη είτε από καταστηματάρχη, και αυτός ο νόμος βγήκε για λόγους ασφάλειας των αεροδρομίων και μόνο.

Σταματήστε να αναπαράγεται μπούρδες, και όταν κάποιος σας ξαναπεί μαλακία ζητήστε απτές αποδείξεις, από ΕΓΚΥΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΗΓΗ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ "ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΤΑΔΕ ΣΕΛΙΔΑ / FORUM".

Ο φίλος παραπάνω μου έδειξε ένα υποτιθέμενο νομικό πλαίσιο, το οποίο προφανώς κάποιος του χει δώσει στο παρελθόν ισχυριζόμενος "εδώ το λέει" αλλά υποθέτω κανείς απ'τους 2 τους δεν μπήκε στη διαδικασία να το διαβάσει. Το συγκεκριμένο ΦΕΚ οριοθετεί το ΤΙ είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο, διαχωρίζει την Νικοτίνη, και είναι με σκοπό φορολογικούς λόγους κι όχι απαγόρευσης.

2 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Άρθρο 16
Διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης

(Άρθρα 18 και 20 παρ. 6 της Οδηγίας 2014/40/ΕΕ)
1.Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης από το εξωτερικό προς την Ελλάδα.  

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ, ΕΚΤΊΘΕΣΑΙ... 

Υποθέτω είσαι κακός στην ανάγνωση γιατί είπα ξεκάθαρα δείξε μου επίσημο φορέα κι όχι το πως μεταφράζει κάτι από επίσημο φορέα κάποιο τυχαίο site όπως στη προκείμενη το taxheaven.

Αναφορά σε κείμενο

Δυνατότητα απαγόρευσης των διασυνοριακών πωλήσεων εξ αποστάσεως

Οι χώρες της ΕΕ μπορούν να απαγορεύσουν τις διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις προϊόντων καπνού, που δίνουν στους καταναλωτές – περιλαμβανομένων των ατόμων πολύ μικρής ηλικίας – πρόσβαση σε προϊόντα που δεν συμμορφώνονται με την οδηγία. Εάν μια χώρα της ΕΕ επιλέξει τη δυνατότητα αυτή, τα εν λόγω καταστήματα λιανικής πώλησης δεν μπορούν να προμηθεύουν τα προϊόντα τους σε καταναλωτές που βρίσκονται στη συγκεκριμένη χώρα. Ακόμη και αν ένα κράτος μέλος δεν απαγορεύσει τις εν λόγω πωλήσεις, τα καταστήματα λιανικής πώλησης πρέπει να καταχωριστούν στα μητρώα των αρμόδιων αρχών, τόσο στη χώρα στην οποία έχουν την έδρα τους, όσο και στη χώρα όπου σκοπεύουν να πωλήσουν τα προϊόντα τους.

Αυτό λέει ο Ευρωπαικός νόμος. Μην μπερδεύετε την πούτσα με τη βούρτσα. Επαναλαμβάνω, ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...