Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, superKots είπε

Kanthal εχω μονο ενα 30αρι που εχει ξεμεινει. Την επομενη φορα που θα παω για υγρο ισως παρω και 26αρι. Γενικα ομως δεν ειμαι και πολυ καλος στο να πιανω λεπτομερειες στην γευση. Οποτε πιθανον δεν θα καταλαβω καμια διαφορα. Φρουτακια κανω γενικα και συνηθως με menthol. Απο καπνικο δεν εχω πεσει σε καποιο που να μου αρεσει πολυ (μιλαω για shake & vape και πολλων ml μονο).

Δοκιμασε να φτιαξεις το goofys juice και το candybeca

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Αυτό παίζει να το βρούμε πουθενά Ελλάντα; https://www.directvapor.com/e-liquids/vape-pink-cookie-butter-e-liquid-60ml.html

Από φράουλες έχω απογοητευτεί παρότι είναι το αγαπημένο μου φρούτο ότι και να δοκίμασα μου βγάζει φαρμακίλα... Έχω τρία 20άευρα υγρά και κάθονται :( 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα σε ολους. Με nichrome 80 εφτιαξα μια αντισταση 0,135 ohm. παιζω στα 65 watt. ειναι φυσιολογικο να ζεματαει ο ατμοποιητης? δεν ζεματαει σε σημειο που να μην μπορεις να τον πιασεις αλλα ζεματαει. Eπισης αραια και που σκαει γευση απο βαμβακι. τι κανω λαθος

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
Δημοσ.

Αγόρια έχει κάνεις σας δοκιμάσει το υγρό ry69 ? Ήρθαν στην κατοχή μου κάποια μπουκαλάκια 10/ml το κάθε ένα και για την ώρα μου φαίνεται κάλο ... Ήμουν σε υγρό που είχε γλυκαντικές/αρωματικές ύλες μέσα, ενώ αυτό είναι ξηρό καπνικό μόνο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε

Γεια χαρα σε ολους. Με nichrome 80 εφτιαξα μια αντισταση 0,135 ohm. παιζω στα 65 watt. ειναι φυσιολογικο να ζεματαει ο ατμοποιητης? δεν ζεματαει σε σημειο που να μην μπορεις να τον πιασεις αλλα ζεματαει. Eπισης αραια και που σκαει γευση απο βαμβακι. τι κανω λαθος

Ποιον ατμοποιητη εχεις?

1 ώρα πριν, MySql είπε

Αυτό παίζει να το βρούμε πουθενά Ελλάντα; https://www.directvapor.com/e-liquids/vape-pink-cookie-butter-e-liquid-60ml.html

Από φράουλες έχω απογοητευτεί παρότι είναι το αγαπημένο μου φρούτο ότι και να δοκίμασα μου βγάζει φαρμακίλα... Έχω τρία 20άευρα υγρά και κάθονται :( 

Εχω μια συνταγη που ειναι καλουτσικη και σχετικα ευκολη αν ενδιαφερεσαι για κατι εκτος shake and vape

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Ποιον ατμοποιητη εχεις?

smok tfv8 Baby. οτι mm αντισταση και να φτιαξω ζεματαει αρκετα. μου κανει τρομερη εντυπωση. με τους εργοστασιακους δε ειχα κανενα θεμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

smok tfv8 Baby. οτι mm αντισταση και να φτιαξω ζεματαει αρκετα. μου κανει τρομερη εντυπωση. με τους εργοστασιακους δε ειχα κανενα θεμα

Γενικα αν βαλεις επισκευασιμη κεφαλη σε ετοιμο,εχεις λιγο χωρο και ζεστενεται..Τι συρμα ακριβως χρησιμοποιεις?Και ποσο χοντρο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Γενικα αν βαλεις επισκευασιμη κεφαλη σε ετοιμο,εχεις λιγο χωρο και ζεστενεται..Τι συρμα ακριβως χρησιμοποιεις?Και ποσο χοντρο?

2,5 mm 5 στροφες nichrome n80

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε

2,5 mm 5 στροφες nichrome n80

Απλο συρμα η clapton,fused κλπ?Επισης Gauge?Αυτο που λεει ειτε σε mm ειτε σε awg ,ειτε σε ga

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Εχω μια συνταγη που ειναι καλουτσικη και σχετικα ευκολη αν ενδιαφερεσαι για κατι εκτος shake and vape

Όχιιιι, βαριέμαι :) Εαν μου προτείνες ένα καλό shake n vape θα ήμουν υπόχρεωος

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

fused clapton ναι. ga 28*3 +36

Γενικα οι επισκευασιμες κεφαλες ουτε τον χωρο εχουν για τετοια συρματα,ουτε τα τανκακια τις υποστηριζουν καλα..Μπορεις να δοκιμασεις με καποιο απλο συρμα,26αρι κανθαλ πχ,η καποιο λεπτοτερο fused η clapton σκετο..Επισης ανοιξε τερμα τον αερα

21 λεπτά πριν, MySql είπε

Όχιιιι, βαριέμαι :) Εαν μου προτείνες ένα καλό shake n vape θα ήμουν υπόχρεωος

Δεν ξερω τι εχεις δοκιμασει,αλλα εγω θα δοκιμαζα το gummy bear strawberry απο vnv(ελληνικη εταιρια) που ειναι και σχετικα φθηνο με 15 ευρω τα 120μλ..Δεν το εχω δοκιμασει,αλλα εχω δοκιμασει το blueberry donut που μου αρεσε,και το voodoo sauce,το οποιο αν και σαν γευση δεν με ενθουσιασε,ειχε πολυ καλη υφη και βαρος σε συγκεκριμενα αρωματα(Γενικα οι μιξερ τους ειναι αρκετα γνωστοι στην ελλαδα)..Οποτε γενικα οι συνταγες ειναι καλες,τωρα αν σου αρεσει η γευση του ειναι υποκειμενικο,μεχρι να βρω το μπισκοτο που εψαχνα εκανα ενα 3μηνο με λιτρα υγρου πεταμενα,και ας ειχα στο μυαλο μου πολυ συγκεκριμενο προφιλ..H μπορεις να πας σε ενα καταστημα που ειτε εχει ειτε οχι δοκιμαστηριο(καλυτερα ναι προφανως),να ρωτησεις τον υπαλληλο λεγοντας του για την φαρμακιλα που λες,και θα σου προτεινει καποιο..Γενικα να προτιμησεις καποιο που δεν εχει πολαλ χρονια,γιατι η φαρμακιλα συνηθως βγαινει απο υπερβολικα ποσοστα αρωματος,αλλα πλεον οι ατμοποιητες δεν τα χρειαζονται..Να φανταστεις παλια οι συνταγες ηθελαν 20+%,τωρα οι καλυτερες ειναι γυρω στο 5-6..(Μην σε ξεγελα οτι εστω 2 shake and vape εχουν 20μλ αρωμα για 120 υγρου,τα 20 μλ αρωμα πυο εχουν ειναι ηδη αραιωμενα κατα πασα πιθανοτητα)

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

εάν είναι καλούτσικη, ενδιαφέρομαι...

γενικά οι φράουλες αφήνουν μάκα, αλλά είναι πολύ γευστικές, ιδιαίτερα οι λεμονοφράουλες :-)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Γενικα οι επισκευασιμες κεφαλες ουτε τον χωρο εχουν για τετοια συρματα,ουτε τα τανκακια τις υποστηριζουν καλα..Μπορεις να δοκιμασεις με καποιο απλο συρμα,26αρι κανθαλ πχ,η καποιο λεπτοτερο fused η clapton σκετο..Επισης ανοιξε τερμα τον αερα

Το αραιωσα λιγο και ειναι σιγουρα καλυτερα. Γενικα λες να εχω καποιο μελλοντικο προβλημα λογω θερμοκρασιας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Δεν το εχω δοκιμασει,αλλα εχω δοκιμασει το blueberry donut που μου αρεσε,και το voodoo sauce,το οποιο αν και σαν γευση δεν με ενθουσιασε,ειχε πολυ καλη υφη και βαρος σε συγκεκριμενα αρωματα

Δεν ξέρω εάν συμφωνείς αλλά έχω καταλήξει ότι καλύτερα οι γεύσεις δένουν με κεικ, κονφλέιξ κλπ... Σκέτες κρέμες λεμόνι, φράουλα και πορτοκάλι σου δίνουν την αίσθηση ότι πίνεις πορτοκαλάδα. 

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τπτ στα δοκιμαστήρια έχουν κακούς ατμοποιητές. Νομίζω μου είχες προτείνει famous παλιά λέει τπτ η φράουλα με κέικ που έχει;

Το gummy bear επίσης το φοβάμαι σαν γεύση ότι θα βγάζει φαρμακίλα λόγω του πολύ γλυκού του προφίλ

Σε άλλες γεύσεις έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι από τα παρακάτω για μια γνώμη;

https://atmostar.gr/προϊόν/carribean-passion-glas-basix-series-60ml/#

http://www.zerobacco.gr/ygra-anaplirosis/black-note-tpd-liquids/black-note-legato-10ml-tpd.html

http://www.zerobacco.gr/shake-n-vape/umami-flavors-shake-n-vape/umami-sin-cookie-shake-n-vape-60ml.html

https://vapexperts.gr/shake-vape-diy/charlies-mix-and-vape/b-stumps-60ml-mix-vape-charlie-s-chalk-dust-detail

Επεξ/σία από MySql
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...