th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Διαφωνω λιγο στο τελευταιο. Θεωρω οτι τα ποντς ειναι απλα για να παιρνεις την νικο σου οταν δε μπορεις να κουβλας 500 γρμ μοντακια μπαταριες ατμο υγρα κτλ. Και πάλι πιστεύω οι προχωρημένοι ατμιστες θα προτιμήσουν ενα μικρο μοντακι ή μια σωληνα με ενα τυπου ζενιθ ατμοποιητη... Ενα πολυ καλο σετακι που δενει πολυ καλα ειναι ο zenith με ενα ijust s 1
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Και πάλι πιστεύω οι προχωρημένοι ατμιστες θα προτιμήσουν ενα μικρο μοντακι ή μια σωληνα με ενα τυπου ζενιθ ατμοποιητη... Ενα πολυ καλο σετακι που δενει πολυ καλα ειναι ο zenith με ενα ijust s Θα παρεξηγηθώ στο τέλος ότι κάνω διαφήμιση αλλά δεν πειράζει Άσε το bo γενικά έχεις δοκιμάσει καλό ποντάκι και τι δεν σου άρεσε; Το θεωρείς προπαγάνδα ή τυχαίο ότι έχει γίνει το next big thing στο εξωτερικό; Ότι δεν πιάνει σε γεύση τους καλούς ατμοποιητές συμφωνω αλλά σκέψου ότι μιλάμε για ένα μπιμπελό σε μέγεθος μπρελόκ που δεν έχει κουμπιά και διαροές. Κουμπώνεις το καπ ρουφάς και άντε γειά Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, MySql είπε Θα παρεξηγηθώ στο τέλος ότι κάνω διαφήμιση αλλά δεν πειράζει Άσε το bo γενικά έχεις δοκιμάσει καλό ποντάκι και τι δεν σου άρεσε; Το θεωρείς προπαγάνδα ή τυχαίο ότι έχει γίνει το next big thing στο εξωτερικό; Εχω δοκιμασει απο συναδελφο αλλα δεν μου δινει κατι παραπανω απο τα κλασικα ατμιστικα... Πιστευω οτι τα εβγαλαν στην αγορα για να προσελκύσουν καπνιστες, μιας και το θεμα ειχε ξεφυγει κατα πολυ και οι βιομηχανιες εβγαζαν ατμιστικα για ήδη υπαρχον ατμιστες... συζητηση κανουμε εδω μεσα αντικειμενικα εγω δεν ειμαι ο μεσος ατμιστης, οτι σε βολευει και σε κραταει μακρια απτο τσιγαρο χρησιμοποιεις.... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από th3ofilos
palasd Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Οι πολύ παλιοί ατμιστές με κάτι τέτοια ξεκίνησαν σε γεύση πως είναι απέναντι στο τσιγαρίσιο του zenith και άμα γίνεται βάλε το ίδιο ζουμάκι με άλατα 1
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, palasd είπε Οι πολύ παλιοί ατμιστές με κάτι τέτοια ξεκίνησαν σε γεύση πως είναι απέναντι στο τσιγαρίσιο του zenith και άμα γίνεται βάλε το ίδιο ζουμάκι με άλατα Σε γεύση νομίζω τον πλησιάζει στο 70% ντουμάνι δεν έχει επειδή παίζει σε λίγα watt αλλά αυτό είναι καλό για stealth vaping. Τα παλιά κρατάγανε 2 ώρες και δεν είχαν καμία σχέση σε γεύση Τα άλατα τα φοβάμαι επειδή δεν χτυπάνε στον λαιμό και δεν παίρνεις χαμπαρι πότε ξεκινάνε οι εμετοί Τέσπα εμένα μου άρεσε δοκιμάστε πριν αγοράσετε... ίσως είναι υποκειμενικό μην σας κάνω και πάτε όλοι να αγοράζετε ποντάκια και μετά με βρίζετε Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, palasd είπε 2 λεπτά πριν, MySql είπε
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Εχω δοκιμασει απο συναδελφο αλλα δεν μου δινει κατι παραπανω απο τα κλασικα ατμιστικα... Πιστευω οτι τα εβγαλαν στην αγορα για να προσελκύσουν καπνιστες, μιας και το θεμα ειχε ξεφυγει κατα πολυ και οι βιομηχανιες εβγαζαν ατμιστικα για ήδη υπαρχον ατμιστες... συζητηση κανουμε εδω μεσα αντικειμενικα εγω δεν ειμαι ο μεσος ατμιστης, οτι σε βολευει και σε κραταει μακρια απτο τσιγαρο χρησιμοποιεις.... Εννοείτε καλά κάνεις και εγω για να βοηθήσω λέω την εμπειρία μου δεν κατασκευάζω ποντάκια... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Εννοείτε καλά κάνεις και εγω για να βοηθήσω λέω την εμπειρία μου δεν κατασκευάζω ποντάκια... Θα ατμιζεις οτι σου αρεσει και σε κραταει μακρια απο το τσιγαρο, το ατμισμα ειναι πολυ υποκειμενικο...
Karamol3golas Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Θα ατμιζεις οτι σου αρεσει και σε κραταει μακρια απο το τσιγαρο, το ατμισμα ειναι πολυ υποκειμενικο... Ακυρο απλα επειδη εμεινα λιγο με την καταναλωση πυο ειχες πει(και ας μην ειναι καθε μερα) ,αν δοκιμαζες καποια βαρυ καπνικο(η πουρο) ισως σε βοηθουσε να κατεβασεις την καταναλωση,γιατι καποια αρωματα εχουν απο μονα τους χτυπημα
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Ακυρο απλα επειδη εμεινα λιγο με την καταναλωση πυο ειχες πει(και ας μην ειναι καθε μερα) ,αν δοκιμαζες καποια βαρυ καπνικο(η πουρο) ισως σε βοηθουσε να κατεβασεις την καταναλωση,γιατι καποια αρωματα εχουν απο μονα τους χτυπημα 32 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Ακυρο απλα επειδη εμεινα λιγο με την καταναλωση πυο ειχες πει(και ας μην ειναι καθε μερα) ,αν δοκιμαζες καποια βαρυ καπνικο(η πουρο) ισως σε βοηθουσε να κατεβασεις την καταναλωση,γιατι καποια αρωματα εχουν απο μονα τους χτυπημα Σημερα να φανταστεις εως τωρα βαρια να εχω κανει 10 τζουρες απο νικοτινη, εχω λιωσει τον combo με μηδενικο lemontart Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από th3ofilos
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα πηρα σημερα τον Siren 2, τον εστησα με 26αρι SS, 8 σπειρες των 3mm και βγηκε στα 0.6ohm. Ευκολος στο στησιμο και στο βαμβακι (ειδα πως το εκανε ο pbusardο), αλλα ειπα να αφησω κενα μεταξυ των σπειρων και μου κανει σκασιματα. Απο το απογευμα μεχρι τωρα εχω καταναλωσει σχεδον 1,5 τανκ με 3mg 60/40 υγρο στα 19watt. Γενικα δεν μπορω να κρινω ακομα το θεμα γευσης και αερα μιας και αλλαξα αποτομα απο DL σε MTL, ανεβηκα σε νικοτινη (απο 1 σε 3), εβαλα τελειως καινουργιο υγρο και ειναι και πρωτο στησιμο. Λογικα θα το συνηθισω μετα απο λιγες μερες και θα βρω το σωστο στησιμο και ρυθμισεις στο mod. Αυτα προς το παρον, οριστε και μια εικονα: https://imgur.com/4xA6K0Q Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από superKots 1
th3ofilos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Κανε μου μια χαρη και δοκιμασε 26αρη kanthal 7-8 σπειρες σε 3αρι πυρινα, να σου βγει κοντα στο 1 ομ με κλειστες σπειρες στα 15 watt και πες μου διαφορα στην γευση, υγρακι κανεις καπνικο ????
MySql Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Ακυρο απλα επειδη εμεινα λιγο με την καταναλωση πυο ειχες πει(και ας μην ειναι καθε μερα) ,αν δοκιμαζες καποια βαρυ καπνικο(η πουρο) ισως σε βοηθουσε να κατεβασεις την καταναλωση,γιατι καποια αρωματα εχουν απο μονα τους χτυπημα Επίσης όταν μειώνουμε τον αέρα πέρα του ότι αυξάνεται η γεύση δεν θα έπρεπε κανονικά να μειώνεται η κατανάλωση; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από MySql
superKots Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, th3ofilos είπε Κανε μου μια χαρη και δοκιμασε 26αρη kanthal 7-8 σπειρες σε 3αρι πυρινα, να σου βγει κοντα στο 1 ομ με κλειστες σπειρες στα 15 watt και πες μου διαφορα στην γευση, υγρακι κανεις καπνικο ???? Kanthal εχω μονο ενα 30αρι που εχει ξεμεινει. Την επομενη φορα που θα παω για υγρο ισως παρω και 26αρι. Γενικα ομως δεν ειμαι και πολυ καλος στο να πιανω λεπτομερειες στην γευση. Οποτε πιθανον δεν θα καταλαβω καμια διαφορα. Φρουτακια κανω γενικα και συνηθως με menthol. Απο καπνικο δεν εχω πεσει σε καποιο που να μου αρεσει πολυ (μιλαω για shake & vape και πολλων ml μονο). Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από superKots
Karamol3golas Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MySql είπε Επίσης όταν μειώνουμε τον αέρα πέρα του ότι αυξάνεται η γεύση δεν θα έπρεπε κανονικά να μειώνεται η κατανάλωση; O κυριος παραγοντας που επηρεαζει την καταναλωση ειναι το συρμα και τα βατ....Απο κει και περα ναι ο αερας επηρεαζει λιγο,το πως ρουφας επηρεαζει,αλαλ γενικα λογικο ακουγεται το οτι οσο μεγαλυτερη η επιφανεια και οσα περισσοτερα βατ,τοσο πιο πολυ και πιο γρηγορα φευγει το υγρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις