th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Το μαξιμουμ το δικο μου ειναι 3 τανκακια hastur μια μερα με 6αρα νικοτινη 50/50 υγρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ο Hastur δεν ειναι 3.5ml? Οποτε 10ml την ημερα με MTL. Εγω απορω πως εκανα 2ml με τον nautilus. Τοσο κανει και ο φιλος που του τον εδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα εγω ειδικα στην δουλεια ειμαι με τσαντακι 4 modakia με ατμοποιητες (2 ντουμανατους\2 τσιγαρισιους) και εργαλεια για στησιμο και μισολιτρα αρωματα σπιτι lemotart v4, goofys juice, agrinio... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από th3ofilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Κατ αρχην σιγουρα ο επισκευασιμςο πινει περισσοτερο απο ετοιμο..Επισης @th3ofilos αν επιτρεπεται ποσο καπνιζες πριν?Γιατι 10μλ 6αρας μου φαινονται αρκετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Karamol3golas είπε Κατ αρχην σιγουρα ο επισκευασιμςο πινει περισσοτερο απο ετοιμο..Επισης @th3ofilos αν επιτρεπεται ποσο καπνιζες πριν?Γιατι 10μλ 6αρας μου φαινονται αρκετα.. Το μαξιμουμ ανεφερα, ναι ηταν αρκετα μλ για μερα, δεν γινετε αυτο καθε μερα... καπνιζα ενα καπνο 20αρη ανα 2 μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Φιλε th3ofilos παιζεις σε αλλο επιπεδο. Εγω θελω απλα εναν καλο ατμοποιητη και mod, να κανω τις απλες αντιστασουλες μου και να εχω οσο γινεται μικροτερη καταναλωση. Γι'αυτο κοιταω να γυρισω παλι σε MTL και ισως αργοτερα να αλλαξω το alien με κατι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Επισης εχω παρατηρησει οτι οσο το κραταω στο χερι μου τοσο ατμιζω περισσοτερο... αμα το εχω αφησει πουθενα δεν το ζηταω οπως ζητουσα μανιασμενα να κανω τσιγαρο Μόλις τώρα, superKots είπε Φιλε th3ofilos παιζεις σε αλλο επιπεδο. Εγω θελω απλα εναν καλο ατμοποιητη και mod, να κανω τις απλες αντιστασουλες μου και να εχω οσο γινεται μικροτερη καταναλωση. Γι'αυτο κοιταω να γυρισω παλι σε MTL και ισως αργοτερα να αλλαξω το alien με κατι καλυτερο. Για μενα σου ειπα πας σε siren v2 τους εχους και ξερω, επισης siren v2 εχω 2 ατμοποιητες... Και κατι αλλο για γενικη γνωση που το εχει πει ο κ. Φαρσαλινος, ειναι προτιμοτερο να ατμιζεις με παραπανω περιεκτικοτητα νικοτινη και λιγοτερο υγρο καθε μερα παρα το αντιθετο, το οποιο κακο σου κανει το ηλεκτρονικο τσιγαρο στο κανει η ποσοτητα ατμου που κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Επισης εχω παρατηρησει οτι οσο το κραταω στο χερι μου τοσο ατμιζω περισσοτερο... αμα το εχω αφησει πουθενα δεν το ζηταω οπως ζητουσα μανιασμενα να κανω τσιγαρο Για μενα σου ειπα πας σε siren v2 τους εχους και ξερω, επισης siren v2 εχω 2 ατμοποιητες... Κι εγω το πεθαινω επειδη το εχω συνεχεια διπλα μου. Οποτε εσυ θεωρεις siren 2 > hastur. Αν ο siren εβγαινε σε κανονικο stainless steel και οχι σε αυτο το θαμπο και αν ειχε αλλο drip tip θα ητανε αρκετα πιο ομορφος. Ποια χρωματα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω τον μαυρο και το gunmetal Να ξερεις οτι παιζει και ο expromizer v3 fire που εχω ακουσει καλα λογια σε reviwes αλλα ειναι λιγο τσιμπιμενος σε σχεση με τους αλλους Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από th3ofilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φανταζομαι εχεις τον 4.5ml και οχι τον 2αρη. Μαυρα αποφευγω γιατι αμα χτυπησει η γδαρθει βγαινει. Θα το σκεφτω για τον silver. Εν το μεταξυ νομιζα οτι ειχαν απαφορευτει οσοι ειναι πανω απο 2ml. Αλλαξε κατι η τα μαγαζια που τα πουλανε ειναι παρανομα? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από superKots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ναι 4,5 μλ εχω, δεν ξερω παντως σε ατμοπιητη με χρωμα που εχω και ο exo rta που τον εχω σε μαυρο και οι 2 σειρηνες δεν εχουν παθει κατι, και εμενα σε ss θα μου αρεσε περισσοτερο, ναι ετσι ηξερα και εγω ειναι μεχρι να πεσει η πρωτη καμπανα, αλλα για εμας ειναι θετικο αυτο, καλο ειναι να μην αναφερονται αυτα σε φορουμ και καψουμε κανα μαγαζι γιατι εις βαρος μας θα ειναι μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά μου ήρθε το bo one plus και έχω να πω ότι είναι φωτιά! Σαν συνδυασμός με το σετακι που έχω καλύπτει απόλυτα το κενό στο θέμα φορητότητας και πρακτικότητας που είχα... Προς ενημέρωση δεν μπορείς να τον πεις καθαρά τσιγαρίσιο είναι κάτι ενδιάμεσο σε σφιχτό και πνευμονικό πράγμα που προσωπικά δεν με χαλάει. Η εμφάνιση αν και υποκειμενικό κριτήριο είναι φοβερή προσωπικά το πιο όμορφο podaki μαζί με την δερμάτινη θήκη του στην οποία μπορείς να κρεμάσεις τα κλειδιά Ποιότητα κατασκευής ψαρωτική Εργονομία στα δικά μου χέρια φοβερή! Ούτε πολύ λεπτό ούτε πολύ παχύ και βαρύ... Μπαταρία 800mah νομίζω δεν χρειάζεται περισσότερη Γεύση πολύ καλή παίρνοντας υπόψη μας ότι μιλάμε για pod Εν κατακλείδι πιστεύω ότι τα ποντάκια είναι το μέλλον στο άτμισμα εφόσον αξιοποιήσουν τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που έχουν Αυτά Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Εγώ κάνω 35ml περίπου την ημέρα με dead rabbit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, MySql είπε Καλημέρα παιδιά μου ήρθε το bo one plus και έχω να πω ότι είναι φωτιά! Σαν συνδυασμός με το σετακι που έχω καλύπτει απόλυτα το κενό στο θέμα φορητότητας και πρακτικότητας που είχα... Προς ενημέρωση δεν μπορείς να τον πεις καθαρά τσιγαρίσιο είναι κάτι ενδιάμεσο σε σφιχτό και πνευμονικό πράγμα που προσωπικά δεν με χαλάει. Η εμφάνιση αν και υποκειμενικό κριτήριο είναι φοβερή προσωπικά το πιο όμορφο podaki μαζί με την δερμάτινη θήκη του στην οποία μπορείς να κρεμάσεις τα κλειδιά Ποιότητα κατασκευής ψαρωτική Εργονομία στα δικά μου χέρια φοβερή! Ούτε πολύ λεπτό ούτε πολύ παχύ και βαρύ... Μπαταρία 800mah νομίζω δεν χρειάζεται περισσότερη Γεύση πολύ καλή παίρνοντας υπόψη μας ότι μιλάμε για pod Εν κατακλείδι πιστεύω ότι τα ποντάκια είναι το μέλλον στο άτμισμα εφόσον αξιοποιήσουν τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που έχουν Αυτά Διαφωνω λιγο στο τελευταιο. Θεωρω οτι τα ποντς ειναι απλα για να παιρνεις την νικο σου οταν δε μπορεις να κουβλας 500 γρμ μοντακια μπαταριες ατμο υγρα κτλ. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από nrkmaiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nrkmaiden είπε Διαφωνω λιγο στο τελευταιο. Θεωρω οτι τα ποντς ειναι απλα για να παιρνεις την νικο σου οταν δε μπορεις να κουβλας 500 γρμ μοντακια μπαταριες ατμο υγρα κτλ. Δεν ξέρω εγώ εντυπωσιάστηκα όταν το έπιασα στα χέρια μου και το δοκίμασα και δεν είναι ότι δεν έχω εμπειρία από ατμοποιητές με bonza και Pharaoh δούλευα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις