Lanike71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, palasd είπε Lanike71 Άμα μας γράψεις και ποιον ατμοποιητή έχει ο φίλος σου τότε μάλλον κάτι θα μπορούμε να σου πούμε Aspire K3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovilmarbeb Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 ηλεκτρονικο τελικα επιλεγο για προταρη γνωριζεται καποιον ατμο ευκολο ??? Aspire Gusto Mini καμια αποψη για αυτον ????μου ειπα για κρυσταλικη νικοτινη τη παιζει ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, palasd είπε Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα σε ικανοποιούν Δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν θα αντικαταστήσει asmodus/pharaoh η λογική είναι να το έχω για stealth vaping εκτός σπιτιού όποτε μου έρχεται να κάνω 2-3 τζούρες με νικοτίνη αλάτων και να στανιάρω; Δεν θα με ικανοποιήσει πιστεύεις; Σε αυτά τα δύο έχω καταλήξει: aspire breeze ή bo one + To καλό με το aspire είναι ότι μπορείς να γεμίσεις με δικό σου υγρό ενώ με το bo one θέλει έτοιμα και τα βρίσκεις μόνο μέσω internet θέλει δλδ να έχεις στοκ. Αν και βλέπω κάποιοι βγάζουν μια ταπούλα και το γεμίζουν και αυτό με δικό τους υγρό 59 λεπτά πριν, geovilmarbeb είπε ηλεκτρονικο τελικα επιλεγο για προταρη γνωριζεται καποιον ατμο ευκολο ??? Aspire Gusto Mini καμια αποψη για αυτον ????μου ειπα για κρυσταλικη νικοτινη τη παιζει ???? Άνοιξα και εγώ θέμα για τα pods τσέκαρε μια σελίδα πίσω και άλλες προτάσεις... εάν καπνίζεις ακόμα και είσαι στην μετάβαση είναι πολύ καλή φάση να πας σε pods set γιατί είναι η καλύτερη προσομοίωση σε κάπνισμα με τσιγάρο. Θα βάζεις νικοτίνη αλάτων οπότε δεν θα το έχεις πιπίλα όπως τα άλλα και μην περιμένεις ντουμάνι... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, nikoskon είπε Βασικά ούτε ο αέρας που λες μπορεί να χαρακτηριστεί καθαρός, εκτός και αν μιλάμε για ύπαιθρο πχ όπου είναι λιγότερο βεβαρημένος. Φιλε εχεις σοβαρο προβλημα, λεω οτι τα πνευμονια εχουν φτιαχτει για να εισπνεουν καθαρο αερα και μου λες οτι ο αερας που λεω δεν ειναι καθαρος... και εγω λεω για καθαρο αερα... θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετους μηνες ειμαι με smok alien και merlin mini (πριν ειχα cubis pro και πιο πριν nautilus) και μπορω να πω οτι βαρεθηκα το DL και την μεγαλη καταναλωση υγρου (κανω 10-15ml την ημερα). Οποτε σκεφτομαι να αλλαξω ατμοποιητη και να παω παλι πισω σε MTL. Μετα απο αναζητηση εχω καταληξει μεταξυ Hastur και Siren 2 και δυσκολευομαι να επιλεξω καποιον απο τους δυο. Απο την μια μου αρεσει αρκετα περισσοτερο ο Hastur, αλλα με προβληματιζει το οτι πρεπει να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις το airflow restricter και το οτι το τζαμακι δεν καθεται στην θεση του οταν βγαλεις το deck. Απο την αλλη ο Siren δεν μου αρεσει και πολυ, αλλα φαινεται να εχει λιγο πιο ευκολο deck και δεν χρειαζεται να αδειασεις το υγρο στην αλλαγη. Οποτε το θεμα ειναι μεταξυ εμφανισης και πρακτικοτητας. Καποιος που εχει δοκιμασει και τους δυο μπορει να μου πει την αποψη του? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, superKots είπε Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετους μηνες ειμαι με smok alien και merlin mini (πριν ειχα cubis pro και πιο πριν nautilus) και μπορω να πω οτι βαρεθηκα το DL και την μεγαλη καταναλωση υγρου (κανω 10-15ml την ημερα). Οποτε σκεφτομαι να αλλαξω ατμοποιητη και να παω παλι πισω σε MTL. Μετα απο αναζητηση εχω καταληξει μεταξυ Hastur και Siren 2 και δυσκολευομαι να επιλεξω καποιον απο τους δυο. Απο την μια μου αρεσει αρκετα περισσοτερο ο Hastur, αλλα με προβληματιζει το οτι πρεπει να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις το airflow restricter και το οτι το τζαμακι δεν καθεται στην θεση του οταν βγαλεις το deck. Απο την αλλη ο Siren δεν μου αρεσει και πολυ, αλλα φαινεται να εχει λιγο πιο ευκολο deck και δεν χρειαζεται να αδειασεις το υγρο στην αλλαγη. Οποτε το θεμα ειναι μεταξυ εμφανισης και πρακτικοτητας. Καποιος που εχει δοκιμασει και τους δυο μπορει να μου πει την αποψη του? Ευχαριστω. Εχω και τους 2, θετικα και αρνητικα ακριβως οπως τα αναφερεις, ο siren v2 ειναι πιο πρακτκικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, palasd είπε ¨οταν λες νταούλι ? λογικά πρέπει να είναι πιο κοντός και χοντρός από τον απλό σωστά? ναι, ειναι πολυ πιο χοντρος και κοντος, και το drip του ειναι τεραστιο. Πραγματικη εχει απιστευτη ροη, αλλα δε ξερω αν με βολεψει σε βαθος χρονου. Και πινει τον πατο του, απιστευτη ποσοτητα υγρου ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, th3ofilos είπε Εχω και τους 2, θετικα και αρνητικα ακριβως οπως τα αναφερεις, ο siren v2 ειναι πιο πρακτκικος Απο θεμα καταναλωσης πως ειναι? Θυμαμαι με τον nautilus εκανα περιπου 2ml την ημερα, με τον cubis 3-5ml και με τον merlin κανω 10-15ml (1mg νικοτινη βεβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ναι, ειναι πολυ πιο χοντρος και κοντος, και το drip του ειναι τεραστιο. Πραγματικη εχει απιστευτη ροη, αλλα δε ξερω αν με βολεψει σε βαθος χρονου. Και πινει τον πατο του, απιστευτη ποσοτητα υγρου ομως Εγώ το 12 τον σταμάτησα λόγω κατανάλωσης λογικά αυτός θα έχει καλύτερη γεύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, palasd είπε Εγώ το 12 τον σταμάτησα λόγω κατανάλωσης λογικά αυτός θα έχει καλύτερη γεύση απο γευση ηταν παρα πολυ καλος, και το υγρο που δοκιμασα ηταν τρομερο (ενα απο suicide bunny, δε θυμαμαι τη σειρα). Φανταζομαι περα απο υγρο καταπινει και μπαταρια για πλακα Υπαρχουν αλλες προτασεις σε κατι αντιστοιχο αλλα με λιγοτερη καταναλωση? Η να παραμεινω με baby beast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, superKots είπε Απο θεμα καταναλωσης πως ειναι? Θυμαμαι με τον nautilus εκανα περιπου 2ml την ημερα, με τον cubis 3-5ml και με τον merlin κανω 10-15ml (1mg νικοτινη βεβαια). Αναγολα ποσο κανεις, τι νικοτινη κανεις και vg/pg αναλογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, th3ofilos είπε Αναγολα ποσο κανεις, τι νικοτινη κανεις και vg/pg αναλογια Φαντασου οτι ακομα και με τον merlin mini κανω 50/50 με 1mg και παιζω στα 14watt. Δηλαδη περιπου οπως εκανα με τον nautilus τοτε με διαφορα την νικοτινη φυσικα. Απλα τωρα το πεθαινω λογω δουλειας στον υπολογιστη και εχω τρελλη καταναλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξει, νορμαλ καταλανωση εχουν, για μενα για τσιγαρισιο αν δεις σε προηγουμενα μηνυματα προτεινω δαγκωτω siren v2 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από th3ofilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, superKots είπε Φαντασου οτι ακομα και με τον merlin mini κανω 50/50 με 1mg και παιζω στα 14watt. Δηλαδη περιπου οπως εκανα με τον nautilus τοτε με διαφορα την νικοτινη φυσικα. Απλα τωρα το πεθαινω λογω δουλειας στον υπολογιστη και εχω τρελλη καταναλωση. Τι στησιμο εχεις και παιζεις στα 14βατ με καταναλωση 10-15μλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Τι στησιμο εχεις και παιζεις στα 14βατ με καταναλωση 10-15μλ? Συνηθως παιζω 1-1.5ohm στα 3mm με single coil 28ga ειτε Kanthal ειτε SS 316L. Απο το μεσημερι και μεχρι αργα το βραδυ το πιπιλαω ομως. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από superKots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις