Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ηλεκτρονικο τελικα  επιλεγο για  προταρη γνωριζεται καποιον ατμο ευκολο ??? Aspire Gusto Mini    καμια  αποψη  για  αυτον ????μου  ειπα  για  κρυσταλικη  νικοτινη τη παιζει ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, palasd είπε

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα σε ικανοποιούν 

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν θα αντικαταστήσει asmodus/pharaoh η λογική είναι να το έχω για stealth vaping εκτός σπιτιού όποτε μου έρχεται να κάνω 2-3 τζούρες με νικοτίνη αλάτων και να στανιάρω;

Δεν θα με ικανοποιήσει πιστεύεις;

Σε αυτά τα δύο έχω καταλήξει: aspire breeze ή bo one +

To καλό με το aspire είναι ότι μπορείς να γεμίσεις με δικό σου υγρό ενώ με το bo one θέλει έτοιμα και τα βρίσκεις μόνο μέσω internet θέλει δλδ να έχεις στοκ. Αν και βλέπω κάποιοι βγάζουν μια ταπούλα και το γεμίζουν και αυτό με δικό τους υγρό

59 λεπτά πριν, geovilmarbeb είπε

ηλεκτρονικο τελικα  επιλεγο για  προταρη γνωριζεται καποιον ατμο ευκολο ??? Aspire Gusto Mini    καμια  αποψη  για  αυτον ????μου  ειπα  για  κρυσταλικη  νικοτινη τη παιζει ????

Άνοιξα και εγώ θέμα για τα pods τσέκαρε μια σελίδα πίσω και άλλες προτάσεις...  εάν καπνίζεις ακόμα και είσαι στην μετάβαση είναι πολύ καλή φάση να πας σε pods set γιατί είναι η καλύτερη προσομοίωση σε κάπνισμα με τσιγάρο.

Θα βάζεις νικοτίνη αλάτων οπότε δεν θα το έχεις πιπίλα όπως τα άλλα και μην περιμένεις ντουμάνι...  

Επεξ/σία από MySql

4 ώρες πριν, nikoskon είπε

Βασικά ούτε ο αέρας που λες μπορεί να χαρακτηριστεί καθαρός, εκτός και αν μιλάμε για ύπαιθρο πχ όπου είναι λιγότερο βεβαρημένος.

Φιλε εχεις σοβαρο προβλημα, λεω οτι τα πνευμονια εχουν φτιαχτει για να εισπνεουν καθαρο αερα και μου λες οτι ο αερας που λεω δεν ειναι καθαρος... και εγω λεω για καθαρο αερα... θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.... 

Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετους μηνες ειμαι με smok alien και merlin mini (πριν ειχα cubis pro και πιο πριν nautilus) και μπορω να πω οτι βαρεθηκα το DL και την μεγαλη καταναλωση υγρου (κανω 10-15ml την ημερα). Οποτε σκεφτομαι να αλλαξω ατμοποιητη και να παω παλι πισω σε MTL. Μετα απο αναζητηση εχω καταληξει μεταξυ Hastur και Siren 2 και δυσκολευομαι να επιλεξω καποιον απο τους δυο.

Απο την μια μου αρεσει αρκετα περισσοτερο ο Hastur, αλλα με προβληματιζει το οτι πρεπει να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις το airflow restricter και το οτι το τζαμακι δεν καθεται στην θεση του οταν βγαλεις το deck. Απο την αλλη ο Siren δεν μου αρεσει και πολυ, αλλα φαινεται να εχει λιγο πιο ευκολο deck και δεν χρειαζεται να αδειασεις το υγρο στην αλλαγη. Οποτε το θεμα ειναι μεταξυ εμφανισης και πρακτικοτητας.

Καποιος που εχει δοκιμασει και τους δυο μπορει να μου πει την αποψη του? Ευχαριστω.

14 λεπτά πριν, superKots είπε

Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετους μηνες ειμαι με smok alien και merlin mini (πριν ειχα cubis pro και πιο πριν nautilus) και μπορω να πω οτι βαρεθηκα το DL και την μεγαλη καταναλωση υγρου (κανω 10-15ml την ημερα). Οποτε σκεφτομαι να αλλαξω ατμοποιητη και να παω παλι πισω σε MTL. Μετα απο αναζητηση εχω καταληξει μεταξυ Hastur και Siren 2 και δυσκολευομαι να επιλεξω καποιον απο τους δυο.

Απο την μια μου αρεσει αρκετα περισσοτερο ο Hastur, αλλα με προβληματιζει το οτι πρεπει να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις το airflow restricter και το οτι το τζαμακι δεν καθεται στην θεση του οταν βγαλεις το deck. Απο την αλλη ο Siren δεν μου αρεσει και πολυ, αλλα φαινεται να εχει λιγο πιο ευκολο deck και δεν χρειαζεται να αδειασεις το υγρο στην αλλαγη. Οποτε το θεμα ειναι μεταξυ εμφανισης και πρακτικοτητας.

Καποιος που εχει δοκιμασει και τους δυο μπορει να μου πει την αποψη του? Ευχαριστω.

Εχω και τους 2,  θετικα και αρνητικα ακριβως οπως τα αναφερεις, ο siren v2 ειναι πιο πρακτκικος

12 ώρες πριν, palasd είπε

¨οταν λες  νταούλι ? λογικά πρέπει να είναι πιο κοντός και χοντρός από τον  απλό σωστά?

ναι, ειναι πολυ πιο χοντρος και κοντος, και το drip του ειναι τεραστιο. Πραγματικη εχει απιστευτη ροη, αλλα δε ξερω αν με βολεψει σε βαθος χρονου. Και πινει τον πατο του, απιστευτη ποσοτητα υγρου ομως 

1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

Εχω και τους 2,  θετικα και αρνητικα ακριβως οπως τα αναφερεις, ο siren v2 ειναι πιο πρακτκικος

Απο θεμα καταναλωσης πως ειναι? Θυμαμαι με τον nautilus εκανα περιπου 2ml την ημερα, με τον cubis 3-5ml και με τον merlin κανω 10-15ml (1mg νικοτινη βεβαια).

28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ναι, ειναι πολυ πιο χοντρος και κοντος, και το drip του ειναι τεραστιο. Πραγματικη εχει απιστευτη ροη, αλλα δε ξερω αν με βολεψει σε βαθος χρονου. Και πινει τον πατο του, απιστευτη ποσοτητα υγρου ομως 

Εγώ το 12 τον σταμάτησα λόγω κατανάλωσης λογικά αυτός θα έχει καλύτερη γεύση 

7 λεπτά πριν, palasd είπε

Εγώ το 12 τον σταμάτησα λόγω κατανάλωσης λογικά αυτός θα έχει καλύτερη γεύση 

απο γευση ηταν παρα πολυ καλος, και το υγρο που δοκιμασα ηταν τρομερο (ενα απο suicide bunny, δε θυμαμαι τη σειρα). Φανταζομαι περα απο υγρο καταπινει και μπαταρια για πλακα

Υπαρχουν αλλες προτασεις σε κατι αντιστοιχο αλλα με λιγοτερη καταναλωση? Η να παραμεινω με baby beast? 

2 ώρες πριν, superKots είπε

Απο θεμα καταναλωσης πως ειναι? Θυμαμαι με τον nautilus εκανα περιπου 2ml την ημερα, με τον cubis 3-5ml και με τον merlin κανω 10-15ml (1mg νικοτινη βεβαια).

Αναγολα ποσο κανεις, τι νικοτινη κανεις και vg/pg αναλογια

2 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Αναγολα ποσο κανεις, τι νικοτινη κανεις και vg/pg αναλογια

Φαντασου οτι ακομα και με τον merlin mini κανω 50/50 με 1mg και παιζω στα 14watt. Δηλαδη περιπου οπως εκανα με τον nautilus τοτε με διαφορα την νικοτινη φυσικα. Απλα τωρα το πεθαινω λογω δουλειας στον υπολογιστη και εχω τρελλη καταναλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει, νορμαλ καταλανωση εχουν, για μενα για τσιγαρισιο αν δεις σε προηγουμενα μηνυματα προτεινω δαγκωτω siren v2

Επεξ/σία από th3ofilos

39 λεπτά πριν, superKots είπε

Φαντασου οτι ακομα και με τον merlin mini κανω 50/50 με 1mg και παιζω στα 14watt. Δηλαδη περιπου οπως εκανα με τον nautilus τοτε με διαφορα την νικοτινη φυσικα. Απλα τωρα το πεθαινω λογω δουλειας στον υπολογιστη και εχω τρελλη καταναλωση.

Τι στησιμο εχεις και παιζεις στα 14βατ με καταναλωση 10-15μλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Τι στησιμο εχεις και παιζεις στα 14βατ με καταναλωση 10-15μλ?

Συνηθως παιζω 1-1.5ohm στα 3mm με single coil 28ga ειτε Kanthal ειτε SS 316L. Απο το μεσημερι και μεχρι αργα το βραδυ το πιπιλαω ομως.

Επεξ/σία από superKots

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...