Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω καταλαβαινουμε ολοι μας οτι το ηλεκτρονικο ειναι καλυτερο απο το κανονικο τσιγαρο, τωρα να παιζουμαι με τις λεξεις καθε 3 και λιγο δεν εχει νοημα.... Τα πνευμονια του ανθρωπου εχουν φτιαχτει για τα εισπνεουν καθαρο αερα ολα τα υπολοιπα κακο θα του κανουν...

Επεξ/σία από th3ofilos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/4/2018 στις 4:47 ΜΜ, palasd είπε

Και όμως αγαπητέ παππού και 20 μλ να κάνεις είναι καλύτερο από τον καρκινοσωλήνα  είμαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει παλιότερα τις συγκρίσεις μεταξύ κτ και ητ και οι διαφορές ήταν χαώδης . 

Όταν εγώ κάπνιζα προσπαθούσα να μην κάνω πάνω από 20 τσιγάρα και τώρα μετά από δύο χρόνια άτμισμα κάνω 20 μλ  μήπως είναι καλύτερα να το ξαναγυρίσω στο κάπνισμα. Επίσης νομίζω ότι η πιο πολύ δεν το γυρνάν στο άτμισμα με σκοπό να το κόψουν και αυτό απλά αλλάζουν την εξάρτησή τους με κάτι πιο υγιεινό 

Φίλε μου μακάρι να είμαι λάθος.Αλλιώς τα ξέραμε εμείς οι παλιοί.

Το νορμάλ τότε ήταν από 2- 4 ml τα 7-8 υπερβολή.

Τώρα το νορμάλ είναι  15 -  20 ml υπερβολή πιθανώς  να μην υπάρχει.Ενδεχομένως να μπαίνει στη μέση και το χάσμα γενεών .:P

Όχι στο κάπνισμα να μη γυρίσεις ειδικά αν το έχεις κόψει τελείως.Θα είναι αμαρτία.Απλά προσπάθησε να μετριάσεις λίγο τα ml.Σαν συμβουλή από ένα μεγαλύτερο και τίποτε άλλο.:)

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Ο παππούς αναφέρεται σε εποχές που οι ατμοποιητές ήταν αποκλειστικά τσιγαρίσιοι, με αντιστάσεις από 1.6Ω η χαμηλότερη μέχρι 2.4Ω περίπου η υψηλότερη.
Μικρές κοφτές τζούρες με υγρά υψηλής περιεκτικότητας νικοτίνης για αυτό και οι καταναλώσεις ήταν βαριά 2ml ημερησίως.

Οι εποχές αλλάξαν, οι ατμοποιητές πλεόν είναι κατά βάση πνευμονικοί.
Οι αντιστάσεις αγγίζουν τα όρια του βραχυκυκλώματος και λογικό η κατανάλωση υγρού να έχει εκτοξευθεί.

Ένα ατμιστικό gear πρέπει να έχει και σφιχτούς και αεράτους κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Παιδες, αν και εχω να γραψω καιρο στο τοπικ ( σταματησα εντελως και το ηλεκτρονικο και ειμαι με snus εδω και 7 μηνες), σκεφτομαι να το ξαναρχισω, ζηλεψα απο εναν συναδελφο με το καινουργιο του ατμοποιητη(smok prince). Τελευταιο combo που ειχα, smoant battlestar + smok baby, υπαρχει κατι καλυτερο atm? Το battlestar μου αρεσει υπερβολικα και δε παιζει να το αλλαξω, ενδιαφερομαι κυριως για ατμοποιητη, σκεφτομουνα να παρω τον prince 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Παιδες, αν και εχω να γραψω καιρο στο τοπικ ( σταματησα εντελως και το ηλεκτρονικο και ειμαι με snus εδω και 7 μηνες), σκεφτομαι να το ξαναρχισω, ζηλεψα απο εναν συναδελφο με το καινουργιο του ατμοποιητη(smok prince). Τελευταιο combo που ειχα, smoant battlestar + smok baby, υπαρχει κατι καλυτερο atm? Το battlestar μου αρεσει υπερβολικα και δε παιζει να το αλλαξω, ενδιαφερομαι κυριως για ατμοποιητη, σκεφτομουνα να παρω τον prince 

Θες με ετοιμες κεφαλες?Να ξερεις οτι εξαφανιζει το υγρο για πλακα ο prince..Ουτε οι επισκευασιμοι δεν πινουν τοσο :P

Επεξ/σία από Karamol3golas
Δημοσ.

Τον ειδα σημερα απο κοντα, παιδια ειναι ολοκληρο νταουλι και τεραστιος, ατμισα λιγο στο μαγαζι, παρα πολυ καλος αλλα δε ξερω αν μου κατσει καλα οσο ο baby beast ;)

Δημοσ.

2 πρόσφατες έρευνες, η πρώτη αφορά την συγκέντρωση μετάλλων υψηλής τοξικότητας και η δεύτερη αφορά την χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου από ανηλίκους:

+ methods&findings

Δημοσ.

Παίδες διάβασα 3-4 σελίδες και χάθηκα με την ορολογία.

Λοιπόν, ρωτώ εκ μέρους άλλου που παραπονιέται ότι στο γέμισμα υγρού, έχει γεύση του υγρού στο στόμα παρ' όλο που προσέχει και καθαρίζει κάθε φορά.

Είναι τόσο δύσκολο το γέμισμα; Ποιός είναι ο σωστός τρόπος γεμίσματος;

Δημοσ.

καληκσπερα  παιδια

θα ηθελα  να  κανω μια  αγορα  ηλεκτρονικο τσιγάρου  ατμισμα   και  στο καινούργιο της  ICOS το θερμαινόμενο 

δεν  ειμαι  φανατικος  καπνιστης  αλλα  θελω  τη  στιγμη που  θα  κανω να  μην  εχω τη  βρομα  τη  σταχτη και  τα συναφή 

τη μου προτείνετε??????  ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/4/2018 στις 6:45 ΜΜ, palasd είπε

το σμοκ βγαίνει και με μεγαλύτερη μπαταρία με 3000mAh o tfv8 είναι σούπες ντουμανάτος και ωραίος επίσης μπορείς να βάλεις επάνω και των Φαραώ  δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/9605926/Eleaf-Ijust-S-Battery-3000mAh.html  για όσο είσαι έξω

Στις 22/4/2018 στις 3:16 ΜΜ, th3ofilos είπε

Γιατι δεν παιρνεις ενα κ3 κιτ που μπορεις να βαζεις και οτι υγρο θελεις???

Έχω καταλήξει πως η καλύτερη λύση για φορητότητα και σωστή απόδοση είναι τα pods

Δυστυχώς τα καλύτερα pods Juul και Suorin δεν υπάρχουν Ελλάδα οπότε προσανατολίζομαι σε:

aspire gusto 

aspire breeze 

phix 

smoant s8 

bo one

bo plus

smok infinix

τι προτείνετε;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

MySql

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα σε ικανοποιούν 

geovilmarbeb

Δεν έχω καταλάβει ρωτάς τι να πάρεις ηλεκτρονικό η το IQOS σε αυτό το νήμα θα σου πούμε ηλεκτρονικό άμα  στο διπλανό θέμα που αφορά το IQOS  Θα σου πούνε εκείνο. 

Εγώ θα σου πω ότι το ηλεκτρονικό είναι λιγότερο επιβλαβές αλλά τι θα κάνεις θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου και να έχεις θέληση

Lanike71

Άμα μας γράψεις και ποιον ατμοποιητή έχει ο φίλος σου τότε μάλλον κάτι θα μπορούμε να σου πούμε

16 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Τον ειδα σημερα απο κοντα, παιδια ειναι ολοκληρο νταουλι και τεραστιος, ατμισα λιγο στο μαγαζι, παρα πολυ καλος αλλα δε ξερω αν μου κατσει καλα οσο ο baby beast ;)

¨οταν λες  νταούλι ? λογικά πρέπει να είναι πιο κοντός και χοντρός από τον  απλό σωστά?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, palasd είπε

MySql

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα σε ικανοποιούν 

geovilmarbeb

Δεν έχω καταλάβει ρωτάς τι να πάρεις ηλεκτρονικό η το IQOS σε αυτό το νήμα θα σου πούμε ηλεκτρονικό άμα  στο διπλανό θέμα που αφορά το IQOS  Θα σου πούνε εκείνο. 

Εγώ θα σου πω ότι το ηλεκτρονικό είναι λιγότερο επιβλαβές αλλά τι θα κάνεις θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου και να έχεις θέληση

Lanike71

Άμα μας γράψεις και ποιον ατμοποιητή έχει ο φίλος σου τότε μάλλον κάτι θα μπορούμε να σου πούμε

¨οταν λες  νταούλι ? λογικά πρέπει να είναι πιο κοντός και χοντρός από τον  απλό σωστά?

σε ευχαριστω ειχα  ενα  διλημα γιαυτο το ρωτησα 

ηλεκτρονικο τελικα  επιλεγο για  προταρη γνωριζεται καποιον ατμο ευκολο ??? Aspire Gusto Mini    καμια  αποψη  για  αυτον ????μου  ειπα  για  κρυσταλικη  νικοτινη τη παιζει ????

καμια  αλλη  προταση  απλου ,ελπιζω  να  μην  σας  μπερδεψα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2018 στις 7:22 ΜΜ, nikoskon είπε

"Πιο υγιεινό" δεν είναι.
"Λιγότερο επιβλαβές" είναι.

Να προσέχουμε τι γράφουμε guys.

Στις 24/4/2018 στις 8:12 ΜΜ, th3ofilos είπε

Νομιζω καταλαβαινουμε ολοι μας οτι το ηλεκτρονικο ειναι καλυτερο απο το κανονικο τσιγαρο, τωρα να παιζουμαι με τις λεξεις καθε 3 και λιγο δεν εχει νοημα.... Τα πνευμονια του ανθρωπου εχουν φτιαχτει για τα εισπνεουν καθαρο αερα ολα τα υπολοιπα κακο θα του κακουν...

Αν το "πιο υγιεινό" για εσένα βγάζει το ίδιο νόημα με το "λιγότερο επιβλαβές",

αυτό σημαίνει πως το "υγιεινό" είναι "επιβλαβές" και το αντίστροφο.
Σίγουρα εδώ έχουμε θέμα αντίληψης.

Βασικά ούτε ο αέρας που λες μπορεί να χαρακτηριστεί καθαρός, εκτός και αν μιλάμε για ύπαιθρο πχ όπου είναι λιγότερο βεβαρημένος.

Θα επαναλάβω πως επειδή το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο αφορά θέματα υγείας, να είμαστε ΠΟΛΥ προσεκτικοί πριν γράψουμε κάτι.

Επεξ/σία από nikoskon
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...