th3ofilos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Εγω οταν κανω σωστο στησιμο θα παρω καμενο μονο αν ατμιζω απανοτες τζουρες, σε random που αναφερεις δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει για αυτο σου ειπα και βαμβακωμα, επισεις αν ειναι φτωχο το βαμβακι σου σε μακροσυρτη τζουρα μπορει να παρεις καμενο, αν οι radnom που αναφερεις ειναι η 3η-4η σε σειρα τζουρα σου ειναι λογικο να παρεις καμενο, δοκιμασε να ριξεις και τα watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, MySql είπε Επειδή βλέπω ότι ίσως υπάρχουν καλύτερες και ντουμανάτες λύσεις σε "μεγαλύτερη" κατηγορία (πιο βαριά mod) πχ smok pen ή vaptio. Υπάρχει κάποιο άλλο αντικειμενικό κριτήριο για να καταλάβεις εάν ήθελε λιγότερο ή περισσότερο βαμβάκι ένα στήσιμο από αυτούς που προανέφερα; σωστό βαβμάκομα χωρίς διαρροές(υπερτροφοδοσία) ή φουσκάλες(υποτροφοδοσία); το σμοκ βγαίνει και με μεγαλύτερη μπαταρία με 3000mAh o tfv8 είναι σούπες ντουμανάτος και ωραίος επίσης μπορείς να βάλεις επάνω και των Φαραώ δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/9605926/Eleaf-Ijust-S-Battery-3000mAh.html για όσο είσαι έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έχετε ψαξει το θέμα και καλά κάνετε.Πως ξεκινήσατε οι περισσότεροι και καταλήξατε τι θα πάρετε;Σας βοήθησε κάποιος; Καπνίζω απο τα 14,το είχα κόψει στα 18-19 για κανά χρόνο,το άρχισα πάλι στον Στρατό(πολύ άγχος) πριν απολυθώ(18μηνο πήξιμο) το ξαναέκοψα 2 χρόνια και το άρχισα πάλι.Το έκοψα 3η φορά για 3 χρόνια μέχρι που ξανακάπνισα πριν λίγους μήνες αλλά κάνω 4-5 τσιγάρα την ημέρα,αν είμαι ξύπνιος πολλές φορές λόγω βαρετής δουλειάς μπορεί να φτάσω τα 10 τσιγάρα.Είμαι απο την Τετάρτη με 6-8 ώρες ύπνου την ημέρα,12 ώρες βαρετή εργασία συν 2-3 ώρες πήγαινε έλα. Κάθε φορά που το έκοβα μαχαίρι είχα νεύρα.Είχα δοκιμάσει να το κόψω σταδιακά αλλά τα 2 τσιγάρα γίνονταν 4,6,8,10.Δεν ήμουν ποτέ βαρύς καπνιστής,κάπνιζα κυρίως 2-3 τσιγάρα με τον καφέ η ποτό και μετά το φαγητό,10-15 το 24 ωρο. Ο μόνος τρόπος για εμένα να μην καπνίζω,είναι να εργάζομαι σε δουλειά χειρωνακτική,να πηγαίνω γυμναστήριο και να μην με νευριάζουν. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το έχετε ψαξει το θέμα και καλά κάνετε.Πως ξεκινήσατε οι περισσότεροι και καταλήξατε τι θα πάρετε;Σας βοήθησε κάποιος; Καπνίζω απο τα 14,το είχα κόψει στα 18-19 για κανά χρόνο,το άρχισα πάλι στον Στρατό(πολύ άγχος) πριν απολυθώ(18μηνο πήξιμο) το ξαναέκοψα 2 χρόνια και το άρχισα πάλι.Το έκοψα 3η φορά για 3 χρόνια μέχρι που ξανακάπνισα πριν λίγους μήνες αλλά κάνω 4-5 τσιγάρα την ημέρα,αν είμαι ξύπνιος πολλές φορές λόγω βαρετής δουλειάς μπορεί να φτάσω τα 10 τσιγάρα.Είμαι απο την Τετάρτη με 6-8 ώρες ύπνου την ημέρα,12 ώρες βαρετή εργασία συν 2-3 ώρες πήγαινε έλα. Κάθε φορά που το έκοβα μαχαίρι είχα νεύρα.Είχα δοκιμάσει να το κόψω σταδιακά αλλά τα 2 τσιγάρα γίνονταν 4,6,8,10.Δεν ήμουν ποτέ βαρύς καπνιστής,κάπνιζα κυρίως 2-3 τσιγάρα με τον καφέ η ποτό και μετά το φαγητό,10-15 το 24 ωρο. Ο μόνος τρόπος για εμένα να μην καπνίζω,είναι να εργάζομαι σε δουλειά χειρωνακτική,να πηγαίνω γυμναστήριο και να μην με νευριάζουν. Σήμερα έκλεισα ένα μήνα ατσίγαρος και από περιέργεια είπα να ξαναδοκιμάσω να δω εάν μου κάνει αίσθηση, ε το έσβησα στην μέση... Δώσε ένα κατοστάρικο για ένα καλό σετάκι ώστε να έχεις σωστή εμπειρία ατμίσματος και δύσκολα θα γυρίσεις στο τσιγάρο. Γενικά πιστεύω ότι το πόσο καπνίζεις έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία σου εάν είσαι σε άσχημα φεγγάρια το κάνεις μηχανικά σαν μαλάκας. Εάν είσαι peacefullness μπορείς αν όχι να το κόψεις να το ελαττώσεις εύκολα 7 ώρες πριν, palasd είπε το σμοκ βγαίνει και με μεγαλύτερη μπαταρία με 3000mAh o tfv8 είναι σούπες ντουμανάτος και ωραίος επίσης μπορείς να βάλεις επάνω και των Φαραώ δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/9605926/Eleaf-Ijust-S-Battery-3000mAh.html για όσο είσαι έξω Μπορείς να ρυθμίσεις τα βατ σε αυτά τα διαβόλια γιατί δεν έχουν εύρος βατ; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τσιγάρο κάνει ζημιά παντού.Πλέον οι αντοχές μου έχουν μειωθεί,το πιο ενοχλητικό είναι η αίσθηση στους πνεύμονες ειδικά μετά το ξύπνημα.Πήγα για μερικούς γύρους τρέξιμο σε γηπεδάκι και λαχάνιασα για πλάκα.Μακάρι να μην κάπνιζα ποτέ όπως μερικοί που το δοκίμασαν και δεν τους άρεσε η έστω να το άρχιζα σε μεγαλύτερη ηλικία. Το κοντρολάρω πάντως,σήμερα απο τις 16:00 που ξύπνησα έχω κάνει 3 τσιγάρα.1 στις 17:30,1 κατά τις 20:00,1 κατά τις 23:30.Μέχρι τις 07:00 θα έχω κάνει 2-3 ακόμα,είναι η εξάρτηση της νικοτίνης.Αν δεν είχα internet στο κινητό θα είχα φρικάρει και μπορεί να κάπνιζα πιο πολλά. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το τσιγάρο κάνει ζημιά παντού.Πλέον οι αντοχές μου έχουν μειωθεί,το πιο ενοχλητικό είναι η αίσθηση στους πνεύμονες ειδικά μετά το ξύπνημα.Πήγα για μερικούς γύρους τρέξιμο σε γηπεδάκι και λαχάνιασα για πλάκα.Μακάρι να μην κάπνιζα ποτέ όπως μερικοί που το δοκίμασαν και δεν τους άρεσε η έστω να το άρχιζα σε μεγαλύτερη ηλικία.Το κοντρολάρω πάντως,σήμερα απο τις 16:00 που ξύπνησα έχω κάνει 3 τσιγάρα.1 στις 17:30,1 κατά τις 20:00,1 κατά τις 23:30.Μέχρι τις 07:00 θα έχω κάνει 2-3 ακόμα,είναι η εξάρτηση της νικοτίνης.Αν δεν είχα internet στο κινητό θα είχα φρικάρει. Νικοτίνη παίρνεις και από το ηλεκτρονικό! Το θέμα αντοχής πιστεύω είναι λίγο μύθος ότι επηρεάζεται τόσο πολύ από το κάπνισμα υπάρχουν αθλητές που καπνίζουν σαν φουγάρα... ο καρκίνος είναι ο σημαντικότερος αποτρεπτικός παράγοντας για το κάπνισμα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά θέλω να καπνίζω λίγο και χωρίς τις επιπτώσεις της πίσσας και τις χημικές ουσίες.Ημουν μήνες χωρίς χρήματα,κάπνιζα αφορολόγητα και είναι γ@@@@έ τα.Τουλάχιστον τώρα έχω κανονικά Marlboro. Ναι,η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι μην πάθω κάτι.Φυσικά χρειάζεται και σχετικά σωστή διατροφή. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι από τους παλιούς ατμιστές και τα έχω κόψει πλέον όλα πάνω από 5 χρόνια. Στη σημείο που έχουν φτάσει το άτμισμα σήμερα κάποιοι με τα εργαλεία που βγάζουν ανεξέλεγκτα βατ και καταναλώνουν άνετα 10-15 και 20 ml την ημέρα δυστυχώς διστάζω να πω σε κάποιον άρχισε το ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί φοβάμαι αν πάει σε αυτό το σημείο ποιες θα είναι οι μελλοντικές συνέπειες για την υγεία του. Στην εποχή μου τα τότε έστω δύσκολα εργαλεία κατανάλωναν 3-4 ml την ημέρα.Και τώρα υπάρχουν τέτοια αλλά δυστυχώς το μάρκετινγκ βάζει τους νέους στο σπορ να πάνε στα άλλα για μεγάλες καταναλώσεις και περισσότερα έσοδα. Για μένα η συμβουλή μου θα είναι πάντα.Μακριά από τέτοια εργαλεία,Μία απλή μπαταριοθήκη ή ένα απλό απλό μοντάκι με λίγα βατ και ένα τσιγαρίσιο ατμοποιητή για κατανάλωση 2-3-4 ml . Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, ΜΑΝΟΣ7109 είπε Οκ ευχαριστώ Αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω είχα βάλει λινκ με μπουστεράκια στα 2 Ε και για να μην ψάχνεις https://www.fastvape.gr/collections/κορυφαια-προιοντα/products/hexocell-50-pg-50-vg-base-10ml-20mg 2Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Είμαι από τους παλιούς ατμιστές και τα έχω κόψει πλέον όλα πάνω από 5 χρόνια. Στη σημείο που έχουν φτάσει το άτμισμα σήμερα κάποιοι με τα εργαλεία που βγάζουν ανεξέλεγκτα βατ και καταναλώνουν άνετα 10-15 και 20 ml την ημέρα δυστυχώς διστάζω να πω σε κάποιον άρχισε το ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί φοβάμαι αν πάει σε αυτό το σημείο ποιες θα είναι οι μελλοντικές συνέπειες για την υγεία του. Στην εποχή μου τα τότε έστω δύσκολα εργαλεία κατανάλωναν 3-4 ml την ημέρα.Και τώρα υπάρχουν τέτοια αλλά δυστυχώς το μάρκετινγκ βάζει τους νέους στο σπορ να πάνε στα άλλα για μεγάλες καταναλώσεις και περισσότερα έσοδα. Για μένα η συμβουλή μου θα είναι πάντα.Μακριά από τέτοια εργαλεία,Μία απλή μπαταριοθήκη ή ένα απλό απλό μοντάκι με λίγα βατ και ένα τσιγαρίσιο ατμοποιητή για κατανάλωση 2-3-4 ml . Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και 20 ml την μέρα να κάνεις είναι καλύτερα από το κωλοτσίγαρο... Είναι κρίμα να αποθαρρύνουμε ανθρώπους που σκέφτονται να μπουν στο άτμισμα κόβοντας το τσιγάρο. Καλοπροαίρετα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 παιδια , ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε squonk 510 pins? Θελω να βαλω ενα στον velocity. εβγαλα του mesh rda και του το κουμπωσα και του καθετε κουτι. οποτε και του mesh rda να βρω θα μου κανει δουλεια. προσπαθω να μην πληρωσω μεταφορικα απο αμερικη , γιατι με μια γρηγορη αναζητηση μονο απο εκει βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, MySql είπε Μπορείς να ρυθμίσεις τα βατ σε αυτά τα διαβόλια γιατί δεν έχουν εύρος βατ; Δεν ρυθμίζεις τίποτα αναλόγως τι στύσιμο δίνουν αλλά λογικά πρέπει να δίνουν καλά discoboyminimal modmaker κοίταξες 11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Βασικά θέλω να καπνίζω λίγο και χωρίς τις επιπτώσεις της πίσσας και τις χημικές ουσίες.Ημουν μήνες χωρίς χρήματα,κάπνιζα αφορολόγητα και είναι γ@@@@έ τα.Τουλάχιστον τώρα έχω κανονικά Marlboro. Ναι,η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι μην πάθω κάτι.Φυσικά χρειάζεται και σχετικά σωστή διατροφή. οπότε δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά ντουμάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, palasd είπε modmaker κοίταξες και modmaker και stealthvape. τιποτα. το μονο που βρηκα και θα ταιριαζει ειναι αυτο https://myvpro.com/vandy-vape-replacement-squonk-pin/ και δεν στελνει και ελλαδα ( ασχετος μεταφορικων ) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από discoboyminimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, MySql είπε Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και 20 ml την μέρα να κάνεις είναι καλύτερα από το κωλοτσίγαρο... Είναι κρίμα να αποθαρρύνουμε ανθρώπους που σκέφτονται να μπουν στο άτμισμα κόβοντας το τσιγάρο. Καλοπροαίρετα Μη λέμε και ότι θέλουμε.Δεν υπάρχουν τέτοια δεδομένα και είναι λάθος να λες κάτι τέτοιο. Από την άλλη προσωπικά δεν αποθαρρύνω κανέναν.Απεναντίας είμαι από τους λίγους που κατάφερα να κόψω το τσιγάρο μετά από 37 χρόνια με τη βοήθεια του ατμίσματος και για αυτό το λόγο νομίζω ότι είμαι μία διαφήμιση για αυτό. Απλά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω να εξελίσσετε με το άτμισμα που έχει γίνει ένα μέσο επίδειξης και όχι ένας τρόπος διακοπής του καπνίσματος που το ξέραμε και το λέω.Από την άλλη ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει.Θέλει 15 ml ας κάνει θέλει 20 ας κάνει.Ας το πίνει και για χυμό. Τη γνώμη μου λέω νομίζω ότι έχω δικαίωμα να τη λέω και σε όποιον αρέσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Και όμως αγαπητέ παππού και 20 μλ να κάνεις είναι καλύτερο από τον καρκινοσωλήνα είμαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει παλιότερα τις συγκρίσεις μεταξύ κτ και ητ και οι διαφορές ήταν χαώδης . Όταν εγώ κάπνιζα προσπαθούσα να μην κάνω πάνω από 20 τσιγάρα και τώρα μετά από δύο χρόνια άτμισμα κάνω 20 μλ μήπως είναι καλύτερα να το ξαναγυρίσω στο κάπνισμα. Επίσης νομίζω ότι η πιο πολύ δεν το γυρνάν στο άτμισμα με σκοπό να το κόψουν και αυτό απλά αλλάζουν την εξάρτησή τους με κάτι πιο υγιεινό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις