GiorgiosM. Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ΜΑΝΟΣ7109 είπε ΚαΝένα νέο για φτηνές νικοτινες για μας που φουμαρουμε 300ml το μήνα? 😓😓😓😩😩 Α και κάτι άλλο...όποιος του αρέσει το μπισκότο να πάρει το sin cookies της umami...το καλύτερο μπισκότο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάφορα από τα άλλα..θα με θυμηθειτε Κάπου είχα δει boosters 2-2.5€ το 1 αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο site, θα προσπαθησω να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 O Innokin Zenith 4ml λέει; Κάποιος τον ανέφερε πιο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 ο καλυτερος τσιγαρισιος με ετοιμες ατνιστασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, RedPriest είπε Οχι οχι. Ας πουμε οτι παιρνω τον Zeus. Υπαρχουν ετοιμα coils που μπορω να βαλω μεχρι να μαθω τουλαχιστον να φτιαχνω τα δικα μου; Εννοείς στριμμένη αντίσταση και να πρέπει να βάλεις βαμβάκι ναι σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά αλλά δεν συμφέρει 1 ώρα πριν, GiorgiosM. είπε Κάπου είχα δει boosters 2-2.5€ το 1 αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο site, θα προσπαθησω να το βρω. https://www.fastvape.gr/collections/κορυφαια-προιοντα/products/hexocell-50-pg-50-vg-base-10ml-20mg 2Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, th3ofilos είπε Κατα τα δικα μου γουστα ειναι οτι καλυτερη γευση σε καπνικο εχω δοκιμασει ειτε απο συνταγες ειτε απο shake and vape το υγρο απλα δεν παιζεται.... εννοεις για αυτη που εβαλα εγω? με λιγη τυχη, σου ερχεται καλα το πακετακι, Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, tornado είπε εννοεις για αυτη που εβαλα εγω? Για το goofys juice λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μηπως ξερει κανενας αν η pink mule στελνει απο ευρωπη η απο αλλου?Γιατι δοκιμασα ενα αρωμα της(secrets granny's vanilal custard) σκετο,και μου αρεσε πολυ και μονο εκει το βρηκα σε ποσοτητα 50 μλ αρωματος..Ρωταω για να ξερω μην τα κρατησουν κανα τελωνειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ισπανία ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, th3ofilos είπε Για το goofys juice λεω οκ θα το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται απο μέρη τα οποία αγοράζονται ξεχωριστά και ποιά είναι αυτά; 1)Μπαταρία 2)Ατμοποιητής Πόσο κοστίζει 1 καλό αξιόπιστο σετ; Με ποιά κριτήρια επιλέγουμε τα μέρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται απο μέρη τα οποία αγοράζονται ξεχωριστά και ποιά είναι αυτά; 1)Μπαταρία 2)Ατμοποιητής Πόσο κοστίζει 1 καλό αξιόπιστο σετ; Με ποιά κριτήρια επιλέγουμε τα μέρη; Αποτελείται από 2 μέρη, τον ατμοποιητή και την συσκευή που δίνει ρεύμα στον ατμοποιητή, τα λεγόμενα "μοντάκια". Τα μοντάκια ουσιαστικά είναι οι μπαταριοθήκες, μέσα σε αυτά βάζεις την μπαταρία ή τις μπαταρίες σου και βιδώνεις επάνω τον ατμοποιητή σου. Έχει και διάφορες συσκευές που είναι "όλα σε ένα", π.χ. τα λεγόμενα στυλό που ουσιαστικά είναι ένας μεταλλικός σωλήνας με την μπαταρία μέσα και βιδωμένος ή και κολλημένος (ένα κομμάτι δηλαδή όλο) ο ατμοποιητής. Για ένα καλό σετάκι μαζί με μπαταρίες, κτλ. υπολόγιζε κοντά στο 80άρι. Έχει και πιο φτηνά, π.χ. με 50ρικο αλλά πέφτουμε σε ποιότητα. Οι "all in one" συσκευές είναι ακόμα πιο φτηνές αλλά αυτά κυρίως είναι "για να κάνεις την δουλειά σου" και για χρήστες που έχουν πολύ βασικές απαιτήσεις. Αν θες κάτι πολύ καλό και πιο ψαγμένο ξεφεύγουμε από το 100ρικο. Αν δε, θες να πάρεις και εξωτερικό φορτιστή ή κανά 2ο σετ μπαταρίες να μην μένεις, πάμε ακόμα πιο πάνω. Το τι θα πάρει κανείς εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχει και τι σηκώνει η τσέπη του, κάποιος μπορεί απλά να θέλει να παίρνει την νικοτίνη του και δεν ψάχνει το κάτι παραπάνω, κάποιος θέλει πιο ψαγμένα πράγματα. Άλλος με λίγα λόγια καλύπτεται με συσκευή του 20ρικου, άλλος έχει συλλογή και έχει δώσει χιλιάδες ευρώ γιατί το βλέπει και χομπίστικα πλέον. Πολύ χονδρικά οι 2 μεγάλες κατηγορίες που χωρίζονται οι ατμοποιητές είναι "τσιγαρίσιοι" και "πνευμονικοί", το πόσο σφικτή τζούρα δηλαδή έχουν. Οι τσιγαρίσιοι έχουν σφικτή σαν του τσιγάρου ενώ οι πνευμονικοί είναι αυτοί που βγάζουν τα τρελά ντουμάνια και που κατεβάζεις κατευθείαν τον ατμό κάτω στα πνευμόνια χωρίς πρώτα να τον αφήνεις στο στόμα. Εκτός από αυτά τα 2 έχουμε και τον διαχωρισμό σε αυτούς που παίρνουν έτοιμες αντιστάσεις, (σου χαλάει, την ξεβιδώνεις, την πετάς και βάζεις μια καινούργια) και στους "επισκευάσιμους" που φτιάχνεις εσύ την αντίσταση με σύρμα και βαμβάκι. Οι πρώτοι έχουν το θετικό της ευκολίας, οι δεύτεροι έχουν το θετικό ότι συνήθως παίρνεις καλύτερη γεύση, είναι πολύ πιο οικονομικοί, αλλά το στήσιμο μπορεί να είναι παίδεμα, ειδικά νέος χρήστης θα το βρει κουραστικό και χρονοβόρο. Στα μοντάκια δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, απλά βρίσκεις μια συσκευή που θα μπορεί να "σηκώνει" τον ατμοποιητή σου, αν π.χ. ο ατμοποιητής σου θέλει 80+ βατ για να δουλέψει σωστά, δεν θα πας να πάρεις μοντάκι που δίνει μέχρι 75 βατ. Ο βασικός τους διαχωρισμός είναι με λίγα λόγια το αν παίρνουν μία ή 2 μπαταρίες (έχει και κάποια λίγα που παίρνουν και 3 και 4, αλλά λίγα) και στο μέχρι πόσα βατ δίνουν. Συνήθως πάλι, αυτά με 1 μπαταρία πάνε μέχρι 75-80 βατ και αυτά με 2 180-200 βατ. Παραπάνω βατ δεν χρειάζεσαι σχεδόν ποτέ, συσκευή με 3 ή 4 μπαταρίες θα πάρεις μόνο επειδή θα σου κρατάει περισσότερο, έχεις δηλαδή μεγαλύτερη αυτονομία. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Baator 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι και η μεταφορά του asmodus minikin V2 χωρίς τσέπες και μπουφάν είναι δύσκολη ψάχνω για μια portable λύση. Oι "ειδήμονες" προτείνουν αυτό όμως πέρα του ότι δεν το βρίσκω Ελλάδα δεν έχει και νικοτίνη... υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση; Επίσης ένα παράδοξο που μου έτυχε σήμερα είναι το εξής έκανα ένα θεωρητικά σωστό στήσιμο στον pharaoh (μπλε χρώμα αντίστασης μετά από dry burn, σωστό βαβμάκομα χωρίς διαρροές ή φουσκάλες) αλλά μου δίνει σε random τζούρες καμένο όχι συνέχεια πχ μία στις πέντε... τιναφτο; έχει τύχη σε κάποιον δεν μπορώ να καταλάβω! Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΟΣ7109 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, GiorgiosM. είπε Κάπου είχα δει boosters 2-2.5€ το 1 αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο site, θα προσπαθησω να το βρω. Οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, MySql είπε Καλημέρα παιδιά επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι και η μεταφορά του asmodus minikin V2 χωρίς τσέπες και μπουφάν είναι δύσκολη ψάχνω για μια portable λύση. Oι "ειδήμονες" προτείνουν αυτό όμως πέρα του ότι δεν το βρίσκω Ελλάδα δεν έχει και νικοτίνη... υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση; Επίσης ένα παράδοξο που μου έτυχε σήμερα είναι το εξής έκανα ένα θεωρητικά σωστό στήσιμο στον pharaoh (μπλε χρώμα αντίστασης μετά από dry burn, σωστό βαβμάκομα χωρίς διαρροές ή φουσκάλες) αλλά μου δίνει σε random τζούρες καμένο όχι συνέχεια πχ μία στις πέντε... τιναφτο; έχει τύχη σε κάποιον δεν μπορώ να καταλάβω! Ευχαριστώ Εμενα μου το κανει αυτο ο themis οταν θελει αλλαγη το βαμβακι ή οταν δεν εχω κανει σωστο βαμβακωμα Γιατι δεν παιρνεις ενα κ3 κιτ που μπορεις να βαζεις και οτι υγρο θελεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, th3ofilos είπε Εμενα μου το κανει αυτο ο themis οταν θελει αλλαγη το βαμβακι ή οταν δεν εχω κανει σωστο βαμβακωμα Γιατι δεν παιρνεις ενα κ3 κιτ που μπορεις να βαζεις και οτι υγρο θελεις??? Επειδή βλέπω ότι ίσως υπάρχουν καλύτερες και ντουμανάτες λύσεις σε "μεγαλύτερη" κατηγορία (πιο βαριά mod) πχ smok pen ή vaptio. Υπάρχει κάποιο άλλο αντικειμενικό κριτήριο για να καταλάβεις εάν ήθελε λιγότερο ή περισσότερο βαμβάκι ένα στήσιμο από αυτούς που προανέφερα; σωστό βαβμάκομα χωρίς διαρροές(υπερτροφοδοσία) ή φουσκάλες(υποτροφοδοσία); Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις