Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, mkaragiannis είπε

Έχω τον ατμοποιητη Nautilus X

Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει εκτος απο αυτα που ανεφερα παραπανω,,Μπορει απλα να ετυχες σε κακοο coil,φτιαχνονται σε τοσο μεγαλο βαθμο που ο ελεγχος τους δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι σωστος..Δοκιμασε να κανεις αυτα που αναφερω παραπανω και πες μας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα. Καινούργιος στο ατμισμα εδώ και μια εβδομάδα .

Πήρα ένα μοντακι geekvape aegis με ατμοποιητη το Zeus rta.

Μετά από 20 χρόνια και σχεδόν 20 τσιγάρα την ημέρα  και μια εβδομάδα ατμισμα σήμερα έκανα μόνο ένα τσιγάρο το πρωί με τον καφέ και πάω για κανένα.

Στο ερωτήσεις τώρα.

1) Την αντίσταση κάθε πότε την αλλάζουμε? Το δουλεύω στα 30 watt με 0.35 σύρμα.

2 ) Το βαμβάκι κάθε ποσα ml θέλει καινούργιο?

3) Έχω μια μπαταρία 26650 ijoy 4200mah και την φορτίζω κάθε 2 μέρες . Ξέρουμε ποιες μάρκες είναι οι καλύτερες για να πάρω και δεύτερη?

Ευχαριστώ 

15 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Καλησπέρα. Καινούργιος στο ατμισμα εδώ και μια εβδομάδα .

Πήρα ένα μοντακι geekvape aegis με ατμοποιητη το Zeus rta.

Μετά από 20 χρόνια και σχεδόν 20 τσιγάρα την ημέρα  και μια εβδομάδα ατμισμα σήμερα έκανα μόνο ένα τσιγάρο το πρωί με τον καφέ και πάω για κανένα.

Στο ερωτήσεις τώρα.

1) Την αντίσταση κάθε πότε την αλλάζουμε? Το δουλεύω στα 30 watt με 0.35 σύρμα.

2 ) Το βαμβάκι κάθε ποσα ml θέλει καινούργιο?

3) Έχω μια μπαταρία 26650 ijoy 4200mah και την φορτίζω κάθε 2 μέρες . Ξέρουμε ποιες μάρκες είναι οι καλύτερες για να πάρω και δεύτερη?

Ευχαριστώ 

1) Την αντισταση αναλογα με το ποσο βρωμικο ειναι το υγρο, ξεβιδωνεις τσεκαρεις και υπολογιζεις, και φυσικα αν παρεις αλοιωση στην γευση

2) παλι το ιδιο με το βαμβακι, τσεκαρεις βλεπεις γευση αν παιρνεις καμενο αλλαζεις

3) Αλλη μια ijoy και εισαι κομπλε, περιμενε να σου απαντησουν και αλλα μελη με γνωση στις μπαταριες

• Thanks 1

33 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

1) Την αντισταση αναλογα με το ποσο βρωμικο ειναι το υγρο, ξεβιδωνεις τσεκαρεις και υπολογιζεις, και φυσικα αν παρεις αλοιωση στην γευση

2) παλι το ιδιο με το βαμβακι, τσεκαρεις βλεπεις γευση αν παιρνεις καμενο αλλαζεις

3) Αλλη μια ijoy και εισαι κομπλε, περιμενε να σου απαντησουν και αλλα μελη με γνωση στις μπαταριες

Ευχαριστώ. Μια εβδομάδα τώρα δεν ένιωσα καμμένο αλλά θα τα αλλάξω προληπτικά αύριο αντίσταση και βαμβάκι

Στις 19/4/2018 στις 5:37 ΜΜ, Karamol3golas είπε

Wotofo serpent smm απο μενα..Μετα μπορεις να δεις και zeus,engine nano αν δεν θες να εχεις καθολου διαρροες

Στις 19/4/2018 στις 7:11 ΜΜ, nrkmaiden είπε

Για μεταχειρισμένο ή καινούριο ψάχνεις και για πες ένα budget;

serpent - merlin mini και αλλους παλιους (του 2015-2017 εννοω παλιου ς :P ) καλους ατμοποητες θα βρεις σε αγγελιες στα +/-20€. Π.χ μολις ειδα αγγελια στο face για serpent στα 15€

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις δεν σας βαζω ολους στις παραθεσεις για να μην γεμισει η σελιδα ολη :P 

Μια τελευταια ερωτηση, υπαρχουν ετοιμες αντιστασεις για τους rta; Ρωταω για να ατμιζω τουλαχιστον μεχρι να μαθω να φτιαχνω τις δικες μου :P

Επισης @nrkmaiden ειπες για σελιδα στο face, εγω κοιταω εδω περα στο insomnia μηπως μπορεις να μου πεις καποιες σελιδες ακομα να κοιταξω;

52 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Από ένα φίλο τα κάνει μόνος του .

Αυτό είναι συνταγή goofys juice.

εγω κανω αυτη

http://e-liquid-recipes.com/recipe/897343/RY4Becca (Tribeca)

αυτη που εβαλες εχει hazelnut, λες να εχει καλυτερη γευση?

Απο το δικο μου εχω φτιαξει 2-3 λιτρα και εχω πηξει....

50 λεπτά πριν, tornado είπε

εγω κανω αυτη

Δε νομίζω να έχει. Ή τουλάχιστον δε το καταλαβαίνω.

Κάτι άλλο. Μια εβδομάδα τώρα ατμισμα και έχω ήδη καταλάβει μεγάλη βελτίωση της όσφρησης(βρωμάει το τασάκι αν κάνω κανένα κανονικό τσιγάρο) και μπορεί να είναι ιδέα μου βελτίωση και στην αναπνοή.

Γίνονται αυτά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα?

1 ώρα πριν, RedPriest είπε

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις δεν σας βαζω ολους στις παραθεσεις για να μην γεμισει η σελιδα ολη :P 

Μια τελευταια ερωτηση, υπαρχουν ετοιμες αντιστασεις για τους rta; Ρωταω για να ατμιζω τουλαχιστον μεχρι να μαθω να φτιαχνω τις δικες μου :P

Επισης @nrkmaiden ειπες για σελιδα στο face, εγω κοιταω εδω περα στο insomnia μηπως μπορεις να μου πεις καποιες σελιδες ακομα να κοιταξω;

Επιτρεπεται να πω; δε ξερω. Δεν ειναι απο καποιο μαγαζι ωστε να θεωρηθει διαφημιση αλλα better safe than sorry. 

10 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Κάτι άλλο. Μια εβδομάδα τώρα ατμισμα και έχω ήδη καταλάβει μεγάλη βελτίωση της όσφρησης(βρωμάει το τασάκι αν κάνω κανένα κανονικό τσιγάρο) και μπορεί να είναι ιδέα μου βελτίωση και στην αναπνοή.

Ναι στο μηνα να δεις ποσο διαφορετικα θα αισθανεσαι. Το δευτερο που βελτιώθηκε σε μενα ηταν η αντοχή μου.

1 ώρα πριν, tornado είπε

εγω κανω αυτη

Κατα τα δικα μου γουστα ειναι οτι καλυτερη γευση σε καπνικο εχω δοκιμασει ειτε απο συνταγες ειτε απο shake and vape το υγρο απλα δεν παιζεται....

Και εγώ έκανα το goofy ωραίο υγρό αλλά μου πέφτει λίγο ελαφρύ ίσως επειδή κάνω τριμπέκα στο 20%  και ναι έχει φουντούκι 

https://vapemixer.ru/recipes/tobacco/halo_tribeca/ 

10 ώρες πριν, alucards74 είπε

Ευχαριστώ. Μια εβδομάδα τώρα δεν ένιωσα καμμένο αλλά θα τα αλλάξω προληπτικά αύριο αντίσταση και βαμβάκι

Το υγρό που έχεις είναι από τα λεγόμενα καθαρά αλλά και από την άλλη καλά έκανες και το άλλαξες στην εβδομάδα

7 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Επιτρεπεται να πω; δε ξερω. Δεν ειναι απο καποιο μαγαζι ωστε να θεωρηθει διαφημιση αλλα better safe than sorry. 

Ναι στο μηνα να δεις ποσο διαφορετικα θα αισθανεσαι. Το δευτερο που βελτιώθηκε σε μενα ηταν η αντοχή μου.

λογικά βάζουμε αρκετά λινκ χωρίς να μας βάζουν χέρι αλλά μπορείς να του στείλεις και πμ.

8 ώρες πριν, alucards74 είπε

Και που να δεις μετά από δύο μήνες διαφορά 

10 ώρες πριν, RedPriest είπε

Υπάρχουν κάποιές επιλογές αλλά  το περιορίζεις αρκετά . Ατμοποιητής  πνευμονικός με εργοστασιακές κεφαλές που να παίρνει και επισκευάσημο με μονή σωστά? 

• Like 1
  • Thanks 1

ΚαΝένα νέο για φτηνές νικοτινες για μας που φουμαρουμε 300ml το μήνα? 😓😓😓😩😩

Α  και κάτι άλλο...όποιος του αρέσει το μπισκότο να πάρει το sin cookies της umami...το καλύτερο μπισκότο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάφορα από τα άλλα..θα με θυμηθειτε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, palasd είπε

Υπάρχουν κάποιές επιλογές αλλά  το περιορίζεις αρκετά . Ατμοποιητής  πνευμονικός με εργοστασιακές κεφαλές που να παίρνει και επισκευάσημο με μονή σωστά? 

Οχι οχι. Ας πουμε οτι παιρνω τον Zeus. Υπαρχουν ετοιμα coils που μπορω να βαλω μεχρι να μαθω τουλαχιστον να φτιαχνω τα δικα μου;

Επεξ/σία από RedPriest

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...