Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μεταχειρισμένο ή καινούριο ψάχνεις και για πες ένα budget;

serpent - merlin mini και αλλους παλιους (του 2015-2017 εννοω παλιου ς :P ) καλους ατμοποητες θα βρεις σε αγγελιες στα +/-20€. Π.χ μολις ειδα αγγελια στο face για serpent στα 15€

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικα διαφωνω με την επιλογη του zeus (δεν εχω δοκιμασει engine) ειδικα αν τον πληρωσεις καινουριο.  Δε μου αρεσει η γευση που δινει, εχει αρεκτη καταναλωση υγρου αναλόγικα με τη γευση, αλλα κατα τα αλλα ειναι ενας πολυ καλος για νεο ατμιστη δεν εχει διαρροες κτλ και το στησιμο ειναι αρκετα βατο οταν το συνηθησεις.  Ο θεμης πεφτει πολυ μεγαλος δες τον απο κοντα πριν τον παρεις αλλα ειναι τιμιος. 

BTW @th3ofilos τι σε χαλάει στον merlin mini? 

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακο ειναι οτι εχει πολυ καταναλωση στο 2πλο ντεκ. Αλλα στο μονο ντεκ ειναι εξισου καλος για ατμο του 2016. Φυσικα και δεν αξιζει τα 40+/- ευρω που εχει τωρα καινουριος. Διαρροες δεν εχω είναι ο μονος απο τους παλιους που με κρατησε και δεν εφυγε.

Ο Wotofo serpent smm πρεπει να ειναι καλυτερος ομως δε ξερω αν θα εδινα τα 40 ευρω που εχει σημερα ενω υπαρχουν kylin( ο μινι ο καινούριος ) ο crius 2 o centaur o kensei ο themis και ενα σωρο αλλοι στα ιδια χρηματα. Δηλαδη δε μπορω να κανω τη συγκριση των φετινων ατμο με καποιους παλιους. Αν καποιος εχει δοκιμασει αρκετους απο τους παλιους και τους καινουριους  ας διαφωτίσει.

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Το κακο ειναι οτι εχει πολυ καταναλωση στο 2πλο ντεκ. Αλλα στο μονο ντεκ ειναι εξισου καλος για ατμο του 2016. Φυσικα και δεν αξιζει τα 40+/- ευρω που εχει τωρα καινουριος. Διαρροες δεν εχω είναι ο μονος απο τους παλιους που με κρατησε και δεν εφυγε.

Ο Wotofo serpent smm πρεπει να ειναι καλυτερος ομως δε ξερω αν θα εδινα τα 40 ευρω που εχει σημερα ενω υπαρχουν kylin( ο μινι ο καινούριος ) ο crius 2 o centaur o kensei ο themis και ενα σωρο αλλοι στα ιδια χρηματα. Δηλαδη δε μπορω να κανω τη συγκριση των φετινων ατμο με καποιους παλιους. Αν καποιος εχει δοκιμασει αρκετους απο τους παλιους και τους καινουριους  ας διαφωτίσει.

Ενταξει ο smm ουτε χρονο δεν εχει...Απο αυτους που λες και γω kensei εχω κξαι τον προτεινω αλλα ειναι για 2πλη,ενω δεν προτεινω να παρεις κατι που γινεται και με 2πλη και με μονη,γιατι η μονη χανει συνηθως σε αποδοση..Για τον kylin mini δεν εχω αποψη,απλα εβλεπα οτι ο κανονικςο ειχε φουλ διαρροες και δεν τον προτεινα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Ενταξει ο smm ουτε χρονο δεν εχει...Απο αυτους που λες και γω kensei εχω κξαι τον προτεινω αλλα ειναι για 2πλη,ενω δεν προτεινω να παρεις κατι που γινεται και με 2πλη και με μονη,γιατι η μονη χανει συνηθως σε αποδοση..Για τον kylin mini δεν εχω αποψη,απλα εβλεπα οτι ο κανονικςο ειχε φουλ διαρροες και δεν τον προτεινα

Επειδη ανεφερε οτι κοιταει και το μεταχειρισμενο και μπορει να βρει αρκετα συχνα αυτους τους 2 ατμο σε αρκετα καλες τιμες τους ανεφερα . Αντι για κενσει εννουσα τον αλλον της vandy τον govad. Εχει βγαλει τοσους που τους μπερδευω :P

10 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Εγω τον themis που εχω με μονη αντισταση μου βγαζει παρα πολυ καλη γευση, προσωπικη αποψη μου

Ισχυει οτι απο τους leakproof πρεπει να ειναι ο καλυτερος.

Kylin mini θα ακουσω γνωμες αυτες τις μερες. Τον πλασαρε ενα μαγαζι σε παιδι για πρωτο επισκευασιμο οποτε θα δουμε αν αξιζει για αρχαριο και αν συγχωρει λαθη, αφου σιγουρα θα κανει στην αρχη. 

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ.

Έχω iStick Pico 75W με Melo 4 αλλά το πρόβλημα είναι ότι από 60W και πάνω βγάζει σαν καμμένη γεύση και δεν ξέρω αν φταίει η αντίσταση (EC2 0.3ohm kanthal).

Αν πάρω αντίσταση EC NC 0.25ohm ή σε Aspire (BVC) θα χω το ίδιο θέμα ???

Κάνω με υγρό 100% VG με μηδέν νικοτίνη και θέλω να βγάζω τρελά ντουμάνια σαν Starter Level (δεν έχω φτάσει να βάλω δικές μου αντιστάσεις ή να έχω επισκευάσιμο tank)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Έχω iStick Pico 75W με Melo 4 αλλά το πρόβλημα είναι ότι από 60W και πάνω βγάζει σαν καμμένη γεύση και δεν ξέρω αν φταίει η αντίσταση (EC2 0.3ohm kanthal).

Αν πάρω αντίσταση EC NC 0.25ohm ή σε Aspire (BVC) θα χω το ίδιο θέμα ???

Κάνω με υγρό 100% VG με μηδέν νικοτίνη και θέλω να βγάζω τρελά ντουμάνια σαν Starter Level (δεν έχω φτάσει να βάλω δικές μου αντιστάσεις ή να έχω επισκευάσιμο tank)

Προσωπικα μου αρεσουν οι nc για γευση..Δοκιμασε να φτιαξεις υγρο με 80/20 αναλογια.>Δεν θα χασεις πουλ σε ντουμακι,αλλα θα ποτιζει πουλ πιο γρηγορα η αντισταση σου..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καποιον καινοργιο που θελει να μπει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο νομιζω ειναι το τελειο σετ. εγω το πηρα και σε 2 μηνες εκοψα το τσιγαρο. και το κανονικο και το ηλεκτρονικο. η συνολικη αξια ειναι πανω απο 100 ευρω.

Επεξ/σία από bandit650
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο κομμάτι του ατμιζειν. Έχω αγοράσει το aspire nx30. Αλλά δεν με ικανοποιεί και τι εννοώ μ αυτό. Η τζούρα να το πω έτσι έρχεται στο λαιμό ξερή! Πριν λίγες μέρες δοκίμασα από ένα φίλο μου που είχαμε το ίδιο υγρό και η γεύση του ήταν απίστευτη!!! Υπάρχει κάτι που μου προτείνεται σαν πιο παλιοί που είστε είτε σε ατμοποιητη είτε σε μοντ;

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mkaragiannis είπε

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο κομμάτι του ατμιζειν. Έχω αγοράσει το aspire nx30. Αλλά δεν με ικανοποιεί και τι εννοώ μ αυτό. Η τζούρα να το πω έτσι έρχεται στο λαιμό ξερή! Πριν λίγες μέρες δοκίμασα από ένα φίλο μου που είχαμε το ίδιο υγρό και η γεύση του ήταν απίστευτη!!! Υπάρχει κάτι που μου προτείνεται σαν πιο παλιοί που είστε είτε σε ατμοποιητη είτε σε μοντ;

ευχαριστω

η απαντηση ειναι ακριβως απο πανω. και δε το λεω για να το παρεις. κατα γενικη ομολογια ο ναυτιλος 2 εχει τη καλυτερη γευση και τσιγαρισια τζουρα. οτι πρεπει για καποιον που μπαινει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. και το μοντ ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα.

Επεξ/σία από bandit650
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mkaragiannis είπε

ευχαριστω

Απο ετοιμες αντιστασεις και τσιγαρισια τζουρα πας σε Innokin Zenith χωρις δευτερη σκεψη οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα, ο nautilus 2 θα σε κουρασει πολυ σαν ατμοποιητης

Μοdaki δεν χρειαζεσαι με το Nx μια χαρα θα παιξει ο ζενιθ, Εχει 29 ευρω, ευκολο γευμισμα και αλλαγη αντιστασης, στη κυριολεξια περπατας και γεμιζεις

Επεξ/σία από th3ofilos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, bandit650 είπε

η απαντηση ειναι ακριβως απο πανω. και δε το λεω για να το παρεις. κατα γενικη ομολογια ο ναυτιλος 2 εχει τη καλυτερη γευση και τσιγαρισια τζουρα. οτι πρεπει για καποιον που μπαινει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. και το μοντ ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα.

@bandit650 Προσφατα εδωσα pico mega με 2 μπαταριες,ατμοποιητη aspire cleito με 3 αντιστασεις,και 200μλ γευσης που εφτιαξα,και ενα φορτιστη αξιας 5 ευρω στα 60 ευρω..Αφου προωθεις προιον που πουλας εκτος των αγγελιων,θα παρω και γω το θαρρος να πω πως η τιμη ειναι σχετικα υψηλη,ενω δεν ειναι το καλυτερο οπως λες..Το mod οκ καλο,αλλα ως ενα σημειο,ειναι μοντ των 30 ευρω και λες απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα,ενω αντικαταστατης του nautilus ειναι ο zenith που ειναι καλυτερος..Αστο στις αγγελιες για εμενα,και αν θες στειλε pm σε οποιον ψαχνει κατι τετοιο,μην ποσταρεις εδω.. @mkaragiannis ο ατμοποιητης σου ποιος ειναι?

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...