Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ηρθε ο  drop, στησιμο βαμβακωμα παιχνιδακι, πολυ καλος αερας και πολύ καλη γευση, πιστευω στα 30-40 ευρω δεν παιζει καλυτερος... 0.14Ω ss στα  55-60 watt. 

IMG_20180419_084507.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Μου ηρθε ο  drop, στησιμο βαμβακωμα παιχνιδακι, πολυ καλος αερας και πολύ καλη γευση, πιστευω στα 30-40 ευρω δεν παιζει καλυτερος... 0.14Ω ss στα  55-60 watt. 

IMG_20180419_084507.jpg

Μεγιά σου! Αν και ο bonza είναι καλύτερος και πιο όμορφος :P (μπέμπης)

Επεξ/σία από MySql

44 λεπτά πριν, MySql είπε

Είπα μήπως είναι για πέταμα η αντίσταση επειδή λαμπάδιασε μονο σε εμένα και στον κινέζο έχει τύχη αυτό;

Έκανα κάποιο λάθος που πρέπει να προσέξω;

O πνευμονικός έχει κλειδώσει οπότε θα έχω pharaoh για all day χρήση και bonza όταν θέλω να την ακούσω πχ μετά από το φαγητό κλπ...

Αφού σου είπα το λάθος σου η αντίσταση πρέπει κάπως να ψύχεται είτε ρουφάς είτε φυσάς .

Πάντως πιστεύω θα ήταν ωραία να μαζευόμασταν με τους ντρίπερ μας και να συγκρίναμε  με ίδιο υγρό τα αποτελέσματα.

47 λεπτά πριν, palasd είπε

Αφού σου είπα το λάθος σου η αντίσταση πρέπει κάπως να ψύχεται είτε ρουφάς είτε φυσάς .

Πάντως πιστεύω θα ήταν ωραία να μαζευόμασταν με τους ντρίπερ μας και να συγκρίναμε  με ίδιο υγρό τα αποτελέσματα.

Συγνώμη αλλά όταν κάνω αυτό πως γίνεται να ρουφάω; https://www.vapingpost.com/2017/01/07/alarmist-reporting-from-cdc-and-fda-continues-but-anti-gateway-evidence-keeps-piling-up/coil-mod-dryburn/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, palasd είπε

Θες να κάνεις τι ?  

2 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Παταει το fire με ανοιχτη την καμπανα οπως φαινεται στην φωτο

Αυτό ακριβώς με ανοιχτή καμπάνα και πατώντας δοκιμαστικά το fire έγινε λαμπάδα η αντίσταση.

Γιαυτό σε ρωτάω τι εννοείς έπρεπε να ρουφάω ή να φυσάω για να μην πιάσει φλόγα;

Επεξ/σία από MySql

1 ώρα πριν, MySql είπε

Αυτό ακριβώς με ανοιχτή καμπάνα και πατώντας δοκιμαστικά το fire έγινε λαμπάδα η αντίσταση.

Γιαυτό σε ρωτάω τι εννοείς έπρεπε να ρουφάω ή να φυσάω για να μην πιάσει φλόγα;

Αν εννοεις για την 1η φορα που βαζεις υγρο τοτε ριχνεις λγιο υγρο,ποτιζει,ριχνεις και αλλο,ποτιζει...Οταν βλεπεις οτι ενω ριχνεις μες την αντισταση αρχιζει και ποτιζει και το βαμβακι εξω απο αυτη και σταματαει να ρουφαει πολυ,τοτε αρχιζεις και πατας για να ρουφηξει,αλλα με λιγοτερα βατ..Αν το εκανες ακυρη στιγμη ενω ειχες ατμισει πιο πριν,μπορεις να φυγας πανω στην αντισταση..Επισης δεν το πατας ουτε πολυ γρηγορα,ουτε για πολυ ωρα..Τελος drop για γευση bonza για συννεφα :P

8 ώρες πριν, palasd είπε

RedPriest

Τελικά για που το βλέπεις να πηγαίνεις  πνευμονικό ?τανκάτο ? επισκευάσημο ?μονής διπλής?  τι σκέφτεσαι 

Λογικα θα παω σε καποιον πνευμονικό μονης αντιστασης οπως μου προτείνατε. Σε dripper ποσο συχνα πρεπει να βαζεις υγρο; Για να ξερω αν θα πρεπει να παω σε καποιον τανκατο.

2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Αν εννοεις για την 1η φορα που βαζεις υγρο τοτε ριχνεις λγιο υγρο,ποτιζει,ριχνεις και αλλο,ποτιζει...Οταν βλεπεις οτι ενω ριχνεις μες την αντισταση αρχιζει και ποτιζει και το βαμβακι εξω απο αυτη και σταματαει να ρουφαει πολυ,τοτε αρχιζεις και πατας για να ρουφηξει,αλλα με λιγοτερα βατ..Αν το εκανες ακυρη στιγμη ενω ειχες ατμισει πιο πριν,μπορεις να φυγας πανω στην αντισταση..Επισης δεν το πατας ουτε πολυ γρηγορα,ουτε για πολυ ωρα..Τελος drop για γευση bonza για συννεφα :P

desire rabies αλλά που να βρω bf pin  με Ν80 που δεν ζεσταίνεται είναι σούπερ 

RedPriest

Το κάθε πότε ντριπάρεις είναι  αναλόγως πως ατμίζεις εγώ με chain vaping  είμαι από μια εως τρεις φορές στο άτμισμα 

15 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Λογικα θα παω σε καποιον πνευμονικό μονης αντιστασης οπως μου προτείνατε. Σε dripper ποσο συχνα πρεπει να βαζεις υγρο; Για να ξερω αν θα πρεπει να παω σε καποιον τανκατο.

Καθε 5 με 15 τζουρες(οι 15 πολλες φορες ειναι πολλες),αναλογα τον ατμοποιητη

10 λεπτά πριν, palasd είπε

desire rabies αλλά που να βρω bf pin  με Ν80 που δεν ζεσταίνεται είναι σούπερ 

RedPriest

Το κάθε πότε ντριπάρεις είναι  αναλόγως πως ατμίζεις εγώ με chain vaping  είμαι από μια εως τρεις φορές στο άτμισμα 

Χμμ μου φαίνονται σχετικα λιγες, νομίζω πως θα παω σε τανκατο αν ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Καθε 5 με 15 τζουρες(οι 15 πολλες φορες ειναι πολλες),αναλογα τον ατμοποιητη

καπου εκει (5-10 ) παιζει ρολο το στησιμο κιολας και ποσο και πως ειναι το βαμβακι νομιζω. 

Επεξ/σία από nrkmaiden

11 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Χμμ μου φαίνονται σχετικα λιγες, νομίζω πως θα παω σε τανκατο αν ειναι.

Wotofo serpent smm απο μενα..Μετα μπορεις να δεις και zeus,engine nano αν δεν θες να εχεις καθολου διαρροες

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...