Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, palasd είπε

δεν είναι έτσι η ipv όταν είσαι σε έλεγχο θερμοκρασίας τα βατ τα κάνει joule 

Δλδ αν το έχω στα 20J ποσα watt ειναι; Δεν το υπολογιζεις με τον τυπο που εβαλα πιο πανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντυπωση πως δεν εχουν ολα τα ipv yihi....

Edit: Τελικα το συγκεκριμενο εχει οντως

Επεξ/σία από Karamol3golas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο φοράει Yihi SX130H  και από ότι νομίζω όλα τα pioneer έχουν  yihi άμα θέλει επιβεβαιώνει και ο φίλος φένεται μόλις ανοίξεις το μοντάκι

Επεξ/σία από palasd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Γιατι ντε και καλα να βγαλεις ιδια ohm?Φτιαξε αντισταση με τοσες σπειρες ωστε να εχει ιδιο πλατος με την προηγουμενη...Επισης αφου θα σου βγει παραπανω ohm,με τα ιδια βατ παι επαιζες την προηγουμενη θα θες λιγοτερο ρευμα..Χωρια που σαν κανονα,οσο πιο λεπτο το συρμα εξωτερικα,τοσο καλυτερη γερυση,και το 36ga ειναι αρκετα λεπτο ..Τωρα αν θες να δοκιμασεις κατι αλλο τοτε μπορεις να δοκιμασεις το staple της coilology αν το βρεις,που αν και το θεωρω καλυτερο,να  εισαι ετοιμος να δωσεις παραπανω βατ,να παιζεις αρκετα χαμηλα,και να χασεις αρκετη μπαταρια,χωρια που ειναι δυσκολοτερο να φτιαξεις αντισταση..Τελος στο βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=c9C1JJOshB8 ενας απο τους καλυτερους builders δειχνει τα βατ και το πως πρεπει να γινει ενα dry burn σωστα..Δειχνει πραγματα που δεν ηξερα μεχρι προσφατα και βοηθαν πολυ..Τελος σαν εναλλακτικη του lemon tart (που αντικειμενικα δεν ειναι all day,κουραζει αρκετα και καμαι σχεση με το ετοιμο υγρο της εταιριας) μπορεις να φτιαξεις αυτο: http://e-liquid-recipes.com/recipe/1763662/Lemon Tart V4 ,ενω εναλλακτικη του blueberry cake μπορεις να δεις το bluberry donut της vnv

Θα με κράξεις αλλά ο riptripper στο βίντεο review του pharaoh βάζει σαν recomended set up 0.32 ohm 30-40 watt... 

Δεν μίλησα για το πάχος του σύρματος αλλά για το εμβαδόν που πιάνει στο ντεκ. Με μια σπίρα λιγότερη πιάνει λιγοτερό εμβαδόν για να είμαι στα 0.32 ομ. Βέβαια είναι ακριβώς στο εμβαδόν του αεραγωγού χωρίς να εξέχει όπως πριν... στην πράξη δεν ξέρω εάν κερδίζεις ή εάν χάνεις, μικροδιαφορές πιστεύω.

Καμία σχέση λες τα έτοιμα υγρά με τα shake n vape; Έλα όμως που δεν βρίσκω έτοιμο lemon tart της lady με νικοτινή :wacko:

Κάποια άλλη γεύση που μου έχει ξεφύγει και αξίζει να δοκιμάσω; Κάτι donuts και κάτι μπουγάτσες που δοκίμασα είναι να είχαμε να λέγαμε δεν πλησιάζουν καν...

1 ώρα πριν, GiorgiosM. είπε

Αν κανείς μόνο έτοιμα υγρά πάω πάσο, αν από την άλλη φτιάχνεις και μόνος σου υγρά τότε είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί με σοκολάτα !

Ναι βαριέμαι πολύ να μπω σε διαδικασίες DIY ήδη το έχω κουράσει το θέμα άτμιζμα... Οπότε σε σοκολάτα δεν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο... Σε φρουτένιο που να έχει οπωσδήποτε φράουλα;

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όπως δοκίμαζα νεο set up στον bonza το έκαιγα χωρίς καπάκι με βαμβάκι και υγρό άναψε φλόγα την οποία χρειάστηκε να φυσήξω για να σβήσει. Τι παίχτηκε; Μήπως φταίει ότι είχα αφήσει πολύ βαμβάκι και παταγε σε όλο τον πάτο του ατμοποιητή; Τα watt ήταν normal με volt 3.5 περίπου

Άλλαξα βαμβάκι το έκοψα πιο κοντο. Αντίσταση δεν άλλαξα γιατί έχει κρατήσει αυτό το πρασινομπλε χρώμα της

Δεν μου έχει ξανατύχει <_<

Επεξ/σία από MySql

3 ώρες πριν, MySql είπε

Θα με κράξεις αλλά ο riptripper στο βίντεο review του pharaoh βάζει σαν recomended set up 0.32 ohm 30-40 watt... 

Δεν μίλησα για το πάχος του σύρματος αλλά για το εμβαδόν που πιάνει στο ντεκ. Με μια σπίρα λιγότερη πιάνει λιγοτερό εμβαδόν για να είμαι στα 0.32 ομ. Βέβαια είναι ακριβώς στο εμβαδόν του αεραγωγού χωρίς να εξέχει όπως πριν... στην πράξη δεν ξέρω εάν κερδίζεις ή εάν χάνεις, μικροδιαφορές πιστεύω.

Καμία σχέση λες τα έτοιμα υγρά με τα shake n vape; Έλα όμως που δεν βρίσκω έτοιμο lemon tart της lady με νικοτινή :wacko:

Κάποια άλλη γεύση που μου έχει ξεφύγει και αξίζει να δοκιμάσω; Κάτι donuts και κάτι μπουγάτσες που δοκίμασα είναι να είχαμε να λέγαμε δεν πλησιάζουν καν...

Ναι βαριέμαι πολύ να μπω σε διαδικασίες DIY ήδη το έχω κουράσει το θέμα άτμιζμα... Οπότε σε σοκολάτα δεν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο... Σε φρουτένιο που να έχει οπωσδήποτε φράουλα;

Οχι υπαρχουν και shake and vape που ειναι καλυτερα ,απλα το lemon tart dinner lady βγαινει και shake and ωαπε και ετοιμο,που το ετοιμο ειναι καλυτερο..Επισης μη βλεπεις τους αριθμους..εστω εχεις εχα fused clapton που φτιαχτηκε απο συρμα ιδιων διαστασεων..Το ενα kanthal το αλλο n80..To 1o αν σου βγαζει 0.4 ohm το 2ο θα σου βγαζει 0.25...Επισης προσωπικα στο n80 παιζω κοντα στα 3.5 volt και ισως λεω και πολλα,ενω kanthal 4.2+..Δηλαδη αν n80 βγει 0.3 και παιζω 60 βατ,τοτε αν στο κακθαλ βγει 0.3 θα παιξω κοντα στα 80...Δεν υπαρχει reccomended απο την αποψη οτι αν βαλεις κατι αλλο θα ειναι αχρηστο..Πχ εγω λατρευω n80,και δεν μου αρεσει το ss(μονο στα φρουτα) και το kanthal(μονο σε βαρια καπνικα)...Ο ατμοπωλης μου λατρευει κανθαλ..Αρκετοι το ss..Ειναι θυεμα προτιμισης..Επισης δεν καταλαβα τι εννοεις πιανει περισσοτερο εμβαδον..Εστω οτι εχεις ενα στησιμο με ενα συρμα,αν μετρησεις απο την 1η σπειρα ως την τελευταια και σου βγει πχ 1 εκατοστο,τοτε κατα 99% αν κανεις στησιμο με αλλο συρμα(εξαιρουνται τα απλα συρματα σε αυτο) και βαλεις τοσες σπειρες ωστε να βγει παλι κοντα στο 1 εκατοστο,θα εχεις την καλυτερη γευση(δεδομενου οτι και με το 1ο συρμα σου αρεσε..Δηλαδη αν εχεις ενα fused που εχει συνολικη διαμετρο 1 εκατοστο και ενα που εχει μισο,(οι αριθμοι ειναι ενδεικτικοι μονο για να δειξω το ποιντ μου),τοτε αν σου αρεσει απο το 1ο με 5 σπειρες(5 εκατοστα) ,τοτε και στο 2ο δες αρχικα αν σου αρεσει με 8-10(παλι 5 εκατοστα)..Τουλαχιστον δουλευει σε εμενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Οχι υπαρχουν και shake and vape που ειναι καλυτερα ,απλα το lemon tart dinner lady βγαινει και shake and ωαπε και ετοιμο,που το ετοιμο ειναι καλυτερο..Επισης μη βλεπεις τους αριθμους..εστω εχεις εχα fused clapton που φτιαχτηκε απο συρμα ιδιων διαστασεων..Το ενα kanthal το αλλο n80..To 1o αν σου βγαζει 0.4 ohm το 2ο θα σου βγαζει 0.25...Επισης προσωπικα στο n80 παιζω κοντα στα 3.5 volt και ισως λεω και πολλα,ενω kanthal 4.2+..Δηλαδη αν n80 βγει 0.3 και παιζω 60 βατ,τοτε αν στο κακθαλ βγει 0.3 θα παιξω κοντα στα 80...Δεν υπαρχει reccomended απο την αποψη οτι αν βαλεις κατι αλλο θα ειναι αχρηστο..Πχ εγω λατρευω n80,και δεν μου αρεσει το ss(μονο στα φρουτα) και το kanthal(μονο σε βαρια καπνικα)...Ο ατμοπωλης μου λατρευει κανθαλ..Αρκετοι το ss..Ειναι θυεμα προτιμισης..Επισης δεν καταλαβα τι εννοεις πιανει περισσοτερο εμβαδον..Εστω οτι εχεις ενα στησιμο με ενα συρμα,αν μετρησεις απο την 1η σπειρα ως την τελευταια και σου βγει πχ 1 εκατοστο,τοτε κατα 99% αν κανεις στησιμο με αλλο συρμα(εξαιρουνται τα απλα συρματα σε αυτο) και βαλεις τοσες σπειρες ωστε να βγει παλι κοντα στο 1 εκατοστο,θα εχεις την καλυτερη γευση(δεδομενου οτι και με το 1ο συρμα σου αρεσε..Δηλαδη αν εχεις ενα fused που εχει συνολικη διαμετρο 1 εκατοστο και ενα που εχει μισο,(οι αριθμοι ειναι ενδεικτικοι μονο για να δειξω το ποιντ μου),τοτε αν σου αρεσει απο το 1ο με 5 σπειρες(5 εκατοστα) ,τοτε και στο 2ο δες αρχικα αν σου αρεσει με 8-10(παλι 5 εκατοστα)..Τουλαχιστον δουλευει σε εμενα

Έχεις δίκιο σε όλα. Σε σχέση με την φλογά που βγήκε και γράφω από πάνω έχεις ιδέα τι λάθος έγινε;

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, palasd είπε

δεν κρύωνε  η αντίσταση  αφού δεν ρούφαγες ή φύσαγες και πήρε φωτιά

ήταν με υγρό και βαμβακομένη έκανα αυτό ακριβώς που κάνουμε όλοι για δοκιμή χωρίς να βγάζει φλόγα

Πέρα από το βαμβάκι που άλλαξα πιστεύεις θέλει και αλλαγή η αντίσταση παρότι έχει κρατήσει το μπλε χρώμα;

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι ήταν βαμβακωμένη και με υγρό δεν έχει σχέση άμα είχες και καλά βατ χωρίς να κρυώνει η αντίσταση μπορεί να πάρει φωτιά το έχω δει σε review κινέζου  :D

Η αντίσταση για πιο λόγο να θέλει αλλαγή μια χαρά είναι 

RedPriest

Τελικά για που το βλέπεις να πηγαίνεις  πνευμονικό ?τανκάτο ? επισκευάσημο ?μονής διπλής?  τι σκέφτεσαι 

Επεξ/σία από palasd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, palasd είπε

Το ότι ήταν βαμβακωμένη και με υγρό δεν έχει σχέση άμα είχες και καλά βατ χωρίς να κρυώνει η αντίσταση μπορεί να πάρει φωτιά το έχω δει σε review κινέζου  :D

Η αντίσταση για πιο λόγο να θέλει αλλαγή μια χαρά είναι 

RedPriest

Τελικά για που το βλέπεις να πηγαίνεις  πνευμονικό ?τανκάτο ? επισκευάσημο ?μονής διπλής?  τι σκέφτεσαι 

Είπα μήπως είναι για πέταμα η αντίσταση επειδή λαμπάδιασε μονο σε εμένα και στον κινέζο έχει τύχη αυτό;

Έκανα κάποιο λάθος που πρέπει να προσέξω;

O πνευμονικός έχει κλειδώσει οπότε θα έχω pharaoh για all day χρήση και bonza όταν θέλω να την ακούσω πχ μετά από το φαγητό κλπ...

Επεξ/σία από MySql

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...