Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Οχι δεν αξιζει τον κοπο και το ρισκο. κανα συρμα κανα τζαμακι κανα μπουκαλακι και κανα αρωμα αν θες παρε, πραγματα με μικρο κοστος δηλαδη. Οτιδηποτε αλλο πρεπει να θεωρουμε οτι μενει τελωνειο.

Αρωματα μικρα σε κοστος..meanwhile η τελευταια παραγγελια σε αρωματα(κοστος το πολυ 3 ευρω το ενα,καποια και με 2) κοντευε το 50αρι :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Αρωματα μικρα σε κοστος..meanwhile η τελευταια παραγγελια σε αρωματα(κοστος το πολυ 3 ευρω το ενα,καποια και με 2) κοντευε το 50αρι :P 

Αρώματα δεν πρέπει να υπάρχει κανένα θέμα απολύτως. Όχι ακόμα τουλάχιστον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, αξίζει το κόστος και τον κόπο να βρεις για να δοκιμάσεις αυτές τις εταιρίες; http://vaping360.com/best-e-juice-e-liquid-and-vape-juices/ και https://blog.vapeclub.co.uk/vaper-expo-uk-2017-vape-and-eliquid-awards/

Μπορούν να θεωρηθούν αντικειμενικές αυτές οι λίστες ή είναι καθαρά προιόν μάρκετινγκ;

Να πω ότι με την μικρή μου εμπειρία μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει την glas 

Επεξ/σία από MySql

1 ώρα πριν, MySql είπε

Παιδιά, αξίζει το κόστος και τον κόπο να βρεις για να δοκιμάσεις αυτές τις εταιρίες; http://vaping360.com/best-e-juice-e-liquid-and-vape-juices/ και https://blog.vapeclub.co.uk/vaper-expo-uk-2017-vape-and-eliquid-awards/

Μπορούν να θεωρηθούν αντικειμενικές αυτές οι λίστες ή είναι καθαρά προιόν μάρκετινγκ;

Να πω ότι με την μικρή μου εμπειρία μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει την basix series αν και είναι shake n vape νομίζω δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία

Υπαχρουν οντως καποιες καλες εταιριες που τα υγρα δτους μπορει πχ να ειναι ωραια δεμενα,να εχουν ωραια υφη και να αρεσουν σε πολυ κοσμο,απλα δεν μπορω να φανταστω κατι πιο υποκειμενικο απο τη γευση..Το καλυτερο υγρο για μενα ηταν ενα μπισκοτο που ειχα φτιαξει εγω,που οι μισοι μου φιλοι λατρεψεν και θελαν να το πιουν ενω οι αλλοι μισοι ελεγαν τι αηδια ειναι αυτη..Τωρα που εισαι στο ψαξιμο δες κατι πιο φθηνο,μπορει να βρεις και εκει κατι που σου αρεσει..Ψαξε το υγρο σου με βαση το προφιλ που σου αρεσει και οχι με βαση τη μαρκα(προφανως ισως δεις καποιο review αλλα δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας)..Πχ εκει λεει dinner lady,το lemon tart της θεωρειτε απο τα πολυ καλα υγρα(αν και υπαρχουν καλυτερες λεμονοταρτες),ενω το rice pudding ισως ειναι και το μεγαλυτερο σιχαμα που εχω δοκιμασει..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Υπαχρουν οντως καποιες καλες εταιριες που τα υγρα δτους μπορει πχ να ειναι ωραια δεμενα,να εχουν ωραια υφη και να αρεσουν σε πολυ κοσμο,απλα δεν μπορω να φανταστω κατι πιο υποκειμενικο απο τη γευση..Το καλυτερο υγρο για μενα ηταν ενα μπισκοτο που ειχα φτιαξει εγω,που οι μισοι μου φιλοι λατρεψεν και θελαν να το πιουν ενω οι αλλοι μισοι ελεγαν τι αηδια ειναι αυτη..Τωρα που εισαι στο ψαξιμο δες κατι πιο φθηνο,μπορει να βρεις και εκει κατι που σου αρεσει..Ψαξε το υγρο σου με βαση το προφιλ που σου αρεσει και οχι με βαση τη μαρκα(προφανως ισως δεις καποιο review αλλα δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας)..Πχ εκει λεει dinner lady,το lemon tart της θεωρειτε απο τα πολυ καλα υγρα(αν και υπαρχουν καλυτερες λεμονοταρτες),ενω το rice pudding ισως ειναι και το μεγαλυτερο σιχαμα που εχω δοκιμασει..

Όμορφα θα ξεκινήσω να τα δοκιμάζω μπορείς να μου δώσεις δυο πληροφορίες;

1) Το καθάρισμα της αντίστασης με νερό γίνεται για να ουδετεροποιήσεις την γεύση της αντίστασης ή για λόγους υγείας; μου λες εν συντομία την σωστή διαδικασία;

2) Τα shake n vape υστερούν πολύ σε γεύση από τα έτοιμα υγρά;

Επεξ/σία από MySql

12 λεπτά πριν, MySql είπε

Όμορφα θα ξεκινήσω να τα δοκιμάζω μπορείς να μου δώσεις δυο πληροφορίες;

1) Το καθάρισμα της αντίστασης με νερό γίνεται για να ουδετεροποιήσεις την γεύση της αντίστασης ή για λόγους υγείας; μου λες εν συντομία την σωστή διαδικασία;

2) Τα shake n vape υστερούν πολύ σε γεύση από τα έτοιμα υγρά;

1) Για λόγους καθαρισμού και επαναχρησιμοποιησης. Αφαιρείς το υπάρχον βαμβάκι, πυρώνεις το σύρμα, αφήνεις το fire button και κατευθείαν ρίχνεις νερό πάνω στην αντίσταση. Θα δεις ότι η αντίσταση θα πάρει το αρχικό ασημί χρώμα της. ΜΕΓΆΛΗ προσοχή αν κάνεις αυτή την διαδικασία, μην πατήσεις το fire button ενώ ρίχνεις νερό στην αντίσταση. 

2) Κανονικά δεν υστερούν καθόλου απλά λόγω περιορισμενου steeping δεν βγάζουν την σωστή γεύση 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GiorgiosM. είπε

Αφαιρείς το υπάρχον βαμβάκι, πυρώνεις το σύρμα, αφήνεις το fire button και κατευθείαν ρίχνεις νερό πάνω στην αντίσταση. Θα δεις ότι η αντίσταση θα πάρει το αρχικό ασημί χρώμα της. ΜΕΓΆΛΗ προσοχή αν κάνεις αυτή την διαδικασία, μην πατήσεις το fire button ενώ ρίχνεις νερό στην αντίσταση.

Επειδή στους ατμοποιητές που έχω είναι αδύνατο το νερό να μην ακουμπήσει και το deck δεν πειράζει; Απλά σκουπίζοντας το μετά θα είμαι complet;

Επεξ/σία από MySql

33 λεπτά πριν, MySql είπε

Επειδή στους ατμοποιητές που έχω είναι αδύνατο το νερό να μην ακουμπήσει και το deck δεν πειράζει; Απλά σκουπίζοντας το μετά θα είμαι complet;

Ναι δεν υπάρχει θέμα, να προσέχεις μόνο μήπως το mod εχει ventilation holes στην πάνω μεριά. Και προφανώς δεν το κάνεις αυτό αν έχει ο ατμοποιητης bf pin :P

• Thanks 1

Και στον φαραω μινι και στον μπονζα γινεται χωρις να αγγιξεις το ντεκ..Απλα δεν ανοιγεις τερμα τη βρυση :P ..Επισης αν δεις,το ss και το n80 παιρνουν ενα μπλε χρωμα οταν τα πυρρωνεις..Αν τα πυρρωσεις πολυ το χανουν,και χανεται και λιγη γευση..Οποτε να προσεχεις,δεν χρειαζεται να ειναι σαν λαμπα,απλα να βλεπεις να αναβει εστω και λιγο,εστω και οι μεσα σπειρες μονο,ωστε να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα..Προσωπικα δεν καθαριζω την αντισταση πανω απο 1 φορα,ενω αλλαζω αρκετα συχνα,γυρω στο 5ημερο..Δεν ξερω αλλοι τα κρατανε και 2-3 βδομαδες αλλα νομιζω χανει αρκετα σε γευση αν την καθαριζω ολη την ωρα..

Εχω το ipv d2 version 3 με τον cubis pro mini, θέλω να παω σε κατι καλυτερο. Να κρατήσω το modaki και να παρω καποιον ατμοποιητη μονο ή προτείνεται να αλλαξω ολο το σετακι; Θα ήθελα κατι πιο πνευμονικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Εχω το ipv d2 version 3 με τον cubis pro mini, θέλω να παω σε κατι καλυτερο. Να κρατήσω το modaki και να παρω καποιον ατμοποιητη μονο ή προτείνεται να αλλαξω ολο το σετακι; Θα ήθελα κατι πιο πνευμονικό. 

Αναλογα με το τι θελεις να παιξεις...Αν θες με ετοιμες κεφαλες η επισκευασιμο,το ποσο πνευμονικο εννοεις,μονης η διπλης αντιστασης κλπ,οπως και το budget σου..

Επεξ/σία από Karamol3golas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Αναλογα με το τι θελεις να παιξεις...Αν θες με ετοιμες κεφαλες η επισκευασιμο,το ποσο πνευμονικο εννοεις,μονης η διπλης αντιστασης κλπ,οπως και το budget σου..

Κοιτα το budget αν ειναι να το αλλαξω ολο θα ανέβει σιγουρα. Αν παρω μονο ατμοποιητη σκεφτομαι μεχρι 50 ευρω περιπου και αν αξιζει και παραπανω. Θα ηθελα να πειραματιστω με επισκευασιμους παντως

Επεξ/σία από RedPriest

17 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Κοιτα το budget αν ειναι να το αλλαξω ολο θα ανέβει σιγουρα. Αν παρω μονο ατμοποιητη σκεφτομαι μεχρι 50 ευρω περιπου και αν αξιζει και παραπανω. Θα ηθελα να πειραματιστω με επισκευασιμους παντως

Μονης η διπλης αντιστασης?Παιζει ρολο στα βατ που θα βαλεις..Επισης μιλας για dripper η για τανκατο?

14 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Μονης η διπλης αντιστασης?Παιζει ρολο στα βατ που θα βαλεις..Επισης μιλας για dripper η για τανκατο?

Η διπλης μπορει να δουλεψει μονη? Μεχρι 75watt ειναι το mod που εχω. Δεν θα με πειραζε(νομιζω) να ειναι τιποτα απο τα δυο είτε dripper είτε με tank. Θα ηθελα το καλυτερο δυνατο αποτέλεσμα για το mod αυτο αν δεν χρειαστει να το αλλάξω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...