Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/12/2017 στις 1:42 ΜΜ, panossar95 είπε

Στην Αττική που ατμιζα μια φορά, κάτω όμως δεν είχα ανέβει τα σκαλιά στην αποβάθρα για να πάρω το τρενο προς κιφησσια δεν μου είχαν πει κάτι, όταν ανέβηκα τα σκαλιά, αλλά έκατσα πίσω πισω και τράβηξα μια, ο σεκιούριτας μου είπε ότι απογοητεύεται επειδή έχουν τους αισθητήρες καπνού. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω τώρα αυτό. Ότι προφανώς έχουν αισθητήρες οκ, αλλά αν ενεργοποιούνται μέσω του καπνού του ηλεκτρονικού δε το γνωρίζω

το vapor εάν είναι κοντά στον ανιχνευτή πυρασφάλειας ( στο 1 μέτρο με φορά ατμού προς τον ανιχνευτή) ενεργοποιεί το σύστημα. (δοκιμασμένο )

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, MySql είπε

Ορίστε http://prntscr.com/j5qyap άφησα πολύ πιο μακρύ το βαμβάκι έτσι ώστε να πατάει και να καλύπτει τον πάτο δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά το είδα σε ένα βίντεο. Την αντίσταση δεν την έβαλα πολύ ψηλά έτσι ώστε να την χτυπάει ευθεία ο αέρας

Το θέμα είναι ότι παραμένουν αυξημένα ακόμα και όταν το χρησημοποιήσω μετά από μια ώρα

Το έντονο καφέ στην φωτογραφία δηλώνει καμένο βαμβάκι; http://prntscr.com/j5r0ue

Τόσο ελάχιστο καφέ spot στο βαμβάκι δεν χρειάζεται να σε απασχολεί.
Προσπάθησε απλά να αφρατεύεις το βαμβάκι λίγο παραπάνω πριν το χρησιμοποιήσεις

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MySql είπε

Έχει σημαντική διαφορά στην γεύση ειδικά στις απαλές ξεχωρίζεις το τι κάνεις ενώ στο φαραω καπελώνει η πιο έντονη

Πιστευω τωρα οντως παιρνεις σχεδον οσα μπορεις να παρεις απο τον bonza (γιατι θελει λιγο καιρο να βρεις το καλυτερο στησιμο,και γω μαντεψια εριξα..)..Τα μαυρα στο βαμβακι ισως υποδηλωνουν οτι εχεις hotspot,γινεται συχνα σε εκεινο το σημειο..Οταν ψαχνεις για αυτα εκτως απο εξω κοιτα λιγο και απο μεσα την αντισταση σου..Επισης οταν την καις 1η φορα,αν ατμιζεις κανονικα στα 70,καψτην στα 35,θα  παρει λιγη ωρα,αλλα ειναι καλυτερος τροπος..Οταν αρχισει στις ακρες να πυρωνει,σταματα,περιμενε λιγα δευτερολεπτα,και μετα παλι ξανα μεχρι να πυρωσει λιγο πιο μεσα...Πατωντας παραλληλα καθε φορα που αφηνεις το κουμπι στα πλαγια..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2018 στις 6:06 ΠΜ, papoys1 είπε

Που το ξέθαψες πριν 13 χρόνια.:D

Σίγουρα άλλαξαν πολλά μετά από τόσα χρόνια οι χρήστες του ατμού έγιναν πολλοί αλλά ένα δεν έχει αλλάξει πολύ.Περιδιαβαίνοντας τα διάφορα φόρουμ βλέπω ότι λίγοι είμαστε που κόψαμε τελείως και τα δύο.

Οι περισσότεροι κάνουν χρήση τόσο συμβατικού όσο και ηλεκτρονικού και πολλοί λίγοι μόνο ηλεκτρονικού.

Εχεις δικιο. Τοτε πχ εγω καπνιζα ΛΙΓΟ κανονικο και τωρα ΠΟΛΥ ηλεκτρονικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Πατωντας παραλληλα καθε φορα που αφηνεις το κουμπι στα πλαγια..

Όταν πατάς από τα πλάγια το κάνεις για να κολίσουν τα σπειρώματα και να μην υπάρχουν κενά που δημιουργούν hot spot;

Επειδή μου τελείωσε το σύρμα πιο θα μου πρότεινες σαν all around λύση;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MySql είπε

Όταν πατάς από τα πλάγια το κάνεις για να κολίσουν τα σπειρώματα και να μην υπάρχουν κενά που δημιουργούν hot spot;

Επειδή μου τελείωσε το σύρμα πιο θα μου πρότεινες σαν all around λύση;

Εμενα το https://vapormania.gr/Geek-Vape-N80-Fused-Clapton-28ga-3-36Ga-3m Ειναι απο τα αγαπημενα μου..Τις σπειρες τις κολλας ωστε να αναβουν απο μεσα προς τα εξω,ενω για τα hotspot ξυνεις λιγο γενικα και αν συνεχισεις να βλεπεις,ξυνεις στο σημειο που βλεπεις το hotspot

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Εμενα το https://vapormania.gr/Geek-Vape-N80-Fused-Clapton-28ga-3-36Ga-3m Ειναι απο τα αγαπημενα μου..Τις σπειρες τις κολλας ωστε να αναβουν απο μεσα προς τα εξω,ενω για τα hotspot ξυνεις λιγο γενικα και αν συνεχισεις να βλεπεις,ξυνεις στο σημειο που βλεπεις το hotspot

Συμφωνω απο τα καλυτερα συρματα για γευση το tri-fused clapton της Geekvape.Γενικα μπορω να πω οτι overall μου αρεσει καλυτερα απο ολα τα αλλα που εχω δοκιμάσει. Πολυ καλο (στο ιδιο μοτιβο με το παραπανω) ειναι και το tricore fused clapton της coiology(3-28/36), αν και 1 ευρω ακριβότερο. Αρκετά "εύκολα" και τα δυο στο στρίψιμο και στο dry burn. τα ζεσταίνεις πολύ χαμηλά πρώτα να κρατήσουν το μπλε χρώμα τους όσο πιο πολύ γίνεται. Κάθε πότε αλλάζεις αντιστάσεις,  μου κάνει εντύπωση που σου τελείωσε το καρούλι τόσο γρήγορα; 

Ξερει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να βρω πουθενα τζαμάκι για crius RDTA μου έσπασαν και τα 2 κρίμα να κάθετε στο κουτί του ή να στήνεται σαν dripper.

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nrkmaiden είπε

Συμφωνω απο τα καλυτερα συρματα για γευση το tri-fused clapton της Geekvape.Γενικα μπορω να πω οτι overall μου αρεσει καλυτερα απο ολα τα αλλα που εχω δοκιμάσει. Πολυ καλο (στο ιδιο μοτιβο με το παραπανω) ειναι και το tricore fused clapton της coiology(3-28/36), αν και 1 ευρω ακριβότερο. Αρκετά "εύκολα" και τα δυο στο στρίψιμο και στο dry burn. τα ζεσταίνεις πολύ χαμηλά πρώτα να κρατήσουν το μπλε χρώμα τους όσο πιο πολύ γίνεται. Κάθε πότε αλλάζεις αντιστάσεις,  μου κάνει εντύπωση που σου τελείωσε το καρούλι τόσο γρήγορα; 

Ξερει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να βρω πουθενα τζαμάκι για crius RDTA μου έσπασαν και τα 2 κρίμα να κάθετε στο κουτί του ή να στήνεται σαν dripper.

Εγω προσωπικα οταν αρχιζα,εφτιαχνα 2 σετ τη μερα μονο για δοκιμες..Νομιζω και πολυ του κρατησε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Bρήκα αυτό δεν ξέρω εάν σου κάνει

https://www.k110.eu/el/γυαλιά-ατμοποιητών/2415-crius-rdta-glass-tube-obs.html

Γιατί rdta και όχι rta? Για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και για να μην χρησιμοποιείς squonk?

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον είχα παρει καιιιιιιιιιροοοο πριν οταν οι αγορες απεξω ηταν πιο "ανοιχτες" και δεν είχαμε τοσες επωνυμες επιλογες. Το τζαμακι το πρωτο εσπασε στη βδομαδα. Και το 2ο κανα 2 μηνες μετα πριν τον χαρω τοτε δεν ειχα καν διμπαταρο μοντακι. Και για πολυ καιρο δεν εβρισκα πουθενα. Thanks <3 .

Τοτε το sqouonk ηταν ποολυ ακριβο hobby 

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ.

Ειδα καποιοι αναφέρθηκαν για πραγματα απο εξωτερικο. Περνανε πλεον απο το τελωνειο ή δεν καταλαβα καλα?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Ειδα καποιοι αναφέρθηκαν για πραγματα απο εξωτερικο. Περνανε πλεον απο το τελωνειο ή δεν καταλαβα καλα?

Γενικά όχι δεν περνάνε, με registered σχεδόν τίποτα, με unregistered σε μένα έχουν περάσει.
Προτιμώ δηλαδή να παραγγείλω mod με unregistered και αν φτάσει έφτασε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RedPriest είπε

Οχι δεν αξιζει τον κοπο και το ρισκο. κανα συρμα κανα τζαμακι κανα μπουκαλακι και κανα αρωμα αν θες παρε, πραγματα με μικρο κοστος δηλαδη. Οτιδηποτε αλλο πρεπει να θεωρουμε οτι μενει τελωνειο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Οχι δεν αξιζει τον κοπο και το ρισκο. κανα συρμα κανα τζαμακι κανα μπουκαλακι και κανα αρωμα αν θες παρε, πραγματα με μικρο κοστος δηλαδη. Οτιδηποτε αλλο πρεπει να θεωρουμε οτι μενει τελωνειο.

Μπουκαλάκια-σύρματα με registered μένουν και αυτά τελωνείο οπότε προσοχή 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...