Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πνευμονικό άτμισμα γιατί κοιτάς τέτοιους ατμοποιητές? 

Ammit Zeus Pharao είναι DL γιατί δεν πας΄σε bersheker SirenV2  ή σε κάτι που είναι MTL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με τον ΑΜΜΙΤ εχω βολευτει, θα δω με τον φαραω τι παιζει,

λες ο bersheker θα δουλευει καλυτερα απο τον ΑΜΜΙΤ?

γιατι ο ΑΜΜΙΤ απο γευση σκιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να έχεις έναν ατμοποιητή που είναι για πνευμονικές και να κλείνεις τον αέρα σε μια χαραμάδρα καταλαβαίνεις ότι δεν αποδίδει όπως είναι σχεδιασμένος να παίξει.

Πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και μερικούς πραγματικά τσιγαρήσιους σε ένα μαγαζί ώστε να έχεις μέτρο σύγκρισης 

Επεξ/σία από palasd

Δοκίμασε πρώτα και μετά σύρματα έχεις το 30αρι τον Ν80 μια χαρά θα παίξουν .

Ο συγκεκριμένος από ότι διαβάζω είναι πολύ σφιχτός για αυτό σου γράφω δοκίμασε πρώτα και όχι μόνο αυτόν Αθήνα δεν είσαι από ότι θυμάμαι?

Innokin Ares
HCigar Fod F2

από Κίνα μεριά.
Ειδικά ο Ares είναι εξαιρετική περίπτωση.

Ένας λόγος παραπάνω να πας σε Ares είναι επειδή έχει εμπλακεί και ένας Έλληνας (Δημήτρης Αγραφιώτης) μαζί με τον Phil Busardo (Αμερικανός youtuber).

Από Ευρώπη
Kayfun Prime
Kayfun Lite+ (αν τον βρεις)
Cloud One V1 (και ο V2. Όχι ο V3-Boosted γιατί πας προς restricted lunghit μεριά)
Calix V3 (οριακά και ο V4)

Hussar

Στην περίπτωση σου θα έψαχνα για τον 5ml Ares (είτε από εξωτερικό, είτε από Ελλάδα).  MTL σε συνδυασμό με 5ml tank capacity, είναι ένα μικρό έπος! :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tornado είπε

νομιζω οτι ο Ares θα μου κανει, αλλα και παλι ρωταω τι συρμα να του βαλω?

αν και ειναι νωρις πρεπει να ξερω τι στησιμο θελει.

Συρμα εχεις ηδη κανθαλ 30GA σου κανει . Ασε που μεσα στη συκευασια εχεις 2 απο αυτα που στριβεις αντιστασεις (coil zigs) και να μετρο συρμα και 2-3 αντιστασεις ετοιμες και κατσαβιδια και βαμβακι για το πρωτο στησιμο. Εγω 6-7 σπειρες πρεπει να εχω με κενα καπου στο 1Ω βγαινει να φανταστεις.

Αντέχει και μικρά clapton σύρματα .

Ο berserker ειναι σφιχτος πολυ μονο στο πιο "αερατο" του ειναι ανεκτος για μενα

Επεξ/σία από nrkmaiden

1 ώρα πριν, tornado είπε

νομιζω οτι ο Ares θα μου κανει, αλλα και παλι ρωταω τι συρμα να του βαλω?

αν και ειναι νωρις πρεπει να ξερω τι στησιμο θελει.

Εχω, siren v2, ares mtl, doggystyle, Hastur, merlin mini, Hussar, πας δαγκωτο σε Siren v2 χωρις δευτερη σκεψη, Ares μην παρεις

Siren v2 παιζω με 26αρι kanthal, 3αρι πυρηνα, 1 ομ, προσωπικα το ni80 και το ss μου χαλαει πολυ την γευση στους τσιγαρισους

3 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Εχω, siren v2, ares mtl, doggystyle, Hastur, merlin mini, Hussar, πας δαγκωτο σε Siren v2 χωρις δευτερη σκεψη, Ares μην παρεις

Siren v2 παιζω με 26αρι kanthal, 3αρι πυρηνα, 1 ομ, προσωπικα το ni80 και το ss μου χαλαει πολυ την γευση στους τσιγαρισους

εχεις δοκιμασει ΑΜΜΙΤ για να μου πεις συγκριση με τον siren?

επισης παραγγειλα τον Φαραω, λες να μην τον ανοιξω καθολου και καλυτερα να τον δωσω απευθειας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, tornado είπε

επισης παραγγειλα τον Φαραω, λες να μην τον ανοιξω καθολου και καλυτερα να τον δωσω απευθειας?

Εφόσον εισαι του MTL παρε τηλ αν δεν ειναι στο δρομο και ακυρωσε την παραγγελια. Συγκριση μεταξυ ΑΜΜΙΤ με καποιον ΜΤL δεν εχει νοημα να γινει 

Βλέπεις ποσο υποκειμενικο ειναι το ατμισμα; Στον ενα αρεσει ο αρης στο αλλον ο σαιρεν στον αλλον ο beserker. Αν δε δοκιμασεις με καλο στησιμο κιολας  δε μπορεις να κρινεις πολλα.
Γευση θα παρεις απο όλους. Αλλα για να βρεις αυτο που θες πρεπει να βρεις τον συνδυασμό γευσης, αερα, ευκολιας, οποτε δες review (υπαρχουν αρκετα) του καθενός και απεφυγε τον rose :P 
Κατα τη γνωμη μου σε θεμα γευσης η σειρα παει ως εξης: Hastur, αρης , berserker, Ροουζ (για σαιρεν δεν εχω αποψη πιστευω οτι κοντα στον αρη γτ εχουν παρει αρκετα στοιχεια απο αυτον ). Με μικρες διαφορεες μεταξυ τους.

Επεξ/σία από nrkmaiden

2 ώρες πριν, tornado είπε

Πνευμονικο με τσιγαρισιο δεν μπορω να συγκρινω ο ares με τον siren v2 μοιαζει παρα πολυ αλλα ο ares εχει καποια θεματα εκ΄κατασκευης που μπορει να σου προκαλεσουν διαρροες, για αυτο σου ειπα να πας σε siren v2, τον berserker δεν τον εχω, τον εχω δει σε ατμοσυναντηση, ares-siren-doggy-hastur εχουν deck genesis, ο siren v2 δεν εχει θεματακια με διαροες και εχει παρα πολυ ευκολο στησιμο, καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα καποια αντικειμενικα, οτι εχει το ευκολοτερο στησιμο-βαβμακωμα-ρυθμιση αερα ειναι αντικειμενικο, υποκειμενικο ειναι οτι το ενα υφρο μαρεσει πιο πολυ στον dοggy απο το siren v2, αν θες να ξεκινησεις παρε siren v2, 2,5-3 πυρηνα απο 0,7-1,1 ωμ 26αρι kanthal και μετα παιξε να δεις τι αρεσει σε εσενα, επειδη και εγω στην αρχη δεν ηξερα προσπαθουσα να κανω τσιγαρισια τζουρα με τον exo rta, για γελια δηλαδη....

συνοψιζοντας....

-Ares mtl - ευκολο στησιμο-βαμβακωμα-πληρωση υγρου-ρυθμιση αερα , κατασκευαστικο προβλημα που μπορει να σου προκαλεσει διαρροη

-Siren v2- ευκολο στησιμο-βαμβακωμα-πληρωση υγρου-ρυθμιση αερα

-Doggystyle by sxk -δυσκολο στησιμο-πληρωση υγρου, ευκολο βαμβακωμα-ρυθμιση αερα και διαροη δεν θα παρεις ποτε

-Ηαstur rta -ευκολο στησιμο-βαμβακωμα-πληρωση υγρου, δυσκολα ρυθμιση αερα μιας και πρεπει να ξεστησεις για να αλλαξεις reducer αερα αλλα αμα βρεις τον αερα που σαρεσει εισαι κομπλε,       επισης αμα πας να ξεβιδωσεις deck ενω εχεις υγρο μεσα θα σου κανει διαρροη μιας και το τζαμακι ξεκουμπωνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...