tornado Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 εκανα καποιες προσπαθειες να στησω τον Ζευς και τελικα δεν μου εκατσε, τωρα περιμενω να δω τον Φαραω να δω τι προκοπη θα κανω με δαυτον. Επισης εχω παρει διαφορα συρματα και παντα παιρνω λαθος και εχω 2-3 καρουλια και φτιαχνω αναγκαστικα απο αυτα, θελω να φτιαχνω αντιστασεις απο 0,6 και πανω και κατω απο το 1 Ωμ. Τι κωλοσυρμα να παρω? δεν με χαλαει τα λεφτα οσο το οτι θα το βαλω να απλωνω ρουχα στο τελος
MySql Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tornado είπε εκανα καποιες προσπαθειες να στησω τον Ζευς και τελικα δεν μου εκατσε, τωρα περιμενω να δω τον Φαραω να δω τι προκοπη θα κανω με δαυτον. Επισης εχω παρει διαφορα συρματα και παντα παιρνω λαθος και εχω 2-3 καρουλια και φτιαχνω αναγκαστικα απο αυτα, θελω να φτιαχνω αντιστασεις απο 0,6 και πανω και κατω απο το 1 Ωμ. Τι κωλοσυρμα να παρω? δεν με χαλαει τα λεφτα οσο το οτι θα το βαλω να απλωνω ρουχα στο τελος ο Pharaoh είναι παιχνιδάκι και έχει πολύ καλύτερη γεύση από τον Δία... το μόνο αρνητικό ότι δεν είναι leakproof επειδή έχει κάτω τον αέρα clain 16 λεπτά πριν, j2k είπε https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7192939 https://www.tinnitustalk.com/threads/e-cigs-and-hearing-loss.10244/ Υπαρχουνε παρα πολλες αναφορες στο web απο ατομα που παθανε βλαβη στην ακοη και εμβοες απο την προπυλενογλυκολη. Οπως ατμιζεις μπορει να περασει ατμος απο την ευσταχιανη σαλπιγγα και να παει στο μεσαιο αυτο και απο εκει να αποροφηθει απο τον κοχλια. Αυτο εχει να κανει με το ποσο ευκολα ανοιγουνε οι ευσταχιανες σαλπιγγες καποιου με το στυλ ατμισματος κτλπ. Συγνώμη αλλά δεν μπορουμε της μετρητής τέτοιες αναφορές. Όταν ατμίζει εκατομμύρια κόσμου και βρεθούν ελάχιστοι ποσοστιαία και πουν είχα έκπτωση ακοής δεν λέει τπτ... Μπορεί να άτμιζε ακούγοντας talamasca με το woofer δίπλα στα αυτιά 21 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Ανέβασε μια φώτο απο στήσιμο αν και όταν μπορείς του bonza. Το κόστος το ήξερες από πριν . Πάρε ενα δεύτερο σετ μπαταρίες και το πρόβλημα τελείωσε φορτίζεις το ένα το άλλο μέσα και είσαι gg. Ναι αυτή την δουλειά θα κάνουμε θα κυκλοφορούμε όλοι μέρα με υγρά και φορτιστές Πάρε φώτο http://prntscr.com/j59u7d Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από MySql
j2k Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, MySql είπε Συγνώμη αλλά δεν μπορεί να είναι παράγοντας τέτοιες αναφορές. Όταν ατμίζει εκατομμύρια κόσμου και βρεθεί ελάχιστοι ποσοστιαία και πουν είχα έκπτωση ακοής δεν λέει τπτ... Μπορεί να άτμιζε ακούγοντας talamasca με το woofer δίπλα στα αυτιά Δεν ειναι 2 αναφορες ειναι γεματο το web ψαξε λιγο και θα δεις. Απλως ειναι καλο να το αναφερουμε αμα εμφανισει καποιος την παρνεργεια να ξερει απο τι ειναι. Το ποσοστο δεν ειναι ελαχιστο... οι ποιο πολλοι που το εχουνε παθει δεν ξερουνε καν οτι ειναι απο την προπυλενογλυκολη για να το αναφερουνε
MySql Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, j2k είπε Δεν ειναι 2 αναφορες ειναι γεματο το web ψαξε λιγο και θα δεις. Απλως ειναι καλο να το αναφερουμε αμα εμφανισει καποιος την παρνεργεια να ξερει απο τι ειναι. Το ποσοστο δεν ειναι ελαχιστο... οι ποιο πολλοι που το εχουνε παθει δεν ξερουνε καν οτι ειναι απο την προπυλενογλυκολη για να το αναφερουνε Όχι καλά κάνεις και το αναφέρεις είναι κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό. Από την άλλη μην βγάλουμε σαν συμπέρασμα ότι όποιος ατμίζει θα κουφαθεί εκεί είναι η ένσταση μου 1
GiorgiosM. Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, MySql είπε Όχι καλά κάνεις και το αναφέρεις είναι κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό. Από την άλλη μην βγάλουμε σαν συμπέρασμα ότι όποιος ατμίζει θα κουφαθεί εκεί είναι η ένσταση μου Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Τουλάχιστον ας γίνει αυτό ένα κίνητρο για να αλλάξουν τα ποσοστά στα υγρά τους κάποιοι που ατμίζουν 20/80 VG/PG 1
tornado Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, MySql είπε ο Pharaoh είναι παιχνιδάκι και έχει πολύ καλύτερη γεύση από τον Δία... το μόνο αρνητικό ότι δεν είναι leakproof επειδή έχει κάτω τον αέρα clain αυτο με το leakproof δεν μου αρεσε, ηδη με τον AMMIT παιζουν κατι μικροδιαρροες αλλα ανεκτες, τωρα εσυ μου λες οτι θα ειναι μπουργανα, πρεπει να προσεξω κατι?
nrkmaiden Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Οι πιο πολλες αναφορες ειναι σε παραξενα ποσοστα pg-vg και σε πολυ χαμηλες αντιστασεις. Το παραξενο που βλεπω ειναι οτι PG υπαρχει σε παρα πολλα καθημερινα προιοντα οποτε ισως φταιει συγκεκριμενος τροπος ατμισματος. @MySql Στάζεις απο κάτω στο κενο; Προς τα εξω τα coils και λιγο πανω ισως θελουν δε μπορω να κρινω απο τη φωτο καλα παντως το βαμβακι στεγνωνει σταξε. 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, RedPriest είπε Καλησπερα. Τωρα τελευταια οταν ατμιζω μετα απο λιγο νιωθω ενοχλησεις στο στομαχι. Ειχε καποιος αλλος παρομοιο προβλημα; Το κάνω copy paste απο ένα άλλο φόρουμ που καταγράφουν "παρενέργειες".Τώρα κατά πόσο αυτά ισχύουν δεν ξέρω. Στομαχικές - ενοχλήσεις Κάποιες δυσφορίες στο στομάχι κτλ. για μερικούς εξαφανίστηκαν μετά τις πρώτες μέρες ή βδομάδες της μετάβασης από το κάπνισμα στο άτμισμα. Οι καούρες που νιώθουν κάποιοι αποδίδονται στην υψηλή νικοτίνη στην πολλή VG ή στην υπερκατανάλωση. Αρκετές αναφορές υπάρχουν για φουσκώματα, αέρια κτλ. και στην πλειονότητά τους αποδίδονται στην VG ή στην πολλή VG. πηγή: http://vaping.gr/index.php/topic,31524.0.html 1
MySql Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tornado είπε αυτο με το leakproof δεν μου αρεσε, ηδη με τον AMMIT παιζουν κατι μικροδιαρροες αλλα ανεκτες, τωρα εσυ μου λες οτι θα ειναι μπουργανα, πρεπει να προσεξω κατι? Δεν είναι κάτι τραγικό απλά πρέπει να βρεις την σωστή ποσότητα μπαμπακιού να μην είναι ούτε λίγο ούτε πολύ. Με τον zeus ότι μλκια και να κάνεις δεν θα στάξει αυτό... 30 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Στάζεις απο κάτω στο κενο; Προς τα εξω τα coils και λιγο πανω ισως θελουν δε μπορω να κρινω απο τη φωτο καλα παντως το βαμβακι στεγνωνει σταξε. Στάζω στην αρχή από πάνω βαμβάκι-αντίσταση και μετά για να φουλάρω από κάτω είναι λάθος; Εάν τα πάω κιαλο προς τα έξω δεν θα κουμπώνει το καπάκι επίσης δεν νομίζω να θέλει πιο ψηλά είναι στο ύψος του αέρα Τέλος το καπάκι το βάζω έτσι έστω ο αέρας να χτυπάει από το πλάι και όχι από "μπροστά", λάθος ή δεν έχει σημασία; http://prntscr.com/j5ansj Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από MySql
fernw_thn_souvla Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να σχολιάσω λίγο αυτό το leakproof να δώ μήπως είμαι λάθος. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το βάζουμε στα +; Αν γίνει βλακεία με το βαμβάκι θα πλημμυρίσει και θα φτύνει αντί να στάζει, οπότε θα πρέπει να μετά ξανά βαμβάκωμα. Επίσης με τον zeus τι θέμα αντιμετώπισες;Μήπως μπορώ να βοηθήσω γιατί τον δουλεύω καιρό τώρα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από fernw_thn_souvla
th3ofilos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, kostakiss είπε καλημερα παιδια. 3 βδομαδες σχεδον με το ηλεκτρονικο..εχω πληρωσει ισως και τα 4 πλασια λεφτα σε σχεση με τον καπνο..μηπως κανω κατι λαθος??? εκανα ενα καπνο ανα 2-3 βδομαδες.. με το ηλεκτρονικο ,οχι καιγεται η αντισταση,το λαδακι(15€ 60μλ) τελειωνει σχετικα γρηγορα... Φιλε ενα καπνο 2-3 βδομαδες δεν λεει κατι, εμενα αμα με ρωταγε καποιος που καπνιζει ενα καπνο 2 βδομαδες για ηλεκτρονικο θα του ελεγα να μην παρει, το κακο ειναι οτι με το ηλεκτρονικο εσυ θα κανεις πιο πολυ απο οτι καπνιζες και αν μετα ξαναρχισεις το κανονικο θα καπνιζεις περισσοτερο απο πριν, εγω που ειχα σταματισει το ηλεκτρονικο για λιγο καιρο, το τσιγαρο το ρουφαγα πολυ γρηγορα και εκανα περισσοτερα... μεινε με τον cubis , παρε κανα 10 νικοτινη και ρουφα μονο μολις καταλαβεις οτι θες τσιγαρο.
Karamol3golas Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, MySql είπε Δεν είναι κάτι τραγικό απλά πρέπει να βρεις την σωστή ποσότητα μπαμπακιού να μην είναι ούτε λίγο ούτε πολύ. Με τον zeus ότι μλκια και να κάνεις δεν θα στάξει αυτό... Στάζω στην αρχή από πάνω βαμβάκι-αντίσταση και μετά για να φουλάρω από κάτω είναι λάθος; Εάν τα πάω κιαλο προς τα έξω δεν θα κουμπώνει το καπάκι επίσης δεν νομίζω να θέλει πιο ψηλά είναι στο ύψος του αέρα Τέλος το καπάκι το βάζω έτσι έστω ο αέρας να χτυπάει από το πλάι και όχι από "μπροστά", λάθος ή δεν έχει σημασία; http://prntscr.com/j5ansj Δοκιμασε καμια σπειρα παραπανω..Επισης ο αερας να χτυπαει πανω στα coils και οχι εκει που εχεις τα βελακια...Βαλε το coil σε τετοια θεση ωστε ο αερας να τα χτυπαει απ οτα πλαγια και αν γινεται απο την κατω μερια..Τελος βαλε λιγο περισσοτερο βαμβακι,τοσο ωστε να εχει καποια αντισταση οταν το βαζεις,και αραιωσε το λιγοτερο απο τον φαραω..(γιατι μου φαινεται λιγο,εκτος αν εστησες σε 2.5 πυρηνα και μου φαινεται ετσι,σε αυτην την περιπτωση στησε 3αρη)...Γενικα φαινεται στεγνο στη φωτο,και για μενα ο καλυτερος τροπος να ριχνεις υγρο ειναι πανω στην αντισταση και στα σημεια που βγαινει το βαμβακι απο αυτη,κανοντας fire την αντισταση ισα ισα,ετσι ρουφαει οσο χρειαζετται,και το υπολοιπο πεφτει κατω.. 2
MySql Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Δοκιμασε καμια σπειρα παραπανω..Επισης ο αερας να χτυπαει πανω στα coils και οχι εκει που εχεις τα βελακια...Βαλε το coil σε τετοια θεση ωστε ο αερας να τα χτυπαει απ οτα πλαγια και αν γινεται απο την κατω μερια..Τελος βαλε λιγο περισσοτερο βαμβακι,τοσο ωστε να εχει καποια αντισταση οταν το βαζεις,και αραιωσε το λιγοτερο απο τον φαραω..(γιατι μου φαινεται λιγο,εκτος αν εστησες σε 2.5 πυρηνα και μου φαινεται ετσι,σε αυτην την περιπτωση στησε 3αρη)...Γενικα φαινεται στεγνο στη φωτο,και για μενα ο καλυτερος τροπος να ριχνεις υγρο ειναι πανω στην αντισταση και στα σημεια που βγαινει το βαμβακι απο αυτη,κανοντας fire την αντισταση ισα ισα,ετσι ρουφαει οσο χρειαζετται,και το υπολοιπο πεφτει κατω.. Δηλαδή ο αέρας πρέπει να χτυπάει από μπροστά; http://prntscr.com/j5dko6 Στον pharaoh γιατί το έχουν να χτυπάει από τα πλάγια; http://prntscr.com/j5dnth Όταν λες να χτυπάει από κάτω πρέπει να σηκώσω πιο ψηλά τις αντιστάσεις; Τέλος το βαμβάκι σε μήκος πρέπει ίσα ίσα να ακουμπάει τον πάτο του deck ή δεν παίζει ρόλο; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από MySql
palasd Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 MySql Φιλέ μου μπερδεύεσαι ο αέρας χτυπάει από κάτω στο Φαραώ και στον ντριπερ όπως στα λέει ο από επάνω σου να χτυπάει ο αέρας από μπροστά επάνω στην αντίσταση και λίγο από κάτω kostakiss Τα πολλά ντουμάνια θέλουν καύσιμα και ενέργεια για μένα καλύτερα μείνε με το cubis με 10μγ νικοτίνη ώστε να ρίξεις την κατανάλωση σου j2k Καταλαβαίνεις ότι ακόμα δεν έχεις βάλει κάποια ερεύνα σχετικά με το ηλεκτρονικό? Άμα εγώ βγω και πω με πονάει η πατούσα μου και φταίει το ηλεκτρονικό και βγουν άλλη τρεις και πουν ναι και εγώ από όταν άρχισα το άτμισμα με πονάνε οι πατούσες οπότε το άτμιοσμα βλάπτει τις πατούσες (γιατί στην ουσία κάτι τέτοιο παρέθεσες ή επειδή το λένε σε αμερικάνικο φόρουμ τότε ναι ισχύει) tornado Τι σύρματα έχεις ? Τέλος από 16/8/16 έχω καπνίσει μια φορά που είχα ξεμείνει από μπαταρία σε φιλικό σπίτι και πίναμε κάποιες βότκες οπότε που να πάω για μπαταρίες και έκανα μερικά από τότε δεν έχω ξεμείνει από τίποτα . 1 1
tornado Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Θέλω να σχολιάσω λίγο αυτό το leakproof να δώ μήπως είμαι λάθος. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το βάζουμε στα +; Αν γίνει βλακεία με το βαμβάκι θα πλημμυρίσει και θα φτύνει αντί να στάζει, οπότε θα πρέπει να μετά ξανά βαμβάκωμα. Επίσης με τον zeus τι θέμα αντιμετώπισες;Μήπως μπορώ να βοηθήσω γιατί τον δουλεύω καιρό τώρα. με τον ζευς, δεν μπορουσα να τον κλεισω - βιδωσω οποτε τον παρατησα... στο μεταξυ ετυχε μια κακη περιοδο τρεξιματος και οπως τον ειχα αφησει σε ενα τραπεζακι καπου χαθηκε και ησυχασα 2 λεπτά πριν, palasd είπε tornado Τι σύρματα έχεις ? Τέλος από 16/8/16 έχω καπνίσει μια φορά που είχα ξεμείνει από μπαταρία σε φιλικό σπίτι και πίναμε κάποιες βότκες οπότε που να πάω για μπαταρίες και έκανα μερικά από τότε δεν έχω ξεμείνει από τίποτα . αυτα εδω εχω και δεν εχω κανει καλη προκοπη με κανενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις