Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Δυσκολο να σου βγει τοσο αν ειναι απλο συρμα n80,καποιο clapton/fused να φανταστω?Δοκιμασε να βαλεις μια-δυο(θα ξεκινουσα κατευθειαν με 2 αν δεν ειναι πολυ χοντρο το συρμα) σπειρες παραπανω αν ειναι fused,και αρκετες παραπανω αν ειναι απλο συρμα..Γενικα εμενα μου αρεσει να βαζω καμια σπειρα παραπανω απο το μεσο ορο,γιατι βγαινει πιο ζεστος ο ατμος,και με αυτον τον τοπο προσωπικα νοιωθω περισσοτερο τη γευση και εχει και παραπανω ατμο λογω μεγαλυτερης επιφανειας(που μου ειναι σχετικα αδιαφορο)..Βεβαια δεν εννοω τοσες σπειρες που δεν θα χωραει το top cap :P , απλα δοκιμασε καμια παραπανω,γιατι ο bonza εχει αρκετο χωρο..

Προσωπικα  εχω κοψει το συμβατικο εδω και κανενα χρονο,και κανω πολυ περιστασιακα,ενα-δυο δυο φορες το μηνα οταν ειμαι εξω και υπαρχει καποιος να κανω τρακα :P ..Και εχω μια ερωτηση για οσους εχουν δοκιμασει iqos(που μου φαινεται σπαταλη χρηματων χωρις να κερδιζεις κατι ουσιαστικο σε σχεση με το συμβατικο τσιγαρο)..Γενικα οταν το συμβατικο σβησει η ειναι μισοαναμενο,αν ρουφηξεις ειναι λες και ρουφας κατι σαπιο,με το iqos που ουσιαστικα για να μην καιγεται ειναι κατι παρομοιο,δεν υπαρχει αυτη η σαπιλα ? :P

Νομίζω έχει, ni80 juggernaut 5+5, σπείρες βάλει.

Εγω πια μονο τζουρα μπορω να τρακαρω. Αλλα δε το μπορω καθολου στο χωρο. Απορω πως το καπνιζαμε αυτο παλια......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Καλησπερα. Τωρα τελευταια οταν ατμιζω μετα απο λιγο νιωθω ενοχλησεις στο στομαχι. Ειχε καποιος αλλος παρομοιο προβλημα;

Δεν μου έχει τύχει προσωπικά αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι αυτό γίνεται λόγω υπερβολικής νικοτίνης. Πόσα mg ατμίζεις?

4 λεπτά πριν, GiorgiosM. είπε

Δεν μου έχει τύχει προσωπικά αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι αυτό γίνεται λόγω υπερβολικής νικοτίνης. Πόσα mg ατμίζεις?

6αρα νικοτινη. 

Καλησπερα παιδια εχω μια απορια μιας και νεος στο ατμισμα πηρα το joyetech zircon 50W.πολυ ομορφο και στο μεγεθος ειναι οτι πρεπει. Εχω μια ερωτηαη με την ρυθμιση εισαγωγης αερα. Οταν το εχω τερμα ανοιχτό μου φενεται οτι πρεπει να ατμισω πιο δυνατα για να καταλαβω το καψιμο στο λαιμο και οταν τονκλεινω μεχρι τη μεση ειναι πιο πυκνες οι ρουφιξιες και το αισθάνομαι καλυτερα. Το αντίθετο δεν έπρεπε να συμβαινει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, RedPriest είπε

6αρα νικοτινη. 

Αν χρησιμοποιείς ντουμανάτο ατμοποιητή προσπάθησε να μειώσεις την νικοτίνη για μερικές μέρες για να δεις αν σε βοηθάει. Αν από την άλλη χρησιμοποιείς τσιγαρίσιο ατμοποιητή τα 6mg/ml είναι πολύ φυσιολογική περιεκτικότητα.
Άλλο ένα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι 100% VG υγρό

2 λεπτά πριν, Nikos303 είπε

Καλησπερα παιδια εχω μια απορια μιας και νεος στο ατμισμα πηρα το joyetech zircon 50W.πολυ ομορφο και στο μεγεθος ειναι οτι πρεπει. Εχω μια ερωτηαη με την ρυθμιση εισαγωγης αερα. Οταν το εχω τερμα ανοιχτό μου φενεται οτι πρεπει να ατμισω πιο δυνατα για να καταλαβω το καψιμο στο λαιμο και οταν τονκλεινω μεχρι τη μεση ειναι πιο πυκνες οι ρουφιξιες και το αισθάνομαι καλυτερα. Το αντίθετο δεν έπρεπε να συμβαινει? 

Καλησπέρα,
Ακριβώς αυτό πρέπει να γίνεται, εφόσον έχεις πιο ανοιχτή την εισαγωγή αέρα περνάει μεγαλύτερη ποσότητα αέρα με αποτέλεσμα να είναι και πιο κρύος ο αέρας και να σε πνίγει λιγότερο

Επεξ/σία από GiorgiosM.

2 λεπτά πριν, GiorgiosM. είπε

Αν χρησιμοποιείς ντουμανάτο ατμοποιητή προσπάθησε να μειώσεις την νικοτίνη για μερικές μέρες για να δεις αν σε βοηθάει. Αν από την άλλη χρησιμοποιείς τσιγαρίσιο ατμοποιητή τα 6mg/ml είναι πολύ φυσιολογική περιεκτικότητα.
Άλλο ένα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι 100% VG υγρό

Ακριβώς αυτό πρέπει να γίνεται, εφόσον έχεις πιο ανοιχτή την εισαγωγή αέρα περνάει μεγαλύτερη ποσότητα αέρα με αποτέλεσμα να είναι και πιο κρύος ο αέρας και να σε πνίγει λιγότερο

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

10 hours ago, palasd said:

Το λάθος σου είναι ότι ατμίζεις περισσότερο από ότι κάπνιζες.

Άσε να βάλω την φαντασία μου λίγο να δουλέψει σου έχουνε δώσει έναν φουλ πνευμονικό ατμοποιητή και νικοτίνη στο 3 για αρχή ?

η αληθεια ειναι οτι δεν μου τον εδωσε αυτος ,αλλα εγω του ζητησα οτι θελω κατι τετοιο..τι θα προτεινες??

το εργαλειο ετσι μου το δωσανε,δεν το αγορασας ;)

14 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ότι έχει ανέβει στην Ελλάδα ο αριθμός των ατμιστών είναι σίγουρο.Το βλέπεις και στο δρόμο. Αλλά από την άλλη τι να πω, μακάρι να είμαι λάθος.

Επειδή χρόνια ασχολούμαι με τον ατμό (από το 2011) με αρκετή παρουσία στα 2 ατμοφόρουμ λίγους γνώρισα που τα κόψαμε όλα (συγκεκριμένα ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού δε συμπληρώνουμε ) και οι περισσότεροι ατμιστές από όσους γνωρίζω τα κάνουν τα τσιγαράκια τους άλλοι αραιά άλλοι συχνότερα.

Εγω ειχα κοψει το τσιγαρο απο το 2011 και το ειχα αντικαστισει πληρως με το ηλεκτρονικο και πριν μερικους μηνες εκοψα και το ηλεκτρονικο τελειως.

Εφτιαχνα δικα μου υγρα αντιστασεις κτλπ...

Η απεξαρτηση απο τι νικοτινη ειτανε σχετικα δυσκολη με το κυριο συμπτωμα την επιμονη αυπνια που εφυγε μετα απο1.5 μηνα.

Ο λογος που εκοψα το ηλεκτρονικο ειναι οτι κανει βλαβη στην ακοη και εμβοες λογω τις ωτοτοξικης δρασης της προπυλενογλυκολης.

Αυτη ειναι η ποιο σοβαρη παρενεργεια του ηλεκτρονικου και ο περισσοτερος κοσμος δεν την γνωριζει.

Αν δεν ειχε αυτη την παρενεργεια θα ειτανε το ιδανικο συστημα απεξαρτησης απο το τσιγαρο.

Τα επομενα χρονια θα υπαρξει επιδημια με βλαβες στην ακοη οσο αυξανονται οι χρηστες του ηλεκτρονικου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Δυσκολο να σου βγει τοσο αν ειναι απλο συρμα n80,καποιο clapton/fused να φανταστω?Δοκιμασε να βαλεις μια-δυο(θα ξεκινουσα κατευθειαν με 2 αν δεν ειναι πολυ χοντρο το συρμα) σπειρες παραπανω αν ειναι fused,και αρκετες παραπανω αν ειναι απλο συρμα..Γενικα εμενα μου αρεσει να βαζω καμια σπειρα παραπανω απο το μεσο ορο,γιατι βγαινει πιο ζεστος ο ατμος,και με αυτον τον τοπο προσωπικα νοιωθω περισσοτερο τη γευση και εχει και παραπανω ατμο λογω μεγαλυτερης επιφανειας(που μου ειναι σχετικα αδιαφορο)..Βεβαια δεν εννοω τοσες σπειρες που δεν θα χωραει το top cap :P , απλα δοκιμασε καμια παραπανω,γιατι ο bonza εχει αρκετο χωρο..

Προσωπικα  εχω κοψει το συμβατικο εδω και κανενα χρονο,και κανω πολυ περιστασιακα,ενα-δυο δυο φορες το μηνα οταν ειμαι εξω και υπαρχει καποιος να κανω τρακα :P ..Και εχω μια ερωτηση για οσους εχουν δοκιμασει iqos(που μου φαινεται σπαταλη χρηματων χωρις να κερδιζεις κατι ουσιαστικο σε σχεση με το συμβατικο τσιγαρο)..Γενικα οταν το συμβατικο σβησει η ειναι μισοαναμενο,αν ρουφηξεις ειναι λες και ρουφας κατι σαπιο,με το iqos που ουσιαστικα για να μην καιγεται ειναι κατι παρομοιο,δεν υπαρχει αυτη η σαπιλα ? :P

Δύο αντιστάσεις ni80 στα 0.4 μαζί βγάζουν 1.6-2 ohm 70 watt 3.40 Volt 5 σπείρες κλιστές.

Δεν ξέρω ίσως δεν είμαι για dripper δεν μου λέει κάτι να γεμίζω ανά δέκα λεπτά να ξεμένω από ρεύματα στην μέση της ημέρας και να χαλάω 20μλ...

Noμίζω κλείδωσε pharaoh rules! :P Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, οικονομικά με γευσάρα!

1 ώρα πριν, RedPriest είπε

6αρα νικοτινη. 

Δοκίμασε 3άρα με λιγότερα watt και άλλες γεύσεις... εμένα με πιάνει το κεφάλι μου όταν κάνω πολύ ώρα και πολλά watt

21 λεπτά πριν, j2k είπε

Ο λογος που εκοψα το ηλεκτρονικο ειναι οτι κανει βλαβη στην ακοη και εμβοες λογω τις ωτοτοξικης δρασης της προπυλενογλυκολης.

Αυτη ειναι η ποιο σοβαρη παρενεργεια του ηλεκτρονικου και ο περισσοτερος κοσμος δεν την γνωριζει.

Αν δεν ειχε αυτη την παρενεργεια θα ειτανε το ιδανικο συστημα απεξαρτησης απο το τσιγαρο.

Τα επομενα χρονια θα υπαρξει επιδημια με βλαβες στην ακοη οσο αυξανονται οι χρηστες του ηλεκτρονικου...

Man το λες υπεύθυνα αυτό; πάνω σε τι το στηρίζεις και με τι ποστοστά;

Μην πετάμε κουβέντες χωρίς να είμαστε σίγουροι γιατί αποθαρύνουμε κόσμο ...

Προσωπικά όσο διαδικτυακό ψάξιμο έχω ρίξει πρώτη φορά το ακούω αυτό

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100% υπευθυνα ψαξε λιγο στο google...

Αναφορά σε κείμενο

electronic cigarette hearing loss

electronic cigarette tinnitus

Υπαρχει βεβαια λυση 100% γλυκερινη χωρις αρωματα γιατι τα αρωματα τα διαλυουνε σε προπυλενογλυκολη.

Επεξ/σία από j2k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, MySql είπε

Δύο αντιστάσεις ni80 στα 0.4 μαζί βγάζουν 1.6-2 ohm 70 watt 3.40 Volt 5 σπείρες κλιστές.

Δεν ξέρω ίσως δεν είμαι για dripper δεν μου λέει κάτι να γεμίζω ανά δέκα λεπτά να ξεμένω από ρεύματα στην μέση της ημέρας και να χαλάω 20μλ...

Noμίζω κλείδωσε pharaoh rules! :P Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, οικονομικά με γευσάρα!

Ανέβασε μια φώτο απο στήσιμο αν και όταν μπορείς του bonza. Το κόστος το ήξερες από πριν :P :P . Πάρε ενα δεύτερο σετ μπαταρίες και το πρόβλημα τελείωσε φορτίζεις το ένα το άλλο μέσα και είσαι gg.

@j2k 

ενδιαφερον αυτο δε το είχα διαβασει και εχω ψαξει οσο γινεται τις ιατρικες συνεπειες του e-cig. Αλλα και παλι καποιον τροπο η καποιο υλικο θα βρουν να το αντικαταστισουν.

(Με ενα γρηγορο googling ειδα οτι και το καπνισμα και το ατμισμα μπορει να οδηγουν στο ιδιο πραγμα λογω νικοτίνης και PG)

Επεξ/σία από nrkmaiden

Propylene glycol is an alcohol-based solvent that, while not having yet been studied in terms of its use in e-cigarettes, has been studied in relation to products such as ear drops. Research has proven that when used topically, propylene glycol is ototoxic (i.e. harmful to the inner ear).

Δεν σημαίνει ότι το PG όταν ατμίζεται έχει το ίδιο αποτέλεσμα  ούτε το αντίθετο φυσικά

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, MySql είπε

βοήθησε με λίγο εάν θες δώσε μ ένα λινκ από ένα σοβαρό site

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7192939

https://www.tinnitustalk.com/threads/e-cigs-and-hearing-loss.10244/

Υπαρχουνε παρα πολλες αναφορες στο web απο ατομα που παθανε βλαβη στην ακοη και εμβοες απο την προπυλενογλυκολη.

Οπως ατμιζεις μπορει να περασει ατμος απο την ευσταχιανη σαλπιγγα και να παει στο μεσαιο αυτι και απο εκει να αποροφηθει απο τον κοχλια απο την οβαλ η στρογγυλη θυριδα.

Αυτο εχει να κανει με το ποσο ευκολα ανοιγουνε οι ευσταχιανες σαλπιγγες καποιου με το στυλ ατμισματος το ποσο ντουμανατος ειναι ο ατμοποιητης την συχνοτητα ατμισματος την περιεκτικοτητα σε προπυλενογλυκολη κτλπ.

Επεξ/σία από j2k

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...