CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 ΧΑχαχ λολ.Μετά απο 10 χρόνια θα έχει αλλάξει γνώμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Karamol3golas είπε O bonza δεν εχει ντουμανι?Περιεργο μου φαινεται..Βαλε κανενα παραπανω βατ..εγω με τετοιες αντισττασεις παιζω κοντα στα 90-100 ..Δεν ειναι καταρχην λογικο να βγαζει τοσο λιγο οσο λες,δες και αλλα στησιματα βαζοντας πιο πανω η κατω την αντισταση,η δοκιμασε να παιξεις με τα βατ οπως ειπα πιο πριν.. Ρε παιδιά σαν πολλά δεν είναι τα βατ που αναφέρεται εγώ όταν πάω σε διπλή αντίσταση( rabies vv mesh) άντε να φτάσω τα 45-50 . 9 ώρες πριν, th3ofilos είπε Εγω τον ijoy τον dripper τον παιζω πανω στο kangertech five 6 (5μπαταρο) Καλά αρχηγέ μου εσύ το τερμάτισες πενταμπάταρο ,πες μας ότι δεν βγάζεις μέρα αλήθεια πρέπει να είναι βάρος όχι αστεία 5 ώρες πριν, MySql είπε Δεν είπα ότι δεν έχει ντουμάνι δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον pharaoh. Στα watt που λες παίρνω καμένο... Στο ντουμάνι μπορεί να μην έχει μεγάλη διαφορά , σε γεύση όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, anyfants είπε No hate, που να ξέρες άλλωστε, αλλα 10 χρόνια μετά έχει αρχίσει και ήδη αντικαθιστά το συμβατικό τσιγάρο. Τότε στη θέση σου μπορεί να έλεγα τα ίδια δε σε κατακρίνω Που το ξέθαψες πριν 13 χρόνια. Σίγουρα άλλαξαν πολλά μετά από τόσα χρόνια οι χρήστες του ατμού έγιναν πολλοί αλλά ένα δεν έχει αλλάξει πολύ.Περιδιαβαίνοντας τα διάφορα φόρουμ βλέπω ότι λίγοι είμαστε που κόψαμε τελείως και τα δύο. Οι περισσότεροι κάνουν χρήση τόσο συμβατικού όσο και ηλεκτρονικού και πολλοί λίγοι μόνο ηλεκτρονικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Συγνώμη αλλά δεν το νομίζω αυτό, ναι είναι ελάχιστη αυτοί που έκοψαν και το ηλεκτρονικό ,αλλά είναι και πάρα πολλοί (η Ελλάδα έχει από τα καλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη ) που κάνουν μόνο αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ότι έχει ανέβει στην Ελλάδα ο αριθμός των ατμιστών είναι σίγουρο.Το βλέπεις και στο δρόμο. Αλλά από την άλλη τι να πω, μακάρι να είμαι λάθος. Επειδή χρόνια ασχολούμαι με τον ατμό (από το 2011) με αρκετή παρουσία στα 2 ατμοφόρουμ λίγους γνώρισα που τα κόψαμε όλα (συγκεκριμένα ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού δε συμπληρώνουμε ) και οι περισσότεροι ατμιστές από όσους γνωρίζω τα κάνουν τα τσιγαράκια τους άλλοι αραιά άλλοι συχνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 καλημερα παιδια. 3 βδομαδες σχεδον με το ηλεκτρονικο..εχω πληρωσει ισως και τα 4 πλασια λεφτα σε σχεση με τον καπνο..μηπως κανω κατι λαθος??? εκανα ενα καπνο ανα 2-3 βδομαδες.. με το ηλεκτρονικο ,οχι καιγεται η αντισταση,το λαδακι(15€ 60μλ) τελειωνει σχετικα γρηγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Το λάθος σου είναι ότι ατμίζεις περισσότερο από ότι κάπνιζες. Άσε να βάλω την φαντασία μου λίγο να δουλέψει σου έχουνε δώσει έναν φουλ πνευμονικό ατμοποιητή και νικοτίνη στο 3 για αρχή ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kostakiss είπε καλημερα παιδια. 3 βδομαδες σχεδον με το ηλεκτρονικο..εχω πληρωσει ισως και τα 4 πλασια λεφτα σε σχεση με τον καπνο..μηπως κανω κατι λαθος??? εκανα ενα καπνο ανα 2-3 βδομαδες.. με το ηλεκτρονικο ,οχι καιγεται η αντισταση,το λαδακι(15€ 60μλ) τελειωνει σχετικα γρηγορα... Ένα καπνό 3 βδομάδες εσύ ήσουν ερασιτέχνης καπνιστής. Από την άλλη εξαρτάται τι μηχάνημα χρησιμοποιείς για άτμισμα.Υπάρχουν μηχανήματα που καταναλώνουν 3 ml την ημέρα υπάρχουν και με 13 και με 15 και 20. Εξαρτάται που θέλεις να ανήκεις και που σε σηκώνει το πορτοφόλι σου Ο εφές πληρώνεται πάντα. 3 λεπτά πριν, palasd είπε Το λάθος σου είναι ότι ατμίζεις περισσότερο από ότι κάπνιζες. Άσε να βάλω την φαντασία μου λίγο να δουλέψει σου έχουνε δώσει έναν φουλ πνευμονικό ατμοποιητή και νικοτίνη στο 3 για αρχή ? Παίζει να ατμίζει και μηδενική και να μην το ξέρει. Μπουκαλάκι 60 ml που να περιέχει νικοτίνη δεν υπάρχει. Μόνο 10μελα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουν αρχίσει και φτιάχνουν τα snv (έτοιμη συνταγή προσθέτης μόνο νικοτούχα βάση) στα μαγαζιά και τα δίνουν έτοιμα στους νέους ατμιστές Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 15 minutes ago, papoys1 said: Ένα καπνό 3 βδομάδες εσύ ήσουν ερασιτέχνης καπνιστής. Από την άλλη εξαρτάται τι μηχάνημα χρησιμοποιείς για άτμισμα.Υπάρχουν μηχανήματα που καταναλώνουν 3 ml την ημέρα υπάρχουν και με 13 και με 15 και 20. Εξαρτάται που θέλεις να ανήκεις και που σε σηκώνει το πορτοφόλι σου Ο εφές πληρώνεται πάντα. Παίζει να ατμίζει και μηδενική και να μην το ξέρει. Μπουκαλάκι 60 ml που να περιέχει νικοτίνη δεν υπάρχει. Μόνο 10μελα. http://www.joyetech.com/product/evic-vtc-dual/ http://www.joyetech.com/product/cubis-atomizer/ αυτα χρησιμοποιω και εχω παρει κατι σε στυλ ναργιλε να κανω...με αρκετο καπνο και 0.3 νικοτινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 οκ με το cubis τι νικοτίνη κάνεις και πόσα μλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Που το ξέθαψες πριν 13 χρόνια. Σίγουρα άλλαξαν πολλά μετά από τόσα χρόνια οι χρήστες του ατμού έγιναν πολλοί αλλά ένα δεν έχει αλλάξει πολύ.Περιδιαβαίνοντας τα διάφορα φόρουμ βλέπω ότι λίγοι είμαστε που κόψαμε τελείως και τα δύο. Οι περισσότεροι κάνουν χρήση τόσο συμβατικού όσο και ηλεκτρονικού και πολλοί λίγοι μόνο ηλεκτρονικού. Προσωπικά εγώ το συμβατικό το έκοψα μαχαίρι εδώ και 15 μήνες. Μόνο ηλεκτρονικο. Ουτε το iqos δεν ανεχομαι. Αν το βάλω στο στόμα μου, μου φαίνεται τόσο χάλια που δεύτερη τζούρα δεν μπορώ. Σκέτη αηδία. Και ήμουν μέτριος καπνιστής 30 χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Προσωπικά εγώ το συμβατικό το έκοψα μαχαίρι εδώ και 15 μήνες. Μόνο ηλεκτρονικο. Ουτε το iqos δεν ανεχομαι. Αν το βάλω στο στόμα μου, μου φαίνεται τόσο χάλια που δεύτερη τζούρα δεν μπορώ. Σκέτη αηδία. Και ήμουν μέτριος καπνιστής 30 χρόνια. Μπράβο συνέχισε έτσι και εύχομαι σύντομα να κόψεις και το άτμισμα. Αν ξέραμε σαν καπνιστές τι χάνουμε θα το είχαμε κόψει προ πολλού και όχι μετά από 37 χρόνια καπνίσματος που το έκανα εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Προσωπικά εγώ το συμβατικό το έκοψα μαχαίρι εδώ και 15 μήνες. Μόνο ηλεκτρονικο. Ουτε το iqos δεν ανεχομαι. Αν το βάλω στο στόμα μου, μου φαίνεται τόσο χάλια που δεύτερη τζούρα δεν μπορώ. Σκέτη αηδία. Και ήμουν μέτριος καπνιστής 30 χρόνια. Μα το iQOS κανονικό τσιγάρο είναι με διαφορετικό τρόπο καύσης που δήθεν δεν καίει αλλά θερμαίνει. Εφόσον παραμένεις με το ΗΤ μόνο είσαι μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, MySql είπε Δύο αντιστάσεις ni80 στα 0.2 ohm 70 watt 3.40 Volt 5 σπείρες κλιστές Δυσκολο να σου βγει τοσο αν ειναι απλο συρμα n80,καποιο clapton/fused να φανταστω?Δοκιμασε να βαλεις μια-δυο(θα ξεκινουσα κατευθειαν με 2 αν δεν ειναι πολυ χοντρο το συρμα) σπειρες παραπανω αν ειναι fused,και αρκετες παραπανω αν ειναι απλο συρμα..Γενικα εμενα μου αρεσει να βαζω καμια σπειρα παραπανω απο το μεσο ορο,γιατι βγαινει πιο ζεστος ο ατμος,και με αυτον τον τοπο προσωπικα νοιωθω περισσοτερο τη γευση και εχει και παραπανω ατμο λογω μεγαλυτερης επιφανειας(που μου ειναι σχετικα αδιαφορο)..Βεβαια δεν εννοω τοσες σπειρες που δεν θα χωραει το top cap , απλα δοκιμασε καμια παραπανω,γιατι ο bonza εχει αρκετο χωρο.. Προσωπικα εχω κοψει το συμβατικο εδω και κανενα χρονο,και κανω πολυ περιστασιακα,ενα-δυο δυο φορες το μηνα οταν ειμαι εξω και υπαρχει καποιος να κανω τρακα ..Και εχω μια ερωτηση για οσους εχουν δοκιμασει iqos(που μου φαινεται σπαταλη χρηματων χωρις να κερδιζεις κατι ουσιαστικο σε σχεση με το συμβατικο τσιγαρο)..Γενικα οταν το συμβατικο σβησει η ειναι μισοαναμενο,αν ρουφηξεις ειναι λες και ρουφας κατι σαπιο,με το iqos που ουσιαστικα για να μην καιγεται ειναι κατι παρομοιο,δεν υπαρχει αυτη η σαπιλα ? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις