nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, MySql είπε Παιδιά καλός ο bonza αλλά τρώει τριπλάσια μπαταρία και υγρό από τον pharaoh χωρίς υπερβολή Απόλυτα λογικό. Όταν μιλάγαμε για καμιά 20αρια ml τη μέρα σε χαλαρές συνθήκες δεν κάναμε πλάκα ούτε υπερβάλαμε. Λογικά η μπαταριά του μοντ θα σε βγάζει μισή μέρα, μόνο με τον bonza. Για πες τι έχεις στήσει;
MySql Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Απόλυτα λογικό. Όταν μιλάγαμε για καμιά 20αρια ml τη μέρα σε χαλαρές συνθήκες δεν κάναμε πλάκα ούτε υπερβάλαμε. Λογικά η μπαταριά του μοντ θα σε βγάζει μισή μέρα, μόνο με τον bonza. Για πες τι έχεις στήσει; Ακριβώς όπως τα λες σε διμπάταρο μοντάκι μισή μέρα νταξ είναι λίγο γελίο δεν αξίζει για συνέχεια ο bonza είναι για περιστασιακή χρήση να τον έχεις στην άκρη για γούστα... Τπτ το ιδιαίτερο διπλή αντίσταση ni80 στα 0.2 ohm 70 watt 3.40 Volt To ντουμάνι δεν είναι και τόσο υπερβολικό σε σχέση με αυτό που περίμενα ελάχιστα περισσότερο από τον pharaoh και με ανοιχτές όλες τις τρύπες Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από MySql
nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Ακριβώς όπως τα λες σε διμπάταρο μοντάκι μισή μέρα νταξ είναι λίγο γελίο δεν αξίζει για συνέχεια ο bonza είναι για περιστασιακή χρήση να τον έχεις στην άκρη για γούστα... Τπτ το ιδιαίτερο διπλή αντίσταση ni80 στα 0.2 ohm 70 watt 3.40 Volt juggernaut συρμα? Τον δικο μου αυτη τη στιγμη τον εχω με 0.23Ω(κανθαλ αλιεν) στα 85 σχεδον φορτισμενο το drag το πρωι ειναι περιπου στη μεση τωρα .
MySql Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε juggernaut συρμα? Τον δικο μου αυτη τη στιγμη τον εχω με 0.23Ω(κανθαλ αλιεν) στα 85 σχεδον φορτισμενο το drag το πρωι ειναι περιπου στη μεση τωρα . yep juggernaut δεν αξίζει ρε πάρε ένα pharaoh να βρεις την υγειά σου... Σαν να οδηγάς hummer είναι γκάζι και 50αευρο Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από MySql
nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MySql είπε yep juggernaut δεν αξίζει ρε πάρε ένα pharaoh να βρεις την υγειά σου... Για καθε μερα χρησιμοποιω αλλους ατμοποιητες. Αυτη την περιοδο εχω αρη και κενταυρο. Απλα σημερα είχα ορεξη για κατι δυνατο Γενικα, οταν βλεπεις τοσο χαμηλες αντιστασεις παει η αυτονομια τελειως, οσο καλη διαχειρηση και αν κανει το μοντακι δεεεεεννν κραταει πολυ. Για αυτο μη παρεις ποτε μονομπαταρο sqounk μοντακι για να βαλεις τον bonza πανω, γτ δεν εχει νοημα θα ατμίζεις μια ωρα και θα θες μπαταρια. Πως σου φάνηκε το στήσιμο του σε σχέση με τον φαραο; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από nrkmaiden
palasd Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στα μονομπάταρα σκουονκ στήνεις και μονή αντίσταση αν και μην φανταστείς 20μλ τρεις μπαταρίες χαλαρά n80 jug 32w 1
nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, palasd είπε Στα μονομπάταρα σκουονκ στήνεις και μονή αντίσταση αν και μην φανταστείς 20μλ τρεις μπαταρίες χαλαρά n80 jug 32w Αφήνει πολύ κενό στο well, γεμίζει πολύ υγρό αν παραζουλιξεις η παρασταξεις και όταν κουνιέται παίζουν μικρο χαζοδιαρροες. Βέβαια εγώ είμαι και παράξενος στάζω μόνο μέχρι να ποτιστούν τα βαμβάκια καλά και δεν αφήνω να μαζευτεί πολύ και να κάνει "λίμνη", και ας στάζω κάθε 10 λεπτά. πάντως απο γευση δε χάνεις με μονή ιδιαίτερα, αρκεί να το στήσεις σωστά Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από nrkmaiden
th3ofilos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Εγω τον ijoy τον dripper τον παιζω πανω στο kangertech five 6 (5μπαταρο)
pinkpanther8 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει π.μ. για αγορά νικ, διότι έχει στερέψει η φαγκρον σύμφωνα με τον φαρμακοποιό που μου έφερνε, πλησιάζει και το δικό μου απόθεμα επικίνδυνα στο να στερέψει και με λούζει κρύος ιδρώτας!
Karamol3golas Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 O bonza δεν εχει ντουμανι?Περιεργο μου φαινεται..Βαλε κανενα παραπανω βατ..εγω με τετοιες αντισττασεις παιζω κοντα στα 90-100 ..Δεν ειναι καταρχην λογικο να βγαζει τοσο λιγο οσο λες,δες και αλλα στησιματα βαζοντας πιο πανω η κατω την αντισταση,η δοκιμασε να παιξεις με τα βατ οπως ειπα πιο πριν..
MySql Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε O bonza δεν εχει ντουμανι?Περιεργο μου φαινεται..Βαλε κανενα παραπανω βατ..εγω με τετοιες αντισττασεις παιζω κοντα στα 90-100 ..Δεν ειναι καταρχην λογικο να βγαζει τοσο λιγο οσο λες,δες και αλλα στησιματα βαζοντας πιο πανω η κατω την αντισταση,η δοκιμασε να παιξεις με τα βατ οπως ειπα πιο πριν.. Δεν είπα ότι δεν έχει ντουμάνι δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον pharaoh. Στα watt που λες παίρνω καμένο... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από MySql
th3ofilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MySql είπε Δεν είπα ότι δεν έχει ντουμάνι δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον pharaoh. Στα watt που λες παίρνω καμένο... Γενικα ο pharaoh αν λεμε για τον παλιο ειναι πολυ ντουμανατος και ας εχει 1 αντισταση, αλλα προσωπικη μου αποψη δεν ειναι τοσο γευσατος, δεν παιρνεις καλυτερη γευση με τον bonza??? Ο drop εχει ενα λοκαρισμα στην καμπανα οπου μπορεις να ξεβιδωσεις το ντεκ πολυ ευκολα χωρισ να γυριζει γυρω γυρω, και προσωπικα με βολευουν πολυ τα ποστ για στησιμο και ο αερας
Karamol3golas Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MySql είπε Δεν είπα ότι δεν έχει ντουμάνι δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον pharaoh. Στα watt που λες παίρνω καμένο... Τι συρμα εχεις ακριβως?Υλικο σχεδιασμος σπειρες κλπ
MySql Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, th3ofilos είπε Γενικα ο pharaoh αν λεμε για τον παλιο ειναι πολυ ντουμανατος και ας εχει 1 αντισταση, αλλα προσωπικη μου αποψη δεν ειναι τοσο γευσατος, δεν παιρνεις καλυτερη γευση με τον bonza??? Ο drop εχει ενα λοκαρισμα στην καμπανα οπου μπορεις να ξεβιδωσεις το ντεκ πολυ ευκολα χωρισ να γυριζει γυρω γυρω, και προσωπικα με βολευουν πολυ τα ποστ για στησιμο και ο αερας Τον pharaoh mini έχω παρότι δεν έχω εμπειρία από άλλους ατμοποιητές είναι μια χαρά η γεύση του. 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Τι συρμα εχεις ακριβως?Υλικο σχεδιασμος σπειρες κλπ Δύο αντιστάσεις ni80 στα 0.2 ohm 70 watt 3.40 Volt 5 σπείρες κλιστές
anyfants Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 25/5/2008 στις 1:10 ΜΜ, blashyrkh+ είπε τι βλακειες ειναι αυτες?Καλα ειναι δυνατον να κοψει καποιος το τσιγαρο ετσι?Αφου ουσιαστικα δεν εχει καμια διαφορα με τη γνωστη συνηθεια.Καπνο εισπνεεις παλι .Μπορει να μην σου κανει κακο αλλα δεν αλλαζεις συνηθεια.Ασε που μπορει να εθιστεις εκει και να σου ρχεται ο κουκος αηδονι.Η θα το κοψεις η θα το συνεχισεις .Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα και τροποι να βγαζουν λεφτα τα κινεζακια και οι ιστοσελιδες-παζαρια No hate, που να ξέρες άλλωστε, αλλα 10 χρόνια μετά έχει αρχίσει και ήδη αντικαθιστά το συμβατικό τσιγάρο. Τότε στη θέση σου μπορεί να έλεγα τα ίδια δε σε κατακρίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις