Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 ευρω max

Επισης θελω να μη χρειαζεται να κοψω απο πριν τα ποδαρακια της αντιστασης

Οπως στον wasp nano ενα πραμα

Επεξ/σία από tritonas00
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

30 ευρω max

Επισης θελω να μη χρειαζεται να κοψω απο πριν τα ποδαρακια της αντιστασης

Οπως στον wasp nano ενα πραμα

HCigar Maze v3

Singe Coil only RDA

Αν τον βρεις πουθενά. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Ο wasp nano οχι?

Τυχαίνει να το έχω δοκιμάσει και αυτόν αλλά όχι με δικό μου υγρό. Γενικά δεν με τρέλανε, αλλά επειδή μπορεί να ευθύνεται και το υγρό, δεν θα πάρω θέση.
Ωστόσο αν δεν σε καίει το Squonk σκέλος, ο Maze V3 είναι ένα μικρό έπος.

Να σημειωθεί πως όταν αναφέρομαι σε single coil RDAs, τα σύρματα που θεωρώ δεδομένα πως θα χρησιμοποιούνται είναι ΓΟΜΑΡΟΣΥΡΜΑΤΑ Ni80 από 0.1Ω ως 0.3Ω.

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
Δημοσ.

Με απλο 22αρι kanthal παιζω αντε και με απλο clapton

0.3, 0.4 ωμ

Γενικα ειμαι του κρυου ατμου και χαμηλα watt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Με απλο 22αρι kanthal παιζω αντε και με απλο clapton

0.3, 0.4 ωμ

Γενικα ειμαι του κρυου ατμου και χαμηλα watt

Το δυσκολεύεις περισσότερο.

Αυτοί οι άτμο που συζητάμε δεν είναι για απλά σύρματα.

Για απλά σύρματα θα πρότεινα Hadaly από Psyclone Mods αλλά δεν είναι τέρμα αεράτος και δεν είναι φθηνός. (εκτός αν δοκιμάσεις κλώνο που δεν συστήνω)

Δεν ξέρω αν μπορώ να σου προτείνω κάτι που να αξίζει αυτή την περίοδο.

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
Δημοσ.

Θα προχωρησω σε τετοια coils, ειμαι νεος στους rda και δοκιμαζω διαφορα

Ευχαριστω για τις προτασεις!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Θα προχωρησω σε τετοια coils, ειμαι νεος στους rda και δοκιμαζω διαφορα

Ευχαριστω για τις προτασεις!

Η διαφορά γεύσης είναι η μέρα με την νύχτα ειδικά σε singe coil builds.

Προτίμησε Ni80 σύρμα και αν παίξεις με μηχανικό μονής, μην πέσεις κάτω από τα 0.15Ω για να είσαι μέσα στο όριο των 30A σε fully charged 18650(VTC5,6,25R κλπ).

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Τοσο μεγαλη διαφορα το Ni80 σε γευση απο kanthal?

Δοκιμάζεις και μας λες! :)

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Τοσο μεγαλη διαφορα το Ni80 σε γευση απο kanthal?

Υποκειμενικα ειναι ολα, τι αρεσει σε εσενα, εμενα σε τσιγαρισιο μου χαλαει πολυ την γευση και το ni80 και το ss και χρησιμοπιω μονο kanthal, ni80 και ss παιζω μονο σε ντουμανατους

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

Ο wasp nano οχι?

Έχω wasp nano και τον δουλεύω κανά 3μηνο τώρα σε μηχανικό.Τον έχω δουλέψει με kanthal allien και fused clapton σε 2.5mm και 3mm.Είναι πολύ καλός και στα 20ε που παίζει εγκρίνω.Τα μειονεκτήματα είναι ότι άν δεν τοποθετήσεις την αντίσταση εκεί που θέλει σφυρίζει, δεν σου δίνουν drip tip 510 οπότε πρέπει να βρείς εσύ (εκτός και αν δεν θές, έχω δει πολλούς που δεν βάζουν) και επειδή είναι μικρός σε μέγεθος στο squonking αν τροφοδοτήσεις πολύ θα φτύσει.Γενικά είναι όμορφος και δίνει ωραία γεύση και σε σύγκριση με τον dead rabbit sq που έχω μου φαίνεται πιο αεράτος.Το στήσιμο του αν σε δυσκολέψει κάτι είναι στα χοντρά σύρματα λόγο του μικρού χώρου που σου δίνει.Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν οπότε ρώτα για ότι άλλο. :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο με τον hadaly οχι παιρνει μονο απλα συρματα θα το διαψευσω,οπως και για τον κλωνο,που ναι δεν ειναι σαν τον κανονικο αλλα στα 20 ευρω ειναι αρκετα εως και πολυ καλο value for money...Την καλυτερη γευση την πηρα απο fused clapton (αν θυμαμαι καλα 3χ28 και 36αρι εξωτερικο στις 5 νομιζω σπειρες) και απο alien..Απλα το κολπο που εχω βρει και πιστευω αξιζει η δοκιμη ειναι πως εστω οτι με ενα συρνα χωραει 4 σπειρες,δοκιμασε με 5 και λυγισε τα ποδαρακια της αντιστασης ωστε να πανε πρoς τα clamps,ωστε να πιαστει καλα..Γενικα αν βαλεις αντισταση λιγο μεγαλυτερη απο οσο θα επρεπε θεωρητικα να βαλεις(βαση της θεσης των clamps),βγαζει καλυτερη γευση κατ εμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλός ο bonza αλλά τρώει τριπλάσια μπαταρία και υγρό από τον pharaoh χωρίς υπερβολή :wacko:

Bonza: 0.2 ohm 70 watt  Pharaoh 0.3 ohm 40 watt

Επεξ/σία από MySql
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...