Baator Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Κοίτα, με χαρτομάντηλα όλοι είμαστε λίγο ή πολύ. Εξαρτάται το πόσο υγρό χάνεις και πόσο ενοχλητικό είναι. Φρόντιζε όταν γεμίζεις τον ατμοποιητή να κλείνεις πρώτα τις τρύπες αέρα και να τις ανοίγεις αφού τον γεμίσεις. Αυτό πιθανώς να περιορίσει τις διαρροές ή και να τις εξαλείψει εντελώς. Ίσως, αφού τον χρησιμοποιείς τόσο σπάνια, μην τον γεμίζεις μέχρι πάνω, βάζε λίγο υγρό ίσα ίσα να πάρεις την τζούρα σου και να μην πηγαίνει χαμένο. Εξαρτάται ξαναλέω από το πόσο υγρό χάνει, το να έχει μια υγρασία και να έχει καναδυό σταγόνες 15 ή 20 μέρες αφού τον έχεις γεμίσει μέχρι πάνω και δεν τον έχεις χρησιμοποιήσει είναι φυσιολογικό, το να έχει αδειάσει όλο το τανκ και να έχουν γίνει όλα μούσκεμα, είναι ψιλο-περίεργο. Με την χρήση που κάνεις θα σου ταίριαζε ένα ντριπεράκι, στάζεις 3-4 σταγόνες όποτε σου έρχεται όρεξη, παίρνεις την τζούρα σου, τον αφήνεις στην άκρη, ούτε διαρροές, ούτε τίποτα. Και δεν πετάς 3ευρα και 4ευρα σε νέες αντιστάσεις συνέχεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Αν πας σε dripper δες για squonk regulated mod με BF Dripperάκι και είσαι κομπλέ. Αν δεν έχεις θέμα, πήγαινε και σε μηχανικό squonk mod. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, nikoskon είπε Αν πας σε dripper δες για squonk regulated mod με BF Dripperάκι και είσαι κομπλέ. Αν δεν έχεις θέμα, πήγαινε και σε μηχανικό squonk mod. Aφού δεν το πολυ χρησιμοποιεί τι να το κάνει το squonk; Με ένα dripper πάνω στο μοντάκι του είναι μια χαρά πιστεύω μην μπαίνει σε έξοδα χωρίς λόγο Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, MySql είπε Aφού δεν το πολυ χρησιμοποιεί τι να το κάνει το squonk; Με ένα dripper πάνω στο μοντάκι του είναι μια χαρά πιστεύω μην μπαίνει σε έξοδα χωρίς λόγο Γιατί πρέπει πάντα στην εξίσωση να μπαίνει το κόστος; (Ρητορικό) Ένα squonk kit λύνει τα χέρια σε όσους χρησιμοποιούν dripper. Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου squonk; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μην του βάζεις μπρίζες και εσύ ,σύντομα θα πάρει μόλις καραγουστάρει με τον drop και βαρεθεί το στάγδην. Εγώ έχω vt inbox και squeezer εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, palasd είπε Μην του βάζεις μπρίζες και εσύ ,σύντομα θα πάρει μόλις καραγουστάρει με τον drop και βαρεθεί το στάγδην. Εγώ έχω vt inbox και squeezer εσύ? Goon 24 BF Goon LP BF Hadeon BF Nudge Box Squeezer Kit και ένα handmade squonk boxάκι με το kick από το Nemesis. Αυτά χρησιμοποιώ κατά βάση, εξαιρώντας τον Ν-RDA που ήρθε στο kit του Squeezer.. (Παρόλο που το θεωρώ αυτονόητο, να πω πως δεν αγοράζω κλώνους) Αν και δεν ξέρω γιατί μπήκα στο κόπο να απαντήσω @palasd . Τί φάση; Τέσπα. Δεν είναι θέμα πρίζας. Κουβέντα κάνουμε. Προσπαθήστε να δώσετε μια συμβουλή και ξεκολλήστε λίγο από τα φράγκα. Καλή και η Κίνα αλλά μέχρι ενός σημείου. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από nikoskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το οτί δεν ασχολείσαι με κλώνους το έχεις ξαναγράψει αρκετές φορές και όπως τα λες κουβέντα κάνουμε την ψηλοεπίθεση δεν καταλαβαίνω αλλα τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, palasd είπε Το οτί δεν ασχολείσαι με κλώνους το έχεις ξαναγράψει αρκετές φορές και όπως τα λες κουβέντα κάνουμε την ψηλοεπίθεση δεν καταλαβαίνω αλλα τεσπα Δεν καταλαβαίνω γιατί μου ζητάς να παραθέσω τον εξοπλισμό μου; Χρειάζεται να αποδείξω πως μιλάω για squonk επειδή χρησιμοποιώ ο ίδιος; Διαβάζουν και νέα μέλη ή νέοι στο χώρο του ΗΤ αυτό το thread, οπότε καλό θα είναι να γίνεται μια αποσαφήνιση για τον εξοπλισμό που αναφέρω. Το ότι εσύ το γνωρίζεις αν ο εξοπλισμός που αναφέρθηκε είναι κλώνοι ή όχι, δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο για όλους όσους διαβάζουν. Δεν είναι επίθεση, ξεκαθάρισμα είναι γιατί διάβασα κάτι για πρίζες πριν. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από nikoskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, nikoskon είπε Γιατί πρέπει πάντα στην εξίσωση να μπαίνει το κόστος; (Ρητορικό) Ένα squonk kit λύνει τα χέρια σε όσους χρησιμοποιούν dripper. Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου squonk; Γιατί είναι ένας παράγοντας που δεν είναι αμελιτέος το οικονομικό... Δεν έχω χρησιμοποιήσει και σκέφτομαι να δοκιμάσω αν και το bonza έχει 2μλ χωρητικότητα Εγώ όμως κάνω 10μλ την μέρα το παιδί κάνει 10 μλ τον μήνα γιαυτό το είπα @palasd επειδή είναι λίγο σπαστικό να γεμίζω συνέχεια με τον φόβο μην καεί το βαμβάκι εσύ εμπειρικά πως το κάνεις; Παράδειγμα περιμένεις μέχρι να πάρεις μια τζούρα καμένο ή τσεκάρεις να είναι βρεγμένο το βαμβάκι ακόμα και εάν έχει τελειώσει το υγρό στο "τανκ"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το έχεις πάρει πολλοί λάθος κουβέντα κάνουμε και από περιέργεια ρώτησα για τα μοντάκια ή μήπως γράφω στο τόπικ πρώτα φορά και δεν ξέρω ποιος είσαι ? Το καταλαβαίνεις είναι αισθητή η μείωση της γεύσης και το νιώθεις δεν τραβάει όπως πρέπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προταση για αερατο top airflow, single coil rda? (εκτος του rabbit sq) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Προταση για αερατο top airflow, single coil rda? (εκτος του rabbit sq) Singe coil και αμιγώς αεράτος, δύσκολα τα πράγματα. Θα πρότεινα Goon LP με την αντίσταση διαγώνια (επάνω από τα clamps). Αντίσταση Ni80 ~ 0.15Ω τύπου Dragon/SuperClapton κλπ. Γενικά ο Dead Rabbit δεν με τρέλανε και γιατί να πάρεις SQ αν δεν θες σφιχτές τζούρες; Να πάρεις τον κανονικό λαγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο sq κανει αερατες κανονικα, απλα εχει και τις extra τρυπουλες για mtl Τον rabbit τον μεγαλο εχω και τον στηνω με μονη, γι αυτο κοιταω ο επομενος να ειναι single coil απο default Ο drop με μονη τι να λεει αραγε? Βλεπω και τον wasp nano Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Ο sq κανει αερατες κανονικα, απλα εχει και τις extra τρυπουλες για mtl Τον rabbit τον μεγαλο εχω και τον στηνω με μονη, γι αυτο κοιταω ο επομενος να ειναι single coil Οι διαφορές του είναι πρακτικά η μικρότερη τρύπα στο cap. Η βάση μπορεί να διαφέρει αλλά αν στήνει μονή, δεν έχει διαφορά. Θεωρώ περιττή την αγορά του δηλαδή. Για τί budget μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το ξέρεις ότι ο μικρός είναι καλύτερος σε μονό από τον μεγαλό? Ο wasp έχει λίγο λίγότερο αέρα από τον μικρό αλλά παίζει καλύτερα τα καπνικά τα καλύτερα ακούω και για csmnt μονή και διπλή Gorge επίσης διαβάζω καλά πράγματα προπαντός με το πετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις