Baator Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 MySql, όταν καταλάβεις τον λόγο που 10 άτομα πιάνουν και στήνουν τον ίδιο ατμοποιητή και ακούς 10 εντελώς διαφορετικές γνώμες, από "ο καλύτερος ατμοποιητής που είχα ποτέ, γευσάρα και μηδέν διαρροές" μέχρι "μιλάμε για σκουπίδι, μόνο διαρροές και γεύση μηδέν" συν όλα τα ενδιάμεσα, θα καταλάβεις γιατί δεν έχουν νόημα οι ερωτήσεις που κάνεις. Στο άτμισμα μπαίνει μέσα σε όλα το υποκειμενικό θέμα "γεύση" και τι αρέσει στον καθένα. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο κάθε επισκευάσιμος ατμοποιητής έχει τις περιέργειες του και τα κουσούρια του, συν το ότι το στήσιμο είναι τέχνη, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος γιατί δεν υπάρχουν στάνταρ απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει "καλύτερος επισκευάσιμος αυτή την στιγμή", ούτε "καλύτερο υγρό". Επίσης, μην επαναλαμβάνεις αυτό με το "ανθυγιεινό dry burn". Ο Φαρσαλινός δεν είναι Θεός και αλάνθαστος, ούτε ξέρει τα πάντα. Επειδή είπε κάτι δεν σημαίνει ότι το άτμισμα είναι ασφαλές και το dry burn σε σκοτώνει. Έκανε μια εκτίμηση που κλίνει προς το "better safe than sorry" όπως κάνουν πάντα οι γιατροί, δεν σημαίνει ότι ξέρει κάτι παραπάνω ή ότι έχει κρυφές έρευνες δεκαετιών στο συρτάρι του. Πριν 2 χρόνια συζητούσαμε για το αν είναι ασφαλές να ατμίζουμε σε πάνω από 10 watts και να κάνουμε πάνω από 1 ml την μέρα, πάλι τότε ακούγαμε από γιατρούς και ειδικούς πως το μόνο ασφαλές άτμισμα είναι κάτω από 10 watts και το πολύ 1-2 ml την μέρα. Σήμερα που βαράμε 150 watt για πλάκα και έχουμε κάτι καταναλώσεις του στυλ 30+ ml την μέρα, αυτές οι συζητήσεις ξεχάστηκαν. Ανέφερε κάτι ο Φαρσαλινός πριν πόσο καιρό μεταξύ τύρου και αχλαδίου για το dry burn και πολλοί το δέσανε σχοινί κορδόνι, "μίλησε ο γιατρός!". Το ίδιο και για τα 30 watt που ανέφερες πόσες φορές που είπε ο Rip Trippers ξέρω 'γω. Από πότε είναι το βίντεο; Για τι σύρμα μιλούσε; Προφανώς το βίντεο είναι από χρόνια πριν αν ανέφερε πως την αντίσταση "τάδε ωμ" πρέπει να την δουλεύουμε μόνο στα 30 ξέρω 'γω watt. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα πλέον, αν το πει κάποιος είναι άσχετος. Bottom Line: Σίγουροι για το τι είναι ασφαλές και τι όχι, δεν είμαστε για τίποτα αυτή την στιγμή. Εικασίες κάνουμε και παίζουμε με το ρίσκο και τις πιθανότητες. Τα πράγματα ΔΕΙΧΝΟΥΝ πως το άτμισμα είναι ασφαλέστερο από το κανονικό τσιγάρο. Τώρα αν το τάδε σύρμα είναι ασφαλέστερο και πόσα βατ είναι το όριο και τα ml και τα 1002 άλλα, είναι όλα εικασίες και προσωπικές γνώμες. Την τύφλα μας δεν ξέρουμε και όπου βλέπεις ειδήμονα, πήγαινε από την άλλη. Στο δε θέμα γεύση και σωστό στήσιμο, απάντηση μην περιμένεις. Ό,τι γουστάρει ο καθένας και ό,τι κατάφερε με τις γνώσεις του και την εμπειρία του. Συν το ότι αν έχει στάξει τα ωραία του λεφτουδάκια, είναι πολύ πιθανότερο να πει ότι ο νέος του ατμοποιητής "τα σπάει", παρά το ότι είναι σκουπίδι. Σκουπίδι θα πει αν είναι εντελώς άσχετος και κάνει στησίματα της κακιάς ώρας, όπως θα δεις πολλούς εδώ μέσα που παίρνουν τον έναν επισκευάσιμο μετά τον άλλον και ο ένας στάζει, ο άλλος τους βγάζει καμμένο, ο τρίτος το ένα, ο τέταρτος το άλλο και συνεχώς ψάχνουν "έναν σωστό επισκευάσιμο επιτέλους ρε παιδιά!" ή "θα δω τρελή διαφορά με dripper;; Να τα στάξω πάλι ρε παιδιά, αλλά τουλάχιστον δουλεύει καλά ο 'Χ' ή πάλι θα τα κλαίω τα λεφτά;;". Η γνώμη μου; Τα περισσότερα προιόντα καλά είναι πλέον και πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο, τουλάχιστον τα δημοφιλή που ακούγονται συνέχεια και πουλιούνται παντού. Τρελές διαφορές δεν υπάρχουν. Βρες κάτι που να σε ικανοποιεί και μείνε εκεί ή πειραματίσου για το χόμπυ. 1 2 1
MySql Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Baator είπε MySql, όταν καταλάβεις τον λόγο που 10 άτομα πιάνουν και στήνουν τον ίδιο ατμοποιητή και ακούς 10 εντελώς διαφορετικές γνώμες, από "ο καλύτερος ατμοποιητής που είχα ποτέ, γευσάρα και μηδέν διαρροές" μέχρι "μιλάμε για σκουπίδι, μόνο διαρροές και γεύση μηδέν" συν όλα τα ενδιάμεσα, θα καταλάβεις γιατί δεν έχουν νόημα οι ερωτήσεις που κάνεις. Στο άτμισμα μπαίνει μέσα σε όλα το υποκειμενικό θέμα "γεύση" και τι αρέσει στον καθένα. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο κάθε επισκευάσιμος ατμοποιητής έχει τις περιέργειες του και τα κουσούρια του, συν το ότι το στήσιμο είναι τέχνη, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος γιατί δεν υπάρχουν στάνταρ απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει "καλύτερος επισκευάσιμος αυτή την στιγμή", ούτε "καλύτερο υγρό". Επίσης, μην επαναλαμβάνεις αυτό με το "ανθυγιεινό dry burn". Ο Φαρσαλινός δεν είναι Θεός και αλάνθαστος, ούτε ξέρει τα πάντα. Επειδή είπε κάτι δεν σημαίνει ότι το άτμισμα είναι ασφαλές και το dry burn σε σκοτώνει. Έκανε μια εκτίμηση που κλίνει προς το "better safe than sorry" όπως κάνουν πάντα οι γιατροί, δεν σημαίνει ότι ξέρει κάτι παραπάνω ή ότι έχει κρυφές έρευνες δεκαετιών στο συρτάρι του. Πριν 2 χρόνια συζητούσαμε για το αν είναι ασφαλές να ατμίζουμε σε πάνω από 10 watts και να κάνουμε πάνω από 1 ml την μέρα, πάλι τότε ακούγαμε από γιατρούς και ειδικούς πως το μόνο ασφαλές άτμισμα είναι κάτω από 10 watts και το πολύ 1-2 ml την μέρα. Σήμερα που βαράμε 150 watt για πλάκα και έχουμε κάτι καταναλώσεις του στυλ 30+ ml την μέρα, αυτές οι συζητήσεις ξεχάστηκαν. Ανέφερε κάτι ο Φαρσαλινός πριν πόσο καιρό μεταξύ τύρου και αχλαδίου για το dry burn και πολλοί το δέσανε σχοινί κορδόνι, "μίλησε ο γιατρός!". Το ίδιο και για τα 30 watt που ανέφερες πόσες φορές που είπε ο Rip Trippers ξέρω 'γω. Από πότε είναι το βίντεο; Για τι σύρμα μιλούσε; Προφανώς το βίντεο είναι από χρόνια πριν αν ανέφερε πως την αντίσταση "τάδε ωμ" πρέπει να την δουλεύουμε μόνο στα 30 ξέρω 'γω watt. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα πλέον, αν το πει κάποιος είναι άσχετος. Bottom Line: Σίγουροι για το τι είναι ασφαλές και τι όχι, δεν είμαστε για τίποτα αυτή την στιγμή. Εικασίες κάνουμε και παίζουμε με το ρίσκο και τις πιθανότητες. Τα πράγματα ΔΕΙΧΝΟΥΝ πως το άτμισμα είναι ασφαλέστερο από το κανονικό τσιγάρο. Τώρα αν το τάδε σύρμα είναι ασφαλέστερο και πόσα βατ είναι το όριο και τα ml και τα 1002 άλλα, είναι όλα εικασίες και προσωπικές γνώμες. Την τύφλα μας δεν ξέρουμε και όπου βλέπεις ειδήμονα, πήγαινε από την άλλη. Στο δε θέμα γεύση και σωστό στήσιμο, απάντηση μην περιμένεις. Ό,τι γουστάρει ο καθένας και ό,τι κατάφερε με τις γνώσεις του και την εμπειρία του. Συν το ότι αν έχει στάξει τα ωραία του λεφτουδάκια, είναι πολύ πιθανότερο να πει ότι ο νέος του ατμοποιητής "τα σπάει", παρά το ότι είναι σκουπίδι. Σκουπίδι θα πει αν είναι εντελώς άσχετος και κάνει στησίματα της κακιάς ώρας, όπως θα δεις πολλούς εδώ μέσα που παίρνουν τον έναν επισκευάσιμο μετά τον άλλον και ο ένας στάζει, ο άλλος τους βγάζει καμμένο, ο τρίτος το ένα, ο τέταρτος το άλλο και συνεχώς ψάχνουν "έναν σωστό επισκευάσιμο επιτέλους ρε παιδιά!" ή "θα δω τρελή διαφορά με dripper;; Να τα στάξω πάλι ρε παιδιά, αλλά τουλάχιστον δουλεύει καλά ο 'Χ' ή πάλι θα τα κλαίω τα λεφτά;;". Η γνώμη μου; Τα περισσότερα προιόντα καλά είναι πλέον και πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο, τουλάχιστον τα δημοφιλή που ακούγονται συνέχεια και πουλιούνται παντού. Τρελές διαφορές δεν υπάρχουν. Βρες κάτι που να σε ικανοποιεί και μείνε εκεί ή πειραματίσου για το χόμπυ. Έχει τύχη να διορθώσω μαλακία γιατρού σε συγγενικό πρόσωπο (χειρουργείο) από πληροφορία που διάβασα στο ίντερνετ! οπότε θα ήμουν ο τελευταίος που θα χρησιμοποιούσα την γνώμη ενός γιατρού σαν αυθεντία και συμφωνώ στην ουσία αυτών που λες. Όταν όμως βρίσκεσαι στο χάος του διαδικτύου την γνώμη ενός γιατρού καλώς ή κακώς θα την αξιολογήσεις με μεγαλύτερη βαρύτητα για να έχεις ένα μπούσουλα... Ο Φαρσαλινός δεν είναι θεός αλλά δεν είναι ένας τυχαίος γιατρός έχει ασχοληθεί με το άτμιζμα και δείχνει να τον πονάει το θέμα Το ίδιο για τον riptripper δεν τον θεοποιώ αλλά ούτε τον μηδενίζω... είμαι άσχετος και κάπου θέλω να πατήσω για να ξεκινήσω τα πειράματα και δεν βρίσκω καλύτερο τρόπο από την official πρόταση του δημιουργού. IMO 2 ώρες πριν, th3ofilos είπε MySql τελικα πηρες τον bonza????? Τον έχω παραγγείλει όταν μου έρθει θα σας πω εντυπώσεις! (ήμουν σε δίλημμα να τον πάρω σε rainbow αλλά επέλεξα την πιο safe εκδοχή σε μαύρο) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από MySql
tritonas00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, th3ofilos είπε εχω δει ατομα που παιζουν και με απλο συρμα χωρις πλεξη τους dripper Παρων 22ga κοτετσοσυρμα, τριαρης πυρηνας
th3ofilos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, MySql είπε Το ίδιο για τον riptripper δεν τον θεοποιώ αλλά ούτε τον μηδενίζω... είμαι άσχετος και κάπου θέλω να πατήσω για να ξεκινήσω τα πειράματα και δεν βρίσκω καλύτερο τρόπο από την official πρόταση του δημιουργού. IMO Mysql μολις μπεις στο ατμισμα την τελευταια γνωμη που θα παιρνεις για ατμο ειναι απο τον riptriper, θα βλεπεις πολλους οχι μονο εναν, για εμενα ειναι απτους καλυτερους ο grimm και o mikesvapes, βασικα αν θελω να παρω κατι μπορει να δω αλλους τους αλλους εκτος αποτον riptripper, μιλαμε για αντικειμενικη αποψη, αν θελω τσιγαρισιο η γνωμη του Pusardo μετραει πολυ. 2 ώρες πριν, MySql είπε Τον έχω παραγγείλει όταν μου έρθει θα σας πω εντυπώσεις! (ήμουν σε δίλημμα να τον πάρω σε rainbow αλλά επέλεξα την πιο safe εκδοχή σε μαύρο) Εγω παρειγγειλα τον Drop, εχει 2 πραγματακια που οι αλλοι δεν το εχουν και σε βοηθανε παρα πολυ 7 λεπτά πριν, tritonas00 είπε 22ga κοτετσοσυρμα, τριαρης πυρηνας τι ωμ και βατ παιζεις???? ετσι επαιζα για λιγο τον hadaly μου
tritonas00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, th3ofilos είπε τι ωμ και βατ παιζεις???? ετσι επαιζα για λιγο τον hadaly μου ~0.35 ohm, 30-35 watt
MySql Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2018 στις 12:54 ΠΜ, th3ofilos είπε Εγω παρειγγειλα τον Drop, εχει 2 πραγματακια που οι αλλοι δεν το εχουν και σε βοηθανε παρα πολυ Μπορείς να αναφέρεις πια είναι αυτά; Λογικά αύριο θα μ έρθει ο bonza μπορείς να μου πεις πως υπολογίζω τα ωμ στις διπλές αντιστάσεις; Δλδ μια αντίσταση μονή που βγάζει 0.3 ωμ όταν της προσθέσεις άλλη μία ίδια πόσα ωμ θα βγάζει; Τέλος με πόσα ωμ - βατ κατότατο λες να ξεκινήσω να πειραματίζομαι με bonza; @Baator γιαυτό έχεις άποψη; πως μπορούμε να αποφύγουμε τα υγρά που έχουν αυτή την ουσία; http://vaping360.com/popcorn-lung/ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από MySql
nrkmaiden Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, MySql είπε Μπορείς να αναφέρεις πια είναι αυτά; Λογικά αύριο θα μ έρθει ο bonza μπορείς να μου πεις πως υπολογίζω τα ωμ στις διπλές αντιστάσεις; Δλδ μια αντίσταση μονή που βγάζει 0.3 ωμ όταν της προσθέσεις άλλη μία ίδια πόσα ωμ θα βγάζει; Τέλος με πόσα ωμ - βατ κατότατο λες να ξεκινήσω να πειραματίζομαι με bonza; @Baator γιαυτό έχεις άποψη; πως μπορούμε να αποφύγουμε τα υγρά που έχουν αυτή την ουσία; http://vaping360.com/popcorn-lung/ Προσπαθησε να φτιαξεις κοντα στα 0,4Ω τη μια ωστε να σου βγει κοντα στα 0,2 για αρχη(Συνολικη αντισταση = μονη_αντισταση/2). Και μπορεις να παιξεις αποοοοοοο 60 - 65 καιιιιιιιιι πανω . Προσεχεις να αναβουν και οι 2 ταυτοχρονα , οι αποστασεις να ειναι σωστες και προσπαθησε να τις εχεις σχετικα κοντα στο air flow και να χτυπα ο αερας λιγο απο κατω. Το στησιμο σε dripper ειναι πιο ευκολο συνηθως απο tank οποτε have fun :) 1
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Προσπαθησε να φτιαξεις κοντα στα 0,4Ω τη μια ωστε να σου βγει κοντα στα 0,2 για αρχη(Συνολικη αντισταση = μονη_αντισταση/2). Και μπορεις να παιξεις αποοοοοοο 60 - 65 καιιιιιιιιι πανω . Προσεχεις να αναβουν και οι 2 ταυτοχρονα , οι αποστασεις να ειναι σωστες και προσπαθησε να τις εχεις σχετικα κοντα στο air flow και να χτυπα ο αερας λιγο απο κατω. Το στησιμο σε dripper ειναι πιο ευκολο συνηθως απο tank οποτε have fun Rολ = (R1*R2)/(R1+R2) Αυτό που γράφεις ισχύει μόνο στην περίπτωση που R1 = R2 (=R) όπου Rολ= R²/2R = R/2 Για την ορθότητα της πληροφορίας. Στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των αντισταστών που φτιάχνουμε όντως αυτή θα πρέπει να έχουν την ίδια τιμή (Ω) ώστε να πυρώνου/θερμαίνονται στον ίδιο χρόνο, αποφεύγοντας να πάρουμε καμμένο από εκείνη που που θα είχε μικρότερη τιμή αντίσταση και θα θερμαινόταν πιο γρήγορα. 1 1
MySql Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikoskon είπε Στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των αντισταστών που φτιάχνουμε όντως αυτή θα πρέπει να έχουν την ίδια τιμή (Ω) ώστε να πυρώνου/θερμαίνονται στον ίδιο χρόνο, αποφεύγοντας να πάρουμε καμμένο από εκείνη που που θα είχε μικρότερη τιμή αντίσταση και θα θερμαινόταν πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι τουλαχιστον για αρχή θα πρέπει να χρησιμοποιώ έτοιμες αντιστάσεις ή η ακρίβεια είναι τόσο σημαντική οπότε θα πρέπει να παίρνω μόνο έτοιμες; Επίσης το βαμβάκι το αλλάζεις κάθε φορά που αλλάζεις γεύση υγρού; Ευχαριστώ Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από MySql
palasd Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Άμα διαβάσεις λίγο καλύτερα αυτό που παρέθεσες θα δεις ότι σαν καπνιστής λάμβανες Χ 100 αυτήν την ουσία . Αν ασχολείσαι με έτοιμα τα περισσότερα λένε ότι την έχουν αποβάλει άμα είσαι να φτιάχνεις πας στο http://e-liquid-recipes.com/flavors/warnlist και βλέπεις τι παίζει με τα αρώματα που θέλεις να βάλεις. Στην διπλή αντίσταση πρέπει οι αντίστασής να είναι ίδιες για να ανάβουν μαζί πριν βάλεις βαμβάκι ελέγχεις ( δεν είναι ανάγκη να πάρει φωτιά η αντίσταση απλά να ανάβουν μαζί). Δεν είναι ανάγκη να είναι έτοιμες πάρε λίγο σύρμα και όταν έχεις χρόνο χωρίς βιασύνες το κάνεις δεν είναι κάτι δύσκολο. Όχι δεν αλλάζεις βαμβάκι με κάθε αλλαγή εκτός και αν μιλάμε για κανέλα ή κάποια άλλα αρώματα που δεν φεύγουν με τίποτα. 1
MySql Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Update για bonza! Mόλις τον πήρα εντυπώσεις σε σχέση με pharaoh περισσότερη γεύση, λίγο παραπάνω ντουμάνι και τρελή κατανάλωση. Ατμίζω στα 70 w και μου φαίνεται to much... με χτυπάει λίγο στο κεφάλι ίσως πρέπει να κατέβω σε watt ή να δώσω λίγο χρόνο για να το συνηθίσω Το μόνο αρνητικό είναι ότι ακόμα και κάτω από το φως δεν καταλαβαίνεις εύκολα σε τι στάθμη βρίσκεται το υγρό Αυτά Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από MySql
xristos_ttg Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του iStick pico εδώ και περίπου 5 μήνες . Το είχα αγοράσει απο εδώ: https://www.playcenter.gr/eleaf-istick-pico-full-kit.html Το χρησιμοποιώ ελάχιστα 3-4 φορές τον μήνα, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Πρέπει να χάνει απο κάπου (αποτι έχω καταλάβει απο την κάτω πλευρά του ατμοποιητή) γιατί κάθε φορά το βρίσω λερωμένο με υγρό και παρατηρώ οτι έχει πέσει αρκετά η στάθμη του υγρού στον ατμοποιητή. Οπότε έχω καταλήξει πριν το βάλω πίσω στο συρτάρι να το τυλίγω με χαρτομάντηλα Μπορώ να το φτιάξω κάπως από μόνος μου ή να ρωτήσω στο μαγαζί που το πήρα;
Baator Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν κρατάς την ίδια αντίσταση μέσα στον ατμοποιητή για μήνες ολόκληρους δεν είναι περίεργο που έχεις διαρροές, αναμενόμενο είναι. Ποτίζει, ποτίζει, ποτίζει το βαμβάκι, κάθεται τόσες μέρες εκεί, λογικό να φύγει από κάτω λίγο υγρό. Δεν είναι φτιαγμένοι για να τους χρησιμοποιούμε λίγες φορές τον μήνα οι ατμοποιητές, εδώ με προσοχή και κανονική χρήση/αλλαγή αντιστάσεων και πάλι το Νο. 1 πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες, είναι οι διαρροές. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Baator 2
xristos_ttg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Baator είπε Αν κρατάς την ίδια αντίσταση μέσα στον ατμοποιητή για μήνες ολόκληρους δεν είναι περίεργο που έχεις διαρροές, αναμενόμενο είναι. Ποτίζει, ποτίζει, ποτίζει το βαμβάκι, κάθεται τόσες μέρες εκεί, λογικό να φύγει από κάτω λίγο υγρό. Δεν είναι φτιαγμένοι για να τους χρησιμοποιούμε λίγες φορές τον μήνα οι ατμοποιητές, εδώ με προσοχή και κανονική χρήση/αλλαγή αντιστάσεων και πάλι το Νο. 1 πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες, είναι οι διαρροές. Ευχαριστώ για την απάντηση! Άρα στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω; Συνεχίζω με χαρτομάντιλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις