Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά τα σύρματα αυτά είναι γούστα. Εγώ για παράδειγμα στήνω μόνο με kanthal 26ga σε 2mm πυρήνα(0.30Ω). Και στον drop και στον avocado και σε peerless. Στα 35-45 watt και είναι το ιδανικό. (έχω δοκιμάσει πολλά clapton και fused). 

Για τα δικά μου γούστα είναι top 🔝 

15230881944041443063077.jpg

Επεξ/σία από achilleras
  • Like 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 2/24/2018 at 6:04 PM, kostakiss said:

Καλησπερα . Ειπα να ξεκινησω το αθλημα.

προερχομαι απο στριφτο τσιγαρο(golden virginia κιτρινο+Rizzla micron+ultra slim filter) και μαρεσει η ιδεα του ηλεκτρονικου λογο μυρωδιας και επειδη δεν καπνιζω γενικα πολυ... μηπως το ελατωσω...

φιλη θα μου παραχωρησει 

http://www.joyetech.com/product/evic-vtc-dual/

Με τον ατμοποιητη

http://www.joyetech.com/product/cubis-atomizer/

το μονο που μου φαινεται κακο ειναι οτι εχει να το χρησιμοποιησει 2 χρονια οποτε λογικα θα θελει καποιον καθαρισμο.

πως σας φαινεται;

παιδια εχω στην κατοχη μου το παραπανω εδω και 2 βδομαδες.προσφατα πηρα και diy λαδακι(η πως το λετε).

το μονο αξιοσημειωτο ειναι οτι καμια φορα οταν εχω την τζουρα στο χαλαρο ,μου ερχεται λαδι στο στομα,ενω οταν το κανω πιο σφιχτο ειναι οκ.

γιατι συμβαινει αυτο? ειναι επικινδυνο??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakiss είπε

παιδια εχω στην κατοχη μου το παραπανω εδω και 2 βδομαδες.προσφατα πηρα και diy λαδακι(η πως το λετε).

το μονο αξιοσημειωτο ειναι οτι καμια φορα οταν εχω την τζουρα στο χαλαρο ,μου ερχεται λαδι στο στομα,ενω οταν το κανω πιο σφιχτο ειναι οκ.

γιατι συμβαινει αυτο? ειναι επικινδυνο??

Ανεβασε τα watt, στα λιγα watt δεν προλαβαινει να ατμοποιησει το υγρο και ερχεται στο στομα.

Δημοσ.

Α φιλε cubis, Ακου να δεις τι παιζει με τον cubis επειδη ηταν ο πρωτος μου ατμο, εμενα μου το εκανε αυτο οταν τον γεμιζα, η μονη λυση ειναι να βγαλει το driptip να βαλεις μια χαρτοπετσετα και να το τιναξεις οπως κανουμε το θρμομετρο ενα πραγμα, με αυτο τον τροπο βγαινει το περισιο υγρο και εισαι κομπλε, θα το δεις στην χαρτοπετσετα....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, achilleras είπε

Όσον αφορά τα σύρματα αυτά είναι γούστα. Εγώ για παράδειγμα στήνω μόνο με kanthal 26ga σε 2mm πυρήνα(0.30Ω). Και στον drop και στον avocado και σε peerless. Στα 35-45 watt και είναι το ιδανικό. (έχω δοκιμάσει πολλά clapton και fused). 

Για τα δικά μου γούστα είναι top 🔝 

15230881944041443063077.jpg

Εχεις παιξει τον drop με μονη αντισταση? Αν ναι τι λεει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Εχεις παιξει τον drop με μονη αντισταση? Αν ναι τι λεει?

Έχω δοκιμάσει με χοντρά σύρματα (fused twisted clapton) εκτός του ότι δεν είναι του γούστου μου η αντίσταση είναι ακριβώς κάτω από το drip tip και το spitback είναι τεράστιο. Ο drop πάντως είναι από τους top για όλα τα builds. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, t.katsandris είπε

Εγω θα πηγαινα σε fused clapton οπως στο λινκ που εχεις απλα με πιο λεπτα συρματα για να βγει πιο ψηλα η αντισταση,στο προγραμμα που εχω για τα συρματα μου εβγαλε 0.06 ohm σε διπλη στις 5+5 σπειρες με το συρμα που εβαλες,εγω παιρνω αυτες σε συρμα για να κανω παραπανω σπειρες αλλα στον bonza μια χαρα θα παιξουν.

Διόρθωσε με εαν το διαβάζω λάθος αυτό το σύρμα είναι πλέξη δύο ss συρμάτων το ένα 24 ga και το άλλο 32 ga

που σημαίνει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το ga τόσο πιο χοντρό το σύρμα, σωστά;

Επίσης αυτό που έχω τώρα πως διαβάζεται δεν καταλαβαίνω

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, palasd είπε

ναι είναι το χοντρό σύρμα ο πυρήνας και το λεπτό τυλίγεται όσο για ga και mm δες παρακάτω

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ga to mm

Οπότε πάει ανάποδα όσο περισσότερα gauge τόσο πιο λεπτό το σύρμα...

Σε αυτό που έχω μπορείς να με βοηθήσεις στο πως διαβάζεται; αυτό 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, palasd είπε

είναι 2 * 26ga και τυλίγεται με 36ga

Να σε ρωτήσω μια τελευταία γνώμη γιατί με έχουν μπερδέψει οι "ειδικοί" reviewers.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όσο μεγαλύτερη επιφάνεια του deck καλύπτει μια αντίσταση τόσο καλύτερη γεύση παίρνεις και κάποιοι άλλοι ότι δεν πρέπει να ξεπερνά το εμβαδόν του εξαερισμού

Ισχύει κάτι από τα δύο ή και αυτό είναι υποκειμενικό;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Παιζουν πολλα ρολο μην το ψαχνεις αμα δεις τι επιφανεια στο βαμβακι καλυπτει ενα απλο συρμα σε σχεση με μια πλεγμενη αντισταση μπορει να ειναι και 10πλασιο

Δημοσ.

Στους αεράτους έχω σαν αρχή η αντίσταση να είναι σε μήκος στο μέγεθος τις τρύπας εισαγωγής αέρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, palasd είπε

Στους αεράτους έχω σαν αρχή η αντίσταση να είναι σε μήκος στο μέγεθος τις τρύπας εισαγωγής αέρα

Μάλιστα,  δυστυχώς για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να παίξεις με κλειστές σπείρες και υποχρεωτικά με ανθυγιεινό dry burn :S

18 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Παιζουν πολλα ρολο μην το ψαχνεις αμα δεις τι επιφανεια στο βαμβακι καλυπτει ενα απλο συρμα σε σχεση με μια πλεγμενη αντισταση μπορει να ειναι και 10πλασιο

ο @palasd έχει άλλη γνώμη debate :P 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Δεν διαφωνω σε κατι μαζι του εχω δει ατομα που παιζουν και με απλο συρμα χωρις πλεξη τους dripper ειναι καθαρο υποκειμενικο και τι αρεσει σε καποιον, αυτο που σου λεω ειναι κατι που παρατηρησα σχετικα προσφατα, φαντασου οτι η μια αντισταση να καλυπτει 10πλασιο εμβαδο επανω στο βαμακι απο οτι η αλλη, μην κοιτας τι θα σου πει ο ενας και ο αλλος, π.χ ο αλλος μπορει να παιξει 150 watt με 0,08 αντισταση (που εγω τζουρα ουτε για πλακα δεν μπορω να παρω) και εγω παιζω στα 60watt με 0,17 αντισταση, παιξε μονος σου και δες τι σου αρεσει απλα εγω σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ για ευκολια πηγαινε και παρε 2 ετοιμες αντιστασεις, τυλιγμενες εννοω με πλεξη, να ειναι ιδιες και στησε να δεις, μετα παιξε και τυλιξε αντιστασεις με οτι εχεις, υπρχουν παρα πολλα ειδη αντιστασεων (clapton, fused clapton, hive, alien, alien clapton, quad coil, mix twisted coil και αλλα πολλα....) που το καθενα ειναι πλεγμενο με διαφορετικα υλικα.... Εγω π.χ. σε τσιγαρισιο παιζω kanthal 3ari πυρινα στα 1ωμ, ο αλλος παιζει με ni80 και κλαπτον, με καλπτον εγω σε τσιγαρισιο ουτε για παλακα δε μπορω να κανω δεν μαρεσει καθολου

με 16 ευρω παιρνεις 48 ετοιμες αντιστασεις με διαφορετικες πλεξεις και διαφορετικα ωμ, παρε ενα τετοιο και καθαρισες...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...