Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

Δεν εχω δοκμασει κατι καλυτερο απλα αν παρεις να κοιταξεις να παρεις καποιον με ευκολο στησιμο καλο αερα και βολικο δηλαδη αν δεις review του drop θα καταλαβεις εχει καλο αερα δεν θα σου κανει με το παραμικρο διαρροη εχει το αυτακι που λοκαρει η καμπανα στο ντεκ και δεν σου γυρναει γυρω γυρω δηλαδη για μενα το ξαναλεω για μενα ειναι τοπ, Για high end τωρα, οταν ειχα ξεκινησει να στεινω πηγα σε ενα παιδι που μου το επαιζε πολυ ντιβα, του τυπου δεν κανω κινεζικα και παιζω με μηχανικα με μεταλα περιεργα και τετοια και μου εδειχνε εναν ατμο που ειχε σκασει ποσα λεφτα να τον παρει και το ενα και το αλλο, και μολις τραβηξε μια τζουρα απο τον exo rta που ειχα εκεινη την περιοδο του επεσαν τα σαγονια...  αυτους που βλεπεις και το παιζουν ντιβες με το ατμισμα να τους προσεχεις... δες πολλα review στο youtube

Α και κατι ακομα,  απο το παιδι που ειπε οτι παιζει με χειροποιητες και 150 wat πιο πανω για να καταλαβεις την υποκειμενικοτητα, εγω παιζω στον combo διπλη αντισταση ss απο κινα και 60 wattακια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος 

Κατατοπιστικότατος ευχαριστώ θα κοιτάξω εάν μπορώ να δοκιμάσω κάπου τον drop. Να κάνω μια άσχετη ερώτηση γιατί βλέπω σε πολλά βίντεο πριν ρουφήξουν την τζούρα να φυσάνε πρώτα και να βγαίνει καπνός από τους αεραγωγούς; Έχει κάποια πρακτική αξία ή το κάνουν για το εφέ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με το φυσηγμα  γινεται και για εφε, αλλα εγω το κανω για να ξεκινησω τη τζουρα μου οταν εχει ζεσταθει καλα η αντισταση (σε παραξενα συρματα alien, fused clapton,tricore κτλ ) και γιατι σε περιπτωση spit back( να πεταξει υγρο προς τα πανω) το φυσας προς τα κατω και δε φτανει στο στομα.

Αρχικα,  Εναν rda θα τον παρεις επειδη σου δινει πολυ καλυ γευση με λιγοτερο κοπο στο στησιμο. Δηλαδη, ενα κακο στησιμο δε θα σου δωσει γευση αλλα δε θα εχεις και διαρροες (εξαιρουνται drippers που εχουν τον αερα απο κατω και αν ακουμπα το βαμβακι στις εισοδους του αερα θα σταξει π.χ iconic) Διαρροη θα εχεις αν τον γυρισεις αναποδα ομως. 

Τωρα παμε στους υποψηφίους rda που κοιτας. Οποιον και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος απλα δε ξερω αν χρειαζεται αυτη τη στιγμη το εξοδο αυτο διοτι εισαι ακομα στην αρχη. Να εχεις στο νου σου οτι τωρα θα πας σε διπλο ντεκ που ειναι λιγο πιο πολυπλοκο στο στησιμο απο οτι εχεις συνηθησει και οτι η καταναλωση υγρου θα ανεβει. 

Και επειδη έχω αυπνιες κατω εχω την προσωπικη μου γνωμη για τον καθενα, αλλα δες μερικα review. Και για να σου αυξησω την δυσκολια επιλογης δες και τον wasp nano που ειναι φτηνος αν σε τρωει τοσο πολυ η τσεπη σου.

Rabbit (o μεγαλος): Πολυ καλη γευση. Ωραιο deck. Πολυ ωραιο deck. Αρνητικο οτι πρεπει να κοψεις τις αντιστασεις πριν τις βαλεις μεσα. Μπορει να υποστηριξει και μια αντισταση αρκετα τιμια ειδικα αν τη βαλεις στη μεση με μεγαλο πυρηνα και μπολικο βαμβακι. Και αλλο ενα αρνητικο που με εκανε να δωσω τον dead rabbit για bonza ειναι οτι δεν ηταν τα κομματια πολυ σφιχτα( και ειχα δοκιμασει να αλλαξω Ο-rings ισως επεσα σε ελαττωματικο κομματι). Ειχε τυχει να τον τραβιξω απο το κουτακι που τα βαζω για να τα μεταφερω (κουτακι αδειο απο ντεπον αναβραζον) και βγηκε μονο το επιστομιο ή το πανω καπακι

Bonza: Πολυ καλη γευση πολυ καλος αερας και air flow control γενικα. Deck οχι τοσο παιχνιδιαρικο, αλλα απλο. Αρνητικο του ειναι οτι αν ξεβιδωσεις τελειως τις πλακες που εχει για να κρατανε το συρμα πεφτουν και κανεις μια ωρα να τις βαλεις στη θεση τους. Ειναι ατμοποιητης για καποιον που θελει να κανει και τα ντουμανια του και τη γευσουλα του(Οχι οτι οι αλλοι δεν κανουν ντουμανι απλα ο bonza εχει τον περισσοτερο αερα). Μονη αντισταση υποστιριζει χωρις να χανει τοσο σε γευση αλλα αν δε σταξεις ακριβως στο βαμβακι και ριξεις απο πανω γεμιζει ο χωρος που εχει κατω και υπαρχουν ψιλοχαζοδιαρροες

drop: δεν εχω να πω πολλα γιατι δεν τον εχω στησει εχω μονο δοκιμασει. Air flow control καλυτερο απο του bonza. Γευση πολυ καλη οπως οι αλλοι. Πιο σφιχτος απο ολους στο πιο κλειστο του αερα. Στο τερμα ανοιχτο του αερα ειναι περιπου 2/3 του Bonza.

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Αυτο με το φυσηγμα  γινεται και για εφε, αλλα εγω το κανω για να ξεκινησω τη τζουρα μου οταν εχει ζεσταθει καλα η αντισταση (σε παραξενα συρματα alien, fused clapton,tricore κτλ ) και γιατι σε περιπτωση spit back( να πεταξει υγρο προς τα πανω) το φυσας προς τα κατω και δε φτανει στο στομα.

Αρχικα,  Εναν rda θα τον παρεις επειδη σου δινει πολυ καλυ γευση με λιγοτερο κοπο στο στησιμο. Δηλαδη, ενα κακο στησιμο δε θα σου δωσει γευση αλλα δε θα εχεις και διαρροες (εξαιρουνται drippers που εχουν τον αερα απο κατω και αν ακουμπα το βαμβακι στις εισοδους του αερα θα σταξει π.χ iconic) Διαρροη θα εχεις αν τον γυρισεις αναποδα ομως. 

Τωρα παμε στους υποψηφίους rda που κοιτας. Οποιον και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος απλα δε ξερω αν χρειαζεται αυτη τη στιγμη το εξοδο αυτο διοτι εισαι ακομα στην αρχη. Να εχεις στο νου σου οτι τωρα θα πας σε διπλο ντεκ που ειναι λιγο πιο πολυπλοκο στο στησιμο απο οτι εχεις συνηθησει και οτι η καταναλωση υγρου θα ανεβει. 

Και επειδη έχω αυπνιες κατω εχω την προσωπικη μου γνωμη για τον καθενα, αλλα δες μερικα review. Και για να σου αυξησω την δυσκολια επιλογης δες και τον wasp nano που ειναι φτηνος αν σε τρωει τοσο πολυ η τσεπη σου.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Rabbit (o μεγαλος): Πολυ καλη γευση. Ωραιο deck. Πολυ ωραιο deck. Αρνητικο οτι πρεπει να κοψεις τις αντιστασεις πριν τις βαλεις μεσα. Μπορει να υποστηριξει και μια αντισταση αρκετα τιμια ειδικα αν τη βαλεις στη μεση με μεγαλο πυρηνα και μπολικο βαμβακι. Και αλλο ενα αρνητικο που με εκανε να δωσω τον dead rabbit για bonza ειναι οτι δεν ηταν τα κομματια πολυ σφιχτα( και ειχα δοκιμασει να αλλαξω Ο-rings ισως επεσα σε ελαττωματικο κομματι). Ειχε τυχει να τον τραβιξω απο το κουτακι που τα βαζω για να τα μεταφερω (κουτακι αδειο απο ντεπον αναβραζον) και βγηκε μονο το επιστομιο ή το πανω καπακι

Bonza: Πολυ καλη γευση πολυ καλος αερας και air flow control γενικα. Deck οχι τοσο παιχνιδιαρικο, αλλα απλο. Αρνητικο του ειναι οτι αν ξεβιδωσεις τελειως τις πλακες που εχει για να κρατανε το συρμα πεφτουν και κανεις μια ωρα να τις βαλεις στη θεση τους. Ειναι ατμοποιητης για καποιον που θελει να κανει και τα ντουμανια του και τη γευσουλα του(Οχι οτι οι αλλοι δεν κανουν ντουμανι απλα ο bonza εχει τον περισσοτερο αερα). Μονη αντισταση υποστιριζει χωρις να χανει τοσο σε γευση αλλα αν δε σταξεις ακριβως στο βαμβακι και ριξεις απο πανω γεμιζει ο χωρος που εχει κατω και υπαρχουν ψιλοχαζοδιαρροες

drop: δεν εχω να πω πολλα γιατι δεν τον εχω στησει εχω μονο δοκιμασει. Air flow control καλυτερο απο του bonza. Γευση πολυ καλη οπως οι αλλοι. Πιο σφιχτος απο ολους στο πιο κλειστο του αερα. Στο τερμα ανοιχτο του αερα ειναι περιπου 2/3 του Bonza.

Παιδιά ο Φαρσαλινός υποστηρίζει ότι το dry burn είναι μια τελείως ανθυγιεινή "συνήθεια" οπότε συμπεραίνω ότι η μόνη λύση είναι να στήνουμε  αντίσταση με ανοικτό σπύρωμα...

Αν και έχω δει να ρίχνουν λίγο υγρό όταν κάνουν dry burn για να αποφεύγουν το καρβούνιασμα της αντίστασης δεν ξέρω εάν δουλεύει.

Το ερώτημα είναι χωρίς dry burn σε ανοικτό σπύρωμα δεν υπάρχουν θέματα με hot spot κλπ; απλά βάζεις αντίσταση βαμβακώνεις και ατμίζεις απρόβλημάτιστα;

Επεξ/σία από MySql

Εγώ πάντα κάνω τις αντιστάσεις μου με ανοικτές σπείρες  και όταν θέλω να καθαρίσω την αντίσταση  κάνω dry burn . 

Ο γιατρός το λέει αυτό σαν λογικό συμπέρασμα και όχι μετά από ερεύνα με στοιχεία όπως επίσης υποστηρίζει πάλι σαν λογικό συμπέρασμα ότι καλύτερα να ατμίζουμε  λίγα μλ με αυξημένη νικοτίνη παρά πολλά με μειωμένη . Βέβαια γιατρός είναι κάτι ξέρει  παραπάνω αλλά για το συγκεκριμένο στοιχεία δεν υπάρχουν..

12 ώρες πριν, afterhours είπε

Εχω τον Expromizer v1 εδω και πολυ καιρο (χρονια ) και δεν τον αλλαζω με τιποτα (με το γυαλινο SS tank με τα φινιστρινια..δεν σπαει το γυαλι με τιποτα0

Μηπως καποιους απο τους κατοχους του v1  αγορασε τον Expro v3 ωστε να μας πει λιγο εντυπωσεις για τους παλιους κατοχους αν αξιζει το upgrade ;;;

φίλε μου δυστυχώς δεν έχω πετύχει πουθενά συγκριτικό κάτσε μήπως τους έχει κάποιος αλλά έχει κάνει πολύ καλή παρουσίαση ο BasilisL για ρίξε μια ματιά

19 ώρες πριν, achilleras είπε

καλησπερα .
το ειχα αφησει καιρο το θεμα αλλα με τρωει η τσεπη μου και ηθελα να ρωτησω αν ακομα δεν περνανε απο τελωνειο ατμοποιητες και γενικα ειδη ηλεκτρονκου τσιγαρου 

υπάρχουν αναφορές και για κατασχέσεις και ότι περνάνε, γενικά είναι ρίσκο ακόμα, μικρότερο, αλλά ρίσκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αγορά απο έξω είναι σαν να ρίχνεις κέρμα.Πλέον χάσαμε και 2 καταστήματα που είχες ίσως τις περισσότερες πιθανότητες να περάσουν και ο λόγος είναι:

Ο κλασικός ελληναράς, γνωρίζοντας ότι παίζει κατάσχεση και ότι το κατάστημα δεν ευθύνεται και ότι στην ουσία του κάνει "χάρη" , έκανε παραγγελίες και όταν γινόταν κατάσχεση έκανε dispute στο paypal με αποτέλεσμα το κατάστημα να χάνει τα χρήματα άδικα και τώρα έκοψαν τις αποστολές.Απο gearbest και fasttech δεν ξέρω τι έκαναν αλλά περνούσαν για την πλάκα, τουλάχιστον παραγγελίες μέχρι 25e και unregistered (που έκανα εγώ).Μου ήρθαν 7/7 ατμο 1/1 mod και 17/17 συρματα κλπ.Τώρα όμως το fasttech δεν στέλνει και το gearbest στέλνει αλλα με +35ε μεταφορικά.Κρίμα γιατί έπαιζαν πάρα πολύ καλές τιμές, με 13ε τσιμπούσα rta και rda που εδώ έχουν 35ε+ και στην τελική ΑΝ γινόταν κάτι έχανα 13ε και τέλος.

Το γράφω αυτό μήπως και σώσουμε τα τελευταία 2-3 μαγαζάκια που στέλνουν ακόμα.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
  • Like 1

1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε

Οι αγορά απο έξω είναι σαν να ρίχνεις κέρμα.Πλέον χάσαμε και 2 καταστήματα που είχες ίσως τις περισσότερες πιθανότητες να περάσουν και ο λόγος είναι:

Ο κλασικός ελληναράς, γνωρίζοντας ότι παίζει κατάσχεση και ότι το κατάστημα δεν ευθύνεται και ότι στην ουσία του κάνει "χάρη" , έκανε παραγγελίες και όταν γινόταν κατάσχεση έκανε dispute στο paypal με αποτέλεσμα το κατάστημα να χάνει τα χρήματα άδικα και τώρα έκοψαν τις αποστολές.Απο gearbest και fasttech δεν ξέρω τι έκαναν αλλά περνούσαν για την πλάκα, τουλάχιστον παραγγελίες μέχρι 25e και unregistered (που έκανα εγώ).Μου ήρθαν 7/7 ατμο 1/1 mod και 17/17 συρματα κλπ.Τώρα όμως το fasttech δεν στέλνει και το gearbest στέλνει αλλα με +35ε μεταφορικά.Κρίμα γιατί έπαιζαν πάρα πολύ καλές τιμές, με 13ε τσιμπούσα rta και rda που εδώ έχουν 35ε+ και στην τελική ΑΝ γινόταν κάτι έχανα 13ε και τέλος.

Το γράφω αυτό μήπως και σώσουμε τα τελευταία 2-3 μαγαζάκια που στέλνουν ακόμα.

Παρήγγειλα 2 squonk mods, 3 άτμο από Κίνα πριν 2 μηνες και πριν 1 μηνα και ήρθαν κανονικά.
Κόστος ανά παραγγελία περίπου 60€ (μαζί με άλλα εξαρτήματα ΗΤ).
Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά από Κίνα που κάνουν τρι/τετραγωνική αποστολή με εκτελωνισμό σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Ευτυχώς δηλαδή δεν είναι μόνο το FT και το GB.

3 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Παρήγγειλα 2 squonk mods, 3 άτμο από Κίνα πριν 2 μηνες και πριν 1 μηνα και ήρθαν κανονικά.
Κόστος ανά παραγγελία περίπου 60€ (μαζί με άλλα εξαρτήματα ΗΤ).
Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά από Κίνα που κάνουν τρι/τετραγωνική αποστολή με εκτελωνισμό σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Ευτυχώς δηλαδή δεν είναι μόνο το FT και το GB.

Πάμε πάλι.

Η παραγγελίες απο Ευρώπη δεν είναι ότι δεν περνάν τελωνείο.Απλά δεν κοστολογούνται στο τελωνείο με δασμούς κλπ.Περνάνε μόνο για έλεγχο κλπ.Άρα δεν είναι σίγουρος τρόπος.Αν ήταν έτσι κ έμπαιναν με την μία, τότε θα φέρναμε πολλά παράνομα ωραία πράγματα έτσι για την πλάκα.Επίσης δεν θα έκοβαν πολλά κινεζομαγαζα τις αποστολές.Πάντως χωρίς να έχω κάτσει να ψάξω, τιμές ft και gb δύσκολα βρίσκεις.Για παράδειγμα πήρα σε flash sale λαγό sq 13ε.Α τσέκαρα κ ήταν γνήσιος.

46 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Πάμε πάλι.

Η παραγγελίες απο Ευρώπη δεν είναι ότι δεν περνάν τελωνείο.Απλά δεν κοστολογούνται στο τελωνείο με δασμούς κλπ.Περνάνε μόνο για έλεγχο κλπ.Άρα δεν είναι σίγουρος τρόπος.Αν ήταν έτσι κ έμπαιναν με την μία, τότε θα φέρναμε πολλά παράνομα ωραία πράγματα έτσι για την πλάκα.Επίσης δεν θα έκοβαν πολλά κινεζομαγαζα τις αποστολές.Πάντως χωρίς να έχω κάτσει να ψάξω, τιμές ft και gb δύσκολα βρίσκεις.Για παράδειγμα πήρα σε flash sale λαγό sq 13ε.Α τσέκαρα κ ήταν γνήσιος.

Τα καταστήματα που ψωνίζω με priority μου τα φέρνουν με DHL αν παίζει κάποιο ρόλο.

Τα δικά μου δέματα, ΔΕΝ έχουν περάσει Ελληνικό Τελωνείο. Το custom clearance γίνεται σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Με το που έρχονται Ελλάδα, απλά γίνεται η εσωτερική διανομή τους και η τελική  παράδοση.

Γενικά ακόμα και σε εποχές που γινόταν χαμός με τα τελωνεία εγώ παραλάμβανα κανονικά.

Και ψωνίζω αρκετά. Οπότε δεν καταλαβαίνω το "πάμε πάλι".

Ψάξε πρώτα και μετά γράψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Τα καταστήματα που ψωνίζω με priority μου τα φέρνουν με DHL αν παίζει κάποιο ρόλο.

Τα δικά μου δέματα, ΔΕΝ έχουν περάσει Ελληνικό Τελωνείο. Το custom clearance γίνεται σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Με το που έρχονται Ελλάδα, απλά γίνεται η εσωτερική διανομή τους και η τελική  παράδοση.

Γενικά ακόμα και σε εποχές που γινόταν χαμός με τα τελωνεία εγώ παραλάμβανα κανονικά.

Το πάμε πάλι πάει στο ότι μου λές για τελωνείο ενώ σου εξηγώ ότι το πρόβλημα μας είναι ο έλεγχος.Δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι και απαγορεύσεις σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και γι αυτό γίνεται έλεγχος. Ο έλεγχος γίνεται εδώ είτε είναι στον χώρο του τελωνείου είτε είναι στην νοικιασμένη αποθήκη του μπαρμπα-γιώργου.Το ότι εσένα και εμένα ήρθαν κανονικά δεν είναι λόγος να λέμε ότι περνάνε γιατί αν το δούνε όλοι αυτό και παραγγέλνουν και απο τα 10 άτομα στα 3 γίνει η μαλακια μετά θα βγούμε εμείς οι μαλακες, κάτι που εγώ δεν θέλω.Το παιδί πάνω ρώτησε κάτι και οφείλουμε να του πούμε την παρούσα κατάσταση και εσύ έρχεσαι και μου λές για τριγωνικές με σίγουρα αποτελέσματα και ιστορίες.Μάλλον δεν τα διάβασες καλά.Εγώ πάλι δεν διάβασα αλλά το έμαθα εκ των έσω.

Τέλος πάντων για να το κλείσω το θέμα γιατί βγαίνουμε off topic, απο την στιγμή που υπάρχει ακόμα αυτός ο νόμος, όχι δεν είναι σίγουρο ακόμα αλλά ίσως οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Ίσως το πάω πολύ μακρυά αλλά θα ήθελα να εκφράσω την εξής ανησυχία:

Το πρόγραμμα τελειώνει, τα οικονομικά της χώρας δεν είναι και τόσο καλά, μη μας ρίξουν κανα προστιματάκι για παράνομη εισαγωγή. (Τονίζω ότι η απαγόρευση ισχύει ακόμα και μπορούν να το κάνουν).

Λέτε να κάνουν κανα τέτοιο χαζό;

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαστε off topic.

Αν περνούσε για έλεγχο τελωνείο δεν θα πρέπει να είχε επάνω μια σήμανση για το αν είναι "Τελωνειακώς Ελεύθερο" ή όχι;

Επεξ/σία από nikoskon

Να ξεκινήσω από το τελευταίο,
δεν έχουν όλα τα αντικείμενα σήμανση για τελωνειακώς ελεύθερα γιατί δεν μπαίνουν όλα τελωνείο.

Όσοι παραγγέλνουν ψιλολοϊδια από Κίνα το ξέρουν καλά.

Κατά τ'άλλα, είναι σωστό ότι συνήθως ότι έρχεται από Ευρώπη ή έχει εκτελωνιστεί αλλού στην Ευρώπη έχει λιγότερες πιθανότητες για τελωνείο και κατάσχεση.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις κούριερ, ακόμα και με την ΕΛΤΑ κούριερ, θα εκτελωνίσουν κάτι αν είναι εκτός ΕΕ.

Τέλος, δεν έκλεισε το ft λόγω καταγγελιών στο PP, γιατί πολύ απλά, δεν δικαίωνε κανέναν πελάτη το PP, όλα τα μαγαζιά σου λένε ότι είναι ευθύνη του πελάτη το τελωνείο όπως και η γνώση της κείμενης νομοθεσίας και με αυτό συμφωνεί το PP.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, palasd είπε

Εγώ πάντα κάνω τις αντιστάσεις μου με ανοικτές σπείρες  και όταν θέλω να καθαρίσω την αντίσταση  κάνω dry burn . 

Ωραία θα δοκιμάσω με ανοικτές να δω και τι γεύση δείνει.

Αποφάσισα να πάρω τον bonza μπορώ να χρησιμοποιήσω το ni80 που έχω ή θέλει χοντρά σύρματα σαν και αυτό που βλέπω να προτείνουν; 

Επεξ/σία από MySql

6 ώρες πριν, nikoskon είπε

Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και οπως το κανω εγω που παραγγελνω απο fasttech και gearbest και τα στελνω Σλοβακια σε εναν φιλο μου ο οποιος με την σειρα οταν κατεβαινει Ελλαδα μου φερνει τις παραγγελειες, λογικα οταν θα παραγγειλω θα παει πρωτα σε καποια αλλη χωρα και μετα θα ρτθει Ελλαδα το δεμα, μπορεις να αναφερεις καποιο μαγαζι???

3 ώρες πριν, MySql είπε

Αποφάσισα να πάρω τον bonza μπορώ να χρησιμοποιήσω το ni80 που έχω ή θέλει χοντρά σύρματα σαν και αυτό που βλέπω να προτείνουν; 

Δοκιμασε με οτι εχεις για να παιξεις λιγακι και γνωμη μου ειναι να πας να παρεις 2 αντιστασεις ετοιμες στριμενες ss ή ni80 και να βαλεις επανω

• Like 1

9 ώρες πριν, MySql είπε

Εγω θα πηγαινα σε fused clapton οπως στο λινκ που εχεις απλα με πιο λεπτα συρματα για να βγει πιο ψηλα η αντισταση,στο προγραμμα που εχω για τα συρματα μου εβγαλε 0.06 ohm σε διπλη στις 5+5 σπειρες με το συρμα που εβαλες,εγω παιρνω αυτες σε συρμα για να κανω παραπανω σπειρες αλλα στον bonza μια χαρα θα παιξουν.Γενικα να ξερεις οτι οσο πιο λεπτο ειναι το συρμα τοσο πιο μεγαλη θα ειναι η αντισταση αλλα θα εχεις καλυτερη γευση ειδικα σε clapton/fused clapton(για subohm με τυλιγμενα συρματα μιλαω)βεβαια μη φανταστεις μισο ohm διαφορα...μιλαμε για πολυ λιγοτερο.Εννοειται πως θα παιξει το απλο ni80 αλλα σαν τα fused σε ντριπερ με χωρο δεν εχει.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...