PseudonimoEl Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, MySql είπε Οχι, τον Pharaoh mini έχω υπάρχει κάτι με το οποίο θα δω μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτόν; Έχοντας στην συλλογή μου πάνω απο 10 ατμοποιητες και 6 μοντ θα σου πω ένα πράγμα.. Ολα είναι στο μυαλο σου αν πιστεύεις οτι θα παρεις απο κατι καλύτερη γεύση θα το πάρεις, ειναι ψυχολογικό το θέμα κυρίως.. Αφου σου χει κολλησει να παρεις τον bonza π.χ. πήγαινε παρτον.. Και ναι θα δεις διάφορα θα χει ποιο μεγάλη ένταση στην γεύση απο τον pharao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PseudonimoEl είπε Έχοντας στην συλλογή μου πάνω απο 10 ατμοποιητες και 6 μοντ θα σου πω ένα πράγμα.. Ολα είναι στο μυαλο σου αν πιστεύεις οτι θα παρεις απο κατι καλύτερη γεύση θα το πάρεις, ειναι ψυχολογικό το θέμα κυρίως.. Αφου σου χει κολλησει να παρεις τον bonza π.χ. πήγαινε παρτον.. Και ναι θα δεις διάφορα θα χει ποιο μεγάλη ένταση στην γεύση απο τον pharao Eκεί που τα μηδενίζεις όλα μετα μου λες πάρε τον bonza Δεν υπάρχει κάτι ανεξαρτήτου τιμής που να δίνει αισθητή διαφορά σε σχέση με τον pharaoh; Εάν δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην γεύση δεν έχω χρήματα για πέταμα καλύτερα τότε να μείνω με τον pharaoh.... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, PseudonimoEl είπε Έχοντας στην συλλογή μου πάνω απο 10 ατμοποιητες και 6 μοντ θα σου πω ένα πράγμα.. Ολα είναι στο μυαλο σου αν πιστεύεις οτι θα παρεις απο κατι καλύτερη γεύση θα το πάρεις, ειναι ψυχολογικό το θέμα κυρίως.. Αφου σου χει κολλησει να παρεις τον bonza π.χ. πήγαινε παρτον.. Και ναι θα δεις διάφορα θα χει ποιο μεγάλη ένταση στην γεύση απο τον pharao Δεν είναι έτσι και θα σου δώσω δυο παραδείγματα όταν ξεκίνησα με τους ντρίπερ δεν υπήρχαν μοντάκια squonk οπότε κάτι με κράταγε μετά από πολύ διάβασμα κατάληξα σε hussar coopervape όπου τότε όλοι λέγανε τα καλύτερα όπως και τώρα ε σε μένα δύο άντε το πολύ τρία στησίματα και μετά ντουλάπι. Εντάξει συμβαίνουν αυτά αποφασίζω να πάρω παπιγιόν κλώνο δεν παίρνει τα συρματάκια που εγώ γουστάρω ή ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες πάλι τρία τέσσερα στησίματα και ντουλάπι με τίποτα δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη τον wasp μέχρι που ήρθε dead rabbit 22 . Το συμπέρασμα διαφορές υπάρχουν και μάλιστα τεράστιες οπότε ο κάθε ατμιστής πρέπει να βρει τι γουστάρει και μετά να πάρει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, palasd είπε με μια φωτογραφεία κάτι θα μπορούσαμε να σου πούμε Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το στήσιμο του OBS engine nano, χρησιμοποιώ έτοιμες αντιστάσεις. Σίγουρα δεν υπάρχουν hotspots. 1. Έχω spitting στην μόλις πατάω το fire button, μετά υποχωρεί 2. Ενώ στην αρχή διάβαζε την αντίσταση στα 0.88Ω, μετά από λίγη χρήση δείχνει 1.04Ω. Ειναι φυσιολογική αυτή η απόκλιση; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από invisiblesurfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 ίσως να χρειάζεται λίγο παραπάνω βαμβάκι η διαφορά στην τιμή της αντίστασης δικαιολογείτε μόνο άμα είναι ss και ανεβαίνει εκεί μετά από χρήση αν και πιο λογικό ακούγεται κάπου να μην πιάνει καλά το σύρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, MySql είπε Eκεί που τα μηδενίζεις όλα μετα μου λες πάρε τον bonza Δεν υπάρχει κάτι ανεξαρτήτου τιμής που να δίνει αισθητή διαφορά σε σχέση με τον pharaoh; Εάν δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην γεύση δεν έχω χρήματα για πέταμα καλύτερα τςότε να μείνω με τον pharaoh.... Απλα σου λέω οτι αμα εσυ ο ιδιος πιστευεις οτι θα πάρεις καλύτερη γεύση απο τον bonza θα την πάρεις ειναι ψυχολογικό το θέμα κυρίως.. 8 ώρες πριν, palasd είπε Δεν είναι έτσι και θα σου δώσω δυο παραδείγματα όταν ξεκίνησα με τους ντρίπερ δεν υπήρχαν μοντάκια squonk οπότε κάτι με κράταγε μετά από πολύ διάβασμα κατάληξα σε hussar coopervape όπου τότε όλοι λέγανε τα καλύτερα όπως και τώρα ε σε μένα δύο άντε το πολύ τρία στησίματα και μετά ντουλάπι. Εντάξει συμβαίνουν αυτά αποφασίζω να πάρω παπιγιόν κλώνο δεν παίρνει τα συρματάκια που εγώ γουστάρω ή ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες πάλι τρία τέσσερα στησίματα και ντουλάπι με τίποτα δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη τον wasp μέχρι που ήρθε dead rabbit 22 . Το συμπέρασμα διαφορές υπάρχουν και μάλιστα τεράστιες οπότε ο κάθε ατμιστής πρέπει να βρει τι γουστάρει και μετά να πάρει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Θα στο πω διαφορετικά θα παρεις 10 ατμοποιητες θα ενθουσιαστείς με τους 6 και θα καταλήξεις να χρησιμοποιείς μονο εναν.. Γιατί γίνεται αυτο ομως; Συμφωνώ μαζι σου οτι υπαρχουν διάφορες απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη αλλα δεν ειμαστε στο 2015 που υπήρχαν τρελές διαφορές, πάνω κάτω ολοι θα σου δωσουν γεύση. Το θεμα ειναι να σου δωσουν την γεύση που ζητας εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, PseudonimoEl είπε Γιατί γίνεται αυτο ομως; Συμφωνώ μαζι σου οτι υπαρχουν διάφορες απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη αλλα δεν ειμαστε στο 2015 που υπήρχαν τρελές διαφορές, πάνω κάτω ολοι θα σου δωσουν γεύση. Το θεμα ειναι να σου δωσουν την γεύση που ζητας εσυ 8 ώρες πριν, palasd είπε Το συμπέρασμα διαφορές υπάρχουν και μάλιστα τεράστιες οπότε ο κάθε ατμιστής πρέπει να βρει τι γουστάρει και μετά να πάρει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Θα έλεγα ότι σχεδόν συμφωνούμε . Αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν διαφορές το ίδιο αποτέλεσμα θα πάρεις με berseker και το ίδιο με tfv12 καμία σχέση, όπως επίσης καμία σχέση να είσαι με tfv8 και rabies. Πω πω τι θυμήθηκα πάω να τον βγάλω από την κούτα και να παίξω λίγο μαζί του Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από palasd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, MySql είπε Οχι, τον Pharaoh mini έχω υπάρχει κάτι με το οποίο θα δω μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτόν; Καλησπερα! Εγω προσωπικα δεν εχω παρει γευση ντριπερ απο καποιο τανκ ακομα και εχω καταληξει με εναν ντριπερ διπλης αντιστασης Royal Hunter X απο Council of Vapor και για πιο χαλαρα εναν Doggystyle Sxk,παιζω στα 150watt στον ντριπερ με τη διπλη και στον μικρουλη 15.Εχω δοκιμασει Bonza και Pharaoh Mini και πιστευω ο μονος τροπος να δωσει τρελη γευση ο συγκεκριμενος ντριπερ ειναι με χειροποιητες αντιστασεις πλεκτες(Spanos Coils,Halo coils κτλ στο φβ)απο ατομα που εμπιστευομαι ξερω οτι απο τους ποιο ευκολους,low budget και γευσατους ειναι ο Drop αυτο το καιρο και πως ο Bonza ειναι απο τους χειροτερους που κυκλοφορησανε.Αν δεν εχεις δει ακομα τι παιζει με reviewers μπες youtube και ψαξε vapearmygr,Basilis L,vapemynoob,vapelikegeek και καπως ετσι θα βλεπεις οτι καινουριο κυκλοφορει. Αυτα τα λιγα απο εμενα και συγγνωμη αν κατι δε βγαζει νοημα μολις εφτιαξα καφε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleras Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 καλησπερα . το ειχα αφησει καιρο το θεμα αλλα με τρωει η τσεπη μου και ηθελα να ρωτησω αν ακομα δεν περνανε απο τελωνειο ατμοποιητες και γενικα ειδη ηλεκτρονκου τσιγαρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MySql είπε Οχι, τον Pharaoh mini έχω υπάρχει κάτι με το οποίο θα δω μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτόν; Θα στο θεσω διαφορετικα δεν εισαι ικανοποιμενος με τον φαραο τωρα; Και αν δεν εισαι τι σε χαλαει; Δεν εχει γευση καλη; Παιξε λιγο μαζι του πριν να πεις οτι χρειαζεσαι κατι καινουριο , ανεβασε τα Watt(το πολυ πολυ να καψεις βαμβακι ), αλλαξε αντισταση βαλτη λιγο πιο πανω λιγο πιο κατω(χωρις φυσικα να ακουμπαει στο ντεκ ή στην καμπανα),αφρατεψε το βαμβακι σου πιο πολυ ή πιο λιγο , βαλε μικροτερη η μεγαλυτερη διαμετρο αντιστασης (π.χ αν τωρα εχεις 3αρι πηγαινε σε 2,5αρι. ). (Με τους επισκευασιμους πρεπει να παιξεις αρκετα για να βρεις πως ακριβως σου αρεσει, ειδικα οταν πρωτομπαινεις στο ατμισμα.) Δεν εχω παιξει μαζι του οποτε δε ξερω να σου πω κανα τιπ, αλλα εχω δοκιμασει τζουρα που ηταν αρκετα γευσατη και απαλη. Παιζει να μπεις πολυ ευκολα στο τριπακι να θες να τα δοκιμασεις ολα και χαλασεις ενα τονο λεφτα για να καταληξεις να χρησιμοποιεις 1 - 2, οπως σου ειπαν . Κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει κατι ειτε high end ειτε σε κανονικη τιμη που θα σε καλυπτει καλυτερα γιατι τα προιοντα ειναι απειρα καθε μερα βγαινει και ανακοινωνεται κατι νεο. @achilleras Ακομα, υπαρχει ο νόμος και ακομα γίνονται κατασχεσεις, οποτε δε θα το ρισκαρα αν και κατα καιρους βλεπω μερικους τολημρους να λενε οτι παρελαβαν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από nrkmaiden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Σωστά τα λέει ο φίλος έχεις κάποιο θέμα με το φαραώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, MySql είπε Οχι, τον Pharaoh mini έχω υπάρχει κάτι με το οποίο θα δω μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτόν; Φαραο μινι δεν εχω παιξει, επαιξα με τον παλιο τον μεγαλο που σε εμενα δεν μου αρεσε καθολου, ουτε απο γευση , ουτε απο στησιμο, τωρα παιζω με Themis rta μονη αντισταση 0,30 ni80 και με ijoy combo rda triangle διπλες αντισασεις 0,15 ss , στο ιδιο υγρο δεν βλεπω μεγαλη διοαφορα στην γευση, το μονο προβλημα με τον τανκατο ειναι οτι μπορει καποιες τζουρες να παρω καμενο, αν επαιρνα τωρα ατμοποιητες επειδη εχουν περασει πολλοι απο τα χερια μου, σε τσιγαρισιο θα επαιρνα Hastur ή Siren v2, τανκατο θα επαιρνα τον themis rta πανω αερας μηδενικες διαροες και καλη γευση, και σε dripper τον Drop dra, απο οτι εχω δει 3 παιζουν τωρα καλοι, bonza-drop-deadrabit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Θα στο θεσω διαφορετικα δεν εισαι ικανοποιμενος με τον φαραο τωρα; Και αν δεν εισαι τι σε χαλαει; Δεν εχει γευση καλη; Παιξε λιγο μαζι του πριν να πεις οτι χρειαζεσαι κατι καινουριο , ανεβασε τα Watt(το πολυ πολυ να καψεις βαμβακι ), αλλαξε αντισταση βαλτη λιγο πιο πανω λιγο πιο κατω(χωρις φυσικα να ακουμπαει στο ντεκ ή στην καμπανα),αφρατεψε το βαμβακι σου πιο πολυ ή πιο λιγο , βαλε μικροτερη η μεγαλυτερη διαμετρο αντιστασης (π.χ αν τωρα εχεις 3αρι πηγαινε σε 2,5αρι. ). (Με τους επισκευασιμους πρεπει να παιξεις αρκετα για να βρεις πως ακριβως σου αρεσει, ειδικα οταν πρωτομπαινεις στο ατμισμα.) Δεν εχω παιξει μαζι του οποτε δε ξερω να σου πω κανα τιπ, αλλα εχω δοκιμασει τζουρα που ηταν αρκετα γευσατη και απαλη. Παιζει να μπεις πολυ ευκολα στο τριπακι να θες να τα δοκιμασεις ολα και χαλασεις ενα τονο λεφτα για να καταληξεις να χρησιμοποιεις 1 - 2, οπως σου ειπαν . Κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρχει κατι ειτε high end ειτε σε κανονικη τιμη που θα σε καλυπτει καλυτερα γιατι τα προιοντα ειναι απειρα καθε μερα βγαινει και ανακοινωνεται κατι νεο. @achilleras Ακομα, υπαρχει ο νόμος και ακομα γίνονται κατασχεσεις, οποτε δε θα το ρισκαρα αν και κατα καιρους βλεπω μερικους τολημρους να λενε οτι παρελαβαν. Έχω κάνει πειράματα με τον pharaoh χωρίς να έχω κάποιο θέμα με τρώει να πάω σε κάτι "κορυφαίο" από απλή περιέργεια και για να κλείσω αυτό το τριπάκι αγορών που έχω ανοίξει όπως πολύ σωστά λες. Ο λόγος που ρωτάω είναι για να έχω κάποιες γνώμες σαν μπούσουλα... βλέπω όμως ότι είναι τελείως υποκειμενικό το ζήτημα. Παράδειγμα. Ο ένας λέει ότι είναι πολύ καλός ο bonza και θα δεις μεγάλη διαφορά ενώ ο δεύτερος θα πει ότι από ένα σημείο και έπειτα όσα χρήματα δώσεις η διαφορά θα είναι placebo. Για να κάνω πιο απλή την ερώτηση και να μην νιώθεις ότι μεταθέτω κάποια "ευθήνη" εάν είχες το pharaoh και σου έδιναν 100 ευρώ θα έπαιρνες κάποιον άλλο ατμοποιητή ή θα τα έτρωγες σουβλάκια; 3 ώρες πριν, palasd είπε Σωστά τα λέει ο φίλος έχεις κάποιο θέμα με το φαραώ Δεν έχω κάποιο θέμα με το pharaoh απλά στο μαγαζί που ψωνίζω βλέπω συνέχεια πελάτες με rda και ακούω κουβέντες του στυλ μην περιμένεις την τρελή γεύση με ατμοποιητή rta των 40 ευρώ και τους βλέπω όλους με rda, τυχαίο; ποζεριά; υπερβολή δεν ξέρω... Ίσως είναι καλύτερα να πάω απευθείας σε κάποια high end λύση για να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος αγορών και δοκιμών... 2 ώρες πριν, th3ofilos είπε Φαραο μινι δεν εχω παιξει, επαιξα με τον παλιο τον μεγαλο που σε εμενα δεν μου αρεσε καθολου, ουτε απο γευση , ουτε απο στησιμο, τωρα παιζω με Themis rta μονη αντισταση 0,30 ni80 και με ijoy combo rda triangle διπλες αντισασεις 0,15 ss , στο ιδιο υγρο δεν βλεπω μεγαλη διοαφορα στην γευση, το μονο προβλημα με τον τανκατο ειναι οτι μπορει καποιες τζουρες να παρω καμενο, αν επαιρνα τωρα ατμοποιητες επειδη εχουν περασει πολλοι απο τα χερια μου, σε τσιγαρισιο θα επαιρνα Hastur ή Siren v2, τανκατο θα επαιρνα τον themis rta πανω αερας μηδενικες διαροες και καλη γευση, και σε dripper τον Drop dra, απο οτι εχω δει 3 παιζουν τωρα καλοι, bonza-drop-deadrabit Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτή την κατηγορία bonza-drop; και εάν ναι έχεις δοκιμάσει για να μου προτείνεις κάποιο; ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω τον Expromizer v1 εδω και πολυ καιρο (χρονια ) και δεν τον αλλαζω με τιποτα (με το γυαλινο SS tank με τα φινιστρινια..δεν σπαει το γυαλι με τιποτα0 Μηπως καποιους απο τους κατοχους του v1 αγορασε τον Expro v3 ωστε να μας πει λιγο εντυπωσεις για τους παλιους κατοχους αν αξιζει το upgrade ;;; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MySql είπε Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από αυτή την κατηγορία bonza-drop; και εάν ναι έχεις δοκιμάσει για να μου προτείνεις κάποιο; ευχαριστώ Δεν εχω δοκμασει κατι καλυτερο απλα αν παρεις να κοιταξεις να παρεις καποιον με ευκολο στησιμο καλο αερα και βολικο δηλαδη αν δεις review του drop θα καταλαβεις εχει καλο αερα δεν θα σου κανει με το παραμικρο διαρροη εχει το αυτακι που λοκαρει η καμπανα στο ντεκ και δεν σου γυρναει γυρω γυρω δηλαδη για μενα το ξαναλεω για μενα ειναι τοπ, Για high end τωρα, οταν ειχα ξεκινησει να στεινω πηγα σε ενα παιδι που μου το επαιζε πολυ ντιβα, του τυπου δεν κανω κινεζικα και παιζω με μηχανικα με μεταλα περιεργα και τετοια και μου εδειχνε εναν ατμο που ειχε σκασει ποσα λεφτα να τον παρει και το ενα και το αλλο, και μολις τραβηξε μια τζουρα απο τον exo rta που ειχα εκεινη την περιοδο του επεσαν τα σαγονια... αυτους που βλεπεις και το παιζουν ντιβες με το ατμισμα να τους προσεχεις... δες πολλα review στο youtube Α και κατι ακομα, απο το παιδι που ειπε οτι παιζει με χειροποιητες και 150 wat πιο πανω για να καταλαβεις την υποκειμενικοτητα, εγω παιζω στον combo διπλη αντισταση ss απο κινα και 60 wattακια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από th3ofilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις