Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, mynam3 είπε

Υπάρχει κάποιο diy υγρό να πάρω, μιας και της Λάμδα το Φιντέλ το μπούχτισα;

Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να είναι καπνικό.

shake and vape εννοεις με το diy ετσι? To κακο με τα καπνικα ειναι οτι θελουν αρκετες μερες ωριμανση για να δωσουν καλα τη γευση τους. 

Με λιγο ψαξιμο βρηκα 2 που εχω δοκιμασει και δε θελουν πολυ ωριμανση. easy rider , r2y2 απο american stars και τα 2. Το easy rider , καπνικο , ξεροκαρπι ,σοκολατα  ενω το r2y2 καπνικο καραμελα βανιλια σαν αυτο που κανεις. 4 μερες λενε καποια μαγαζια θα τα αφηνα βδομαδα ομως .

Αν θες λιιιιιγο πιο ακριβο και πιο βαρυ rope cut - dark thirty (7-10 μερες)

Και λιγο πιο φτηνα και σε μεγαλυτερη ποσοτητα τα smokey caramel, smokey banana, smoke της After 8.(Προσοχη: 1 μπουκαλακι βγαζει 100+ ml  οποτε αυτο αν δε το φτιαχνεις μονος εχει ενα σεβαστο κοστος. Ωριμανση καμια 20αρια μερες)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mynam3 είπε

Πολυ καλο προμιξαρισμενο καπνικο ειναι και η Ursula. Ελληνικη συνταγη απο τον ntok. Επισης αν θελεις πιο DIY θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Goofys Juice. Επισης ελληνικη συνταγη που θα την βρεις στο eliquid recipes.

Χαιρετω την Vaping παρεα! Μιας και μετα απο πολυ καιρο απουσιας απο το αρθρο και αφου ξεμεινα απο νικοτινες μετα απο ποσο, καιρο θα ηθελα καποιο ινφο για καμια νικοτινουλα. Επαιρνα της Fargon 100 αλλα πλεον δεν μπορω να βρω πουθενα.

Επεξ/σία από kaklikos

Παίδες δοκιμάζω το OBS nano engine DTA και ως νέος στους επισκευάσιμους έχω αρκετό spitting. Αυτό σημαίνει ότι έχω βάλει πολύ ή λιγότερο βαμβάκι; Χρησιμοποιώ έτοιμες στριμμενες αντιστάσεις.

2 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Παίδες δοκιμάζω το OBS nano engine DTA και ως νέος στους επισκευάσιμους έχω αρκετό spitting. Αυτό σημαίνει ότι έχω βάλει πολύ ή λιγότερο βαμβάκι; Χρησιμοποιώ έτοιμες στριμμενες αντιστάσεις.

Πρώτα αυτό που λές, μετά ότι η αντίσταση σου έχει hotspots και τέλος τέλος το υγρό σου κάτι πάει λάθος.

2 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

με μια φωτογραφεία κάτι θα μπορούσαμε να σου πούμε

15 ώρες πριν, mynam3 είπε

3beca atomizer 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω εάν έχει νόημα να παίξω με το mode της θερμοκρασίας αν και δεν έχει ακριβώς το σύρμα μου (ni80) έχει ένα παραπλήσιο (ni200) ή να το αφήσω στο power normal όπως το έχω;

Δεν μπορώ να καταλάβω πως στα ίδια watt μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις την θερμοκρασία, πακέτο δεν πάνε αυτά;

Επίσης είμαι ανοικτός σε προτάσεις για καλύτερο σύρμα

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, MySql είπε

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω εάν έχει νόημα να παίξω με το mode της θερμοκρασίας αν και δεν έχει ακριβώς το σύρμα μου (ni80) έχει ένα παραπλήσιο (ni200) ή να το αφήσω στο power normal όπως το έχω;

Δεν μπορώ να καταλάβω πως στα ίδια watt μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις την θερμοκρασία, πακέτο δεν πάνε αυτά;

Επίσης είμαι ανοικτός σε προτάσεις για καλύτερο σύρμα

Ευχαριστώ 

Το ni80 που εχεις εσυ οπως και το κανθαλ(ειδος συρματος) παιζουν σε watt-volt. οποτε αλλαζεις απο ελεγχο θερμοκρασιας σε wattage mode (δε ξερω πως το λεει το μοντακι σου), δηλαδη να καθοριζεις μονο τα watt και οχι την θερμοκρασια

Επεξ/σία από nrkmaiden

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Το ni80 που εχεις εσυ οπως και το κανθαλ παιζουν σε wattage οποτε αλλαζεις 

Έτσι το βγάζει https://prnt.sc/j0vm7h και μετά στο κεντρικό μενού σου προσθέτει και την θερμοκρασία που μπορείς να πειράξεις

Επεξ/σία από MySql

Κατ αρχην,το οτι ενας dripper χανει τοσο πολυ σε σχεση με καποιον rta-rdta δεν ισχυει,δεν ειμαστε 2015,υπηρξαν δραματικες αλλαγες σε σχεδιασμους καμπανες κλπ,που αυτα τα 2 εχουν ερθει πολυ κοντα..Δεν αντιλεγω οτι ο ντριπερ θα ειναι καλυτερος,αλλα οι διαφορες αν δεν παρεις κατι πολυ ακριβο θα ειναι μηδαμινες,εχοντας συγκρινει τον kensei μου με apocalypse,dead rabbit,twisted messes v2 κλπ..Μπορει καποιος να ειναι καλυτερος σε φρουτα,αλλος σε καπνικα κλπ,αλαλ γενικα δεν ειχαν μεγαλες διαφορες..Ο μονος που παραδεχομαι οτι εχει οντως αισθητη διαφορα ειναι ο hadaly(οχι ο sxk που αν και καλος δεν ειναι το ιδιο καλος) ,αλλα ο κανονικος που σταματησε να κυκλοφορει..Μετα οσον αφορα τον ελεγχο θερμοκρασιας..Βασικες γνωσεις ειναι οτι αν το βαμβακι ειναι στεγνο τοτε η θερμοκρασια του συρματος ανεβαινει γιατι δεν βρεχεται..Απο κει και περα,μπορεις να ρυθμισεις βατ και μια θερμοκρασια..Το μοντακι θα δινει τα βατ που εδωσες μεχρι να φτασει την θερμοκρασια που επισης εδωσες,και μετα σταματαει,και ξαναρχιζει να δινει οταν πεσει η θερμοκρασια(η ποτισει το βαμβακι)(Η αντι να κοβει την τροφοδοσια απο 80 βατ θα δινει 20 ξερω γω)..Ετσι αποφευγεις τα dry hits,να παιρνεις τζουρες δηλαδη χωρις να εχεις ποτισμενο βαμβακι και να ατμιζεις καμμενο...Αλλη χρηση του ειναι αν θες να ατμιζεις,αλαλ ο ατμος να μην βγαινει πολυ ζεστος...Ετσι ενω κανονικα θα κατεβαζες τα βατ και ισως επαιρνε καμια μερα να αρπαξει το συρμα,τωρα βαζεις οσα βατ θες ωστε να αρπαζει γρηγορα και θετεις μια θερμοκρασια που σου αρεσει..Τελος υλικα οπως το ατσαλι ,το νικελιο και το τιτανιο ,αλλαζουν την αγωγιμοτητα τους αναλογα με τη θερμοκρασια..Για αυτο αν στηνεις n80 και στην αρχη εμφανιζει την αντισταση 0.15 μπορει οταν το ξανανοιξεις να σε ρωτησει για νεα αντισταση και να στη βγαλει 0.2..Ενω με τον ελεγχο θερμοκρασιας,και να αλλαξει αυτο,παλι στην ιδια θερμοκρασια τερματιζει οποτε δεν αλλαζει κατι..

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Κατ αρχην,το οτι ενας dripper χανει τοσο πολυ σε σχεση με καποιον rta-rdta δεν ισχυει,δεν ειμαστε 2015,υπηρξαν δραματικες αλλαγες σε σχεδιασμους καμπανες κλπ,που αυτα τα 2 εχουν ερθει πολυ κοντα..Δεν αντιλεγω οτι ο ντριπερ θα ειναι καλυτερος,αλλα οι διαφορες αν δεν παρεις κατι πολυ ακριβο θα ειναι μηδαμινες,εχοντας συγκρινει τον kensei μου με apocalypse,dead rabbit,twisted messes v2 κλπ..Μπορει καποιος να ειναι καλυτερος σε φρουτα,αλλος σε καπνικα κλπ,αλαλ γενικα δεν ειχαν μεγαλες διαφορες..Ο μονος που παραδεχομαι οτι εχει οντως αισθητη διαφορα ειναι ο hadaly(οχι ο sxk που αν και καλος δεν ειναι το ιδιο καλος) ,αλλα ο κανονικος που σταματησε να κυκλοφορει..Μετα οσον αφορα τον ελεγχο θερμοκρασιας..Βασικες γνωσεις ειναι οτι αν το βαμβακι ειναι στεγνο τοτε η θερμοκρασια του συρματος ανεβαινει γιατι δεν βρεχεται..Απο κει και περα,μπορεις να ρυθμισεις βατ και μια θερμοκρασια..Το μοντακι θα δινει τα βατ που εδωσες μεχρι να φτασει την θερμοκρασια που επισης εδωσες,και μετα σταματαει,και ξαναρχιζει να δινει οταν πεσει η θερμοκρασια(η ποτισει το βαμβακι)(Η αντι να κοβει την τροφοδοσια απο 80 βατ θα δινει 20 ξερω γω)..Ετσι αποφευγεις τα dry hits,να παιρνεις τζουρες δηλαδη χωρις να εχεις ποτισμενο βαμβακι και να ατμιζεις καμμενο...Αλλη χρηση του ειναι αν θες να ατμιζεις,αλαλ ο ατμος να μην βγαινει πολυ ζεστος...Ετσι ενω κανονικα θα κατεβαζες τα βατ και ισως επαιρνε καμια μερα να αρπαξει το συρμα,τωρα βαζεις οσα βατ θες ωστε να αρπαζει γρηγορα και θετεις μια θερμοκρασια που σου αρεσει..Τελος υλικα οπως το ατσαλι ,το νικελιο και το τιτανιο ,αλλαζουν την αγωγιμοτητα τους αναλογα με τη θερμοκρασια..Για αυτο αν στηνεις n80 και στην αρχη εμφανιζει την αντισταση 0.15 μπορει οταν το ξανανοιξεις να σε ρωτησει για νεα αντισταση και να στη βγαλει 0.2..Ενω με τον ελεγχο θερμοκρασιας,και να αλλαξει αυτο,παλι στην ιδια θερμοκρασια τερματιζει οποτε δεν αλλαζει κατι..

Πολύ ενδιαφέρον οπότε αφού δεν έχει ni80 mode δεν χρησιμοποιώ προς το παρόν αυτή την επιλογή , γενικότερα πιο σύρμα να προτιμήσω; 

Από ότι κατάλαβα με τον bonza δεν θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με τον pharaoh οπότε τι άλλο θα μου πρότεινες;

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, MySql είπε

Πολύ ενδιαφέρον οπότε αφού δεν έχει ni80 mode δεν χρησιμοποιώ προς το παρόν αυτή την επιλογή , γενικότερα πιο σύρμα να προτιμήσω; 

Από ότι κατάλαβα με τον bonza δεν θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με τον pharaoh οπότε τι άλλο θα μου πρότεινες;

Θα δεις διαφορα φυσικά αλλα μην φανταστεις κατι τρομερό.. Βασικα αν μιλάμε για τον μεγαλο pharao επειδή τον ειχα τον θεωρώ αγευστο.. Το ni80 δεν παιζει έλεγχο και για dripper θες χοντρα και πολύπλοκα σύρματα οπως κάποιο Clapton. Αμα θες dripper κοίτα και για dead rabbit 24

Επεξ/σία από PseudonimoEl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, PseudonimoEl είπε

Θα δεις διαφορα φυσικά αλλα μην φανταστεις κατι τρομερό.. Βασικα αν μιλάμε για τον μεγαλο pharao επειδή τον ειχα τον θεωρώ αγευστο.. Το ni80 δεν παιζει έλεγχο και για dripper θες χοντρα και πολύπλοκα σύρματα οπως κάποιο Clapton

Οχι, τον Pharaoh mini έχω υπάρχει κάτι με το οποίο θα δω μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτόν;

Επεξ/σία από MySql

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...