Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, palasd είπε

Ναι σαν την γεύση που σου δίνει ένας ντρίπερ  κανένας τανκάτος δεν θα πλησιάσει ωραίος ο bonza δες όμως και τον dead rabbit 24  και pulse 24.

Εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις τα μηχανικά τουλάχιστον στην αρχή. Το μόνο επικίνδυνο πράγμα στο ητ είναι τα μηχανικά . Αν το στήσιμο σου κάνει ένα βραχυκύκλωμα ή έπεσε και δεν κοίταξες το στήσιμο που χάλασε μπορεί να γίνει ΜΠΑΜ.  Αν δεν έχεις το νου σου και ρουφάς χωρίς αύριο μπορείς να σκοτώσεις την μπαταρία σου τίποτα δεν σου δείχνει πόσο έχει μέσα και τίποτα δεν κόβει το μοντ από το να την φτάσει μηδέν , επίσης σε chain vaping ανεβάζει θερμοκρασίες η μπαταρία και άμα είσαι κάγκουρας ή απρόσεχτος μάντεψε τι μπορεί να γίνει.

Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις με το μοντάκι που έχεις και μετά τα ξαναλέμε αναλόγως τα βατ που θα παίζεις.

λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα ίσα ίσα που θα είσαι και άνετος στην παραλία

Squonk που δεν είναι μηχανικό δεν υπάρχει, σωστά;

Αυτό που με χαλάει στα rda είναι ότι πρέπει να γεμίζεις όλη την ώρα :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

vt inbox, rsq, geekvape gbox . Πάρε πρώτα έναν ντρίπερ να ξεκινήσεις να δεις πως πάει σε τι βατ θα παίζεις  και μετά παίρνεις και το κατάλληλο μοντάκι. 

Αλήθεια με το στήσιμο πως πας τον πνευμονικό σου που τον παίζεις?

3 λεπτά πριν, palasd είπε

vt inbox, rsq, geekvape gbox . Πάρε πρώτα έναν ντρίπερ να ξεκινήσεις να δεις πως πάει σε τι βατ θα παίζεις  και μετά παίρνεις και το κατάλληλο μοντάκι. 

Αλήθεια με το στήσιμο πως πας τον πνευμονικό σου που τον παίζεις?

Μια χαρά παιχνίδι είναι πολύς χαμός για το τίποτα... σε watt παίζω σε αυτά που προτείνει ο πίπας ο riptrippers 30-40w.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος άμα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Προχώρα σε ντρίπερ και μετά θα δούμε και για μοντάκι αναλόγως που θα παίζεις.

Εγώ σήμερα είμαι με vandy vape mesh με tc 220C  vt inbox

Επεξ/σία από palasd
  • Like 1

2 ώρες πριν, palasd είπε

Ωραίος άμα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Προχώρα σε ντρίπερ και μετά θα δούμε και για μοντάκι αναλόγως που θα παίζεις.

Εγώ σήμερα είμαι με vandy vape mesh με tc 220C  vt inbox

TC σε Mesh? για εξηγησε το λιγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, MySql είπε

Squonk που δεν είναι μηχανικό δεν υπάρχει, σωστά;

Αυτό που με χαλάει στα rda είναι ότι πρέπει να γεμίζεις όλη την ώρα :(

Για αρχη μακρια απο μηχανικααααααα τωρα ξεκινησες μη βιαζεσαι να τα μαθεις και να τα γευτεις ολα με την μια :P .Το μηχανικο θελει πιο πολυ διαβασμα. Αυτη τη στιγμη εχω Bonza  πριν ειχα rabbit. Ο bonza ειναι πιο πολυ στα γουστα μου. Ο rabbit ειναι πιο παιχνιδιαρης. Εξισου καλη γευση και οι 2. Δε θα μετανιωσεις οποιον και αν παρεις(δες και τον drop σε αυτη την κατηγορια αν και δεν εχω αποψη προσωπικη μονο τζουρα εχω κανει απο αυτον ). Αν σε ενδιαφερει πολυ το squonk-ing αν πας σε καποιον με 2 coils η αυτονομια ενος μονομπαταρου μοντ δε θα καλυπτει ουτε απογευμα,

Επισης, τωρα με τον χαμο voopoo- vandy vape θα περιμενα λιγο να δω τι θα βγαλουν αυτες οι εταιριες (ξεχωριστα οπως φαινεται) και τι τιμες θα δωσουν. 

20 λεπτά πριν, txcellas είπε

Έχω modκαι alien και σκεφτόμουν να βάλω ένα rda να δω την διαφορά. Κάποιον να μου προτείνετε;;

Χαμηλου κόστους: wasp nano
μεσαιου κοστους: Bonza, dead rabbit( sq και κανονικο) drop , pulse (22 και 24) , berserker rda (αν εισαι του mtl)
Ψηλου κοστους: goon , apocalipse (δε βαζω αλλους εδω γιατι ξεφευγει σε €€€)

@palasd δεν εχω παιξει ποτε με mesh για πες τη γνωμη σου αξιζει τον κοπο;

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Thanks 2

6 ώρες πριν, palasd είπε

Στον vandy vape mesh έχει τον ρόλο της αντίστασης οπότε έβαλα ss mesh και όλα καλά. 

βρε κ εγω τον εχω τον mesh rda σε watt παει τρενο το mesh αλλα απο τοτε που εστεινα sat22 inax και nextgen , εχω να ασχοληθω μ αυτα

δεν ηξερα οτι δουλευει ο ελεγχος θερμοκρασιας στο mesh ! :) (αφου παλιοτερα το mesh το ειχαμε για αποροφητικο υλικο και οχι για πηγη θερμοτητας)

σου δινει εκτος απο SS και ni200 μεσα στη συσκευασια. το δοκιμασες αυτο για TC?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην συσκευασία δεν έχει νίκελ αλλά νιχρώμ μόνο το ss είναι για έλεγχο και να πω την αλήθεια σήμερα το δοκίμασα ε περίπου δουλεύει τρως πολύ λίγο καμενο .

Ωραίος είναι αλλά θέλει γκάζια όσο περισσότερο τόσο καλύτερα αφού βαρέθηκα να αλλάζω μπαταρίες έβγαλα το τούβλο ipv5 στα 70 βατ όπου δεν έπαιζε το tc τόσο καλά .

Για προτάσεις ντρίπερ τι να πω τα είπε όλα ο nhrmaiden

Και ένα στήσιμο 

2gt4sx3.jpg

1 ώρα πριν, alan2 είπε

ξαναγέμισα με υγρό το vaporesso drizzle και φερνει υγρό στο στόμα χωρίς να κάνει ατμό. 

αυτό σαν ελατωματική κεφαλή ακούγεται

Επεξ/σία από palasd
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια ερώτηση απο κάποιον εντελώς άσχετο με το ηλεκτρονικό 
ο αδερφός μου κάνει ηλεκτρονικό κ όταν μου είπε πως θέλει αρκετά 10ml το μήνα του είπα για το κόστος. Ήξερα απο φίλο πως το έτοιμο 10ml το έπαιρνε κανα 6 euro
οπότε μου λέει παίρνει 2 μπουκάλια έτοιμο 10ml 18mg/ml νικοτίνης , 1 x 100ml vg , 1 x 100ml pg και βάζει τα pg/vg και τα 2 έτοιμα , ανακατεύει και βγάζει 22 μπουκάλια 10ml των 3mg και κάτι το καθένα ή 11 των 6κάτι mg
με κόστος περίπου τα 15 euro 
ισχύει ? μπορεί κάποιος να φτιάξει δικά του απο έτοιμα υγρά? η εταιρία αν παίζει κάποιο ρόλο ειναι η nobacco 

Επεξ/σία από Vapir

39 minutes ago, Vapir said:

μια ερώτηση απο κάποιον εντελώς άσχετο με το ηλεκτρονικό 
ο αδερφός μου κάνει ηλεκτρονικό κ όταν μου είπε πως θέλει αρκετά 10ml το μήνα του είπα για το κόστος. Ήξερα απο φίλο πως το έτοιμο 10ml το έπαιρνε κανα 6 euro
οπότε μου λέει παίρνει 2 μπουκάλια έτοιμο 10ml 18mg/ml νικοτίνης , 1 x 100ml vg , 1 x 100ml pg και βάζει τα pg/vg και τα 2 έτοιμα , ανακατεύει και βγάζει 22 μπουκάλια 10ml των 3mg και κάτι το καθένα ή 11 των 6κάτι mg
με κόστος περίπου τα 15 euro 
ισχύει ? μπορεί κάποιος να φτιάξει δικά του απο έτοιμα υγρά? η εταιρία αν παίζει κάποιο ρόλο ειναι η nobacco 

Σαφώς και μπορεί. Βέβαια γευστικά το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σχέση με το αρχικό υγρό (το 18ρι) αφού η γεύση θα είναι κατά πολύ μειωμένη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akpe είπε

Σαφώς και μπορεί. Βέβαια γευστικά το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σχέση με το αρχικό υγρό (το 18ρι) αφού η γεύση θα είναι κατά πολύ μειωμένη.

κοίταζα στο site τους μπας κ καταλάβω τι παίζει. Λογικά μπορεί κάποιος να φτιάξει χωρίς να πάρει έτοιμο , σωστά?
αν πχ πάρει αυτό το άρωμα χ 1 , αυτή τη βάση νικοτίνης χ 2 (400mg Νικοτίνης σύνολο) και 1 χ 100ml vg/1x 100ml vg
και προσθέσει 6,5ml απο το άρωμα , όλη τη βάση (και τις 2) και 51.75ml vg/51.75ml pg θα έχει αποτέλεσμα 130ml τελικού υγρού 50/50 vg/pg το οποίο θα έχει 3,07mg Νικοτίνη/ml  και 5% άρωμα (το συνιστώμενο δηλαδή ) 

σωστά? έκαψα τον εγκέφαλο μ :lol:

Αν ναι δεν θα ήταν καλύτερη λύση απο αυτό που κάνει? γιατι αν όντως έχει μειωμένη γεύση τότε δεν φαίνεται ιδανικό 

Επεξ/σία από Vapir

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το link που έβαλες για την νικοτίνη είναι το ίδιο με το άρωμα. Υποθέτω μιλάς για κάποιο booster νικοτίνης που όλα πλέον είναι 10ml και 20mg/ml νικοτίνης.

Τα υπολόγισες μια χαρά, η ποσότητα του υγρού, η νικοτίνη και το ποσοστό του αρώματος θα βγουν όσο έγραψες.

Η αναλογία vg/pg εξαρτάται από το τι νικοτινούχα βάση χρησιμοποιείς, αυτές βγαίνουν σε διάφορες εκδόσεις, π.χ. 100% vg, 50/50, 70/30, κτλ.

Αν έχεις υπόψιν σου ότι το άρωμα πιάνεται σαν pg και γνωρίζεις και την νικοτινούχα βάση σου, μπορείς να υπολογίσεις και την αναλογία vg/pg του υγρού που έφτιαξες.

Υποθέτοντας π.χ. ότι η νικοτινούχα βάση σου είναι 100% vg θα είχαμε:

Συνολικό vg: 20ml (από την νικοτίνη σου) + 51.75 = 71.75 ml

Συνολικό pg: 6.5 (από το άρωμα) + 51.75= 58.25 ml. 

Άρα το υγρό σου είναι 55/45 vg/pg.

Με την ίδια λογική αν η νικοτινούχα βάση σου είναι 50/50, εκεί π.χ. θα πεις ότι τα 10 από τα 20 ml πιάνονται σαν vg και τα άλλα 10 πιάνονται σαν pg και υπολογίζεις.

(Και ναι, εννοείται ότι γίνεται αυτό και συμφέρει περισσότερο, απλά οι περισσότεροι βαριούνται να μπλέκουν με υπολογισμούς και νούμερα).

Επεξ/σία από Baator
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...