Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, και συγνώμη αν εχει χιλιοειπωθεί κάτι παρόμοιο αλλα στο thread περι ατμίσματος σε αυτό το φορουμ πρώτη φορά το επισκέπτομαι. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Είμαι ατμιστής εδώ και περίπου 7-8 μήνες. Έχω ενα starter kit της Smok , το Stick V8 το οποίο εχει καλή γεύση πάνω κάτω αλλά ψηνομαι εδώ και λιγο καιρό σε RTA γιατί οι αντιστάσεις του SMOK ειναι δυσεύρετες, πανάκριβες και αλλοιώνουν τη γεύση και εν τέλη χαλάνε σχετικά γρήγορα. Μου εχει τυχει η γευση να μην ειναι αναγνωρίσιμη μέσα σε 5 μέρες, και δεδομένου οτι στη δουλειά δεν το παίρνω και το έχω στο σπιτι οταν γυρνάω με εναν καφέ ή κάποιο συνοδευτικό αναψυκτικό/ποτό , καταναλώνω περίπου 15-20 ΜL υγρού μεσα σε 5 μερες. Θεωρώ οτι ειναι λιγο too much αυτο που κάνει η αντισταση του, και σκεφτομαι να πάω σε RTA. Τώρα στο ζουμί της υπόθεσης. Μετά απο άπειρη ερευνα και αναζήτηση στο ιντερνετ έχω αποφασίσει να παω με τον Zeus ο οποίος είναι πολυ τίμιος για εναν αρχάριο ατμιστή στο χώρο των rebuildables , δυσκολα έχει διαρροες και είναι πολυ καλός με φρουτώδεις γευσεις, κατι που εχω σαν προτεραίοτητα, σπάνια ατμιζω γλυκά . Τι μοντάκι να φορέσω για να ταιριάζει και αισθητικά αλλα και να ολοκληρώνει το σετάκι σωστά; Δηλαδή μοντάκι με καλό voltage regulation κλπ κλπ. Τα χρήματα δεν ειναι μεγάλο πρόβλημα, με λογική πάντα. :P (Δεν θελω να δωσω και 200 ευρώ :P ) Τι προτείνετε και γιατί; Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DeathStalkerGR είπε

Καλησπέρα παιδιά, και συγνώμη αν εχει χιλιοειπωθεί κάτι παρόμοιο αλλα στο thread περι ατμίσματος σε αυτό το φορουμ πρώτη φορά το επισκέπτομαι. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Είμαι ατμιστής εδώ και περίπου 7-8 μήνες. Έχω ενα starter kit της Smok , το Stick V8 το οποίο εχει καλή γεύση πάνω κάτω αλλά ψηνομαι εδώ και λιγο καιρό σε RTA γιατί οι αντιστάσεις του SMOK ειναι δυσεύρετες, πανάκριβες και αλλοιώνουν τη γεύση και εν τέλη χαλάνε σχετικά γρήγορα. Μου εχει τυχει η γευση να μην ειναι αναγνωρίσιμη μέσα σε 5 μέρες, και δεδομένου οτι στη δουλειά δεν το παίρνω και το έχω στο σπιτι οταν γυρνάω με εναν καφέ ή κάποιο συνοδευτικό αναψυκτικό/ποτό , καταναλώνω περίπου 15-20 ΜL υγρού μεσα σε 5 μερες. Θεωρώ οτι ειναι λιγο too much αυτο που κάνει η αντισταση του, και σκεφτομαι να πάω σε RTA. Τώρα στο ζουμί της υπόθεσης. Μετά απο άπειρη ερευνα και αναζήτηση στο ιντερνετ έχω αποφασίσει να παω με τον Zeus ο οποίος είναι πολυ τίμιος για εναν αρχάριο ατμιστή στο χώρο των rebuildables , δυσκολα έχει διαρροες και είναι πολυ καλός με φρουτώδεις γευσεις, κατι που εχω σαν προτεραίοτητα, σπάνια ατμιζω γλυκά . Τι μοντάκι να φορέσω για να ταιριάζει και αισθητικά αλλα και να ολοκληρώνει το σετάκι σωστά; Δηλαδή μοντάκι με καλό voltage regulation κλπ κλπ. Τα χρήματα δεν ειναι μεγάλο πρόβλημα, με λογική πάντα. :P (Δεν θελω να δωσω και 200 ευρώ :P ) Τι προτείνετε και γιατί; Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. 

Καλησπέρα φίλε μ παρότι πολύ νεότερος στο χώρο από εσένα θα σου πω την ταπεινή μου γνώμη. Για ατμιστή rta πιστεύω υπάρχουν παρα πολλές τίμιες λύσεις που δεν είναι ευρέος γνωστές... Για να μην χάσεις όμως την μπάλα ο zeus νομίζω είναι κορύφη σε γεύση, υγρά δεν χάνει ακόμα και βλακία να κάνεις στο σύστιμο γιατί έχει ψηλά τους αεραγωγούς αλλά έχει λίγο δυσκολότερο στήσιμο από το pharaoh mini. Εγώ επέλεξα pharaoh λόγω ευκολίας και επειδή (υποκειμενικό θέμα γούστου) είναι ο πιο όμορφος one coil rta. Σαν μοντάκι δουλεύω της asmodus το minikin 2 και είμαι ικανοποιημένος γιατί δένει με τον pharaoh. Εάν σου πρότεινα κάποιο άλλο θα ήταν ο geek vape της aegis είναι πολύ βαρύς αλλά είναι waterproof, dustproof & shockproof.

7 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Αυτο εννοουσα το πως ατμιζεις..Αν ρουφας με αρκετη δυναμη για αρκετη ωρα ,θα υπερτροφοδοτεις την αντισταση..Γενικα να προσπαθεις να βαζεις την αντισταση οσο πιο κοντα στο airflow χωρις να το περιοριζεις ομως,για να παρεις την καλυτερη γευση..Επισης πολυ λιανα οσο πιο περιεργο το συρμα τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα να εχεις σκασιματα και αυτες τις μπουρμπουλιθρες που λες..Δοκιμασε λιγα παραπανω βατ για να δεις αν φτιαξει..Τελος μπορεις να δωσεις λιγο λιγοτερο αερα για καλυτερη γευση..Γιατι θεωρητικα αν περναει περισσοτερο αερας ατμοποιειται περισσοτερο υγρο αλαλ δεν ειναι παντα(σχεδον ποτε )ετσι..Γιατι αν δωσεις 2πλασιο αερα δεν θα ατμοποιησεις 2πλασιο υγρο,οποτε η γευση θα ειναι πιο "αραιη"..Υποψην οτι αν κλεισεις λιγο τον αερα ισως χρειαστει να χαμηλωσεις λιγο τα βατ..

Να πω πάλι ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά γιατί με βοηθήσατε απίστευτα να μπω στο κλίμα με συμπυκνωμένη γνώση παρότι ήμουν επίμονος και crash the party :P Το μόνο που δεν έχω καταλήξει πια είναι το εάν είναι απαραίτητος ένας εξωτερικός φορτιστής και αυτό γιατί διαβάζω ότι το συγκεκριμένο μοντάκι δεν έχει θέμα για απευθείας φόρτιση... από την άλλη οι περισσότερη είναι αντίθετοι στην απευθείας φόρτιση σε όλα τα μοντάκια 🤔

Επεξ/σία από MySql
  • Like 1

11 minutes ago, MySql said:

Το μόνο που δεν έχω καταλήξει πια είναι το εάν είναι απαραίτητος ένας εξωτερικός φορτιστής και αυτό γιατί διαβάζω ότι το συγκεκριμένο μοντάκι δεν έχει θέμα για απευθείας φόρτιση... από την άλλη οι περισσότερη είναι αντίθετοι στην απευθείας φόρτιση σε όλα τα μοντάκια 🤔

Σε αυτό και εγώ δεν εχω αποψη, και θα ηθελα να ακουσω τους άλλους που ειναι πιο ψαγμένοι στο θέμα ! :D Σε ευχαριστώ φιλε μου για τις πολύτιμες πληροφορίες. Είχα δει το modακι που μου πρότεινες και τον εψηνα! 

5 ώρες πριν, DeathStalkerGR είπε

Ομορφο φαινεται και το aspire speeder με τον zeus,και το minikin που εχει ο φιλος...Η και το aegis  που αναφερθηκε αν δεν σε πειραζει το οτι ειναι πολυ βαρυ και με μια μπαταρια,και εχεις οριο τα 100βατ(που αντικειμενικα δεν θα σου χρειαστουν κατα 95% παραπανω),που αν ανεβασεις τοσο θα ξεζουμιζουν τη μπαταρια..Aλλα για μονης αντιστασης δες αμα θες και τον wotofo serpent smm ,που δεν τον εχω δοκιμασει αλλα δεν εχω ακουσει κακο λογο..

4 ώρες πριν, MySql είπε

Να πω πάλι ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά γιατί με βοηθήσατε απίστευτα να μπω στο κλίμα με συμπυκνωμένη γνώση παρότι ήμουν επίμονος και crash the party :P Το μόνο που δεν έχω καταλήξει πια είναι το εάν είναι απαραίτητος ένας εξωτερικός φορτιστής και αυτό γιατί διαβάζω ότι το συγκεκριμένο μοντάκι δεν έχει θέμα για απευθείας φόρτιση... από την άλλη οι περισσότερη είναι αντίθετοι στην απευθείας φόρτιση σε όλα τα μοντάκια 🤔

Γενικα οχι δεν ειναι καλο να φορτιζεις πανω στο μοντακι,γιατι δεν ειναι τιπτοα παραπανω απο μια συσκευη που μεταφερει το ρευμα απο τη μπαταρια στην αντισταση σου,δεν ειναι φορτιστης μπαταριων...Τωρα αν καποια μοντακια εχουν καλη πλακετα(δες dna,yihi,gene chip, η αλλα οπως του minikin),ισως μπορουν να φορτιζουν λιγο εως πολυ καλυτερα τις μπαταριες,αλλα δεν αναιρει το γεγονος οτι δεν ειναι φορτιστες..Οποτε ναι,αξιζει ενας φορτιστης(εχω καταλαβει οτι απο πριζα και οχι usb ειναι καπως καλυτεροι),γιατι θα φορτιζει τις μπαταριες με τον ιδιο ρυθμο(οσα βολτ η μια τοσα και η αλλη),φορτιζει με σταθερο ρυθμο,και γενικα καλυτερα(δεν μπορω να το αναλυσω περισσοτερο,δεν εχω τις γνωσεις)..Σαν παραδειγμα οταν ειχα και γω το παλιο καλο pico το φορτιζα απο το usb..Οταν η μπαταρια εφτανε στη μεση μου εβγαζε low battery..Οταν πηρα φορτιστη αυτο δεν ξαναεγινε...Επισης αυτη ηταν η 1η του μπαταρια που τα φτυσε μετα απο 3 μηνες..Η 2η κρατησε το διπλασιο τουλαχιστον πυο τη φορτιζα με φορτιστη...Ετσι δινουν διαρκεια ζωης και μεσα στη μερα(μεχρι να τελειωσει η μπαταρια) αλλα και μεχρι να τα φτυσει και να θες αλλη

• Thanks 1

Για φτηνό και καλό μοντάκι η λύση είναι μόνο μία και είναι το Drag της Voopoo. Μόνο αρνητικό ότι  δεν είναι 

σούπερ άνετο στο χέρι, κατά τ' άλλα είναι κορυφή.

Ο φορτιστής είναι απαραίτητος ό,τι και να λέει το κάθε μοντάκι και πόσο καλά φορτίζει.

Δεν εμπιστεύομαι απολύτως κανένα και την καλύτερα πλακέτα να έχει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνουμε τόσα λεφτά σε μοντ/ατμοποιητές/υγρά και να τσιγκουνευτούμε το 20ρικο του φορτιστή.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές για μοντάκια ! Θα ψαχτω καλά τι μπορω να προμηθευτώ και τι με βολεύει με τον Δια και θα παρω την αποφαση μου λογικα σε καμια βδομαδα. Να'στε καλα παιδιά και καλό βράδυ :D

6 ώρες πριν, DeathStalkerGR είπε

Το είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ πιο αναλυτικά αλλά δεν το βρίσκω να στο κάνω copy paste.Εν συντομία τον zeus τον θεωρώ απο τους καλύτερους rta στα χρήματα αυτά απλά να ξέρεις ότι το βίδωμα του είναι λίγο μ@λ@κι@ μέχρι να βρείς τον τρόπο και αυτό το 3d airflow ίσως σε δυσκολέψει στο να βάλεις την αντίσταση.Κατα τα άλλα άριστος.

• Like 1

4 ώρες πριν, Baator είπε

Για φτηνό και καλό μοντάκι η λύση είναι μόνο μία και είναι το Drag της Voopoo. Μόνο αρνητικό ότι  δεν είναι 

σούπερ άνετο στο χέρι, κατά τ' άλλα είναι κορυφή.

Ο φορτιστής είναι απαραίτητος ό,τι και να λέει το κάθε μοντάκι και πόσο καλά φορτίζει.

Δεν εμπιστεύομαι απολύτως κανένα και την καλύτερα πλακέτα να έχει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνουμε τόσα λεφτά σε μοντ/ατμοποιητές/υγρά και να τσιγκουνευτούμε το 20ρικο του φορτιστή.

Nαι το drag ειναι οπως πολυ καλο,και αρκετα πιο ανετα απο οσο περιμενα(το εχω περιπου 4 μηνες),αλλα ο φιλος ζηταει κατι για να βαλει πανω τον zeus..Στο drag δεν θα φαινεται  τοσο ωραιος,απο οσο τον εχω δει...Επισης αρνητικο οτι το μαυρο χρωμα ξεβαφει,και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει με το temp control του,εχει λιγο περιεργες τιμες tcr και παιζω κυριως με τα προεπιλεγμενα..Αλλιως οντως σουπερ..

Εκτός του ότι ο φορτιστής σίγουρα θα σου δώσει καλύτερη φόρτιση ας μην ξεχνάμε ότι έχεις μια πλακέτα που της βγάζεις τα μάτια όλη μέρα άσε την να ξεκουραστεί λιγάκι την νύχτα.

Κάτι που δεν γράφεται συχνά αλλά το ξέρουν όλοι οι σχετικοί καλύτερη γεύση από ντριπερ δεν υπάρχει και προπαντός τώρα τον βάζεις και σε ένα squonking mod και έχεις και μεγαλύτερη αυτονομία σε υγρά από οποιονδήποτε ατμοποιητή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Baator είπε

Δεν είναι θέμα 20αρικου είναι θέμα ευκολίας βάλε βγάλε μπαταρίες κουβάλα και φορτιστή.... Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν τεχνολογία για απευθείας φόρτιση σε μοντάκι το 2018 πχια? :(

15 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Επισης αυτη ηταν η 1η του μπαταρια που τα φτυσε μετα απο 3 μηνες..Η 2η κρατησε το διπλασιο τουλαχιστον πυο τη φορτιζα με φορτιστη...Ετσι δινουν διαρκεια ζωης και μεσα στη μερα(μεχρι να τελειωσει η μπαταρια) αλλα και μεχρι να τα φτυσει και να θες αλλη

Επεξ/σία από MySql

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Παίδες ψάχνω mod που να παίρνει 26650. Κοιταω το Aegis της Geekvape έχετε κάτι καλύτερο κατά νου;

Τι θα βαλεις πανω αρχικα και τι θες απο το μοντακι? Αν βαλεις κανα dripper με 2 αντιστασεις και παιζεις στα 0,2+Ω κοιτα καλυτερα για καποιο 2μπαταρο γιατι δε θα εχεις καθολου αυτονομια. Αλλιως αν θες υποχρεωτικα με 26650 ναι το aegis ειναι τιμιο και ανθεκτικο .

Επεξ/σία από nrkmaiden

11 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Τι θα βαλεις πανω αρχικα και τι θες απο το μοντακι? Αν βαλεις κανα dripper με 2 αντιστασεις και παιζεις στα 0,2+Ω κοιτα καλυτερα για καποιο 2μπαταρο γιατι δε θα εχεις καθολου αυτονομια. Αλλιως αν θες υποχρεωτικα με 26650 ναι το aegis ειναι τιμιο και ανθεκτικο .

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα βάλω είτε επισκευάσιμο (τον πρώτο μου) ή κάποιον ατμοποιητή με αγοραστές αντιστάσεις. Σε κάθε περίπτωση η αντίσταση θα είναι μονή, από 0.4Ω και πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παιδιά τα squonk modes είναι μόνο για rda ατμοποιητές?

Με rda πιστεύεται έχουμε την καλύτερη εμπειρία σε άτμιζμα σε θέμα γεύσης και καπνού?

Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να πάρω το geek vape athena με Bonza RDA :P

Aξίζει το combo ή είναι πεταμένα χρήματα και μπορώ να το δουλέψω μια χαρα στον asmodus minikin 2?

Επεξ/σία από MySql

Ναι σαν την γεύση που σου δίνει ένας ντρίπερ  κανένας τανκάτος δεν θα πλησιάσει ωραίος ο bonza δες όμως και τον dead rabbit 24  και pulse 24.

Εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις τα μηχανικά τουλάχιστον στην αρχή. Το μόνο επικίνδυνο πράγμα στο ητ είναι τα μηχανικά . Αν το στήσιμο σου κάνει ένα βραχυκύκλωμα ή έπεσε και δεν κοίταξες το στήσιμο που χάλασε μπορεί να γίνει ΜΠΑΜ.  Αν δεν έχεις το νου σου και ρουφάς χωρίς αύριο μπορείς να σκοτώσεις την μπαταρία σου τίποτα δεν σου δείχνει πόσο έχει μέσα και τίποτα δεν κόβει το μοντ από το να την φτάσει μηδέν , επίσης σε chain vaping ανεβάζει θερμοκρασίες η μπαταρία και άμα είσαι κάγκουρας ή απρόσεχτος μάντεψε τι μπορεί να γίνει.

Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις με το μοντάκι που έχεις και μετά τα ξαναλέμε αναλόγως τα βατ που θα παίζεις.

18 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα βάλω είτε επισκευάσιμο (τον πρώτο μου) ή κάποιον ατμοποιητή με αγοραστές αντιστάσεις. Σε κάθε περίπτωση η αντίσταση θα είναι μονή, από 0.4Ω και πάνω.

λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα ίσα ίσα που θα είσαι και άνετος στην παραλία

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...