CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, palasd είπε Άτμος Φωτιά Τι γέυση είναι αυτο ?
palasd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 καπνικό του Ατμος είναι να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει παραδείγματα έδινα ότι αναλόγως τον προυπολογισμό σου υπάρχουν επιλογές 1
nrkmaiden Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα τελευταια εχω παρει κατι καπνικα της After 8 και για τα λεφτα τους ειναι τιμια. Αρνητικο ειναι οτι πρεπει να κατσουν 15-25 μερες. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από nrkmaiden
Karamol3golas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Τωρα τελευταια εχω παρει κατι καπνικα της After 8 και για τα λεφτα τους ειναι τιμια. Αρνητικο ειναι οτι πρεπει να κατσουν 15-25 μερες. Αν σκεφτεις οτι τα καπνικα θελουν μηνα,οι 15 -25 μερες ειναι μια χαρα..Μαλλνο για το smoke λες που ειναι οντως απο τα πολυ καλα,και γενικοτερα για μενα ισως ειναι η μονη ελληνικη εταιρια που αξιζει..
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, palasd είπε καπνικό του Ατμος είναι να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει παραδείγματα έδινα ότι αναλόγως τον προυπολογισμό σου υπάρχουν επιλογές συνεχιζει να υπαρχει αυτο το πραγμα??? πριν 4 χρονια ξεκινησα με απατσι και μετα πηγα στη 'φωτια' , αλλα μ εκαψε! αν ειναι το ιδιο υγρο με παλια χαρα στο κουραγιο οποιου το κανει! η after8 οντως βγαζει αξιολογα υγρακια ( ασχετος χρηματων). αυτο που κανω που κ που μεχρι σημερα ειναι το smoke και μου αρεσει οσο δεν φανταζεσται. εντομεταξυ εχω και ενα κοληταρι , ατμιστη , που οποτε με 'μυριζει' με smoke με λεει οτι καπνιζω ελιες ... τοσο χαλια μυριζει στους τριγυρω? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από discoboyminimal
Karamol3golas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε συνεχιζει να υπαρχει αυτο το πραγμα??? πριν 4 χρονια ξεκινησα με απατσι και μετα πηγα στη 'φωτια' , αλλα μ εκαψε! αν ειναι το ιδιο υγρο με παλια χαρα στο κουραγιο οποιου το κανει! η after8 οντως βγαζει αξιολογα υγρακια ( ασχετος χρηματων). αυτο που κανω που κ που μεχρι σημερα ειναι το smoke και μου αρεσει οσο δεν φανταζεσται. εντομεταξυ εχω και ενα κοληταρι , ατμιστη , που οποτε με 'μυριζει' με smoke με λεει οτι καπνιζω ελιες ... τοσο χαλια μυριζει στους τριγυρω? Εγω ειχα φτιαξει μια γευση με butterscotch κυρια γευση και μου ειπαν οτι τους μυριζε πατσας..Δεν ξερω τι παιζει 1
MySql Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, palasd είπε 'Έτυχε να φοράμε και το ίδιο σύρμα δεν υπάρχει πιθανότητα με την καμία όμως να σου έβγαλε 3.1Ω μάλλον 0.31Ω εννοείς αν όχι έχεις θέμα . Διαρροές σημαίνει λάθος βαμβάκι και συγκεκριμένα λίγο βαμβάκι η αντίσταση δεν έχει καμία σχέση. Ναι έχεις δίκιο μπερδεύτικά 0.31ohm εννοούσα. Ωραία οπότε δεν θα αφαιρώ τόσο πολύ βαμβάκι και εάν βλέπω υποτροφοδοσία θα βγάζω λίγο μετά. Υπάρχει πρόβλημα για την αντίσταση και το βαμβάκι εάν περιμένουμε να αδειάσει το τανκ πριν το ξαναγεμίσουμε με υγρό 11 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Σκασιμο θα εχεις αν εχεις ανοιχτες σπειρες ή κενα στην αντισταση σου. Συμβαινει , δεν ειναι κατι Όταν λες ανοιχτές εννοείς μεγάλη διάμετρο; 30άρες μου έχουν πει να φτιάχνω... Παρατήρησα ότι μειώνοντας τον αέρα στο μισό μειώνονται τα σκασίματα και είναι πιο smooth η ροή. Οι φυσαλίδες παίζουν ρόλο και πως αφαιρούνται; 8 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Επισης οταν καις την αντισταση ,βαλε αρκετα λιγοτερα βατ,πχ αν αυτη την ατμιζεις στα 40 καψε την στα 20-25,θα παιρνει καποια δευτερολεπτα να αναψει,αλλα αν την καις στα βατ που ατμιζεις,επειδη αποτελειτε απο πολυ μικρα συρματακαια που ειναι ενωμενα,αν βαλεις πολλα βατ,καποιο strand μπορει να κοπει,και μετα την εχασες την αντισταση..Τελος μπορει θα θες περισσοτερα βατ.. O riptripper δίνει σαν προδιαγραφή 0.30ohm από 30-40watt εάν δοκιμάσω 0.20ohm σε περισσότερα watt πιστεύεις είναι λάθος; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από MySql
Karamol3golas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, MySql είπε Ναι έχεις δίκιο μπερδεύτικά 0.31ohm εννοούσα. Ωραία οπότε δεν θα αφαιρώ τόσο πολύ βαμβάκι και εάν βλέπω υποτροφοδοσία θα βγάζω λίγο μετά. Όταν λες ανοιχτές εννοείς μεγάλη διάμετρο; 30άρες μου έχουν πει να φτιάχνω... O riptripper δίνει σαν προδιαγραφή 0.30ohm από 30-40watt εάν δοκιμάσω 0.20ohm σε περισσότερα watt πιστεύεις είναι λάθος; Δυσκολο αν βαλεις βαμβακι και το ποτισεις να βγαλεις μετα,θελει απο την αρχη το βαμβακι..Ανοιχτες σπειρες εννοω να απεχει η μια απο την αλλη,φαντασου οτι με κλειστες σπειρες δεν βλεπεις το βαμβακι μεσα απο την αντισταση αν την κοιτας απο πανω,με ανοιχτες βλεπεις..Επισης η διαμετρος η αλλιως πυρηνας,καλο ειναι να δοκιμασεις 3αρη η 2.5αρη,30αρι λιγο δυσκολο ...Τελος θα εκφρασω αλλη μια φορα την απεχθεια μου για τον riptrippers,ενω θα πω πως τα βατ δεν ειναι συγκεκριμενα,παιζουν πολλοι παραγοντες,το ιδιο συρμα σε εναν ατμοποιητη παιζω στα 70 ενω σε αλλον το βαζω και 130 αν θελω να ντουμανιασω..Για τα βαατ μπορεις να αρχισεις απο τα 3 βολτ και αρχιζεις και ανεβαινεις μεχρι εκει που σου αρεσει..θα ξαναδωσω παραδειγμα πως σε καποιους ατμοποιητες με ικανοποιουν τα 3.2 βολτ ,ενω σε αλλους (βλ hadaly) εχω παιξει και σε 5+ βολτ..Σαν κανονα ναι,οσα λιγοτερα ομ τοσα παραπανω βατ θες,αλλα δεν ειναι και σιγουρο παντα..
MySql Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Δυσκολο αν βαλεις βαμβακι και το ποτισεις να βγαλεις μετα,θελει απο την αρχη το βαμβακι..Ανοιχτες σπειρες εννοω να απεχει η μια απο την αλλη,φαντασου οτι με κλειστες σπειρες δεν βλεπεις το βαμβακι μεσα απο την αντισταση αν την κοιτας απο πανω,με ανοιχτες βλεπεις..Επισης η διαμετρος η αλλιως πυρηνας,καλο ειναι να δοκιμασεις 3αρη η 2.5αρη,30αρι λιγο δυσκολο ...Τελος θα εκφρασω αλλη μια φορα την απεχθεια μου για τον riptrippers,ενω θα πω πως τα βατ δεν ειναι συγκεκριμενα,παιζουν πολλοι παραγοντες,το ιδιο συρμα σε εναν ατμοποιητη παιζω στα 70 ενω σε αλλον το βαζω και 130 αν θελω να ντουμανιασω..Για τα βαατ μπορεις να αρχισεις απο τα 3 βολτ και αρχιζεις και ανεβαινεις μεχρι εκει που σου αρεσει..θα ξαναδωσω παραδειγμα πως σε καποιους ατμοποιητες με ικανοποιουν τα 3.2 βολτ ,ενω σε αλλους (βλ hadaly) εχω παιξει και σε 5+ βολτ..Σαν κανονα ναι,οσα λιγοτερα ομ τοσα παραπανω βατ θες,αλλα δεν ειναι και σιγουρο παντα.. Συμφωνούμε ότι είναι προπαγάνδα ο τύπος αλλά δεν παύει να έχει το χάρισμα να κάνει hype ότι σβουνιά παρουσιάζει. 25 και 30 γράφουν τα εργαλεία Ρε συ κάποιος λόγος θα υπάρχει που προτείνει 0.30 ωμ και 30-40 watt δεν μπορεί να το λέει ξεκάρφωτα. Τσέκαρε λίγο τα κενά που αφήνει στο set up που κάνει http://prntscr.com/iy8d65 wtf τι σύρμα είναι τούτο δεν το έχω ξαναδεί; Έχω την εντύπωση πως και το καλύτερο set up να κάνεις στον καλύτερο ατμοποιητή δεν μπορείς να αποφύγεις τελείως τα σκασίματα και τις καυτές σταγόνες που πετάγονται Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από MySql
Karamol3golas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, MySql είπε Συμφωνούμε ότι είναι προπαγάνδα ο τύπος αλλά δεν παύει να έχει το χάρισμα να κάνει hype ότι σβουνιά παρουσιάζει. 25 και 30 γράφουν τα εργαλεία Ρε συ κάποιος λόγος θα υπάρχει που προτείνει 0.30 ωμ και 30-40 watt δεν μπορεί να το λέει ξεκάρφωτα. Τσέκαρε λίγο τα κενά που αφήνει στο set up που κάνει http://prntscr.com/iy8d65 wtf τι σύρμα είναι τούτο δεν το έχω ξαναδεί; Έχω την εντύπωση πως και το καλύτερο set up να κάνεις στον καλύτερο ατμοποιητή δεν μπορείς να αποφύγεις τελείως τα σκασίματα και τις καυτές σταγόνες που πετάγονται Αυτα τα κενα ειναι οι ανοιχτες σπειρες που λεω,επισης το συρμα ειναι alien fused clapton,θεωρητικα βγαζει καλυτερη γευση,αλλα ειτε το παιρνεις ετοιμο το coil,γιατι δεν υπαρχει καρουλι,η το φτιαχνεις εσυ που δεν ξερω καν πως γινεται,και τελος δεν προτεινω να βαλεις τετοιο γουρουνοσυρμα :P..Λογικα ειναι τα βατ που λεει γιατι απο το νομο του ομ βγαινουν 3-3.5 βολτ ,αλλα πχ εμενα που μου αρεσει ο ζεστος ατμος θελω παραπανω,η αλλο να εχεις 0.3 Ohm με ενα απλο συρμα ni80 ,αλλο να σου βγει 0.3 με ενα fused clapton..Αν το 1ο στα 30 βατ παει μια χαρα το 2ο θα θελει μερες να αρπαξει..Πιο χοντρο συρμα,αρα θελει περισσοτερο ρευμα να περασει απο μεσα του για να ζεσταθει..Τελος σε κανεναν ατμοποιητη μου δεν εχω ουτε σκασιματα,ουτε υγρο,ισως ελαχιστες φορες..Και συ σε 1 μηνα (και πολυ λεω) δεν θα εχεις πιθανοτατα..Φαντασου πριν μια βδομαδα συζητουσαμε ποιον ετοιμο να αγορασεις και ρωτουσες πραγματα οπως γιατι να ανοιξεις η κλεισεις τον αερα :P..Επισης ελεγες θα φευγει ο ενθουσιασμος αλλα μεσα σε 3 μερες πηρες επισκευασιμο :P..Μην περιμενεις να τα μαθεις κατευθειαν ολα,σιγα σιγα σε συντομο χρονικο διαστημα θα γινει πολυ καλυτερη η ατμιστικη σου εμπειρια 1
akpe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μιας και μου τελειώνει η νικοτινούχα βάση που είχα στοκάρει... το 2016, μάλλον με την ευκαιρία θα το γυρίσω σε μηδενική. Έχω ψηθεί αρκετά, θα δουμε πως θα πάει. Καθαρά πληροφοριακά όμως, υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα λίτρο βάση που έχω, σε τριάρα; Φαντάζομαι όχι με μπουστεράκια, θα μου πάει μια περιουσία, αλλά μέσω φαρμακείου ίσως; (εννοείται πως ισχύουν όλα όσα έχουμε αναφέρει σχετικά με τη διαχείριση νικοτίνης από φαρμακείο και πως στο 100% των περιπτώσεων αν δεν ξέρουμε στο 1000% τι κάνουμε καλό θα ήταν να το κάνει ο φαρμακοποιός μας) 1
MySql Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Αυτα τα κενα ειναι οι ανοιχτες σπειρες που λεω,επισης το συρμα ειναι alien fused clapton,θεωρητικα βγαζει καλυτερη γευση,αλλα ειτε το παιρνεις ετοιμο το coil,γιατι δεν υπαρχει καρουλι,η το φτιαχνεις εσυ που δεν ξερω καν πως γινεται,και τελος δεν προτεινω να βαλεις τετοιο γουρουνοσυρμα :P..Λογικα ειναι τα βατ που λεει γιατι απο το νομο του ομ βγαινουν 3-3.5 βολτ ,αλλα πχ εμενα που μου αρεσει ο ζεστος ατμος θελω παραπανω,η αλλο να εχεις 0.3 Ohm με ενα απλο συρμα ni80 ,αλλο να σου βγει 0.3 με ενα fused clapton..Αν το 1ο στα 30 βατ παει μια χαρα το 2ο θα θελει μερες να αρπαξει..Πιο χοντρο συρμα,αρα θελει περισσοτερο ρευμα να περασει απο μεσα του για να ζεσταθει..Τελος σε κανεναν ατμοποιητη μου δεν εχω ουτε σκασιματα,ουτε υγρο,ισως ελαχιστες φορες..Και συ σε 1 μηνα (και πολυ λεω) δεν θα εχεις πιθανοτατα..Φαντασου πριν μια βδομαδα συζητουσαμε ποιον ετοιμο να αγορασεις και ρωτουσες πραγματα οπως γιατι να ανοιξεις η κλεισεις τον αερα :P..Επισης ελεγες θα φευγει ο ενθουσιασμος αλλα μεσα σε 3 μερες πηρες επισκευασιμο :P..Μην περιμενεις να τα μαθεις κατευθειαν ολα,σιγα σιγα σε συντομο χρονικο διαστημα θα γινει πολυ καλυτερη η ατμιστικη σου εμπειρια Μόλις σέταρα καινούργια αντίσταση με λιγότερα σπειρώματα (0,25ohm), τα ποδαράκια από πάνω για να είναι πιο κοντά η αντίσταση στον αέρα και είναι φωτιά δεν έχει ούτε σκασίματα μέχρι στιγμής. Έχασα λίγο σε γεύση γιατί έβαλα αρκετό βαμβάκι για να αποφύγω διαρροές αλλά χαλάλι Το μόνο που έμεινε ελάχιστα είναι αυτή η αίσθηση σαν να ρουφας τελειωμένη πορτοκαλάδα στο τέλος της τζούρας κάνει λίγο μπουρμπουλίθρες... αυτό δεν ξέρω εάν διορθώνεται τελείως; 3 ώρες πριν, akpe είπε Μιας και μου τελειώνει η νικοτινούχα βάση που είχα στοκάρει... το 2016, μάλλον με την ευκαιρία θα το γυρίσω σε μηδενική. Έχω ψηθεί αρκετά, θα δουμε πως θα πάει. Καθαρά πληροφοριακά όμως, υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα λίτρο βάση που έχω, σε τριάρα; Φαντάζομαι όχι με μπουστεράκια, θα μου πάει μια περιουσία, αλλά μέσω φαρμακείου ίσως; (εννοείται πως ισχύουν όλα όσα έχουμε αναφέρει σχετικά με τη διαχείριση νικοτίνης από φαρμακείο και πως στο 100% των περιπτώσεων αν δεν ξέρουμε στο 1000% τι κάνουμε καλό θα ήταν να το κάνει ο φαρμακοποιός μας) Μια χαρά θα τα πας... πιστεύω ακράνταχτα από όσες φορές έχω κόψει το κάπνισμα ότι περισσότερο εθιστική είναι η συνήθεια του καπνίσματος παρά η νικοτίνη Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από MySql 1
nrkmaiden Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, akpe είπε Μιας και μου τελειώνει η νικοτινούχα βάση που είχα στοκάρει... το 2016, μάλλον με την ευκαιρία θα το γυρίσω σε μηδενική. Έχω ψηθεί αρκετά, θα δουμε πως θα πάει. Καθαρά πληροφοριακά όμως, υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα λίτρο βάση που έχω, σε τριάρα; Φαντάζομαι όχι με μπουστεράκια, θα μου πάει μια περιουσία, αλλά μέσω φαρμακείου ίσως; (εννοείται πως ισχύουν όλα όσα έχουμε αναφέρει σχετικά με τη διαχείριση νικοτίνης από φαρμακείο και πως στο 100% των περιπτώσεων αν δεν ξέρουμε στο 1000% τι κάνουμε καλό θα ήταν να το κάνει ο φαρμακοποιός μας) Μονο Boosterakia δυστυχως εκτος και αν εχει τπτ ακρες ο φαρμακοποιος σου και σου βρει. Το γνωστο φαρμακειο που παιρναμε παλια δεν φερνει πια. 1
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Αν υπαρχει καμμια ακρη για αγορα νικοτινης για diy υγρα ας μου στειλει καποιος πμ γιατι το ενα φαρμακειο απο το οποιο αγοραζα σταματησε να πουλαει.Ευχαριστω.. Επισης πλεον που δεν στελνει fasttech απο που αγοραζεται ατμοποιητες?
Karamol3golas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, MySql είπε Μόλις σέταρα καινούργια αντίσταση με λιγότερα σπειρώματα (0,25ohm), τα ποδαράκια από πάνω για να είναι πιο κοντά η αντίσταση στον αέρα και είναι φωτιά δεν έχει ούτε σκασίματα μέχρι στιγμής. Έχασα λίγο σε γεύση γιατί έβαλα αρκετό βαμβάκι για να αποφύγω διαρροές αλλά χαλάλι. Το μόνο που έμεινε ελάχιστα είναι αυτή η αίσθηση σαν να ρουφας τελειωμένη πορτοκαλάδα στο τέλος της τζούρας κάνει λίγο μπουρμπουλίθρες... αυτό δεν ξέρω εάν διορθώνεται τελείως; Αυτο εννοουσα το πως ατμιζεις..Αν ρουφας με αρκετη δυναμη για αρκετη ωρα ,θα υπερτροφοδοτεις την αντισταση..Γενικα να προσπαθεις να βαζεις την αντισταση οσο πιο κοντα στο airflow χωρις να το περιοριζεις ομως,για να παρεις την καλυτερη γευση..Επισης πολυ λιανα οσο πιο περιεργο το συρμα τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα να εχεις σκασιματα και αυτες τις μπουρμπουλιθρες που λες..Δοκιμασε λιγα παραπανω βατ για να δεις αν φτιαξει..Τελος μπορεις να δωσεις λιγο λιγοτερο αερα για καλυτερη γευση..Γιατι θεωρητικα αν περναει περισσοτερο αερας ατμοποιειται περισσοτερο υγρο αλαλ δεν ειναι παντα(σχεδον ποτε )ετσι..Γιατι αν δωσεις 2πλασιο αερα δεν θα ατμοποιησεις 2πλασιο υγρο,οποτε η γευση θα ειναι πιο "αραιη"..Υποψην οτι αν κλεισεις λιγο τον αερα ισως χρειαστει να χαμηλωσεις λιγο τα βατ.. Μόλις τώρα, chrisxkar είπε Αν υπαρχει καμμια ακρη για αγορα νικοτινης για diy υγρα ας μου στειλει καποιος πμ γιατι το ενα φαρμακειο απο το οποιο αγοραζα σταματησε να πουλαει.Ευχαριστω.. Επισης πλεον που δεν στελνει fasttech απο που αγοραζεται ατμοποιητες? Δεν υπαρχει πουθενα δυστηχως..Επισης για ατμοποιητες απο Ελλαδισταν παιρνω εγω,η οταν μου καθεται καλα και μου πουλαει κανενας φιλος ,πηρα προσφατα εναν twisted messes v2 25 ευρω λουκουμι μου εκατσε για κατι γουρουνοαντιστασεις που ηθελα να δοκιμασω λογω του απειρου αερα που εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις