Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, MySql είπε

Επίσης σε 40 watt με κατανάλωση 6ml την μέρα κάθε πότε περίπου να έχω υπόψη μου να αλλάζω βαμβάκι και σύρμα; 

εξαρτατε απο το υγρο που χρησιμοποιεις. τι αρωματα εχει μεσα .

οσο πιο διαφανες ειναι ενα υγρο , τοσο το καλυτερο για την αντισταση και το βαμβακι σου.οσο πιο σκουροχρομο ειναι τοσο το χειροτερο.

εχει τυχει να χρειαστει ν αλλαζω καθε μερα με ενα υγρακι που ηταν full στο αρωμα.

αν κανεις συνεχεια το ιδιο αρωμα , τσεκαρε καθε 2 μερες την αντισταση και το βαμβακι για να δεις ποσες μερες σου κραταει την αντισταση. γενικα να ξερεις πως στην αρχη θα αλλιωθει η γευση και μετα θ αρχησεις να τρως καμμενο.επισης αν δεις αρκετες βρωμιες / υπολειμματα στην αντισταση , να ψιλιαζεσε αλλαγη.

Επεξ/σία από discoboyminimal
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Οχι δεν ειναι παντα καλυτερα,αλλα εγω τα προτιμω για να πειραματιζομαι κλπ,χωρια που ειναι υπερβολικα πιο οικονομικα..Τωρα με τι συρμα και σπειρες παιζεις,και ποσα ohm και βατ?

Επισης ποιον φαραω πηρες?Τον dripper?Τον rta?Τον mini?

Τον pharaoh mini πήρα μου έδωσε ένα σύρμα nichrome80 και μου είπε ότι είναι μέχρι 40 watt

To τι εύρος σε watt έχει το κάθε σύρμα πως το ξέρω υπάρχει κάποιος πίνακας;  

26 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε

εξαρτατε απο το υγρο που χρησιμοποιεις. τι αρωματα εχει μεσα .

οσο πιο διαφανες ειναι ενα υγρο , τοσο το καλυτερο για την αντισταση και το βαμβακι σου.οσο πιο σκουροχρομο ειναι τοσο το χειροτερο.

εχει τυχει να χρειαστει ν αλλαζω καθε μερα με ενα υγρακι που ηταν full στο αρωμα.

αν κανεις συνεχεια το ιδιο αρωμα , τσεκαρε καθε 2 μερες την αντισταση και το βαμβακι για να δεις ποσες μερες σου κραταει την αντισταση. γενικα να ξερεις πως στην αρχη θα αλλιωθει η γευση και μετα θ αρχησεις να τρως καμμενο.επισης αν δεις αρκετες βρωμιες / υπολειμματα στην αντισταση , να ψιλιαζεσε αλλαγη.

Ένα μέσο όρο πες μου... γενικά έχω καταλάβει ότι το βαμβάκι το αλλάζεις πιο συχνά σε σχέση με το σύρμα, σωστά;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MySql είπε

Τον pharaoh mini πήρα μου έδωσε ένα σύρμα nichrome80 και μου είπε ότι είναι μέχρι 40 watt

To τι εύρος σε watt έχει το κάθε σύρμα πως το ξέρω υπάρχει κάποιος πίνακας;  

Ένα μέσο όρο πες μου... γενικά έχω καταλάβει ότι το βαμβάκι το αλλάζεις πιο συχνά σε σχέση με το σύρμα, σωστά;

Αν θες ανεβασε μια φωτο το κουτι απο το συρμα,και μια το deck με την αντισταση πανω...Ποσα ohm διαβαζει?Επισης το ποσα βατ παιζεις καθε συρμα ειναι σχετικο με πολλα,οπως το υλικο,τον τυπο του συρματος,τις σπειρες,τη διαμερο του συρματος κλπ..Επισης το ιδιο συρμα με ενα υγρο να θελει 40 με αλλο 50..Επισης ναι,το βαμβακι το αλλαζεις πιο συχνα,αλλα καθε φορα που το αλλαζεις κατ εμε πρεπει να πλενεις λιγο τις αντιστασεις..Βγαζεις το βαμβακι,δινεις ρευμα μεχρι η αντισταση να παρει λιγο χρωμα,και οταν παρει ριχνεις νερο απο μια βρυση που εχεις ανοιχτη χωρις ομως να ριξεις νερο στο deck(1-2 σταγονες δεν υπαρχει θεμα)..Επαναλαμβανεις καποιες φορες μεχρι να καθαρισει..Και δεν υπαρχει στανταρ χρονος,εγω πχ θελω το βαμβακι πεντακαθαρο,οπτοε αλλαζω καθε 2-3 μερες,και αντισταση το πουλ βδομαδα,ξερω αλλους που κρατανε βαμβακι 2 βδομαδες και αντισταση 1+μηνα(αντιθετο ακρο αλλα για να καταλαβεις τι εννοω..)Πιστευω σαν μεσο ορο θα αλλαζα βαμβακι καθε βδομαδα και αντισταση καθε 2 βδομαδες,γιατι δεν κανεις πολυ υγρο,αλλα και παλι ειναι αναλογα το υγρο σου,το πως ατμιζεις,τα βατ κλπ..

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Αν θες ανεβασε μια φωτο το κουτι απο το συρμα,και μια το deck με την αντισταση πανω...Ποσα ohm διαβαζει?Επισης το ποσα βατ παιζεις καθε συρμα ειναι σχετικο με πολλα,οπως το υλικο,τον τυπο του συρματος,τις σπειρες,τη διαμερο του συρματος κλπ..Επισης το ιδιο συρμα με ενα υγρο να θελει 40 με αλλο 50..

Ορίστε σύρμα και ντεκ http://prntscr.com/ixrcg2 Το μοντάκι το διαβάζει στα 0.29 ohm και στα 3.5 volt φτάνω με 40watt

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MySql είπε

Ορίστε σύρμα και ντεκ http://prntscr.com/ixrcg2 Το μοντάκι το διαβάζει στα 0.29 ohm και στα 3.5 volt φτάνω με 40watt

To δικο σου ντεκ εννοοθσα για να δω πως εχεις βαλει την αντισταση :P..Γενικα σου εδωσε περιεργο συρμα,και δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει,γιατι το ντεκ σου ειναι μικρο σχετικα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

To δικο σου ντεκ εννοοθσα για να δω πως εχεις βαλει την αντισταση :P..Γενικα σου εδωσε περιεργο συρμα,και δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει,γιατι το ντεκ σου ειναι μικρο σχετικα..

Αυτός το έβαλε για να μου δείξει οπότε δεν παίζει ενδεχόμενο λάθους. Το σπείρωμα κοιτάει προς τα πάνω τυλιγμένο σε 0.3 διατομή και τέσσερις σπείρες... Τέσπα εγώ σαν μπουσουλα έχω τα volt να είναι από 3.3 έως 3.9 watt οπότε το βρίσκω από εκεί. 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Σου απαντήσανε ήδη αρκετές φορές, δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει "αλλαγή κάθε 3 μέρες το βαμβάκι και κάθε 7 το σύρμα αφού ατμίζεις στα 40w."

Εσύ περιμένεις τέτοιου είδους απάντηση. Δεν υπάρχει.

Η απάντηση είναι όποτε γουστάρεις εσύ. Όπως ειπώθηκε ήδη μπορεί κάποιος να είναι ψείρας και να θέλει την τέλεια απόδοση και γεύση και να αλλάζει αντίσταση και βαμβάκι κάθε μέρα, μπορεί ο άλλος απλά να θέλει να παίρνει την νικοτίνη του και να τα αλλάζει μια φορά στον μήνα+ ενώ έχουν γίνει κάρβουνο.

Μπορεί ο ένας να κάνει υγρό που να μην αφήνει πολλά υπολλείματα, μπορεί ο άλλος να είναι τίγκα στην καραμέλα, στην σοκολάτα και στα γλυκαντικά και στις 5 τζούρες να γίνονται μαύρα όλα.

Μπορεί εγώ να 'μαι γύφτος και να κρατάω 3 βδομάδες την εργοστασιακή μου αντίσταση επειδή τις λυπάμαι και δεν με ενδιαφέρει η τέλεια απόδοση, μπορεί εσύ να 'σαι άπλας και να μην σκέφτεσαι το 3ευρω/4ευρω και να τις αλλάζεις ενώ ακόμα αντέχουν.

Όποτε κρίνεις εσύ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Baator είπε

Σου απαντήσανε ήδη αρκετές φορές, δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει "αλλαγή κάθε 3 μέρες το βαμβάκι και κάθε 7 το σύρμα αφού ατμίζεις στα 40w."

Εσύ περιμένεις τέτοιου είδους απάντηση. Δεν υπάρχει.

Η απάντηση είναι όποτε γουστάρεις εσύ. Όπως ειπώθηκε ήδη μπορεί κάποιος να είναι ψείρας και να θέλει την τέλεια απόδοση και γεύση και να αλλάζει αντίσταση και βαμβάκι κάθε μέρα, μπορεί ο άλλος απλά να θέλει να παίρνει την νικοτίνη του και να τα αλλάζει μια φορά στον μήνα+ ενώ έχουν γίνει κάρβουνο.

Μπορεί ο ένας να κάνει υγρό που να μην αφήνει πολλά υπολλείματα, μπορεί ο άλλος να είναι τίγκα στην καραμέλα, στην σοκολάτα και στα γλυκαντικά και στις 5 τζούρες να γίνονται μαύρα όλα.

Μπορεί εγώ να 'μαι γύφτος και να κρατάω 3 βδομάδες την εργοστασιακή μου αντίσταση επειδή τις λυπάμαι και δεν με ενδιαφέρει η τέλεια απόδοση, μπορεί εσύ να 'σαι άπλας και να μην σκέφτεσαι το 3ευρω/4ευρω και να τις αλλάζεις ενώ ακόμα αντέχουν.

Όποτε κρίνεις εσύ.

Από διάφορα reviews βλέπω να δίνουν ένα γενικό κανόνα πχ αλλάζουμε ανά δύο μέρες το βαμβάκι και μια εβδομάδα την αντίσταση γιαυτό ρωτάω δεν ξέρω... 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκαθαρα στο τι σου αρεσει. Και ποσα ohm θες να βγαλεις αντισταση. Υπαρχει εφαρμογη στο κινητό. Επιλεγεις το ειδος του συρματος,τη διατομη του, το μεγεθος της αντιστασης και τον αριθμο σπειρων και σου λεει στα ποσα ohm βγαινει.Δεν εχω δοκιμασει pharao αλλα θα επαιζα στα 0,4Ω στο περιπου. Βαμβακι εγω αλλαζω οταν δε μου αρεσει η γευση, αλλα σε καθε βαμβακωμα χρησιμοποιω το ιδιο υγρο (προσωπικη παραξενια). Συνηθως 4-5 μερες αν εχω σχετικα "καθαρα" υγρα  αλλα εχει τυχει να αλλαξω 2 φορες την ιδια μερα. Ειναι καθαρα θεμα αποδοσης και προτιμησης. Στην αρχη θα αλλαζεις αρεκτα συχνα μεχρι να βρεις που παιζει καλα και σου αρεσει.

ξεκινα απο χαμηλα βατ και ανεβα μεχρι τα 4-4,5 βολτ και δες που σου αρεσει και μεινε εκει. Το ιδιο καθε φορα που αλλαζεις αντισταση. 

Πηρες μαζι και καποιο κιτ για να στηνεις αντιστασεις?

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Ξεκαθαρα στο τι σου αρεσει. Και ποσα ohm θες να βγαλεις αντισταση. Υπαρχει εφαρμογη στο κινητό. Επιλεγεις το ειδος του συρματος,τη διατομη του, το μεγεθος της αντιστασης και τον αριθμο σπειρων και σου λεει στα ποσα ohm βγαινει.Δεν εχω δοκιμασει pharao αλλα θα επαιζα στα 0,4Ω στο περιπου. Βαμβακι εγω αλλαζω οταν δε μου αρεσει η γευση, αλλα σε καθε βαμβακωμα χρησιμοποιω το ιδιο υγρο (προσωπικη παραξενια). Συνηθως 4-5 μερες αλλα εχει τυχει να αλλαξω 2 φορες την ιδια μερα. Ειναι καθαρα θεμα αποδοσης και προτιμησης. Στην αρχη θα αλλαζεις αρεκτα συχνα μεχρι να βρεις που παιζει καλα και σου αρεσει.

Πηρες μαζι και καποιο κιτ για να στηνεις αντιστασεις?

Ναι πήρα ένα κιτ. Το μέγεθος του συγκεκριμένου σύρματος είναι το 80; Δεν καταλαβαίνω τις πληροφορίες που μου δίνει http://prntscr.com/ixrcg2

Όταν γεμίζω το τανκ πρέπει να κλείνω την ροή υγρών; 

Μου λες και το όνομα της εφαρμογής; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, MySql είπε

Ναι πήρα ένα κιτ. Το μέγεθος του συγκεκριμένου σύρματος είναι το 80; Δεν καταλαβαίνω τις πληροφορίες που μου δίνει http://prntscr.com/ixrcg2 

Μου λες και το όνομα της εφαρμογής; Ευχαριστώ

(Για αρχη δε θα σε βολεψει η εφαρμογη σου εχει δωσει παραξενο συρμα. Ομως μελλοντικα ισως σου χρειαστει λεγεται vape tools)
Το ειδος συρματος ειναι Nichrome 80 (για συντομια θα το ακουσεις και Ni80). Παιξε με 5-6 σπειρες μεχρι να συνηθησεις την ολη διαδικασια. 

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

(Για αρχη δε θα σε βολεψει η εφαρμογη σου εχει δωσει παραξενο συρμα. Ομως μελλοντικα ισως σου χρειαστει λεγεται vape tools)
Το ειδος ειναι Nichrome 80 (για συντομια θα το ακουσεις και Ni80). Παιξε με 5-6 σπειρες μεχρι να συνηθησεις την ολη διαδικασια. 

Έφαγα ένα τέταρτο αλλά κατάφερα να κάνω το πρώτο set up! Μου έβγαλε 3.1 ohm και τον δουλεύω από 30-40w όσο προτείνει ο riptrippers.

Παρατήρησα όμως ότι έχω διαρροή και πιο έντονα "σκασίματα" που δεν είχα οπότε τι μπορεί να φταίει;

1)Ότι θέλει περισσότερα σπειρώματα;

2)Θέλει πιο χαμηλά την αντίσταση;

3)Να μειώσω τον αέρα

3) ή όλα τα παραπάνω;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Έτυχε να φοράμε και το ίδιο σύρμα  δεν υπάρχει πιθανότητα με την καμία όμως να σου έβγαλε 3.1Ω μάλλον 0.31Ω εννοείς  αν όχι έχεις θέμα .

Διαρροές σημαίνει λάθος βαμβάκι και συγκεκριμένα λίγο βαμβάκι η αντίσταση δεν έχει καμία σχέση.

Εγώ κάνω και  αρκετά μλ και αλλάζω βαμβάκι δυο φορές την εβδομάδα  κάνω και ένα καθάρισμα στο σύρμα και συνεχίζω .

Για τον φίλο που έγραφε για το relax είναι ένα από τα πιο βρώμικα υγρά για την αντίσταση. Στο δικό μου rotation είναι ο κλώνος κάστρο V4 το μάξιμουμ μια μέρα για αυτό και το ατμίζω όταν είναι να κάνω αλλαγή.

vg pg μπορείς να πάρεις την pink mule που "θεωρείτε" κορυφαία με 4Ε τα 100 μλ ή 20Ε το λίτρο . Μπορείς όμως να πάρεις ecig, Fargon και  zarbis με   6E το λίτρο (εγώ διαφορά στο τελικό υγρό δεν κατάλαβα)

νικοτίνη και πάλι έχει 10μλ με 4Ε αλλά έχει και με 2Ε (ας μην γράψω νούμερα και κόστη δικά μου )

'Άρωμα εδώ είναι το σημείο που γίνεται πάρτι μπορείς να πάρεις snv 60ml 25Ε μπορείς να πάρεις Άτμος Φωτιά με 6Ε 500μλ  μπορείς να παίρνεις τα αρώματα  από έξω και να κάνεις συνταγές και να σου βγαίνει 5Ε τα 100μλ (πάντα μιλάμε για αρώματα)

όπως βλέπεις λύσεις υπάρχουν ψάξιμο θέλει

Επεξ/σία από palasd
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MySql είπε

Έφαγα ένα τέταρτο αλλά κατάφερα να κάνω το πρώτο set up! Μου έβγαλε 3.1 ohm και τον δουλεύω από 30-40w όσο προτείνει ο riptrippers.

Παρατήρησα όμως ότι έχω διαρροή και πιο έντονα "σκασίματα" που δεν είχα οπότε τι μπορεί να φταίει;

1)Ότι θέλει περισσότερα σπειρώματα;

2)Θέλει πιο χαμηλά την αντίσταση;

3)Να μειώσω τον αέρα

3) ή όλα τα παραπάνω;

Σκασιμο θα εχεις αν εχεις ανοιχτες σπειρες ή κενα στην αντισταση σου. Συμβαινει , δεν ειναι κατι 

• Like 1
Δημοσ.

Σκασιματα μπορει να εχεις οπως ειπαν οι παραπανω αν εβαλες λαθος το βαμβακι,πρεπει να εχει πολυ μικρη αντισταση οπως το περνας απο την αντισταση,και μετα να το αραιωνεις ..Μπορει να εχεις επισης ανοιχτες τις σπειρες της  αντιστασης,η μπορει να εχεις hotspot...Επισης οταν καις την αντισταση ,βαλε αρκετα λιγοτερα βατ,πχ αν αυτη την ατμιζεις στα 40 καψε την στα 20-25,θα παιρνει καποια δευτερολεπτα να αναψει,αλλα αν την καις στα βατ που ατμιζεις,επειδη αποτελειτε απο πολυ μικρα συρματακαια που ειναι ενωμενα,αν βαλεις πολλα βατ,καποιο strand μπορει να κοπει,και μετα την εχασες την αντισταση..Τελος μπορει θα θες περισσοτερα βατ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...