Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά πια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ rta, rba και rda ατμοποιητών και πιον προτιμάτε;

Επεξ/σία από MySql
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MySql είπε

Καλησπέρα παιδιά πια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ rta, rba και rda ατμοποιητών και πιον προτιμάτε;

RTA είναι οι επισκευάσιμοι ατμοποιητές που έχουν και τανκάκι, τους γεμίζεις δηλαδή κανονικά και ατμίζεις.

RDA είναι τα ντριπεράκια, στάζεις κάθε τρεις και λίγο υγρό απευθείας πάνω στην αντίσταση, δεν έχουν τανκ να γεμίζει.

RBA λέμε την επισκευάσιμη κεφαλή σε ατμοποιητές που κανονικά παίρνουν έτοιμες αντιστάσεις, κάποιοι έχουν και επισκευάσιμη κεφαλή όπου ουσιαστικά μετατρέπονται σε RTA αντί να παίρνεις και να βάζεις τις έτοιμες αντιστάσεις.

RDTA είναι μια μίξη RTA & RDA, είναι κάτι σαν ντρίπερ με τανκ, αν δεις έναν θα καταλάβεις.

Το τι προτιμάει ο καθένας είναι υποκειμενικό, προσωπικά προτιμώ RDTA''s γιατί έχουν την απόδοση ενός ντρίπερ, είναι εύκολοι στο στήσιμο σε αντίθεση με τα περισσότερα RTA's και έχουν και την ευκολία του τανκ που δεν χρειάζεται συνέχεια να στάζεις υγρό για να ατμίσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MySql είπε

καλησπερα!

λοιπον ριξε μια ματια εδω http://vaping360.com/rebuildable-tanks-explained-rbas-vs-rdas-vs-rtas-vs-rdtas/

στα γρηγορα :

rta ειναι οι ατμοποιητες που επισκευαζονται

rda ειναι οι dripper χωρις τανκ που επισκευαζονται (δεν ξερω αν υπαρχει καν dripper με εργοστασιακες κεφαλες να σου πω και την αληθεια)

rdta ειναι combo dripper + tank που συνδιαζουν τα 2 παραπανω.

baatοr παλι με προλαβες , τι θα γινει μ εσενα

(μαλλον ειχε 1 ωρα καθηστεριση το notification..εγω αργησα τελικα)

Επεξ/σία από discoboyminimal
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2018 στις 9:48 ΠΜ, Karamol3golas είπε

Δεν εχω δοκιμασει κανεναν απο τους 2..

Πήρα τον φαραώ και είναι μπόμπα μέχρι στιγμής δεν βλέπω διαρροές και είναι τελείως άλλη αίσθηση από τον joyetech 22d που είχα. Πολύ smooth τζούρα με πολύ γεύση και καθόλου θόρυβο όταν πατάω το κουμπί στα 30 watt.

Έχω τρεις απορίες

1) Πότε πρέπει να κλείνω την ροή υγρών;

2) Κάθε φορά που αλλάζω υγρό πρέπει να αλλάζω βαμβάκι για να μην μπερδεύω τις γεύσεις;

3)Σε 40 watt με κατανάλωση 6ml την μέρα κάθε πότε περίπου να έχω υπόψη μου να αλλάζω βαμβάκι και σύρμα; 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
Στις 25/3/2018 στις 7:40 ΜΜ, Karamol3golas είπε

Τα 100μλ 6αρας μου βγαινουν 20 ευρω,ενω τα 100μλ 2αρας βγαινουν κατω απο 10

Αυτά τα ποσά είναι για υγρό έτοιμο για άτμιζμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τον Κ3 της Aspire και ατμίζω relax με 12,5 νικοτίνη, σε shake & vape. Ατμίζω πολύ καιρό, πιστεύω ότι το κάνω σωστά, αλλά έχω το εξής θέμα. Μου καίγεται η αντίσταση (0,7 στα 15w) σχεδόν κάθε δύο ημέρες. Ξέρει κανείς τι μπορει να φταίει; Έχω βαρεθεί να αλλάζω αντιστάσεις. 

@MySql εγώ για 60ml σε επώνυμα shake&vape (bebeca, relax, κλπ) με 12-13 νικοτίνη, δίνω 20 ευρώ από Ελλάδα, ναι, έτοιμα για άτμισμα. Τόσο κάνουν παντού, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Και 2,40 οι αντιστάσεις για τον K3. Με απόδειξη. Οι διαφορές στις τιμές από μαγαζί σε μαγαζί είναι εκευριστικά μεγάλες. Δεν γίνεται στο ένα μαγαζί να δίνω 20 για το relax και το παραδίπλα να μου ζητά 28. Και τονίζω το "με απόδειξη". Οι τιμές είναι ό,τι να' ναι. Όπως και με τις αντιστάσεις. Το ένα μαγαζί για την ίδια αντίσταση, 4 ευρώ, και το άλλο 2,40. Για το ίδιο ακριβώς προϊόν. Για 6 νικοτίνη οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω γιατί χρειάζονται λιγότερα booster.

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Έχω τον Κ3 της Aspire και ατμίζω relax με 12,5 νικοτίνη, σε shake & vape. Ατμίζω πολύ καιρό, πιστεύω ότι το κάνω σωστά, αλλά έχω το εξής θέμα. Μου καίγεται η αντίσταση (0,7 στα 15w) σχεδόν κάθε δύο ημέρες. Ξέρει κανείς τι μπορει να φταίει; Έχω βαρεθεί να αλλάζω αντιστάσεις. 

@MySql εγώ για 60ml σε επώνυμα shake&vape (bebeca, relax, κλπ) με 12-13 νικοτίνη, δίνω 20 ευρώ από Ελλάδα, ναι, έτοιμα για άτμισμα. Τόσο κάνουν παντού, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Και 2,40 οι αντιστάσεις για τον K3. Με απόδειξη. Οι διαφορές στις τιμές από μαγαζί σε μαγαζί είναι εκευριστικά μεγάλες. Δεν γίνεται στο ένα μαγαζί να δίνω 20 για το relax και το παραδίπλα να μου ζητά 28. Και τονίζω το "με απόδειξη". Οι τιμές είναι ό,τι να' ναι. Όπως και με τις αντιστάσεις. Το ένα μαγαζί για την ίδια αντίσταση, 4 ευρώ, και το άλλο 2,40. Για το ίδιο ακριβώς προϊόν. Για 6 νικοτίνη οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω γιατί χρειάζονται λιγότερα booster.

Παιζει ρολο και τη βαση βαζει μεσα ο αλλος. Αν ο ενας βαζει pink mule και ο αλλος chemco fargon κτλ τοτε οι διαφορες στην τιμη ειναι λόγικες. Τωρα στη γευση δε ξερω......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Πλάκα κάνεις; Εγώ για 3άρα στα 60 ml shake n vape δίνω 16-19 ευρώ ανάλογα την γεύση. Μου το δίνει έτοιμο στο μαγαζί... Μήπως πρέπει να αλλάξω μαγαζί ή μάρκες; (flavourist, ursula etc)

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

Πλάκα κάνεις; Εγώ για 3άρα στα 60 ml δίνω 16-19 ευρώ ανάλογα την γεύση. Μου το δίνει έτοιμο στο μαγαζί... Μήπως πρέπει να αλλάξω μαγαζί ή μάρκες;

Τι υγρο; για πες μαρκα και ονομα.  Ειναι λιγο τσιμπιμενο , αλλα γενικα και εγω 14,5 - 15 πληρωνω αν το φτιαξω στο μαγαζι (το μπουκαλακι κανει 10-10,50€, γιατι ψαχνω τα σχετικα φτηνα υγρα και το φτιαξιμο στο 5€ για 3αρα.)

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, MySql είπε

Αυτά τα ποσά είναι για υγρό έτοιμο για άτμιζμα;

Σχετικα ναι,δηλαδη το μονο πυο μενει νιναι να το αφησω λιγο καιρο να δεσουν οι γευσεις μεταξυ τους..Επισης το ursula παιζει να ειναι απο τα πι οακριβα για αυτο σου βγαινει τοσο :P ..Επισης ο φιλος πως φτιαχνει 60 μλ 12αρας αν κανει 10 το υγρο?Χρειαζεται 4 booster περιπου που το καθενα στην καλυτερη 4 ευρω...Οποτε εστω 12 η γευση και 4χ4=16 τα 28 που σου λεει ο αλλος ειναι πολυ νορμαλ..Εισαι σιγουρος οτι σου βαζει οντως τοση νικοτινη και οχι λιγοτερη?Γιατι αυτες οι τιμες που ειπα δεν εχουν το vg που βαζεις...Ποσο παιρνεις το booster?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Τι υγρο; για πες μαρκα και ονομα.  Ειναι λιγο τσιμπιμενο , αλλα γενικα και εγω 14,5 - 15 πληρωνω αν το φτιαξω στο μαγαζι (το μπουκαλακι κανει 10-10,50€, γιατι ψαχνω τα σχετικα φτηνα υγρα και το φτιαξιμο στο 5€ για 3αρα.)

6 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Σχετικα ναι,δηλαδη το μονο πυο μενει νιναι να το αφησω λιγο καιρο να δεσουν οι γευσεις μεταξυ τους..Επισης το ursula παιζει να ειναι απο τα πι οακριβα για αυτο σου βγαινει τοσο :P ..Επισης ο φιλος πως φτιαχνει 60 μλ 12αρας αν κανει 10 το υγρο?Χρειαζεται 4 booster περιπου που το καθενα στην καλυτερη 4 ευρω...Οποτε εστω 12 η γευση και 4χ4=16 τα 28 που σου λεει ο αλλος ειναι πολυ νορμαλ..Εισαι σιγουρος οτι σου βαζει οντως τοση νικοτινη και οχι λιγοτερη?Γιατι αυτες οι τιμες που ειπα δεν εχουν το vg που βαζεις...Ποσο παιρνεις το booster?

Παράδειγμα ursula https://smokemarket.gr/el/ursula-el/ πλήρωσα 19 ευρώ 6άρα με απόδειξη... καλά είναι η θα πλήρωνα πολύ λιγότερο εάν έβαζα μόνος μου την νικοτίνη;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MySql είπε

Παράδειγμα ursula https://smokemarket.gr/el/ursula-el/ πλήρωσα 19 ευρώ 6άρα με απόδειξη καλά είναι η θα πλήρωνα πολύ λιγότερο εάν έβαζα εγώ την νικοτίνη;

Αν υποθεσεις οτι το καθε booster κανει 4 ευρω και για 6.5mg θες 2 Booster,μια χαρα πληρωσες,αν σκεφτεις οτι βαζει και vg(νταξει απειροελαχιστο κοστος αλλα και παλι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Αν υποθεσεις οτι το καθε booster κανει 4 ευρω και για 6.5mg θες 2 Booster,μια χαρα πληρωσες,αν σκεφτεις οτι βαζει και vg(νταξει απειροελαχιστο κοστος αλλα και παλι)

Μάλιστα οπότε δεν θα είχε μεγάλη διαφορά να προσθέσω εγώ την νικοτίνη. Να σου πω τώρα π σε βρήκα εύκαιρο :P Τα σύρματα σε καρούλι εάν εξαιρέσουμε ότι είναι πιο οικονομική λύση είναι και καλύτερα σε ποιότητα από τα έτοιμα;

Επίσης σε 40 watt με κατανάλωση 6ml την μέρα κάθε πότε περίπου να έχω υπόψη μου να αλλάζω βαμβάκι και σύρμα; 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, MySql είπε

Μάλιστα οπότε δεν θα είχε μεγάλη διαφορά να προσθέσω εγώ την νικοτίνη. Να σου πω τώρα π σε βρήκα εύκαιρο :P Τα σύρματα σε καρούλι εάν εξαιρέσουμε ότι είναι πιο οικονομική λύση είναι και καλύτερα σε ποιότητα από τα έτοιμα;

Που θα τη βρεις τη νικοτινη ελλαδα ομως :( . Μονο boosterakia 20ml/mg(max) σε 10ml μπουκαλακια υπαρχουν και ειναι νομιμα που κοστιζουν 4€. Αν ξερει κανεις τροπο να ερθει νικοτινη απ΄εξω ας πει γιατι τελειωνει η καβατζα.

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν ειναι παντα καλυτερα,αλλα εγω τα προτιμω για να πειραματιζομαι κλπ,χωρια που ειναι υπερβολικα πιο οικονομικα..Τωρα με τι συρμα και σπειρες παιζεις,και ποσα ohm και βατ?

Επισης ποιον φαραω πηρες?Τον dripper?Τον rta?Τον mini?

Επεξ/σία από Karamol3golas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...