MySql Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Baator είπε Έχω τον Crown 3 και τον δουλεύω εδώ και μήνες. Είχα πάρει καμιά 30αριά αντιστάσεις μαζί με τον ατμοποιητή από τις οποίες πλέον μου έχουν μείνει 2-3. Είναι ατμοποιητάρα και είμαι υπερευχαριστημένος, αλλά δεν θα στον πρότεινα γιατί πλέον θεωρείται παλιός οπότε αντιστάσεις/ανταλλακτικά, κτλ. δεν παίζει να βρεις πουθενά Ελλάδα. Δεν θα 'ναι απλά ταλαιπωρία, δεν θα βρεις πουθενά, οπότε τσάμπα θα πάει ο ατμοποιητής. Ένα άλλο μείον είναι η κατανάλωση του που, επειδή διαβάζω κάτι "Omg, 10 ml την μέρα κάνεις, είναι δυνατόν;;; Πάρα πολλά!" εδώ μέσα, μάλλον θα σε εκπλήξει δυσάρεστα. Εγώ έχω φτάσει να κάνω συστηματικά 30 ml την μέρα για πλάκα, δεν είναι σε καμιά περίπτωση ατμοποιητής που θα την βγάζεις με 1/2/5 ml την μέρα. Κακώς αγχώνεσαι τόσο με τα Watt και "τι διαφορά έχει το 15 με το 10". Το παν είναι να βρεις εσύ ένα σημείο που να μένεις ευχαριστημένος από την τζούρα. Να σε γεμίζει και ο ατμός που βγαίνει και το πόσο ζεστός/κρύος είναι, και πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να ρουφάς χωρίς να παίρνεις καμμένο, κτλ. Το πόσα watt δουλεύουμε δεν έχει να κάνει καν με την τιμή της αντίστασης πλέον, από την στιγμή που υπάρχουν 100 υλικά εκεί έξω μια αντίσταση 0.4 ωμ μπορεί ιδανικά να δουλεύει στα 35w και μια άλλη πάλι 0.4 μπορεί στα 90. Απλά βρες που σε βολεύει εσένα καλύτερα με τις αντιστάσεις που έχεις. Πολύ πολύ γενικοί κανόνες υπάρχουν και αναφέρθηκαν ήδη, ναι, όσο πιο πολλά βατ τόσο πιο ζεστός ο ατμός, τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση υγρού, τόσο πιο πολύ ντουμάνι, κτλ. "Το τι κερδίζω" δεν έχει νόημα σαν ερώτηση γιατί εσύ π.χ. μπορεί να θεωρείς τον ζεστό ατμό και τα τρελά ντουμάνια αρνητικό, κάποιος άλλος θετικό. Απλά βρες τα watt που βολεύουν ΕΣΕΝΑ, κάνε πειράματα. Πάντως ασχέτως τι ακούς από τον καθένα, ακόμα και από τον κάθε πωλητή, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει "α, η αντίσταση αυτή είναι τόσα ωμ άρα πρέπει να την δουλεύεις στα τόσα βατ, αλλιώς είσαι λάθος". Καλώς οι άνθρωποι δίνουν μια γενική οδηγία ώστε να μην κάψεις εσύ τις αντιστάσεις σου στα 2 λεπτά και μετά πας και γκρινιάζεις, αλλά δεν μπορούν να εξηγούν και 80 φορές την μέρα στον καθένα "δοκίμασε σε αυτά τα βατ να δούμε πως σου φαίνεται, δοκίμασε και σε αυτά. Προτιμάς ζεστό ατμό; Είναι αρκετά ζεστός, μως σου φαίνεται; Το ντουμάνι ικανοποιητικό; Να δοκιμάσουμε και αυτή την αντίσταση; Πάρε μια πιο δυνατή τζούρα. Δοκίμασε και έτσι και αλλιώς". Σου λένε "δούλευε την σε αυτά τα ωμ (ώστε να μην καεί και φωνάζεις)" και τέλος. Δεν σημαίνει ότι αν σου πει 12 βατ και εσύ πας στα 14 είσαι λάθος ή ότι θα αλλάξει κάτι τραγικά. Mάλιστα οπότε πιο θα μου πρότεινες; εγώ αρχίζω και κλείνω προς τον apsire cleito exo Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Το είπες και μόνος σου ότι με την πνευμονική κεφαλή είχες μεγαλύτερη κατανάλωση οπότε πως θα πετύχεις την οικονομία που έλεγες. Το βλέπω χλωμό να είσαι σε πνευμονικό και να κάνεις λιγότερο από δέκα μλ μετά από κάνα δύό μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, palasd είπε Το είπες και μόνος σου ότι με την πνευμονική κεφαλή είχες μεγαλύτερη κατανάλωση οπότε πως θα πετύχεις την οικονομία που έλεγες. Το βλέπω χλωμό να είσαι σε πνευμονικό και να κάνεις λιγότερο από δέκα μλ μετά από κάνα δύό μήνες Με πνευμονικές κεφαλές πιστεύω θα κάνω λιγότερες τζούρες σε σχέση με τις τσιγαρίσιες γιατί θα έρχομαι πιο γρήγορα σε κατάσταση πληρότητας. Δεν νομίζω να κάνω πάνω από 6-8 μλ την μέρα ακόμα και εάν κάνω 10μλ την μέρα το κόστος είναι κοντά 3,5 ευρώ σε αντίθεση με το πακέτο που κάνει 4,5 ευρώ. Σε βάθος χρόνου πιστεύω η κατανάλωση θα μειώνεται λόγο του ότι μειώνεται και ο ενθουσιασμός αντίστοιχα. Επίσης θα κοιτάξω να βρω οικονομικότερες λύσεις στα υγρά όπως έχω ξαναγράψει αυτή την στιγμή πήρα 6άρι νικοτήνη shake & vape 40ml στα 12 ευρώ. Εάν υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις είμαι ανοικτός να τις ακούσω και να τις δοκιμάσω Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MySql είπε Χθες βράδυ άλλαξα την 8-14w κεφαλή με την 20-35w δουλεύοντας την κάπου στα 29w. H διαφορά στην κατανάλωση είναι σχεδόν η διπλή και δεν ξέρω εάν είναι θέμα του ατμοποιητή ή δικού μου λάθους στο set up (βλέπω διαρροή που δεν είχα πριν) ή εάν είναι φυσιολογικό λόγο του διπλασιασμού των watt. Bytheway για πνευμονικό τον smok των απορρίπτω λόγω εξωφρενικής κατανάλωσης... αλλά εάν θες πες μου για πιο λόγο απορρίπτεις τον Aspire Cleito EXO(είναι πιο καινούργιος) και προτείνεις τον απλό cleito παρότι πλησιάζει σε κατανάλωση τον smoke; Τον vaporesso cascade λες να τον ξεχάσω; Ο μόνος λόγος που με ψήνει είναι το τεράστιο εύρος κεφαλών [(20-200w) (all in one λύση)] παρότι δεν βρίσκω εύκολα reviews πράγμα που με παραξενεύει... Τέλος εάν θες πρότεινε μου 2-3 καλές γεύσεις υγρών που έχεις ξεχωρίσει και χρησιμοποιείς περισσότερο. Είτε καπνικές είτε όχι δεν θέλω να είναι έντονες και κουραστικές Με πνευμονικές κεφαλές πιστεύω θα κάνω λιγότερες τζούρες σε σχέση με τις τσιγαρίσιες γιατί θα έρχομαι πιο γρήγορα σε κατάσταση πληρότητας. Δεν νομίζω να κάνω πάνω από 6-8 μλ την μέρα ακόμα και εάν κάνω 10μλ την μέρα το κόστος είναι κοντά 3,5 ευρώ σε αντίθεση με το πακέτο που κάνει 4,5 ευρώ. Σε βάθος χρόνου πιστεύω η κατανάλωση θα μειώνεται λόγο του ότι μειώνεται και ο ενθουσιασμός αντίστοιχα. Επίσης θα κοιτάξω να βρω οικονομικότερες λύσεις στα υγρά όπως έχω ξαναγράψει αυτή την στιγμή πήρα 6άρι νικοτήνη shake & vape 40ml στα 12 ευρώ. Εάν υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις είμαι ανοικτός να τις ακούσω και να τις δοκιμάσω Το να ειναι περισσοτερη η καταναλωση ειναι νορμαλ,οπως επισης και οι πνευμονικες κεφαλες να ειναι ελλατωματικες ως επι το πλειστον,που δεν το γνωριζω,πχ ο ατμοποιητης σου να δουλευει καλα μονο με τη 1 κεφαλη..Αν επρεπε να θεσω αναλογια για 1 ωρα ατμισματος για τον tfv12/cleito exo/cleito , θα ηταν προσεγγιστικα 10μλ/7μλ/4μλ ...Εκτος αυτου για τον exo,βγαινει σε 2ml που ειναι υπερβολικα μικρο,ενω του cleito σε 3.5μλ...Περα απο αυτο,η διαφορα του ειβναι οτι ο exo παιρνει +1 κεφαλη νομιζω απο τον κανονικο που ζηταει γυρω στα 100watt για να παιξει καλα,που για μενα ειναι πολλα και καταναλωση τρελη(για αυτη την κεφαλη ισχυει η παραπανω καταναλωση),ενω ο cleito θα σε εκπληξει με το ντουμανι και τη γευση και ζηταει μολις 50 βατ,αρα μικροτερη καταναλωση και περισσοτερη διαρκεια ζωης μπαταριας...Τα ζυγιζεις και διαλεγεις,δεν θα απογοητευτεις απο κανεναν απλα εγω τον cleito εχω δοκιμασει και μπορω να προτεινω..Για τον vaporesso γενικα δεν προτεινω καποιον που ειναι και για τα 2 γιατι δεν ειναι πολυ καλος για κανεναν τυπο τζουρας,η θα ειναι στην τελικη μονο για πνευμονικες πχ,και για τσιγαρισιες οχι τοσο η το αντιθετο..Οσο για τις γευσεις εγω κανω συνταγες,που ειναι ενα βημα περα του shake and vape,το οποιο ξερω γω εχει 5 αρωματα μεσα,βαζεις vg pg νικοτινη και εισαι οκ,εγω απλα μιξαρω μονος μυο τις 5 αυτες γευσεις και βγαινει ακομα πιο οικονομικο(επισης παιρνω vg και pg απο φαρμακειο σε λιτρο και βγαινουν το καθε λιτρο γυρω στα 5-6 ευρω),που απαντα στην τελευταια σου ερωτηση,απλα δεν μπορω να προτεινω κατι συγκεκριμενο γιατι δεν ξερω τι σου αρεσει,πχ εγω τρελενομαι για μπισκοτα και κρεμες,αλαλ εχω φτιαξει και καμια δυο καπνικες ειτε με καραμελα,καρυδα η ξηροκαρπια,και εχω και και καμια με φρουτα οπως λεμονι/μεντα η κρεμα φραουλα,μπορω να προτεινω μονο να ξεκινησεις με καπνικη λογω συνηθειας της μυρωδιας....Αυτο που λες για την πνευμονικη δεν ισχυει τοσο,γιατι απορροφαται διαφορετικα η νικοτινη,και το χτυπημα ειναι διαφορετικο,επισης μην το βλεπεις σαν υποκαταστατο,γιατι εκτος της νικοτινης,σου λειπει η συνηθεια,να κατεβαζεις τον ατμο,η βρωμα του τσιγαρου κλπ που εμενα αυτο ηταν το δυσκολο να κοψω..Τελος να ξερεις πως το ακριβο κομματι των υγρων εινα ιη νικοτινη,εγω πχ για να φτιαξω 100μλ γευσης με 0mg θελω γυρω στα 5ευρω,ενω για να την κανω 6αρα θελω +3 booster των 20mg αρα + 14 ευρω περιπου..Τελος ο ενθουσιασμος μπορει να αυξηθει,παλια μα καλυπτε το μοντακι και ο ατμοποιητης σε συνολο 35 ευρω(καλες εποχες προ τελωνειου :P) ,Πλεον δουλευω μοντ των 70 ευρω,εχω 4 ατμοποιητες,καμια 10αρια συρματα,βαμβακια κλπ,και κανα λιτρο υγρο στο ντουλαπι (και πουλαω οτι δεν χρησιμοποιω )...Απλα γιατι μπηκα στο τρυπακ ιακι το εκανα χομπι,να καθομαι με τις ωρες να παιδευομαι να φτιαχνω δικες μου αντιστασεις,να δοκιμαζω,να εχω κανει 30 σαπια υγρα που δεν ατμιζονται απλα για να δω πως αλλιλεπιδρουν οι γευσεις μεταξυ τους κλπ 1 ώρα πριν, palasd είπε Το είπες και μόνος σου ότι με την πνευμονική κεφαλή είχες μεγαλύτερη κατανάλωση οπότε πως θα πετύχεις την οικονομία που έλεγες. Το βλέπω χλωμό να είσαι σε πνευμονικό και να κάνεις λιγότερο από δέκα μλ μετά από κάνα δύό μήνες Το θεμα ειναι οτι αν κανεις τσιγαρισιες 4μλ τη μερα με 6αρα νικοτινη,για πνευμονικες πες οτι βαζεις 2αρα...Τα 100μλ 6αρας μου βγαινουν 20 ευρω,ενω τα 100μλ 2αρας βγαινουν κατω απο 10..Οποτε με διπλασια καταναλωση εχεις ιδιο κοστος περιπου..Ισχυει πως ειναι πιο οικονομικες οι τσιγαρισιες,απλα σκεψου οτι με καποιον πνευμονικ ομετριας καταναλωσης(προφανως οχι καποιον smok που φτανουν τους επισκευασιμους για πλακα) το κοστος δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο.. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Αν επρεπε να θεσω αναλογια για 1 ωρα ατμισματος για τον tfv12/cleito exo/cleito , θα ηταν προσεγγιστικα 10μλ/7μλ/4μλ H κατανάλωση που δίνεις για τον cleito exo είναι για την κεφαλή 60-100w ή την 40-60w; Δεν καταλαβαίνω πως με την ίδια κεφαλή έχει περισσότερη κατανάλωση το exo σε σχέση με τον απλό; *FYI.στον exo εάν βάλεις την 40-60w κεφαλή πάει στα 3,5ml η χωρητικότητα. 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Τα 100μλ 6αρας μου βγαινουν 20 ευρω,ενω τα 100μλ 2αρας βγαινουν κατω απο 10 Νομίζω θα ήταν πολύ ενδιαφέρον κάποια στιγμή που έχεις όρεξη να μας πεις πια υλικά χρησιμοποιείς, που τα προμηθεύεσαι και πως τα ανακατεύεις Το κόστος είναι γελοίο σε σύγκριση ακόμα και με shake n vape καταστάσεις Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MySql είπε H κατανάλωση που δίνεις για τον cleito exo είναι για την κεφαλή 60-100w ή την 40-60w; Δεν καταλαβαίνω πως με την ίδια κεφαλή έχει περισσότερη κατανάλωση το exo σε σχέση με τον απλό; *FYI.στον exo εάν βάλεις την 40-60w κεφαλή πάει στα 3,5ml η χωρητικότητα. Νομίζω θα ήταν πολύ ενδιαφέρον κάποια στιγμή που έχεις όρεξη να μας πεις πια υλικά χρησιμοποιείς, που τα προμηθεύεσαι και πως τα ανακατεύεις Το κόστος είναι γελοίο σε σύγκριση ακόμα και με shake n vape καταστάσεις Ο cleito παιρνει 3 κεφαλες,0.2ohm,0.4 ohm(αυτες που πιστευω ειναι οι καλυτερες),και 0.4 ssl(ατσαλι) ..Ο exo παιρνει και αυτες τις κεφαλες και εχει 3.5 ml χωρητικοτητα(εκει εκανα λαθος),ενω παιρνει + την 0.16ohm (60-100 watt με καλυτερο το 80) ,η οποια εχει μεγαλυτερη διαμετρο και με αυτη εχει 2 ml χωρητικοτητα..Οποτε δεν υπαρχει το + του απλου cleito οτι χωραει παραπανω..Η μονη διαφορα τους ειναι στο airflow που στον exo μηδενιζει τις διαρροες,αλλα ειναι στανταρ,δεν μπορεις να βαλεις λιγοτερο η περισσοτερο αερα,και ο max αερας που δινει ειναι σε μικρο ποσοστο λιγοτερος του κανονικου cleito..Τα μλ που δινω ειναι για την 0.16 αλλα προσεγγιστικα απο οσα εχω διαβασει,πιθανο ειναι να κανω λαθος,αλλα σιγουρα η 0.16 καταναλωνει περισσοτερο,ισως οχι σε αναλογια 4/7 αλλα πιστευω 4/6 σιγουρα ..Αν μου απαντησει καποιος αν μπορω να βαλω λινκ απο ξενα σαιτ θα απαντησω αυριο στο απο που προμηθευομαι τα υλικα.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά άμα υπήρχε κάποιο θέμα με τα λινκ θα μου είχαν βάλει χοντρό χέρι με όλα αυτά που βάζω κατά καιρούς. Στην κατανάλωση βασικό ρόλο παίζουν τα βατ αλλά και ο αέρας οπότε αν μια αντίσταση με τα ίδια βατ τις δώσεις περισσότερο και καλύτερο αέρα αυτή θα δώσει περισσότερο ντουμάνι γεύση και θα καταναλώνει και περισσότερο. Σαν παράδειγμα vaporesso nrg έχει τις ίδιες κεφαλές με τον tfv8 λίγο καλύτερη γεύση και την πιο τρελή κατανάλωση που έχω δει ποτέ. Και ένα παράδειγμα οικονομίας μπορείς να πάρεις snv για να μην ασχολείσαι με μίξεις ή μπορείς να πάρεις έτοιμοι συνταγή και με 6.90 να έχεις το άρωμα για 100 μλ https://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1945 ή https://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=2197 και για 200 μλ https://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1937 τα συγκεκριμένα που έβαλα είναι τα αγαπημένα μου Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, palasd είπε Λογικά άμα υπήρχε κάποιο θέμα με τα λινκ θα μου είχαν βάλει χοντρό χέρι με όλα αυτά που βάζω κατά καιρούς. Στην κατανάλωση βασικό ρόλο παίζουν τα βατ αλλά και ο αέρας οπότε αν μια αντίσταση με τα ίδια βατ τις δώσεις περισσότερο και καλύτερο αέρα αυτή θα δώσει περισσότερο ντουμάνι γεύση και θα καταναλώνει και περισσότερο. Σαν παράδειγμα vaporesso nrg έχει τις ίδιες κεφαλές με τον tfv8 λίγο καλύτερη γεύση και την πιο τρελή κατανάλωση που έχω δει ποτέ. Και ένα παράδειγμα οικονομίας μπορείς να πάρεις snv για να μην ασχολείσαι με μίξεις ή μπορείς να πάρεις έτοιμοι συνταγή και με 6.90 να έχεις το άρωμα για 100 μλ https://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1945 ή https://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=2197 και για 200 μλ https://atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1937 τα συγκεκριμένα που έβαλα είναι τα αγαπημένα μου Πως γίνεται το ένα στα 10 ml να βγάζει 100 μλ και το άλλο πάλι στα 10 μλ να βγάζει 200μλ; Επίσης για βάση νικοτίνης πιο προτείνεις; 10 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Ο cleito παιρνει 3 κεφαλες,0.2ohm,0.4 ohm(αυτες που πιστευω ειναι οι καλυτερες),και 0.4 ssl(ατσαλι) ..Ο exo παιρνει και αυτες τις κεφαλες και εχει 3.5 ml χωρητικοτητα(εκει εκανα λαθος),ενω παιρνει + την 0.16ohm (60-100 watt με καλυτερο το 80) ,η οποια εχει μεγαλυτερη διαμετρο και με αυτη εχει 2 ml χωρητικοτητα..Οποτε δεν υπαρχει το + του απλου cleito οτι χωραει παραπανω..Η μονη διαφορα τους ειναι στο airflow που στον exo μηδενιζει τις διαρροες,αλλα ειναι στανταρ,δεν μπορεις να βαλεις λιγοτερο η περισσοτερο αερα,και ο max αερας που δινει ειναι σε μικρο ποσοστο λιγοτερος του κανονικου cleito..Τα μλ που δινω ειναι για την 0.16 αλλα προσεγγιστικα απο οσα εχω διαβασει,πιθανο ειναι να κανω λαθος,αλλα σιγουρα η 0.16 καταναλωνει περισσοτερο,ισως οχι σε αναλογια 4/7 αλλα πιστευω 4/6 σιγουρα ..Αν μου απαντησει καποιος αν μπορω να βαλω λινκ απο ξενα σαιτ θα απαντησω αυριο στο απο που προμηθευομαι τα υλικα.. Οκ κλείδωσε zenith σαν βασική χρήση μέσα στην μέρα που είναι πιο κοντά στην εμπειρία του τσιγάρου και cleito exo για πιο ειδικές καταστάσεις πχ μετά το φαγητό που θέλεις μια δυνατή έντονη γεύση. Πιστεύεις θα δουλέψει ή πρέπει να αποφασίσω σε πια κατηγορία ανήκω και να πορευτώ μόνο με το κιτ της κατηγορίας μου; Επίσης δεν έχω αποφασίσει εάν για τσιγαρίσιο ατμοπ. πρέπει να πάω σε 9αρι υγρό μέχρι να ξεχάσω τελείως το τσιγάρο ή να παραμείνω στο 6άρι που κάνω αυτή την στιγμή αλλά νιώθω σαν να μου λείπει λίγο παραπάνω νικοτίνη; *Σε πνευμονικό το περισσότερο που μου προτείνεις είναι 3άρι; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, MySql είπε Πως γίνεται το ένα στα 10 ml να βγάζει 100 μλ και το άλλο πάλι στα 10 μλ να βγάζει 200μλ; Επίσης για βάση νικοτίνης πιο προτείνεις; Καποια αρωματα τα αραιωνεις σε μικρο ποσοστο ενω αλλα σε μεγαλυτερο για να παρεις το καλυτερο αποτελεσμα..Επισης το ποσο ριχνεις λειτουργει και διαφορετικα στις συνταγες,για παραδειγμα η vanilla custard v1 (capella) σε ποσοστα 1% λειτουργει ως διορθωτικη σε συνταγες,κρυβει ασχημες νοτες και ομαδοποιει τις γευσεις σε καποιες συνταγες,ενω στο 4% λειτουργει ως η βαση κρεμας..Γενικα τα αρωματα τα παιρνω απο το εξωτερικο ,απο τις σελιδες thechosenfew(βουλγαρια),rainbowvapes και chefsflavors(αγγλια) και ερχονται μεσα σε μια βδομαδα...Vg pg παιρνω απο φαρμακειο,ειτε μαρκας fargon,ειτε chemco σε συσκευασια λιτρου και βγαινει περιπου 5-6 ευρω το λιτρο,και για νικοτινη προτιμω booster της pink mule η της after8 ,που μου εχουν βγει καλα,γιατι καποιες αλλες μαρκες (πχ hexocell) παιζει να εχουν μεσα wfi(απιονισμενο νερο) για να βγαλουν κερδος και μπορει να κανει σκασιματα στις αντιστασεις αν η νικοτινη σου ειναι πανω απο 2-3mg στο τελικο mix...Μετα για μπουκαλακια χρησιμοποιω ειτε γυαλινο βαζακι,ειτε πλαστικα μπουκαλακια pet(που δεν βγαζουν χημικα)..Για να μετραω αναλογιες χρησιμοποιω οποιοδηποτε calculator βρω στο ιτνερνετ,κυριως τη σελιδα eliquid recipes(εκτος οταν εχω κανει τη συνταγη 10 φορες και τη θυμαμαι απεξω :P) και χρησιμοποιω συριγγες των 2.5μλ και των 20μλ που πλενω με νερο οποτε αλλαζω αρωμα..Τις συνταγες τις βρισκω ειτε σε ομαδες στο fb ειτε στο eliquid recipes(που τις προσεχω περισσοτερο διοτι τα ποσοστα που δινουν σε αρωματα ειναι υπερβολικα,οι περισσοτερες συνταγες εχουν ποσοστο αρωματος εως και ανω του 20% που ειναι υπερβολη στο 90% των περιπτωσεων),ειτε δοκιμαζω δικες μου συνταγες(δεν το προτεινω σε νεο ατμιστη γιατι θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος να πεταξεις πααααρα πολλα χαλια υγρα ,μεχριι να καταλαβεις σε τι ποσοστα παιζει το καθε αρωμα και πως αλλιλεπιδρουν οι γευσεις μεταξυ τους)..Αφου λοιπον φτιαξω τη συνταγη,κλεινω το καπακι και φραπεδιαζω το μιγμα με το χερι ,και το αφηνω σε σκιερο μερος για οσο καιρο χρειαστει..Σαν γενικο κανονα,Τα φρουτα τα αφηνω απο 4-7 μερες,τις κρεμες και τα μπισκοτα 3 βδομαδες,ενω τα καπνικα γυρω στο μηνα(αυτα παιζουν,μπορει καποιο φρουτα να ειναι ετοιμο και μετα απο 1 μερα,που παντα αφηνω το ελαχιστο τοσο γιατι τοσο περιπου θελει η νικοτινη για να αναμειχθει,ενω καποιες κρεμες μπορει να θελουν και παραπανω),χωρις αυτο να ειναι στανταρ,διοτι αν φτιαξω μια κρεμα λεμονι,την 1ηβδομαδα μπορει να μου βγαζει αρκετα το λεμονι και να μου αρεσει και ετσι,αλλα στις 3 βδομαδες βγαινει περισσοτερο η κρεμα και ισως μου αρεσει τοτε περισσοτερο(γιατι το φρουτο βγαζει το αρωμα του νωριτερα απο την κρεμα)..Αυτα ως βαση,δεν ξμου φαινεται πως ξεχασα κατι.. 35 λεπτά πριν, MySql είπε Οκ κλείδωσε zenith σαν βασική χρήση μέσα στην μέρα που είναι πιο κοντά στην εμπειρία του τσιγάρου και cleito exo για πιο ειδικές καταστάσεις πχ μετά το φαγητό που θέλεις μια δυνατή έντονη γεύση. Πιστεύεις θα δουλέψει ή πρέπει να αποφασίσω σε πια κατηγορία ανήκω και να πορευτώ μόνο με το κιτ της κατηγορίας μου; Επίσης δεν έχω αποφασίσει εάν για τσιγαρίσιο ατμοπ. πρέπει να πάω σε 9αρι υγρό μέχρι να ξεχάσω τελείως το τσιγάρο ή να παραμείνω στο 6άρι που κάνω αυτή την στιγμή αλλά νιώθω σαν να μου λείπει λίγο παραπάνω νικοτίνη; *Σε πνευμονικό το περισσότερο που μου προτείνεις είναι 3άρι; Προσωπικα εχω και απο τα η ειδη ατμοποιητως,οποτε οχι δεν χρειαζεται να κατασταλαξεις,απλα δεν χρησιμοπιω τον τσιγαρισιο,γιατι πλεον με τραβαει τσιγαρο 1-2 φορες το μηνα,και αμα ειναι τοτε κανω καμια τρακα ...Απλα μην κανεις το ιδιο,εμενα περασε ενα 6μηνο για να μπορεσω να κανω τσιγαρο οποτε θελω και οχι οποτε με τραβαει χωρις μετα να αρχισει να μου λειπει παλι..Αυτο που λες για τη νικοτινη,το νομιζα και γω,μπροεις να δοκιμασεις την 9αρα αλλα απο προσωπικη εμπειρια δεν πιστευω οτι και αυτο θα σε καλυψει..Οπως ξαναειπα ειναι η βρωμα που λειπει και λιγοτερο η νικοτινη,ενω σε πνευμονικο εκανα 2αρα ειχα και σε τσιγαρισιο 14αρα,και με τοσο που εκανα ηταν σαν να εκανα 2 πακετα τη μερα,αλλα παλι ελειπε..Δοκιμασε αν μπορεις εκτος της 9αρας και καποιο υγρο με 6αρα ,αλλα καπνικη γευση,οσο πιο βαρια τοσο το καλυτερο για μενα στην αρχη(το πουρο ειναι αρκετα βαρυ αλλα εκει παραπαει καποιες φορες )...Πιστευω πως με βαρια καπνικη 6αρας θα εισαι πιο καλυμενος απο καποια αλλη 9αρας,γιατι εκτος της νικοτινης,και το αρωμα που χρησιμοποιεις δινει καποιο χτυπημα..Για πνευμονικο οτι θελει ο καθενας,και αναλογα τον ατμοποιητη..Προσωπικα θεωρω το 3αρι ως ενα καλο starting point,ενω ξερω και αλλουν που κανουν 1mg και αλλους με 6αρα(πολυ βαρυ πιστευω)...Κατι που ξεχασα να αναφερω πριν ειναι η αναλογια pg/vg...Τα αρωματα ειναι διαλυμενα σε pg,οπτοε τα υπολογιζεις σετσι στο τελικο mix,ενω γενικα το pg δινει περισσοτερο χτυπημα και λιγο καλυτερη γευση ,ενω το pg καλυτερο ντουμανι και πιο smooth ατμο...Δυσκολα ομως βαζεις πανω απο 60%pg,για αρχη αν κανεις τα υγρα σου 50/50 ειναι καλα,για πιο μετα αν θες να το εξειδικευσεις μπορεις να δοκιμασεις σε υγρα με μεγαλη νικοτινη να βαλεις 60pg/40vg ενω σε αλλα για πνευμονικες να τα κανεις 20pg/80vg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Έτσι για το hype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Aπόφαση του ΣΤΕ για το ηλεκτρονικό τσιγαρο http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ste-apagoreuetai-to-ilektroniko-tsigaro-se-dimosious-xwrous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, MySql είπε Έτσι για το hype Εχει τη φαση του,αλλα κακιστος reviewer..Ψαξε να βρεις 1 ατμοποιητη που να μην προτεινει ..Προτιμω jai haze..Καφρος και σκουπιδιαζει πολυ ασχημα αλλα ισως ο πιο αντικειμενικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Εχει τη φαση του,αλλα κακιστος reviewer..Ψαξε να βρεις 1 ατμοποιητη που να μην προτεινει ..Προτιμω jai haze..Καφρος και σκουπιδιαζει πολυ ασχημα αλλα ισως ο πιο αντικειμενικος E νταξ είναι φουλ εμπορικός μωρέ ο jai haze μου κάνει λίγο καγουράκος με το ktm Έχεις δοκιμάσει τον ατμοποιητή του(Φαραώ); Λέει τπτ σε σχέση με τον Δία ή είναι προπαγάνδα; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα σου έλεγα να έχεις και στον πνευμονικό 6αρα και όταν σου έρχεται έντονη επιθυμία να τραβάς από εκεί και να στανιάρεις. Από ξένους reviewer εγώ ψάχνω παρουσίαση από mike vapes https://www.youtube.com/watch?v=h8y8CG7xIcU Και όσο για σένα τέκνο βρούτε με τα τσιγαράκια γιατί σου λείπει το τασάκι ένα θα σου πω https://www.google.ru/search?q=la+tabaccheria&oq=la+taba&aqs=chrome.5.69i57j69i61l3j35i39l2.7826j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 για δοκίμασε τα νετ τασάκι Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από palasd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχω δοκιμασει κανεναν απο τους 2..Προσωπικα και ο mike vapes μου φαινεται οτι δινει λιγο ευκολα βαθμολογιες...Ο haze ισως φαινεται καγκουρακος αλλα πεταει κατι του στυλ omg look at my forehead ,η λεει this dripper is a complete piece of shit ...Για μενα οι πιο αντικειμενικοι ειναι ο jai haze,the vaping postman,και ο vaping bogan,αν αντεχεις καθε 5 λεξεις να τρως βρισια ..Μετα απο ελληνες basilis l ...Τελος αν δεις ελεγες θα πεσει ο ενθουσιασμος,και ηδη εδω δεν πηρες το kit σου ψαχνεις επισκευασιμο Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις