MySql Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BritGreek είπε Όσο κι αν πάνε τα υγρά, πάλι θα είναι φτηνότερο από τα τσιγάρα. Απλά μικραίνει η διαφορά. Εγώ, μετά από 1,5 - 2 πακέτα τσιγάρων την ημέρα πλέον με το ηλεκτρονικό έχω κόστος περίπου 50 ευρώ τον μήνα. 2 60ρια υγρά και τις αντιστάσεις. εάν τα τσιγάρα και τα υγρά αναπλήρωσης εξισώθηκαν σε φορολογία δεν πρόκειται να μειωθεί άλλο η διαφορά... εάν αυξηθεί η φορολογία θα γίνει στο ίδιο ποσοστό και στα δύο. Πέρα του ότι εάν ψαχτείς με τα υγρά πιστεύω μπορείς βρεις και να φέρεις αφορολόγητα... 4 λεπτά πριν, ny_ είπε Συγνώμη, ατμιζεις 10ml/day? Εγώ αυτή την ποσότητα την κάνω μέσα σε 7-8 ημέρες,μην σου πω και 10. Νομίζω ότι δεν εξοικονομείς κάτι από θέμα λεφτων, εκτός αν φτιάχνεις μόνος σου τα υγρά αναπλήρωσης. 1 ml/day; Νταξ πρακτικά είσαι περιστασιακός "χρήστης" Ti kit χρησιμοποιείς; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, ny_ είπε Συγνώμη, ατμιζεις 10ml/day? Εγώ αυτή την ποσότητα την κάνω μέσα σε 7-8 ημέρες,μην σου πω και 10. Νομίζω ότι δεν εξοικονομείς κάτι από θέμα λεφτων, εκτός αν φτιάχνεις μόνος σου τα υγρά αναπλήρωσης. Δηλαδή λίγο πανω απο ενα μλ ? Μπράβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, MySql said: εάν τα τσιγάρα και τα υγρά αναπλήρωσης εξισώθηκαν σε φορολογία δεν πρόκειται να μειωθεί άλλο η διαφορά... εάν αυξηθεί η φορολογία θα γίνει στο ίδιο ποσοστό και στα δύο. Πέρα του ότι εάν ψαχτείς με τα υγρά πιστεύω μπορείς βρεις και να φέρεις αφορολόγητα... 1 ml/day; Νταξ πρακτικά είσαι περιστασιακός "χρήστης" Ti kit χρησιμοποιείς; Να φανταστείς πριν από το ηλεκτρονικό κάπνιζα στριφτά, ενα πακέτο μου έβγαζε το πολύ δύο μέρες, ενώ με το ηλεκτρονικό δεν ξέρω πως έγινε και ατμιζω τούτη την ποσότητα που ανέφερα. Πραγματικά νομίζω έγινε κάποιο θαύμα με την πάρτη μου. Έχω το vaporesso target mini, με 4ml τανκ (δεν γνωρίζω μάρκα του τανκ) 2 minutes ago, palasd said: Δηλαδή λίγο πανω απο ενα μλ ? Μπράβο ! Να σαι καλα βρε φίλε, εύχομαι το ίδιο και σε εσάς soon!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Με ποσο νικοτίνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 minute ago, palasd said: Με ποσο νικοτίνη? 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ε καλά και εγώ 20 μγ την ημέρα ατμιζω απλά είναι και 20μλ χαχααχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, palasd said: Ε καλά και εγώ 20 μγ την ημέρα ατμιζω απλά είναι και 20μλ χαχααχα Σοβαρά τώρα η με δουλεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Γιατί να σε δουλεύω , άφησα τον TFV12 και τους ντρίπερ με διπλή αντίσταση γιατί έφτανα τα 30μλ με 1μγ /μλ. Ας πούμε με τον vandy vape με mech πάνω σε μηχανικό τα 5 μλ είναι υπόθεση μιας ώρας . Και ναι το ξέρω πως είμαι παράδειγμα προς αποφυγή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 νομιζω οτι δεν εχει νοημα να ανοιξω αγγελια, πηρα λαθος συρμα αυτο εδω https://www.dotshop.gr/diy/n80-fused-clapton-28ga336ga-nichrome-wire-3m-geekvape/ και μου βγαζει λιγα Ωμ με το ζορι 0,40 και θελω να πηγαινω ανετα στα 0,60 - 0.70. Εχω κανει τρεις αποπειρες και παει στραφι η φαση, αν θελει καποιος να αλλαξουμε καρουλι με ενα 30 - 32 AWG να στειλει μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, tornado είπε νομιζω οτι δεν εχει νοημα να ανοιξω αγγελια, πηρα λαθος συρμα αυτο εδω https://www.dotshop.gr/diy/n80-fused-clapton-28ga336ga-nichrome-wire-3m-geekvape/ και μου βγαζει λιγα Ωμ με το ζορι 0,40 και θελω να πηγαινω ανετα στα 0,60 - 0.70. Εχω κανει τρεις αποπειρες και παει στραφι η φαση, αν θελει καποιος να αλλαξουμε καρουλι με ενα 30 - 32 AWG να στειλει μηνυμα. To 30-32 θα σου βγαζει ακομα μικροτερη αντισταση..Γενικα οσο πιο μεγαλο το awg,τοσο πιο λεπτο το συρμα και πιο μεγαλη η αντισταση....Το συρμα που πηρες προσωπικα ειναι απο τα αγαπημενα μου,αρπαζει γρηγορα,και αναλογα τον αερα ,εγω σε αρκετα αερα το παιζω σε 75 βατ με 3αρη πυρηνα και 7 σπειρες,και δινει καλη γευση και ντουμανι...Απλα σου λεω πως αν παρεις με ιδιες διαστασεις kanthal ισως σου βγαζει αρκετα παραπανω,αλλα ιδια βατ θα θες,γιατι το n80 αρπαζει ισως και 2 φορες πιο γρηγορα απο το kanthal,οποτε μην κοιτας τοσο τα ohm...Επισης μπορει να σου βγαζει οτι στα 0.4 ohm οτι θες 75 βατ για να δουλεψει καλα,αλλα με λιγοτερες σπειρες και τα μισα ohm να θες λιγοτερα βατ...Επισης για τους προηγουμενους και γω καμαι 10-15αρια ml κανω σε 1.5 mg,πριν λιγο καιρο και παραπανω,ειναι θεμα ατμοποιητη,ο nautilus καταναλωνει το 1/8 του επισκευασιμου που εχω ... Επισης @MySql προτεινω να παρεις ενα ειτε τσιγαρισιο ειτε πνευμονικο..Για τσιγαρισιο χωρις να τον εχω δοκιμασει θα προτεινω και γω τον innokin zenith που ακουω τα καλυτερα,και για πνευμονικο τον aspire cleito,οχι τον exo,τον κανονικο,ο οποιος γενι9κα ειναι αρκετα αερατος,και οι κεφαλες του παιζουν απο 40 ως 80 αν δεν κανω λαθος,και προτεινω τις κεφαλες στα 0.4 ohm,στα 50 περιπου βατ...Το ντουμανι ειναι πολυ καλο για τα βατ,οπως και η γευση που ειναι απιστευτη για εργοστασιακο..Ρουφαει υγρο,αλλα οχι σε επιπεδα tfv12 η tfv8 που προαναφερθηκαν..Γενικα αν γυρνουσα στους ετοιμους αυτον θα ξαναεπαιρνα..Το μονο κακο ειναι ισως οι 1-2 σταγορνες που ισως σταξουν τη μερα,αλλα η γευση θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Επισης @MySql προτεινω να παρεις ενα ειτε τσιγαρισιο ειτε πνευμονικο..Για τσιγαρισιο χωρις να τον εχω δοκιμασει θα προτεινω και γω τον innokin zenith που ακουω τα καλυτερα,και για πνευμονικο τον aspire cleito,οχι τον exo,τον κανονικο,ο οποιος γενι9κα ειναι αρκετα αερατος,και οι κεφαλες του παιζουν απο 40 ως 80 αν δεν κανω λαθος,και προτεινω τις κεφαλες στα 0.4 ohm,στα 50 περιπου βατ...Το ντουμανι ειναι πολυ καλο για τα βατ,οπως και η γευση που ειναι απιστευτη για εργοστασιακο..Ρουφαει υγρο,αλλα οχι σε επιπεδα tfv12 η tfv8 που προαναφερθηκαν..Γενικα αν γυρνουσα στους ετοιμους αυτον θα ξαναεπαιρνα..Το μονο κακο ειναι ισως οι 1-2 σταγορνες που ισως σταξουν τη μερα,αλλα η γευση θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.. Χθες βράδυ άλλαξα την 8-14w κεφαλή με την 20-35w δουλεύοντας την κάπου στα 29w. H διαφορά στην κατανάλωση είναι σχεδόν η διπλή και δεν ξέρω εάν είναι θέμα του ατμοποιητή ή δικού μου λάθους στο set up (βλέπω διαρροή που δεν είχα πριν) ή εάν είναι φυσιολογικό λόγο του διπλασιασμού των watt. Bytheway για πνευμονικό τον smok των απορρίπτω λόγω εξωφρενικής κατανάλωσης... αλλά εάν θες πες μου για πιο λόγο απορρίπτεις τον Aspire Cleito EXO(είναι πιο καινούργιος) και προτείνεις τον απλό cleito παρότι πλησιάζει σε κατανάλωση τον smoke; Τον vaporesso cascade λες να τον ξεχάσω; Ο μόνος λόγος που με ψήνει είναι το τεράστιο εύρος κεφαλών [(20-200w) (all in one λύση)] παρότι δεν βρίσκω εύκολα reviews πράγμα που με παραξενεύει... Τέλος εάν θες πρότεινε μου 2-3 καλές γεύσεις υγρών που έχεις ξεχωρίσει και χρησιμοποιείς περισσότερο. Είτε καπνικές είτε όχι δεν θέλω να είναι έντονες και κουραστικές Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δεν αντέχω θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί θα σκάσω. Μην κοροιδευεις εσυ που ήδη γνωρίζεις την απάντηση Ο atomizer μου είναι στα 1.5Ω και μπορώ να ατμιζω απο 8-20w. Το έχω ρυθμίσει στο 10w εξ αρχής. Η απορία μου είναι η εξής: Αν πχ ανεβάσω W πχ στα 15-16 ποιες θα είναι οι διαφορές περαν της παραπάνω κατανάλωσης του υγρού και της μπαταρίας μου; Δηλ τι παραπάνω μου προσφέρει μια τέτοια ενέργεια; Επίσης... Δεν ξέρω αν ισχύει και αυτό, δηλ. οσο πιο μεγάλο Ω είναι ένας atomizer τοσο πιο χαμηλά W πρέπει να παίζεις, όπως επίσης και το αντίστροφο όταν έχεις πιο μικρο Ω σε ενα atomizer μεγαλώνεις σε W. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ny_ είπε Δεν αντέχω θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί θα σκάσω. Μην κοροιδευεις εσυ που ήδη γνωρίζεις την απάντηση Ο atomizer μου είναι στα 1.5Ω και μπορώ να ατμιζω απο 8-20w. Το έχω ρυθμίσει στο 10w εξ αρχής. Η απορία μου είναι η εξής: Αν πχ ανεβάσω W πχ στα 15-16 ποιες θα είναι οι διαφορές περαν της παραπάνω κατανάλωσης του υγρού και της μπαταρίας μου; Δηλ τι παραπάνω μου προσφέρει μια τέτοια ενέργεια; Επίσης... Δεν ξέρω αν ισχύει και αυτό, δηλ. οσο πιο μεγάλο Ω είναι ένας atomizer τοσο πιο χαμηλά W πρέπει να παίζεις, όπως επίσης και το αντίστροφο όταν έχεις πιο μικρο Ω σε ενα atomizer μεγαλώνεις σε W. Παρότι πρωτάρης και εγώ θα σου απαντήσω σε αυτά που γνωρίζω μέχρι να απαντήσει πιο ολοκληρωμένα κάποιος γνώστης. Τα ωμ αναλογικά με τα volt βγάζουν τα watt. Οπότε ασχολήσου μόνο με τα watt... Όσο αυξάνεις τα watt τόσο πιο ζεστός βγαίνει ο ατμός με περισσότερο ντουμάνι. Σου δίνει πιο έντονη την γεύση και το άρωμα. Επίσης όσο αυξάνεις τα watt τόσο πιο κοντά έρχεσαι στην εμπειρία του χτυπήματος που δίνει το τσιγάρο στον λαιμό Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από MySql 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, MySql είπε Παρότι πρωτάρης και εγώ θα σου απαντήσω σε αυτά που γνωρίζω μέχρι να απαντήσει πιο ολοκληρωμένα κάποιος γνώστης. Τα ωμ πανε αναλογικά με τα volt και βγάζουν τα watt. Οπότε ασχολήσου μόνο με τα watt... Όσο αυξάνεις τα watt τόσο πιο ζεστός βγαίνει ο ατμός με περισσότερο ντουμάνι. Σου δίνει πιο έντονη την γεύση και το άρωμα. Επίσης όσο αυξάνεις τα watt τόσο πιο κοντά έρχεσαι στην εμπειρία του χτυπήματος που δίνει το τσιγάρο στον λαιμό 20 λεπτά πριν, ny_ είπε Δεν αντέχω θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί θα σκάσω. Μην κοροιδευεις εσυ που ήδη γνωρίζεις την απάντηση Ο atomizer μου είναι στα 1.5Ω και μπορώ να ατμιζω απο 8-20w. Το έχω ρυθμίσει στο 10w εξ αρχής. Η απορία μου είναι η εξής: Αν πχ ανεβάσω W πχ στα 15-16 ποιες θα είναι οι διαφορές περαν της παραπάνω κατανάλωσης του υγρού και της μπαταρίας μου; Δηλ τι παραπάνω μου προσφέρει μια τέτοια ενέργεια; Επίσης... Δεν ξέρω αν ισχύει και αυτό, δηλ. οσο πιο μεγάλο Ω είναι ένας atomizer τοσο πιο χαμηλά W πρέπει να παίζεις, όπως επίσης και το αντίστροφο όταν έχεις πιο μικρο Ω σε ενα atomizer μεγαλώνεις σε W. Τα ομ ειναι η τιμη της αντιστασης και εξαρταται μονο απο το υλικο, το μηκος του συρματος και λιγοτερο τον τροπο που ειναι φτιαγμενη(Η τιμη της αντιστασης ισουται με αυτο που λεει το μοντακι χωρις να εχουμε πατησει το κουμπι). Αναλογα τωρα με το ρευμα που δινουμε στην αντισταση τοσο πιο ζεστος γινεται ο ατμος και αυτο καθοριζεται απο τα watt. Οσο πιο κοντα στο ανω οριο που γραφει η αντισταση μας παιζουμε τοσο πιο γρηγορα φθείρεται το βαμβακι ειδικα σε περιπτωση που ατμιζουμε με μεγαλες τζουρες και συνεχομενες, αφου μπορει να μην προλαβει να γεμισει με υγρο ωστε να το ατμοποιησει. Επισης θα χρειαστεις πιο πολυ υγρο και αυτο θα επηρεασει την αντισταση πιο γρηγορα. Σε ατμοποιητες με εργοστασιακες αντιστασεις προτιμω να ξεκιναω απο το κατω κατω οριο και να ανεβαινω σιγα σιγα προς τα πανω μεχρι να βρω που μου αρεσει πιο πολυ. Συνηθως την καλυτερη αποδοση την βρισκω περιπου στη μεση, αλλα αυτο ειναι προσωπικα γουστα. Ενα προβλημα που μπορει να εχεις οταν παιζεις στο κατω οριο της αντιστασης ειναι η υπερτροφοδοσια, δηλαδη να ατμοποιειται λιγοτερο υγρο απο οσο ρουφαει το βαμβακι με αποτελεσμα να ερχεται υγρο στο στομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, MySql είπε Χθες βράδυ άλλαξα την 8-14w κεφαλή με την 20-35w δουλεύοντας την κάπου στα 29w. H διαφορά στην κατανάλωση είναι σχεδόν η διπλή και δεν ξέρω εάν είναι θέμα του ατμοποιητή ή δικού μου λάθους στο set up (βλέπω διαρροή που δεν είχα πριν) ή εάν είναι φυσιολογικό λόγο του διπλασιασμού των watt. Bytheway για πνευμονικό τον smok των απορρίπτω λόγω εξωφρενικής κατανάλωσης... αλλά εάν θες πες μου για πιο λόγο απορρίπτεις τον Uwell Crown 3(όλοι τον θεωρούν κορυφή) ή τον Aspire Cleito EXO(διαβάζω για καραντί μηδενικές διαρροές) και προτείνεις τον απλό cleito παρότι πλησιάζει σε κατανάλωση τον smoke; *To μόνο αρνητικό που βρίσκω στον uwell crown 3 είναι ότι δεν τον βρίσκω από Ελλάδα στο διαδίκτυο πράγμα που ίσως με ταλαιπωρήσει στο να βρίσκω τις κεφαλές Τέλος τον vaporesso cascade λες να τον ξεχάσω; Ο μόνο λόγος που με ψήνει είναι το τεράστιο εύρος κεφαλών [(20-200w) (all in one λύση)] παρότι δεν βρίσκω εύκολα reviews πράγμα που με παραξενεύει... Έχω τον Crown 3 και τον δουλεύω εδώ και μήνες. Είχα πάρει καμιά 30αριά αντιστάσεις μαζί με τον ατμοποιητή από τις οποίες πλέον μου έχουν μείνει 2-3. Είναι ατμοποιητάρα και είμαι υπερευχαριστημένος, αλλά δεν θα στον πρότεινα γιατί πλέον θεωρείται παλιός οπότε αντιστάσεις/ανταλλακτικά, κτλ. δεν παίζει να βρεις πουθενά Ελλάδα. Δεν θα 'ναι απλά ταλαιπωρία, δεν θα βρεις πουθενά, οπότε τσάμπα θα πάει ο ατμοποιητής. Ένα άλλο μείον είναι η κατανάλωση του που, επειδή διαβάζω κάτι "Omg, 10 ml την μέρα κάνεις, είναι δυνατόν;;; Πάρα πολλά!" εδώ μέσα, μάλλον θα σε εκπλήξει δυσάρεστα. Εγώ έχω φτάσει να κάνω συστηματικά 30 ml την μέρα για πλάκα, δεν είναι σε καμιά περίπτωση ατμοποιητής που θα την βγάζεις με 1/2/5 ml την μέρα. 48 λεπτά πριν, ny_ είπε Δεν αντέχω θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί θα σκάσω. Μην κοροιδευεις εσυ που ήδη γνωρίζεις την απάντηση Ο atomizer μου είναι στα 1.5Ω και μπορώ να ατμιζω απο 8-20w. Το έχω ρυθμίσει στο 10w εξ αρχής. Η απορία μου είναι η εξής: Αν πχ ανεβάσω W πχ στα 15-16 ποιες θα είναι οι διαφορές περαν της παραπάνω κατανάλωσης του υγρού και της μπαταρίας μου; Δηλ τι παραπάνω μου προσφέρει μια τέτοια ενέργεια; Επίσης... Δεν ξέρω αν ισχύει και αυτό, δηλ. οσο πιο μεγάλο Ω είναι ένας atomizer τοσο πιο χαμηλά W πρέπει να παίζεις, όπως επίσης και το αντίστροφο όταν έχεις πιο μικρο Ω σε ενα atomizer μεγαλώνεις σε W. Κακώς αγχώνεσαι τόσο με τα Watt και "τι διαφορά έχει το 15 με το 10". Το παν είναι να βρεις εσύ ένα σημείο που να μένεις ευχαριστημένος από την τζούρα. Να σε γεμίζει και ο ατμός που βγαίνει και το πόσο ζεστός/κρύος είναι, και πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να ρουφάς χωρίς να παίρνεις καμμένο, κτλ. Το πόσα watt δουλεύουμε δεν έχει να κάνει καν με την τιμή της αντίστασης πλέον, από την στιγμή που υπάρχουν 100 υλικά εκεί έξω μια αντίσταση 0.4 ωμ μπορεί ιδανικά να δουλεύει στα 35w και μια άλλη πάλι 0.4 μπορεί στα 90. Απλά βρες που σε βολεύει εσένα καλύτερα με τις αντιστάσεις που έχεις. Πολύ πολύ γενικοί κανόνες υπάρχουν και αναφέρθηκαν ήδη, ναι, όσο πιο πολλά βατ τόσο πιο ζεστός ο ατμός, τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση υγρού, τόσο πιο πολύ ντουμάνι, κτλ. "Το τι κερδίζω" δεν έχει νόημα σαν ερώτηση γιατί εσύ π.χ. μπορεί να θεωρείς τον ζεστό ατμό και τα τρελά ντουμάνια αρνητικό, κάποιος άλλος θετικό. Απλά βρες τα watt που βολεύουν ΕΣΕΝΑ, κάνε πειράματα. Πάντως ασχέτως τι ακούς από τον καθένα, ακόμα και από τον κάθε πωλητή, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει "α, η αντίσταση αυτή είναι τόσα ωμ άρα πρέπει να την δουλεύεις στα τόσα βατ, αλλιώς είσαι λάθος". Καλώς οι άνθρωποι δίνουν μια γενική οδηγία ώστε να μην κάψεις εσύ τις αντιστάσεις σου στα 2 λεπτά και μετά πας και γκρινιάζεις, αλλά δεν μπορούν να εξηγούν και 80 φορές την μέρα στον καθένα "δοκίμασε σε αυτά τα βατ να δούμε πως σου φαίνεται, δοκίμασε και σε αυτά. Προτιμάς ζεστό ατμό; Είναι αρκετά ζεστός, μως σου φαίνεται; Το ντουμάνι ικανοποιητικό; Να δοκιμάσουμε και αυτή την αντίσταση; Πάρε μια πιο δυνατή τζούρα. Δοκίμασε και έτσι και αλλιώς". Σου λένε "δούλευε την σε αυτά τα ωμ (ώστε να μην καεί και φωνάζεις)" και τέλος. Δεν σημαίνει ότι αν σου πει 12 βατ και εσύ πας στα 14 είσαι λάθος ή ότι θα αλλάξει κάτι τραγικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις