Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό μάλλον εξαρτάται από τον μαγαζάτορα :P

Για φρουτένιες γεύσεις δεν ξέρω, από καπνικά πάντως, δοκίμασε αντίστοιχα υγρά από flavourart, lamda, και atmos lab. Δοκίμασε αν βρεις και από eliquid france τα famous και supreme. Για άλλες εταιρείες και γεύσεις περίμενε άλλες προτάσεις γιατί εγώ δεν έχω δοκιμάσει πολλά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βάλε μια και την άλλη κεφαλή και πάρε καμια τζουρα έτσι για να δεις τι παίζει.

Για θέμα οικονομίας σιγά σιγά για διάβασε περί shake and vape 

• Like 1

4 λεπτά πριν, akpe είπε

Αυτό μάλλον εξαρτάται από τον μαγαζάτορα :P

Για φρουτένιες γεύσεις δεν ξέρω, από καπνικά πάντως, δοκίμασε αντίστοιχα υγρά από flavourart, lamda, και atmos lab. Δοκίμασε αν βρεις και από eliquid france τα famous και supreme. Για άλλες εταιρείες και γεύσεις περίμενε άλλες προτάσεις γιατί εγώ δεν έχω δοκιμάσει πολλά :)

Συγνώμη όλα τα "καπνικά" δεν έχουν γεύσεις; Απλά δεν έχουν φρουτένιες, σωστά; Της flavourist μου δώσανε στο μαγαζί που πήγα 40 ml 6άρι 12 ευρώ καλά δεν είναι;

5 λεπτά πριν, palasd είπε

Βάλε μια και την άλλη κεφαλή και πάρε καμια τζουρα έτσι για να δεις τι παίζει.

Για θέμα οικονομίας σιγά σιγά για διάβασε περί shake and vape 

Η άλλη είναι 20-38 νομίζω θα την δοκιμάσω σίγουρα απλά θέλω να δώσω άλλη μια μέρα στην 8-14. Ναι από ότι έχω καταλάβει το shake n vape είναι μονόδρομος εάν θέλεις οικονομικό υγρό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SOMAN21 είπε

καλησπερα σε ολους εχω διαβασει καποια posts και συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν καταλαβα με σιγουρια

σκεφτομαι να αγορασω απο  ebay uk ενα υγρο αναπληρωσης 60ml

απο ευρωπη περνανε τα ΥΤ η ειναι ρισκο και μπορει να την πατησω; 

Δεν θα το ρισκαρα για 3 λογους:
* τελωνειο
* Συνθηκες μεταφορας
* Ποιοτητα υγρού

1 ώρα πριν, MySql είπε

Αυτή την στιγμή παίζω σε 12w με 6αρι υγρό καπνικό με γεύση ξυροκάρπιο και νομίζω ότι θέλω 9άρι οπότε δεν νομίζω ότι είμαι τοσο junkie με την νικοτίνη. Ποιες γεύσεις θα μου πρότεινες να δοκιμάσω;

Όποιο σε κρατάει μακριά απο το κανονικό τσιγάρο. Πας σε ενα μαγαζί και δοκιμάζεις τι σου αρέσει. Καλά και σε καλή τιμή που μπορείς να δοκιμάσεις είναι: r2y2 ,eazy rider (american stars),  saltybaco ( vnv ) , Είναι στο προφιλ καπνικό ξυροκαρπι που κάνεις τώρα, αλλά γενικά επειδή είναι νωρίς θα πήγαινα σε ποικιλια  να δω και άλλες γεύσεις. π.χ: relax και supreme (eliq france), smokey caramel (after8) , uber(omnia) και ενα ακριβουτσικο για να δοκιμάσεις σε δοκιμαστήριο dark thirty (rop cut) 

Παλιά υπήρχαν ετοιμα υγρα και πανω απο 10 ml που ξεκίναγαν από 6-7 € . Τωρα για να παρεις πανω απο 10 ml αγοράζεις shake and vape που ή στο φτιαχνουν στο μαγαζί με έξτρα κόστος ή μόνος σου. Παλιά μπορούσες να βρεις νικοτίνη σε μεγάλη περιεκτικοτητα και να την αραιωσεις τώρα παίρνεις μόνο μπουστερακια των 10 ml  με μικρή περιεκτικοτητα (4-5€). 

...... ένα ένα τα θυμάμαι και εντιταρω

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Όποιο σε κρατάει μακριά απο το κανονικό τσιγάρο. 

Το ελάχιστο διάστημα που ασχολούμε με το άτμισμα δεν το βλέπω σαν υποκατάστατο του καπνίσματος ούτε σαν μια υποδεέστερη εμπειρία.

Σου δίνει το περιθώριο να γίνεις geek με το θέμα και να έχεις γεύση και εμπειρία καλύτερη από το κάπνισμα.

Εάν μπει και το θέμα υγείας και οικονομίας γίνεται ένα πολύ δυνατό μείγμα.

Πιστεύω ότι εάν δεν βγούνε αρνητικες παρενέργειές που δεν γνωρίζουμε στο μέλλον θα αντικαταστήσει το κάπνισμα

Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη λόγω μείωσης του ενθουσιασμου που έχω τώρα...

Επεξ/σία από MySql

9 λεπτά πριν, palasd είπε

Για αρχή ναι επίσης κανονικά έπρεπε να λέγονται shake and wait κανονικά πρέπει το υγρό να κάτσει καποιες μέρες

To Relax και το Bebeca που παίρνω εγώ δεν έχoυν καμία μα καμία διαφορά στη γεύση μετά την πρώτη ώρα. Το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα που όντως σκουραίνει. Αλλά και πάλι βγαίνουν ακριβά με 12-13 νικοτίνη. Το bebeca shake & vape μου καίει την αντίσταση πάρα πολύ γρήγορα. Μέσα σε 2 μέρες το πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MySql είπε

Το λίγο διάστημα που έχω ασχοληθεί με το άτμισμα δεν το βλέπω σαν υποκατάστατο του καπνίσματος ούτε σαν μια υποδεέστερη εμπειρία.

Σου δίνει το περιθώριο να γίνεις geek με το θέμα και να έχεις γεύση και εμπειρία καλύτερη από το κάπνισμα.

Εάν βάλει και το θέμα υγεία και οικονομία γίνεται ένα πολύ δυνατό μείγμα. Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη λόγω μείωσης του ενθουσιασμου που έχω τώρα...

Εχει πολλα να σου τραβηξει το ενδιαφερον. πχ επισκευασιμοι ατμοποιητες και δικα σου υγρα. καινοτομιες και σιγουρα μεχρι να δεις αυτα θα εχουν βγαλει και κατι αλλο. Στο θεμα υγεια, θα δεις διαφορες γρηγορα στην αντοχη σου. Οταν καπνιζα ουτε να κανω ενα χιλομετρο να παω για καφε δε μπορουσα να κανω χωρις να λαχανιασω με τα ποδια και κανονικο ρυθμο. Φυσικα το καλυτερο ειναι να μη κανεις ουτε Κ.τ ουτε Η.Τ

Επεξ/σία από nrkmaiden

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Εχει πολλα να σου τραβηξει το ενδιαφερον. πχ επισκευασιμοι ατμοποιητες και δικα σου υγρα. καινοτομιες και σιγουρα μεχρι να δεις αυτα θα εχουν βγαλει και κατι αλλο 

Σίγουρα. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Εγώ που δεν είμαι για πολύ παίδεμα, με έναν ατμοποιητή K3 της Aspire και μια καλή μπαταρία (istick Power της Eleaf), είμαι σούπερ, μετά από δεκαετίες καπνίσματος 2 πακέτων Marlboro light. Κυρίως λόγω χρόνου-προγράμματος-υποχρεώσεων, δεν θα έμπαινα καν στο τριπάκι των επισκευάσιμων. Η γεύση που παίρνω αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετική και έχω ερωτευτεί το Relax με 13 ή 9 νικοτίνη.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 1

2 λεπτά πριν, palasd είπε

Οικονομία ? Αν δεν το κάνεις χόμπι ναι αλλιώς ....

Όσο κι αν πάνε τα υγρά, πάλι θα είναι φτηνότερο από τα τσιγάρα. Απλά μικραίνει η διαφορά. Εγώ, μετά από 1,5 - 2 πακέτα τσιγάρων την ημέρα πλέον με το ηλεκτρονικό έχω κόστος περίπου 50 ευρώ τον μήνα. 2 60ρια υγρά και τις αντιστάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Σίγουρα. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Εγώ που δεν είμαι για πολύ παίδεμα, με έναν ατμοποιητή K3 της Aspire και μια καλή μπαταρία (istick Power της Eleaf), είμαι σούπερ, μετά από δεκαετίες καπνίσματος 2 πακέτων Marlboro light. Κυρίως λόγω χρόνου-προγράμματος-υποχρεώσεων, δεν θα έμπαινα καν στο τριπάκι των επισκευάσιμων. Η γεύση που παίρνω αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετική και έχω ερωτευτεί το Relax.me 13 ή 9 νικοτίνη.

Το καλο που εχουν οι επισκευασιμοι ειναι οτι τα "νορμαλ" αναλωσιμα ειναι αρκετα φτηνα. Ενα καρουλι συρμα και ενα σκουλακι βαμβακι (~12 €) με βγαζει κανα 2+ μηνες. Βεβαια "πληρωνεις" σε χρονο στησιματος και εκμαθησης.

5 λεπτά πριν, palasd είπε

Και σαν χομπυ αν δεν αγοραζεις και ανταλλαζεις παλι σε σχεση με το τσιγαρο το κοστος ειναι μικροτερο. Αν τωρα θελει καποιος μοντακι των 250 ευρω και 100 ευρω ατμοποιητη ...

Επεξ/σία από nrkmaiden

Μόλις τώρα, nrkmaiden είπε

Και σαν χομπυ αν δεν αγοραζεις και ανταλλαζεις παλι σε σχεση με το τσιγαρο το κοστος ειναι μικροτερο.

Φίλε μου, να σου πω την αλήθεια, προσωπικά σιχαίνομαι να χρησιμοποιήσω μεταχειρισμένο ατμοποιητή από το στόμα και τα σάλια κάποιου αγνώστου. Ξέρω, θα τον καθαρίσω, αλλά και πάλι σιχαίνομαι. Είμαι παράξενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, palasd είπε

δυο μέρες που ατμίζω έχω χαλάσει 15% του υγρού που κάνει 12 ευρώ εάν κάπνιζα θα είχα χαλάσει δύο πακέτα αξίας 9 ευρώ... Δεν νομίζω να μπαίνει κάποιο δίλημμα στο θέμα οικονομίας η διαφορά μπορεί να φτάσει για πλάκα στο 50% per year δλδ στο παράδειγμα μου 900 ευρώ τσέπη

Επεξ/σία από MySql
  • Like 1

1 hour ago, akpe said:

Καθόλου άσχημα, ανάλογα βέβαια με το πόσο αντέχουν. Γιατί και του TFV12 η 12πλη π.χ. είχε 8.5 ευρώ, αλλά μου κράταγε 15μέρες με 10+μλ τη μέρα :P 

Συγνώμη, ατμιζεις 10ml/day? Εγώ αυτή την ποσότητα την κάνω μέσα σε 7-8 ημέρες,μην σου πω και 10.

Νομίζω ότι δεν εξοικονομείς κάτι από θέμα λεφτων, εκτός αν φτιάχνεις μόνος σου τα υγρά αναπλήρωσης. 

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...