Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύο είναι οι σίγουρες λύσεις για το καμένο τακτική αλλαγή κεφαλής που παλι θέλει κάποια εμπειρία γιατί παίζει ρολο και η γεύση(ναι περίπου 20 - 30 μλ) και το δεύτερο είναι έλεγχος θερμοκρασίας δεν τρως ποτε καμένο απλώς δεν βγάζει γεύση 

Το ποσοστό απορρόφησης νικοτίνης απο το ητ είναι πολύ χαμηλό το βασικό είναι να μείνεις μακρια απο τον καρκινοσωληνα

Επεξ/σία από palasd
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκαλίζοντας λίγο το διαδίκτυο για να βρω έναν καλό μη επισκευάσιμο ατμοποιητή που απλά αλλάζεις κεφαλές και ξεμπερδεύεις κατέληξα στις παρακάτω περιπτώσεις:

• H μοναδική all around λύση που βρήκα από 25-200w είναι το vaporesso cascade
  • Στην τσιγαρίσια κατηγορία το καλύτερο θεωρείται το Aspire Nautilus 2 αλλά με πολλά προβλήματα διαροών από ότι διαβάζω…
  • Στην πνευμονική κατηγορία κορυφή θεωρείται το uwell crown III και μετά έρχονται το aspire cleito exo με το smok tfv8 x-baby

Με τα παραπάνω βγάζω το συμπέρασμα ότι το vaporesso cascade είναι η καλύτερη λύση την περίπτωσή μου αλλά δεν βρίσκω εάν είναι οικονομικές οι κεφαλές του;

Γνώμες ή διαφορετικές προτάσεις;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρε και τον Revvo. Είναι αρκετά ιδιαίτερος, με μηδενικές διαρροές*, τερμα πνευμονικός, παίζει γύρω στα 70-100w, δεν τον λες και κορυφή σε γεύση σε σύγκριση με crown και tfv8 αλλά πλησιάζει αρκετά. Απλά θέλει προσοχή για να μη στεγνώνει η αντίσταση που βρίσκεται στο πάνω μέρος και θέλει και ψάξιμο για να βρεις την έκδοση στα 4μλ. Προσωπικά με έκανε να ξεκολλήσω από τους tfv8/12 που είχα πάρει μονότερμα εδώ και κανά χρόνο.

* θέλει που και που ένα καθαρισματάκι στο πάνω μέρος που μαζεύεται υγρασία, αλλιώς χάνει το υγρό που μαζεύεται στο επιστόμιο από τις τρύπες του αέρα - όχι όμως από το τανκ

Τιμές για τις κεφαλές του cascade βρήκα (ενδεικτικά) εδώ: https://steamers.gr/shop/axesouar-hlektronikoy-tsiragou/antistaseis-atmopoihton/vaposesso-coils/αντίσταση-cascade-gtm-series-vaporesso/ 

Καθόλου άσχημα, ανάλογα βέβαια με το πόσο αντέχουν. Γιατί και του TFV12 η 12πλη π.χ. είχε 8.5 ευρώ, αλλά μου κράταγε 15μέρες με 10+μλ τη μέρα :P 

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akpe είπε

Τσέκαρε και τον Revvo. Είναι αρκετά ιδιαίτερος, με μηδενικές διαρροές, τερμα πνευμονικός, παίζει γύρω στα 70-100w, δεν τον λες και κορυφή σε γεύση σε σύγκριση με crown και tfv8 αλλά πλησιάζει αρκετά. Απλά θέλει προσοχή για να μη στεγνώνει η αντίσταση που βρίσκεται στο πάνω μέρος και θέλει και ψάξιμο για να βρεις την έκδοση στα 4μλ. Προσωπικά με έκανε να ξεκολλήσω από τους tfv8/12 που είχα πάρει μονότερμα εδώ και κανά χρόνο.

Τιμές για τις κεφαλές του cascade βρήκα (ενδεικτικά) εδώ: https://steamers.gr/shop/axesouar-hlektronikoy-tsiragou/antistaseis-atmopoihton/vaposesso-coils/αντίσταση-cascade-gtm-series-vaporesso/ 

Καθόλου άσχημα, ανάλογα βέβαια με το πόσο αντέχουν. Γιατί και του TFV12 η 12πλη π.χ. είχε 8.5 ευρώ, αλλά μου κράταγε 15μέρες με 10+μλ τη μέρα :P 

Από 40 έως 200 watt παίζουν οι κεφαλές του cascade; Διάβασα ότι έχει από 25-200w και συμπέρανα ότι θα μπορώ να παίξω σε όλο το εύρος από τσιγαρίσιο μέχρι πνευμονικό:( Όπως και να είναι έχεις επιλογή στο μεγαλύτερο εύρος σε σχέση με όλα τα άλλα και οικονομικές κεφαλές οπότε μάλλον προς τα εκεί κλείνω

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, MySql said:

Από 40 έως 200 watt παίζουν οι κεφαλές του cascade; Διάβασα ότι έχει από 25-200w :(

Λογικά είναι ανάλογα την κεφαλή, το συγκεκριμένο shop έχει μόνο τις 0.15 και 0.4 της σειράς GTM. Από όσο βλέπω παίρνει και κεφαλές της σειράς GT οπότε μάλλον αναφέρεται σε αυτές.

Γενικά πάντως η χαμηλότερη τιμή στο εύρος χρήσης δεν λέει κάτι. Είτε 20-200 είτε 40-200 είναι η κεφαλή, οι πιθανότητες να έχεις ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος κάτω από τα 50-60 μάλλον είναι λίγες :). Συνήθως το ιδανικότερο άτμισμα είναι κάπου χαμηλότερα από τη μέση, εντελώς αυθαίρετα θα έλεγα μάλλον κάπου στα 70-80 θα δίνει καλό αποτέλεσμα. Τσέκαρε video reviews να δεις στα πόσα λένε οι reviewers πως τους ικανοποιεί από γεύση ατμό και χτύπημα.

Έντιτ: τώρα είδα το έντιτ σου, με τέτοιους ατμοποιητές (τόσο από άποψη εισαγωγής αέρα αλλά και τιμής αντίστασης) δύσκολα κάνεις και πνευμονική και τσιγαρίσια τζούρα! Είναι καθαρά για πνευμόνια.

Επεξ/σία από akpe
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akpe είπε

Λογικά είναι ανάλογα την κεφαλή, το συγκεκριμένο shop έχει μόνο τις 0.15 και 0.4 της σειράς GTM. Από όσο βλέπω παίρνει και κεφαλές της σειράς GT οπότε μάλλον αναφέρεται σε αυτές.

Γενικά πάντως η χαμηλότερη τιμή στο εύρος χρήσης δεν λέει κάτι. Είτε 20-200 είτε 40-200 είναι η κεφαλή, οι πιθανότητες να έχεις ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος κάτω από τα 50-60 μάλλον είναι λίγες :) χρήσης. Συνήθως το ιδανικότερο άτμισμα είναι κάπου χαμηλότερα από τη μέση, εντελώς αυθαίρετα θα έλεγα μάλλον κάπου στα 70-80 θα δίνει καλό αποτέλεσμα. Τσέκαρε video reviews να δεις στα πόσα λένε οι reviewers πως τους ικανοποιεί από γεύση ατμό και χτύπημα.

Ναι αλλά κάπου μπαίνει και ο παράγοντας της κοινονικότητας εάν πάω σε ένα μαγαζί και ατμίζω με 70-80 w θα γελάει ο κόσμος :P Οπότε θέλω να έχω και την ευελιξία να το γυρνάω χαμηλά

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, MySql είπε

Σκαλίζοντας λίγο το διαδίκτυο για να βρω έναν καλό μη επισκευάσιμο ατμοποιητή που απλά αλλάζεις κεφαλές κατέληξα στις παρακάτω περιπτώσεις:

• H μοναδική all around λύση που βρήκα από 25-200w είναι το vaporesso cascade
  • Στην τσιγαρίσια κατηγορία το καλύτερο θεωρείται το Aspire Nautilus 2 αλλά με πολλά προβλήματα διαροών από ότι διαβάζω…
  • Στην πνευμονική κατηγορία κορυφή θεωρούνται το uwell crown III και το smok tfv8 x-baby

Με τα παραπάνω βγάζω το συμπέρασμα ότι το vaporesso cascade είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή μου αλλά δεν βρίσκω εάν είναι οικονομικές οι κεφαλές του;

Γνώμες ή διαφορετικές προτάσεις;

Ο ναυτίλος 2 τώρα πια δεν ειναι ο καλύτερος αλλα ανήκει στο τοπ 3. Νομίζω ο καλύτερος είναι ο Zenith (https://www.innokin.com/tanks/zenith-tank/). Αυτο με τις διαρροές έχει μια βάση, άλλα αν κάνεις οτι ακριβώς σου πουν εκει που θα τον πάρεις δεν θα εχεις διαρροές, με την προϋπόθεση οτι το μαγαζί-ατομο εχει στοιχειώδη ιδεα απο ατμιστικα.

Για πνευμονικούς δε ξέρω.... Έχω να δοκιμάσω ικανό χρονικό διάστημα από τον TVF8 baby.

@akpe Οι TVf8/12 δεν είχαν τρελή κατανάλωση; λιγο που ειχα παίξει για κανα δυο -τρεις μέρες με τον TVF baby ήθελα 10-15ml τη μέρα και τότε τα υγρα ήταν φτηνά.

Οσον αφορα το revvo. Είχα δει το κιτ με το skystar-revo της aspire και τον είχα δοκιμάσει, Δε με τρέλανε δεν ήταν και κακό όμως. Τελικά πήρα μόνο το μοντακι. Γνώμη μου είναι οτι πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για τα κυκλικά (δε ξερω πως να τα πω ) coils που έχει ο revvo και ο maze γιατί είναι νεα τεχνολογία και σίγουρα συντομα θα έχουμε και άλλα προϊόντα τέτοιου στυλ απο αλλες εταιρίες.

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, MySql said:

Ναι αλλά κάπου μπαίνει και ο παράγοντας της κοινονικοποίησης εάν πάω σε ένα μαγαζί και ατμίζω με 70-80 w θα γελάει ο κόσμος :P

Μη νομίζεις, αν ατμίζεις διακριτικά (δεν θέλω να πω «σαν άνθρωπος») και δεν προκαλείς δεν θα έχεις θέμα :D Εγώ έβγαινα με τον TFV12 έξω και βάραγα στα 180 και δεν φαινόταν καν. Όταν δεν ήθελα να φανεί δηλαδή :P

Το θέμα είναι πως τέτοιοι δεν είναι σχεδιασμένοι για τσιγαρίσια τζούρα. Και να προσπαθήσεις να κλείσεις τον αέρα δηλαδή, μάλλον δεν θα σου αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα. Αναγκαστικά για κάτι πιο διακριτικό, ο ναυτίλος 2 διαβάζω μάλλον είναι ο καλύτερος από τους καλύτερους εργοστασιακούς στις τσιγαρίσιες. Όσο τον είχα δεν είχα διαρροές, μάζευε μόνο ελάχιστη υγρασία γύρω από το τζαμάκι, ένα καθάρισμα που και που και κομπλέ. Αν σε παίρνει οικονομικά δηλαδή και θέλεις οπωσδήποτε και τσιγαρίσιες και πνευμονικές μπορείς να πάρεις έναν από κάθε είδος. Και τα δυο μαζί στον ίδιο ατμοποιητή (ειδικά της κατηγορίας subohm) δύσκολο, εκτός βέβαια αν βρεις κάποιον σαν τον Smok Brit Mini που να έχει και αντιστάσεις για τσιγαρίσιες και «πνευμονικές». Στον Brit μπορούσα να κάνω από «ανοιχτή» τσιγαρίσια έως «περιορισμένη» πνευμονική, καμία σχέση με ναυτίλο και tfv8 αντίστοιχα, αλλά πλησιάζε αρκετά :)

Επίσης, είναι και θέμα του υγρού. Για πνευμονική πρέπει να πέσεις πολύ σε νικοτίνη (εκτός αν κάνεις μηδενική) που σημαίνει πως πρακτικά είναι δύσκολο να έχεις και τα δύο και να αλλάζεις συνέχεια τζούρα, γιατί θα πρέπει να αλλάζεις και υγρό: Με 12ρι υγρό π.χ. σε τσιγαρίσια τζούρα θα είναι ιδανικό, σε πνευμονική όμως δεν θα την παλέψεις με τίποτα. Αντίστοιχα 3ρι υγρό σε πνευμονική θα είναι ιδανικό, σε τσιγαρίσια όμως δεν θα καταλάβεις τίποτα από χτύπημα.

Επεξ/σία από akpe
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

@akpe Οι TVf8/12 δεν είχαν τρελή κατανάλωση; λιγο που ειχα παίξει για κανα δυο μέρες με τον TVF baby ήθελα 10-15ml τη μέρα και τότε τα υγρα ήταν φτηνά.

Επειδή είμαι καινούργιος τι τιμές παίζαν παλαιότερα σε υγρά και γιατί αυξήθηκαν λόγω φορολογίας; Εγώ αυτή την στιγμή δίνω 12 ευρώ για 40 ml καλά είναι;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, nrkmaiden said:

@akpe Οι TVf8/12 δεν είχαν τρελή κατανάλωση; λιγο που ειχα παίξει για κανα δυο μέρες με τον TVF baby ήθελα 10-15ml τη μέρα και τότε τα υγρα ήταν φτηνά

Οσον αφορα το revvo. Είχα δει το κιτ με το skystar-revo της aspire και τον είχα δοκιμάσει, Δε με τρέλανε δεν ήταν και κακό όμως. Τελικά πήρα μόνο το μοντακι. Γνώμη μου είναι οτι πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για τα κυκλικά (δε ξερω πως να τα πω ) coils που έχει ο revvo και ο maze γιατί είναι νεα τεχνολογία και σίγουρα συντομα θα έχουμε και άλλα προϊόντα τέτοιου στυλ απο αλλες εταιρίες.

Τρελή δε λες τίποτα, με τον 8ρη (τετραπλή, 120W) ήθελα γύρω στα 12-14μλ τη μέρα, με τον 12ρη (12πλη, 180W) έπιανα άνετα 20!

Ο Revvo κι εμένα μου άρεσε αρκετά. Δεν με «ξετρέλανε» αλλά ήταν αρκετός για να αφήσω τους σμοκ στην άκρη. Έχει «θεματάκια», η υγρασία που είπα, η κατανάλωση -ένα 10ρι τη μέρα άνετα στα 80w- αλλά και το σύστημα γεμίσματος που θέλει συνήθεια και μέχρι να το μάθεις τα κάνεις όλα χάλια, αλλά αν η -πρώτη- υλοποίηση της Aspire δουλεύει (για εμένα) τόσο καλά, πραγματικά θέλω να δω και άλλες υλοποιήσεις που θα βελτιώσουν περισσότερο όλο αυτό το θέμα με τα radial coils

Εγώ τα coils τα λέω τηγάνια πάντως :P

1 minute ago, MySql said:

Επειδή είμαι καινούργιος τι τιμές παίζαν παλαιότερα σε υγρά και γιατί αυξήθηκαν λόγω φορολογίας;

Ναι, μπήκε φορολογία στα υγρά, και κυρίως στις βάσεις με νικοτίνη, ενώ απαγορεύτηκε η εμπορία τους σε ποσότητα και πάνω από ένα όριο περιεκτικότητας. Τώρα πια νικοτίνη βρίσκεις σε booster με μάξιμουμ τα 20mg/ml νομίζω.

Σκέψου πως εγώ αγόρασα ένα λίτρο βάση με 18ρα νικοτίνη που στη συνέχεια αραίωσα για να μου βγουν 6 λίτρα 3ρας με πόσο, 40 ευρώ; Δεν λέω καν για 72ρες που με αραίωση έβγαζες υγρό για χρόνια. Τώρα για να φτιάξεις βάση 9ρα ένα λίτρο δεν θέλω καν να υπολογίσω πόσα θέλεις :(

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akpe είπε

Επίσης, είναι και θέμα του υγρού. Για πνευμονική πρέπει να πέσεις πολύ σε νικοτίνη (εκτός αν κάνεις μηδενική) που σημαίνει πως πρακτικά είναι δύσκολο να έχεις και τα δύο και να αλλάζεις συνέχεια τζούρα, γιατί θα πρέπει να αλλάζεις και υγρό: Με 12ρι υγρό π.χ. σε τσιγαρίσια τζούρα θα είναι ιδανικό, σε πνευμονική όμως δεν θα την παλέψεις με τίποτα. Αντίστοιχα 3ρι υγρό σε πνευμονική θα είναι ιδανικό, σε τσιγαρίσια όμως δεν θα καταλάβεις τίποτα από χτύπημα.

Αυτή την στιγμή παίζω σε 12w με 6αρι υγρό καπνικό με γεύση ξυροκάρπιο και νομίζω ότι θέλω 9άρι οπότε δεν νομίζω ότι είμαι τοσο junkie με την νικοτίνη. Ποιες γεύσεις θα μου πρότεινες να δοκιμάσω;

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εχω διαβασει καποια posts και συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν καταλαβα με σιγουρια

σκεφτομαι να αγορασω απο  ebay uk ενα υγρο αναπληρωσης 60ml

απο ευρωπη περνανε τα ΥΤ η ειναι ρισκο και μπορει να την πατησω; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SOMAN21 είπε

καλησπερα σε ολους εχω διαβασει καποια posts και συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν καταλαβα με σιγουρια

Δεν έχω κάνει κάποια αγορά εκτός Ελλάδας αλλά από ότι διαβάζω έχει μεγάλο ρίσκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, MySql said:

Αυτή την στιγμή παίζω σε 12w με 6αρι υγρό καπνικό με γεύση ξυροκάρπιο και νομίζω ότι θέλω 9άρι οπότε δεν νομίζω ότι είμαι τοσο junkie με την νικοτίνη. Ποιες γεύσεις θα μου πρότεινες να δοκιμάσω;

Δεν είναι θέμα junkie, απλά αν κάνεις το 6ρι υγρό σε πνευμονική θα πάρεις πολύ περισσότερο «χτύπημα» από την τσιγαρίσια :)

Για γεύσεις είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτό που αρέσει σε εμένα, εσένα μπορεί να σου φέρνει αναγούλα. Προσωπικά κάνω δικό μου, virginia flavourart μαζί με eliquid france famous (με ό,τι μου καπνίσει αναλογία, ρίχνω περίπου 10ml έτοιμο famous σε 50ml virginia). Βρες ένα κατάστημα κοντά σου που να έχει δοκιμαστήριο και άρχισε τις δοκιμές :D

3 minutes ago, SOMAN21 said:

Υγρό σίγουρα θα σταματήσει τελωνείο, αφού εδώ φορολογείται. Γενικά διαβάζω πως σταματάνε ακόμα και πακέτα με σύρματα και βαμβάκια, δεν ξέρω αν 100% θα στο σταματήσουν, αλλά δεν θα το πρότεινα.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akpe είπε

Δεν είναι θέμα junkie, απλά αν κάνεις το 6ρι υγρό σε πνευμονική θα πάρεις πολύ περισσότερο «χτύπημα» από την τσιγαρίσια :)

Για γεύσεις είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτό που αρέσει σε εμένα, εσένα μπορεί να σου φέρνει αναγούλα. Προσωπικά κάνω δικό μου, virginia flavourart μαζί με eliquid france famous (με ό,τι μου καπνίσει αναλογία, ρίχνω περίπου 10ml έτοιμο famous σε 50ml virginia). Βρες ένα κατάστημα κοντά σου που να έχει δοκιμαστήριο και άρχισε τις δοκιμές :D

Καλά σίγουρα ισχύει περι γούστου κολοκυθόπιτα. Απλά έχω διαβάσει ότι μέντα και κεράσι είναι φωτιά και ότι είναι τα πρώτα σε πωλήσεις. Όσο αναφορά τις τιμές δεν υπάρχει τρόπος χωρίς να κοπεί απόδειξη να μην φάμε το φπα ή είναι όπως τα τσιγάρα;

5 λεπτά πριν, akpe είπε

Υγρό σίγουρα θα σταματήσει τελωνείο, αφού εδώ φορολογείται. Γενικά διαβάζω πως σταματάνε ακόμα και πακέτα με σύρματα και βαμβάκια, δεν ξέρω αν 100% θα στο σταματήσουν, αλλά δεν θα το πρότεινα.

Πια είναι η πιο φτηνή γειτονική χώρα να πεταχτούμε μια βόλτα με καράβι να καβατζωθούμε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...