christopher0016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, dimitrismt09 είπε Καλημέρα παιδιά Θέλω να με βοηθήσετε παρακαλώ. Για τους μη καπνιστές εάν ξεκινήσουν ατμισμα άνευ φυσικά νικοτίνης έχουν επιπτώσεις στον οργανισμό και εάν Ναι ποιες;; Σορυ αλλά τελείως ασχέτως διότι δεν έχω δοκιμάσει ποτεεε τσιγαρο πάρα μόνο ναργιλέ αφου δεν καπνιζεις δεν θελεις να κοψεις το καπνισμα τι το θες το ηλεκτρονικο ? δεν υπαρχει λογος να το αρχισεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δεν έχεις κανένα λόγω να το δοκιμάσεις , σίγουρα και αυτό έχει τους κινδύνους του οι οποίοι είναι πολύ μικρότεροι από το τσιγάρο αλλά υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, MySql είπε Χρησιμοποιώ την τσιγαρίσια 8-14w της joyetech και το mod το έχω βάλει στα 12w με 1.31ωμ το οποίο δίνει 3,5 volt το οποίο από ότι έχω διαβάσει πρέπει να είναι το όριο για να μην σου καεί η αντίσταση. Κάποιες φορές μου έρχεται γεύση του υγρού στην γλώσσα και δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογική διαρροή ή εάν φταίει που τιγκάρω το τανκ με υγρό. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι ρόλο βαράει η ρύθμιση του αέρα που δίνεις στον τανκ και τι επηρεάζει Eπίσης γιατί φτάνει μέχρι 180 w το mod αφού δεν υπάρχει ατμιστής που πάει τόσο ψηλά; όσους έχω δει έχουν προδιαγραφές μέχρι 50w Τέλος για γρήγορη φόρτιση στην μπρίζα μπορώ να το βάζω στον φορτιστή του iphone ή θέλει συγκεκριμένο; Αυτά τα λίγα όποιος ξέρει και έχει όρεξη θα του ήμουν υπόχρεος Γενικα υγρο στο στομα παιρνεις οταν ειτε ρουφας πολυ δυνατα,ειτε αν εχεις λιγα βατ(που δεν πιστευω),ειτε αν εχει μαζεψει υγρο στο πιπαπι,που μου φαινεται το πιο λογικο στην περιπτωση σου,οπτοε το βγαζεις και καθαριζεις αυτο και την τρυπα που μπαινει περιμετρικα..Με τα βολτ παιζουν και αλλα θεματα,σε ετοιμες κεφαλες μπορει καποια να καει στα 3.5,ενω εγω ειχα κεφαλες που αν εβαζα τα προτεινομενα (και οντως σωστα) βατ εφταναν περιπου τα 5 και δουλευε καλα..Οσο για τα βατ,μετα αν πας στους επισκευασιμους,μπορει ετσι για να βγαλεις γουστα να βαλεις συρματα που να θελουν περισσοτερα βατ,προσωπικα εχω φτασει τα 150 στον twisted messes v2 που ειναι απιστευτα αερατος,αλλα γενικασωστα το ειπες,τα 180 ειναι παρα πολλα..Το θεμα του οτι δεν ειναι αδιαβροχο,σχεδον ολα τα mod εχουν μια σχετικη αδιαβροχοποιηση,αν σταξει καμια σταγονα δηλαδη απο τον ατμοποιητη δεν θα παθει κατι ...Τωρα ραυτο που λες για το γαργαλημα στο λαιμο,αν θες πες μας τι νικοτινη παιζεις..Το χτυπημα στο λαιμο ειναι αναλογο της γευσης που εχεις(πχ καπνικες εχ ωδει να χτυπανε περισσοτερο),του ποσοστου pg/gv με οσο μεγαλυτερο το 1ο τοσο μεγαλυτερο και το χτυπημα(δεν συστηνεται περισσοτερο απο 50-60% ενω το vg μπορεις να το πας οσο θες αν το αντεχει ο ατμοποιητης σου,με την εννοια οτι ειναι πιο παχυρευστο και δεν ποτιζει το βαμβακι τοσο γρηγορα,και αν ειναι να φτιαξεις δικο σου υγρο επειδη εχεις ατμοποιητη με ετοιμες κεφαλες δεν προτεινω πανω απο 70% vg),και της νικοτινης..Χτυπημα στο λαιμο θα παιρνεις μονο απο τσιγαρισιους ατμοποιητες,απο πνευμονικους,εκτος του οτι πρεπει να κατεβασεις πολυ τη νικοτινη(πχ αν κανεις σε τσιγαρισιο 9αρα στον πνευμονικο θα θες γυρω στην 3αρα) θα χασεις το χτυπημα στο λαιμο,και θα εχεις χτυπημα στα πνευμονια(το μονο που μπορω να περιγραψω ειναι πως ειναι σαν ενα βαρος στο στηθος και οση μεγαλυτερη νικοτινη τοσο περισσοτερο πιεζει,αλλα οταν εχεις μικροτερη νικοτινη πχ 3αρα και κατω απλα θα νοιωθεις οτι γεμιζουν τα πνευμονια σου)...Και ναι υπαρχει περιπτωση να εχεις καποια αλεργια η οποια ομως και να εχεις κατα 99% θα ειναι στο pg,και μπορεις να ατμιζεις υγρα με περισσοτερο ποσοστο vg...ΝΟμιζω σε καλυψα,πες μας τι νικοτινη και τι ποσοστο ατμιζεις αν μπορεις,και οτι αλλη ερωτησησ εχεις μη διστασεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, palasd είπε Ο αέρας παίζει σημαντικό ρόλο αν έχεις περισσότερο από ότι πρέπει χάνεις σε γεύση αν έχεις λιγότερο ανεβάζει θερμοκρασία πιο γρήγορα ή δεν προλαβαίνει να λειτουργήσει όπως πρέπει με διάφορα κακά αποτελέσματα. Δεν έχεις πρόβλημα με τον φορτιστή από το μήλο σου, ένας δυνατός φορτιστής προσφέρει και πιο γρήγορη φόρτιση Μάλιστα, οπότε ο αέρας δεν επηρεάζει το πόσο ντουμάνι θα βγάλεις αλλά την ένταση της γεύσης; Εάν κατάλαβα καλά: -->δίνοντας πολύ μειώνεις την γεύση και μειώνεις την θερμοκρασία της αντίστασης και του ατμού με τον ίδιο τρόπο που επιρεάζει η ρύθμιση των watt; -->δίνοντας λίγο αυξάνεις την γεύση αλλά και την θερμοκρασία με αποτέλεσμα να καίγεται πιο γρήγορα το υγρό, σωστά; 59 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Γενικα υγρο στο στομα παιρνεις οταν ειτε ρουφας πολυ δυνατα,ειτε αν εχεις λιγα βατ(που δεν πιστευω),ειτε αν εχει μαζεψει υγρο στο πιπαπι,που μου φαινεται το πιο λογικο στην περιπτωση σου,οπτοε το βγαζεις και καθαριζεις αυτο και την τρυπα που μπαινει περιμετρικα..Με τα βολτ παιζουν και αλλα θεματα,σε ετοιμες κεφαλες μπορει καποια να καει στα 3.5,ενω εγω ειχα κεφαλες που αν εβαζα τα προτεινομενα (και οντως σωστα) βατ εφταναν περιπου τα 5 και δουλευε καλα..Οσο για τα βατ,μετα αν πας στους επισκευασιμους,μπορει ετσι για να βγαλεις γουστα να βαλεις συρματα που να θελουν περισσοτερα βατ,προσωπικα εχω φτασει τα 150 στον twisted messes v2 που ειναι απιστευτα αερατος,αλλα γενικασωστα το ειπες,τα 180 ειναι παρα πολλα..Το θεμα του οτι δεν ειναι αδιαβροχο,σχεδον ολα τα mod εχουν μια σχετικη αδιαβροχοποιηση,αν σταξει καμια σταγονα δηλαδη απο τον ατμοποιητη δεν θα παθει κατι ...Τωρα ραυτο που λες για το γαργαλημα στο λαιμο,αν θες πες μας τι νικοτινη παιζεις..Το χτυπημα στο λαιμο ειναι αναλογο της γευσης που εχεις(πχ καπνικες εχ ωδει να χτυπανε περισσοτερο),του ποσοστου pg/gv με οσο μεγαλυτερο το 1ο τοσο μεγαλυτερο και το χτυπημα(δεν συστηνεται περισσοτερο απο 50-60% ενω το vg μπορεις να το πας οσο θες αν το αντεχει ο ατμοποιητης σου,με την εννοια οτι ειναι πιο παχυρευστο και δεν ποτιζει το βαμβακι τοσο γρηγορα,και αν ειναι να φτιαξεις δικο σου υγρο επειδη εχεις ατμοποιητη με ετοιμες κεφαλες δεν προτεινω πανω απο 70% vg),και της νικοτινης..Χτυπημα στο λαιμο θα παιρνεις μονο απο τσιγαρισιους ατμοποιητες,απο πνευμονικους,εκτος του οτι πρεπει να κατεβασεις πολυ τη νικοτινη(πχ αν κανεις σε τσιγαρισιο 9αρα στον πνευμονικο θα θες γυρω στην 3αρα) θα χασεις το χτυπημα στο λαιμο,και θα εχεις χτυπημα στα πνευμονια(το μονο που μπορω να περιγραψω ειναι πως ειναι σαν ενα βαρος στο στηθος και οση μεγαλυτερη νικοτινη τοσο περισσοτερο πιεζει,αλλα οταν εχεις μικροτερη νικοτινη πχ 3αρα και κατω απλα θα νοιωθεις οτι γεμιζουν τα πνευμονια σου)...Και ναι υπαρχει περιπτωση να εχεις καποια αλεργια η οποια ομως και να εχεις κατα 99% θα ειναι στο pg,και μπορεις να ατμιζεις υγρα με περισσοτερο ποσοστο vg...ΝΟμιζω σε καλυψα,πες μας τι νικοτινη και τι ποσοστο ατμιζεις αν μπορεις,και οτι αλλη ερωτησησ εχεις μη διστασεις.. Μάλλον ήταν θέμα συνήθειας γιατί σήμερα δεν έχω κανένα θέμα και έχω ξεχάσει το κανονικό τσιγάρο! O πωλητής μου είπε επειδή έχεις τσιγαρίσιο ατμοποιητή θα σου δώσω 6άρα εάν είχες πνευμονικό θα σου έδινα 3άρα. Λοιπόν για να κλείσω αυτό τον κύκλο των noob ερωτήσεων επιγραμματικά όλες οι απορίες που δεν έχω λύσει: 1) Όσο πιο πολλά watt δίνεις τόσο πιο πολύ και πιο καυτό ατμό παίρνεις, σωστά; 2) Το εάν είναι αεράτος ή τσιγαράτος ένα ατμιστής εξαρτάται καθαρά από το πόσα watt επιτρέπει να δουλέψει (πχ αυτοί που δουλεύουν με πάνω από 30 είναι αεράτοι και κάτω από 15 τσιγαράτοι); 3) Τι περισσότερο προσφέρει ένα mod 100 ευρώ σε σχέση με ένα που έχει 50 ευρώ, διαβάζω για καλύτερα ρεύματα αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό στην πράξη; 4)To κάθε μοντάκι παίρνει μόνο μία συγκεκριμένη διάμετρο ατμοποιητή; 5)*** Εγώ σαν πρώην καπνιστής που έκανε ένα πακέτο την μέρα davidoff gold πόσες τζούρες είναι νορμάλ να ατμίζει και πόσα μλ να καταναλώνει την μέρα εάν πάρουμε σαν υπόθεση εργασίας ότι βάζει 6άρα νικοτίνη σε ντεμί ατμιστή (ούτε πολύ σφιχτό ουτε πολύ αεράτο) ;*** Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, MySql είπε 5)*** Εγώ σαν πρώην καπνιστής που έκανε ένα πακέτο την μέρα davidoff gold πόσες τζούρες είναι νορμάλ να ατμίζει και πόσα μλ να καταναλώνει την μέρα εάν πάρουμε σαν υπόθεση εργασίας ότι βάζει 6άρα νικοτίνη σε ντεμί ατμιστή (ούτε πολύ σφιχτό ουτε πολύ αεράτο) ;*** Δεν υπαρχει. Οσο σε κραταει μακρια απο το Κανονικο τσιγαρο. Απλα αν ειναι σε υπερβολικο βαθμο δοκιμασε να ανεβασεις λιγο νικοτινη για οικονομια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Δεν υπαρχει. Οσο σε κραταει μακρια απο το Κανονικο τσιγαρο. Απλα αν ειναι σε υπερβολικο βαθμο δοκιμασε να ανεβασεις λιγο νικοτινη για οικονομια. υεπ γιαυτό ρωτάω χοντρικά πιο είναι αυτό το όριο που περνάς στον τοξικό/υπερβολικό βαθμό γιατί δεν έχω ιδέα... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, MySql είπε Λοιπόν για να κλείσω αυτό τον κύκλο των noob ερωτήσεων επιγραμματικά όλες οι απορίες μου: 1) Όσο πιο πολλά watt δίνεις τόσο πιο πολύ και πιο καυτό ατμό παίρνεις, σωστά; 2) Το εάν είναι αεράτος ή τσιγαράτος ένα ατμιστής εξαρτάται καθαρά από το πόσα watt επιτρέπει να δουλέψει (πχ αυτοί που δουλεύουν με πάνω από 30 είναι αεράτοι και κάτω από 15 τσιγαράτοι); 3) Τι περισσότερο προσφέρει ένα mod 100 ευρώ σε σχέση με ένα που έχει 50 ευρώ, διαβάζω για καλύτερα ρεύματα αλλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό στην πράξη; 4)To κάθε μοντάκι παίρνει μόνο μία συγκεκριμένη διάμετρο ατμοποιητή; 5) Ένας πρώην καπνιστής που έκανε ένα πακέτο την μέρα davidoff gold πόσες τζούρες είναι νορμάλ να ατμίζει και πόσα μλ να καταναλώνει την μέρα εάν πάρουμε σαν υπόθεση εργασίας ότι βάζει 6άρα νικοτίνη σε ντεμί ατμιστή (ούτε πολύ σφιχτό ουτε πολύ αεράτο) ; 1)Γενικα παιζουν πολλα,αλλα οσο παραπανω αερα ισως πιο πολυ ντουμανι αλλα πιο αραιο,και κρυο ατμο,το αντιθετο για τον λιγο αερα..Το υγρο που καιει δεν εχει μεγαλη διαφορα..Επισης με λιγα βατμπορει να μην ατμοποιει γρηγορα το υγρο,και να στο πεταει στο στομα,ενω αν βαλεις πολλα μπορει να καιει τοσο που να στεγνωνει το βαμβακι και να πκαις την αντισταση.. 2)Σαν γενικο κανονα οι τσιγαρισιοι θελουν λιγοτερα βατ,αλλα το αν ειναι τσιγαρισιος εξαρταται απο τον αερα του ατμοποιητη,και απο τον αερα που αφηνει να περασει η αντισταση 3)Γενικα μπορεις να βρεις και mod 60 ευρω με ιδια αποδοση αυτου με 120..Αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις..Αυτο που ακουσες ειναι πιθανως η καλυτερη πλακετα,η μητρικη να στο πω στα μοντακια..Τα καλυτερα ρευματα που λενε ειναι πχ οτι δειχνει 50 βατ,και δινει εκει κοντα..Υπαρχει περιπτωση να δειχνει 50 παι να δινει 30 η 70 σε ακραιες περιπτωσεις..Ετσι ειτε παιζεις λαθος τις αντιστασεις και τις καις και δεν καταλαβαινεις γιατι,και γενικα απο οσο καταλαβαινεις δεν ειναι και οτι καλυτερο,..Μετα μπορει να εχουν καλυτερο μενου με περισσοτερες επιλογες,ειτε εχεις καλυτερα αποτελεσματα στο temprature control,το οποιο χρησιμοποιεις κατα 99% σε επισκευασιμους..Αυτο ειναι οτι δινεις 60 βατ,και θετεις μια θερμοκρασια πχ 250 κελσιου..Το μοντ δινει 60 βατ εως οτου το συρμα να φτασει τη θερμοκρασια που εβαλες..Οταν το βαμβακι στεγνωνει,η θερμοκρασια ανεβαινει,και συνεπως οταν στεγνωσει δεν θα δινει ρευμα και ως αποτελεσμα δεν θα καψεις το βαμβακι..Τα μοντ με περισσοτερα χρηματα αν θεσεις 250 βαθμους οντως θα κοψουν το ρευμα εκει,ενω καποιο με κακη πλακτετα μπορει να το κοψει στους 200 η στους 300,που και παλι δεν ειναι ακλο..Γενικα αυτα ειναι πραγματα που ο νεος ατμιστης δεν χρειαζεται να ανησυχει,αλαλ μιας και το πηρες ηδη,να πω πως πηρες αρκετα καλο mod με πολυ καλη απδοοση... 4)Οχι,μπορεις και σε μοντακι με διαμετρο 20 χιλιοστα να βαλεις ατμοποιητη με 40,απλα δεν θα φαινεται ωραιο..Αυτο λεγεται overhang..Αν η διαφορα ειναι της ταξης του 1 χιλιοστου δεν θα φαινεται τοσο ασχημο προσωπικα,αλλα ειναι στον καθενα..Αν ο ατμοποιητης ειναι μικροτερος τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φαινεται ποτε ασχημο..Υπαρχουν βεβαια μοντακια οπως το eleaf pico,το οποιο επειδη η μπαταρια του πεταγεται προς τα εξω(αν το δεις θα καταλαβεις),δεν παιρνει πανω απο 22mm ατμοποιητες γιατι δεν χωρανε,αλλα αυτες οι περιπτωσεις ειναι λιγες.. 5)Μην το παιρνεις ετσι,εγω εκανα γυρω στα 20 τσιγαρα απο καπνο(καρελια κυριως) ,και ειχα δοκιμασει να ατμιζω νικοτινη που αντιστοιχει σε 60 τσιγαρα και δεν με ικανοποιουσε γιατι μου ελειπε η βρωμα του τσιγαρου...Τωρα κανω 2αρα νικοτινη και βγαινει στην θεωρια πολυ λιγοτερα απο τα 20..Αλλα ειναι διαφορετικη η ποσοτητα που απορροφας απο το ηλεκτρονικο και αυτη που παιρνεις απο το τσιγαρο..Επισης η νικοτινη ειναι το λιγοτερο στο τσιγαρο,οταν υπαρχει η πισσα και το μονοξειδιο,οπτοε μην σε αγχωνει,κανε οσο μπορεις για να μεινεις μακρυα απο το τσιγαρο γιατι οι πρωτες 2 βδομαδες ειναι δυσκολες,και μετα σιγα σιγα θα κατεβαζεις και νικοτινη..Επισης θα δεις οτι οσο και να κανεις,θα καταλαβεις το ποσο κακο εκανε το τσιγαρο,στην ανασα,κουραση κλπ.. Τελος νουμπικες ερωτησεις παντα θα εχεις,και το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτας,και να πειραματιζεσαι οταν εχεις καποια σχετικη γνωση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε 1)Γενικα παιζουν πολλα,αλλα οσο παραπανω αερα ισως πιο πολυ ντουμανι αλλα πιο αραιο,και κρυο ατμο,το αντιθετο για τον λιγο αερα..Το υγρο που καιει δεν εχει μεγαλη διαφορα..Επισης με λιγα βατμπορει να μην ατμοποιει γρηγορα το υγρο,και να στο πεταει στο στομα,ενω αν βαλεις πολλα μπορει να καιει τοσο που να στεγνωνει το βαμβακι και να πκαις την αντισταση.. 2)Σαν γενικο κανονα οι τσιγαρισιοι θελουν λιγοτερα βατ,αλλα το αν ειναι τσιγαρισιος εξαρταται απο τον αερα του ατμοποιητη,και απο τον αερα που αφηνει να περασει η αντισταση 3)Γενικα μπορεις να βρεις και mod 60 ευρω με ιδια αποδοση αυτου με 120..Αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις..Αυτο που ακουσες ειναι πιθανως η καλυτερη πλακετα,η μητρικη να στο πω στα μοντακια..Τα καλυτερα ρευματα που λενε ειναι πχ οτι δειχνει 50 βατ,και δινει εκει κοντα..Υπαρχει περιπτωση να δειχνει 50 παι να δινει 30 η 70 σε ακραιες περιπτωσεις..Ετσι ειτε παιζεις λαθος τις αντιστασεις και τις καις και δεν καταλαβαινεις γιατι,και γενικα απο οσο καταλαβαινεις δεν ειναι και οτι καλυτερο,..Μετα μπορει να εχουν καλυτερο μενου με περισσοτερες επιλογες,ειτε εχεις καλυτερα αποτελεσματα στο temprature control,το οποιο χρησιμοποιεις κατα 99% σε επισκευασιμους..Αυτο ειναι οτι δινεις 60 βατ,και θετεις μια θερμοκρασια πχ 250 κελσιου..Το μοντ δινει 60 βατ εως οτου το συρμα να φτασει τη θερμοκρασια που εβαλες..Οταν το βαμβακι στεγνωνει,η θερμοκρασια ανεβαινει,και συνεπως οταν στεγνωσει δεν θα δινει ρευμα και ως αποτελεσμα δεν θα καψεις το βαμβακι..Τα μοντ με περισσοτερα χρηματα αν θεσεις 250 βαθμους οντως θα κοψουν το ρευμα εκει,ενω καποιο με κακη πλακτετα μπορει να το κοψει στους 200 η στους 300,που και παλι δεν ειναι ακλο..Γενικα αυτα ειναι πραγματα που ο νεος ατμιστης δεν χρειαζεται να ανησυχει,αλαλ μιας και το πηρες ηδη,να πω πως πηρες αρκετα καλο mod με πολυ καλη απδοοση... 4)Οχι,μπορεις και σε μοντακι με διαμετρο 20 χιλιοστα να βαλεις ατμοποιητη με 40,απλα δεν θα φαινεται ωραιο..Αυτο λεγεται overhang..Αν η διαφορα ειναι της ταξης του 1 χιλιοστου δεν θα φαινεται τοσο ασχημο προσωπικα,αλλα ειναι στον καθενα..Αν ο ατμοποιητης ειναι μικροτερος τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φαινεται ποτε ασχημο..Υπαρχουν βεβαια μοντακια οπως το eleaf pico,το οποιο επειδη η μπαταρια του πεταγεται προς τα εξω(αν το δεις θα καταλαβεις),δεν παιρνει πανω απο 22mm ατμοποιητες γιατι δεν χωρανε,αλλα αυτες οι περιπτωσεις ειναι λιγες.. 5)Μην το παιρνεις ετσι,εγω εκανα γυρω στα 20 τσιγαρα απο καπνο(καρελια κυριως) ,και ειχα δοκιμασει να ατμιζω νικοτινη που αντιστοιχει σε 60 τσιγαρα και δεν με ικανοποιουσε γιατι μου ελειπε η βρωμα του τσιγαρου...Τωρα κανω 2αρα νικοτινη και βγαινει στην θεωρια πολυ λιγοτερα απο τα 20..Αλλα ειναι διαφορετικη η ποσοτητα που απορροφας απο το ηλεκτρονικο και αυτη που παιρνεις απο το τσιγαρο..Επισης η νικοτινη ειναι το λιγοτερο στο τσιγαρο,οταν υπαρχει η πισσα και το μονοξειδιο,οπτοε μην σε αγχωνει,κανε οσο μπορεις για να μεινεις μακρυα απο το τσιγαρο γιατι οι πρωτες 2 βδομαδες ειναι δυσκολες,και μετα σιγα σιγα θα κατεβαζεις και νικοτινη..Επισης θα δεις οτι οσο και να κανεις,θα καταλαβεις το ποσο κακο εκανε το τσιγαρο,στην ανασα,κουραση κλπ.. Τελος νουμπικες ερωτησεις παντα θα εχεις,και το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτας,και να πειραματιζεσαι οταν εχεις καποια σχετικη γνωση.. Είσαι κατατοπιστικότατος στο μόνο που θέλω να επιμείνω είναι στο (5). Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο φλου το πράγμα αλλά θέλω να έχω μια εικόνα και ένα όριο σε σχέση με τοξικές/υπερβολικές καταστάσεις. Έστω και μπακαλίστικά χοντρικά τι όριο να βάλω στον εαυτό μου σύμφωνα και με το μοτίβο καπνιστή που είχα σε τζούρες και ml ανά ημέρα; Δεν μπορεί πχ να μην υπάρχει αναλογία νικοτίνης που έπαιρνα σε ένα πακέτο davidoff gold σε σχέση με το 6άρι υγρό αναπλήρωσης που κάνω τώρα; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ ατμιζα με καμμενο atomizer τουλάχιστον για μια εβδομάδα, δεν κατάλαβα ότι είχε καεί γιατί δεν είχε αυτή την καμμένη γεύση όπως την πρώτη φορά που μου είχε καεί, και ατμιζα κανονικά χωρίς πρόβλημα.. Το αποτέλεσμα να πρηστεί ο λαιμός μου και να αρχίσω αντιβιωση για πέντε μέρες. Ο ΩΡΛ που πήγα μου είπε ότι προήλθε από το ηλεκτρονικό και μάλλον από καμμένη αντίσταση, μάλιστα μου είπε τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει παρατηρήσει πολλά τέτοια κρούσματα απο το ηλεκτρονικό. Karamol3golas σαν πιο ειδικός υπάρχει κάποιο τιπ περαν του καμμενου που νιώθεις όταν καίγεται το atomizer για να καταλάβεις ότι είναι για σκουπίδια; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από ny_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, MySql είπε Είσαι κατατοπιστικότατος στο μόνο που θέλω να επιμείνω είναι στο (5). Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο φλου το πράγμα αλλά θέλω να έχω μια εικόνα και ένα όριο σε σχέση με τοξικές/υπερβολικές καταστάσεις. Έστω και μπακαλίστικά χοντρικά τι όριο να βάλω στον εαυτό μου σύμφωνα και με το μοτίβο καπνιστή που είχα σε τζούρες και ml ανά ημέρα; Δεν μπορεί πχ να μην υπάρχει αναλογία νικοτίνης που έπαιρνα σε ένα πακέτο davidoff gold σε σχέση με το 6άρι υγρό αναπλήρωσης που κάνω τώρα; Εστω οτι το τσιγαρο σου δινει 0.8mg (αν θυμαμαι καλα οτι τοσο εχει,που δεν δινει τοσο),αν κανεις υγρο που εχει σε συνολο την ιδια νικοτινη μπορειθ να απορροφησεις και τη μιση...Οποτε οχι ακριβως δεν γινεται..Επισης το οριο ειναι αναλογα,εγω πχ μπορει σε 1 ωρα να κανω με τον ατμοποιητη που εχω μπορει να κανω και 6-8 μλ,εσυ μπορει να θες 3 μερες για τα ιδια...Αν θες ντε και καλα ενα οριο,αν κανεις 4 μλ,ειναι σαν να κανεις 24 τσιγαρα,οποτε για να εισαι στο ιδιο ποσοστο γυρω στα 3.5 μλ τη μερα,αλλα δεν ειναι κακο να πας και παραπανω,ποσο μαλλον λογικο.. 2 λεπτά πριν, ny_ είπε Εντωμεταξυ ατμιζα με καμμενο atomizer τουλάχιστον για μια εβδομάδα, δεν κατάλαβα ότι είχε καεί γιατί δεν είχε αυτή την καμμένη γεύση όπως την πρώτη φορά που μου είχε καεί, και ατμιζα κανονικά χωρίς πρόβλημα.. Το αποτέλεσμα να πρηστεί ο λαιμός μου και να αρχίσω αντιβιωση για πέντε μέρες. Ο ΩΡΛ που πήγα μου είπε ότι προήλθε από το ηλεκτρονικό και μάλλον από καμμένη αντίσταση, μάλιστα μου είπε τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει παρατηρήσει πολλά τέτοια κρούσματα απο το ηλεκτρονικό. @Karamol3golas σαν πιο ειδικός υπάρχει κάποιο τιπ περαν του καμμενου που νιώθεις όταν καίγεται το atomizer για να καταλάβεις ότι είναι για σκουπίδια; Δεν ειμαι και τοσο ειδικος,απλα ειναι πραγματα πυο ρωτουσα και γω πριν 1 χρονο..Οταν αρχιζει να μην δινει γευση,μπορει να χαλασει οταν αρχισει να πεταει υγρο,κλπ,αλλα κατα πασα πιθανοτητα χαλαει οταν σου βγαλει αλλοιωμενη γευση που μπορει να συνοδευεται απο καμμενο Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ny_ είπε Εντωμεταξυ ατμιζα με καμμενο atomizer τουλάχιστον για μια εβδομάδα, δεν κατάλαβα ότι είχε καεί γιατί δεν είχε αυτή την καμμένη γεύση όπως την πρώτη φορά που μου είχε καεί, και ατμιζα κανονικά χωρίς πρόβλημα.. Το αποτέλεσμα να πρηστεί ο λαιμός μου και να αρχίσω αντιβιωση για πέντε μέρες. Ο ΩΡΛ που πήγα μου είπε ότι προήλθε από το ηλεκτρονικό και μάλλον από καμμένη αντίσταση, μάλιστα μου είπε τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει παρατηρήσει πολλά τέτοια κρούσματα απο το ηλεκτρονικό. Karamol3golas σαν πιο ειδικός υπάρχει κάποιο τιπ περαν του καμμενου που νιώθεις όταν καίγεται το atomizer για να καταλάβεις ότι είναι για σκουπίδια; Δεν θέλω να κάνω τον γιατρό αλλά αντιβίωση επειδή πρήστηκε ο λαιμός σου; Η αντιβίωση δεν είναι πανάκια και χρησιμοποιείτε για λοιμώξεις... στην θέση σου θα πήγαινα σε 1-2 ακόμα γιατρούς για να το διασταυρώσω. 10 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Εστω οτι το τσιγαρο σου δινει 0.8mg (αν θυμαμαι καλα οτι τοσο εχει,που δεν δινει τοσο),αν κανεις υγρο που εχει σε συνολο την ιδια νικοτινη μπορειθ να απορροφησεις και τη μιση...Οποτε οχι ακριβως δεν γινεται..Επισης το οριο ειναι αναλογα,εγω πχ μπορει σε 1 ωρα να κανω με τον ατμοποιητη που εχω μπορει να κανω και 6-8 μλ,εσυ μπορει να θες 3 μερες για τα ιδια... Ωραία επειδή καταλαβαίνω ότι αυτό που πάω να σου εκμεεύσω είναι ανορθολογικό. Εάν βάλω σαν όριο 4-8 ml την ημέρα με 9ιάρα νικοτίνη είμαι σε νορμαλ πλαίσια; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Karamol3golas said: Εστω οτι το τσιγαρο σου δινει 0.8mg (αν θυμαμαι καλα οτι τοσο εχει,που δεν δινει τοσο),αν κανεις υγρο που εχει σε συνολο την ιδια νικοτινη μπορειθ να απορροφησεις και τη μιση...Οποτε οχι ακριβως δεν γινεται..Επισης το οριο ειναι αναλογα,εγω πχ μπορει σε 1 ωρα να κανω με τον ατμοποιητη που εχω μπορει να κανω και 6-8 μλ,εσυ μπορει να θες 3 μερες για τα ιδια...Αν θες ντε και καλα ενα οριο,αν κανεις 4 μλ,ειναι σαν να κανεις 24 τσιγαρα,οποτε για να εισαι στο ιδιο ποσοστο γυρω στα 3.5 μλ τη μερα,αλλα δεν ειναι κακο να πας και παραπανω,ποσο μαλλον λογικο.. Δεν ειμαι και τοσο ειδικος,απλα ειναι πραγματα πυο ρωτουσα και γω πριν 1 χρονο..Οταν αρχιζει να μην δινει γευση,μπορει να χαλασει οταν αρχισει να πεταει υγρο,κλπ,αλλα κατα πασα πιθανοτητα χαλαει οταν σου βγαλει αλλοιωμενη γευση που μπορει να συνοδευεται απο καμμενο Όντως η γεύση όπως θυμάμαι δεν ήταν ίδια όπως τώρα που πέρασα καινούργιο όμως δεν μου έβγαζε αυτό το καμμενο, ίσως ενα "κακό" γδαρσιμο/ξύσιμο στον λαιμό μόνο, καμμενο σίγουρα όχι. Το περάσαμε και αυτό τι να κάνεις; Το μόνο θετικό είναι ότι έχω κόψει το τσιγάρο εδώ κ ενα μηνα τώρα, ηδη αρχίζουν να φαίνονται τα καλά του μη καπνιστή... Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την άμεση απάντηση σου! 11 minutes ago, MySql said: Δεν θέλω να κάνω τον γιατρό αλλά αντιβίωση επειδή πρήστηκε ο λαιμός σου; Η αντιβίωση δεν είναι πανάκια και χρησιμοποιείτε για λοιμώξεις... στην θέση σου θα πήγαινα σε 1-2 ακόμα γιατρούς για να το διασταυρώσω. Ωραία επειδή καταλαβαίνω ότι αυτό που πάω να σου εκμεεύσω είναι ανορθολογικό. Εάν βάλω σαν όριο 4-8 ml την ημέρα με 9ιάρα νικοτίνη είμαι σε νορμαλ πλαίσια; Επαθα φαρυγγιτιδα με αμυγδαλιτιδα μαζί μου είπε, είχαν πρηστεί επίσης λεμφαδένες και ήταν χάλια όλα. Βιαζόμουν επίσης για ανάρρωση επειδή θα ερχόμουν Ελλάδα αλλά έτσι κ αλλιώς έπρεπε επειγόντως να πάρω αντιβιωση και ένα συμπλήρωμα με γαργάρες τρεις φορές την ημέρα. Και όλα αυτά από μ@@@ μου Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από ny_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ny_ είπε Όντως η γεύση όπως θυμάμαι δεν ήταν ίδια όπως τώρα που πέρασα καινούργιο όμως δεν μου έβγαζε αυτό το καμμενο, ίσως ενα "κακό" γδαρσιμο/ξύσιμο στον λαιμό μόνο, καμμενο σίγουρα όχι. Το περάσαμε και αυτό τι να κάνεις; Το μόνο θετικό είναι ότι έχω κόψει το τσιγάρο εδώ κ ενα μηνα τώρα, ηδη αρχίζουν να φαίνονται τα καλά του μη καπνιστή... Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την άμεση απάντηση σου! Επαθα φαρυγγιτιδα με αμυγδαλιτιδα μαζί μου είπε, είχαν πρηστεί επίσης λεμφαδένες και ήταν χάλια όλα. Βιαζόμουν επίσης για ανάρρωση επειδή θα ερχόμουν Ελλάδα αλλά έτσι κ αλλιώς έπρεπε επείγοντος να πάρω αντιβιωση και ένα συμπλήρωμα με γαργάρες τρεις φορές την ημέρα. Και όλα αυτά από μ@@@ μου Όλα αυτά από μια καμμένη αντίσταση; Απλά τους έχει φοβηθεί το μάτι μου τους γιατρούς με τα μπόνους που παίρνουν για να γράφουν αντιβιώσεις γιαυτο στο είπα. Όσο αναφορά τις κεφαλές στο μαγαζί που τα αγόρασα μου είπαν ανά ένα μπουκαλάκι υγρό 40ml να αλλάζω κεφαλή... δεν ξέρω όμως εάν έχει βάση αυτό Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 minute ago, MySql said: Όλα αυτά από μια καμμένη αντίσταση; Απλά τους έχει φοβηθεί το μάτι μου τους γιατρούς με τα μπόνους που παίρνουν για να γράφουν αντιβιώσεις γιαυτο στο είπα. Όσο αναφορά τις κεφαλές στο μαγαζί που τα αγόρασα μου είπαν ανά ένα μπουκαλάκι υγρό 40ml να αλλάζω κεφαλή... δεν ξέρω όμως εάν έχει βάση αυτό Και όμως μια αντίσταση... Κοίτα γνκ Αμερική δεν γράφουν φάρμακα αν δεν συντρέχει όντως λόγος, όπως επίσης δεν μπορείς να πας φαρμακείο και να πάρεις αντιβιωση απο μόνος σου όπως εδώ Εμένα μου είπαν από το μαγαζί που το πήρα ότι καλό είναι ανά 20ml να αλλάζω, εγω όμως από τεμπελιά την κράτησα σχεδόν μήνα, αρα καταλαβαίνεις ποιος έχει το λάθος εδώ πάντως το ξανά τονίζω ότι καμμένο δεν μου έβγαλε, μια αλλοίωση μόνο στην γεύση που νόμιζα ήταν κάτι νορμάλ γιατί γινόταν η μετάβαση μου από τσιγάρο κανονικό σε ηλεκτρονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 52 λεπτά πριν, ny_ είπε Όντως η γεύση όπως θυμάμαι δεν ήταν ίδια όπως τώρα που πέρασα καινούργιο όμως δεν μου έβγαζε αυτό το καμμενο, ίσως ενα "κακό" γδαρσιμο/ξύσιμο στον λαιμό μόνο, καμμενο σίγουρα όχι. Το περάσαμε και αυτό τι να κάνεις; Το μόνο θετικό είναι ότι έχω κόψει το τσιγάρο εδώ κ ενα μηνα τώρα, ηδη αρχίζουν να φαίνονται τα καλά του μη καπνιστή... Αν κανεις καπνικες δεν το καταλαβαινεις τοσο ως καμμενο,αλαλ σου βγαινει σε μεγαλοβαθμο το γδαρσιμο που λες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις