palasd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και πάλι αν σε καλύπτει ο ατμοποιητής μπορείς να πάρεις μόνο τζαμάκι στην μισή τιμή για δες λίγο https://www.bestprice.gr/cat/6607/atmopoihtes/f/1_26755/eleaf.html Αν πάλι δεν παίρνει επισκευή τότε είναι θέμα μπάτζετ και τι σου αρέσει πάντως ο συγκεκριμένος είναι από τους φθηνότερους Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά είμαι τελείως άσχετος με τον χώρο και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο τηλεγραφικός στις απορίες μου για να μην κουράσω. 1) Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι πιο υγιεινό το ηλεκτρονικό τσιγάρο; 2) Αφήνει μυρωδιά στον χώρο όπως το παραδοσιακό πχ. μπορείς να κοιμάσαι στον χώρο που ατμίζεις; 3) Τελείως προσεγγιστικά η εξοικονόμηση χρημάτων σε έναν άνθρωπο που έκανε πχ 1 πακέτο την μέρα πόσο μπορεί να είναι; 4) Για αρχή πια υγρά και με τι κριτήρια να επιλέξω επίσης από πιο store ψωνίζεται; 5) Καπνίζω 1 πακέτο Davidoff gold την ημέρα αξίζει να ψωνίσω από μια εταιρία που έχει physical stores (πχ nobacco) και εάν όχι από πού και τι θα μου προτείνατε να αγοράσω για αρχή μέχρι 80 ευρώ (κάποιο kit χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση); Μόνος μου κατέληξα σε δύο αλλά για το μεν pico λένε ότι έχει διαρροές για το δε alien ότι χαλάει εύκολα η οθόνη Ευχαριστώ Πολύ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, MySql είπε Καλησπέρα παιδιά είμαι τελείως άσχετος με τον χώρο και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο τηλεγραφικός στις απορίες μου για να μην κουράσω. 1) Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι πιο υγιεινό το ηλεκτρονικό τσιγάρο; 2) Αφήνει μυρωδιά στον χώρο όπως το παραδοσιακό πχ. μπορείς να κοιμάσαι στον χώρο που ατμίζεις; 3) Τελείως προσεγγιστικά η εξοικονόμηση χρημάτων σε έναν άνθρωπο που έκανε πχ 1 πακέτο την μέρα πόσο μπορεί να είναι; 4) Για αρχή πια υγρά και με τι κριτήρια να επιλέξω επίσης από πιο store ψωνίζεται; 5) Καπνίζω 1 πακέτο Davidoff gold την ημέρα αξίζει να ψωνίσω από μια εταιρία που έχει physical stores (πχ nobacco) και εάν όχι από πού και τι θα μου προτείνατε να αγοράσω για αρχή μέχρι 80 ευρώ (κάποιο kit χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση); Μόνος μου κατέληξα σε δύο αλλά για το μεν pico λένε ότι έχει διαρροές για το δε alien ότι χαλάει εύκολα η οθόνη Ευχαριστώ Πολύ Για να αρχίσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο πρέπει να το έχεις αποφασίσει εντελώς για να μην ξαναγυρίσεις στο κανονικό. Έχω αρκετούς γνωστούς που πήραν ηλεκτρονικό για να μειώσουν ή να κόψουν το τσιγάρο αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Θέλω να καταλήξω στο ότι να είσαι προετοιμασμένος πως και διαρροές θα εχεις και θα τύχει να ξεμείνεις από μπαταρία λόγω του ότι δεν προνόησες,γενικώς διάφορα μικροπροβλήματα ως αρχάριος που φαντάζουν βαρετά σε σύγκριση με το ανάψεις ένα κανονικό τσιγάρο. Στο θέμα κόστους είναι υποκειμενικό αλλά μπορείς να γλυτώσεις τα μισά λεφτά από αυτά που χαλάς στο τσιγάρο. Πολύ καλά Κιτ και τα 2 που κοιτάς για αρχή και σε συνδυασμό με υγρά shake and vape ,για οικονομία, είσαι έτοιμος για ποιοτικό άτμισμα. Κάνε πρώτα μια έρευνα σε μαγαζιά με ηλεκτρονικό τσιγάρο που έχουν κατάστημα για να τσεκάρεις τιμές και μετά επισκέψου ένα κατάστημα για να κάνεις δοκιμή. .Θέμα υγείας και ηλεκτρονικό τσιγάρο: Θα προτιμούσα να πω ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ΜΑΛΛΟΝ λιγότερο βλαβερό από το κανονικό, καθώς θεωρώ ότι είναι λάθος να λέμε όλοι ότι είναι πιο υγιεινό το ητ από το κτ. Για οποιαδήποτε βοήθεια-απορία είμαστε εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, MySql είπε Καλησπέρα παιδιά είμαι τελείως άσχετος με τον χώρο και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο τηλεγραφικός στις απορίες μου για να μην κουράσω. 1) Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι πιο υγιεινό το ηλεκτρονικό τσιγάρο; 2) Αφήνει μυρωδιά στον χώρο όπως το παραδοσιακό πχ. μπορείς να κοιμάσαι στον χώρο που ατμίζεις; 3) Τελείως προσεγγιστικά η εξοικονόμηση χρημάτων σε έναν άνθρωπο που έκανε πχ 1 πακέτο την μέρα πόσο μπορεί να είναι; 4) Για αρχή πια υγρά και με τι κριτήρια να επιλέξω επίσης από πιο store ψωνίζεται; 5) Καπνίζω 1 πακέτο Davidoff gold την ημέρα αξίζει να ψωνίσω από μια εταιρία που έχει physical stores (πχ nobacco) και εάν όχι από πού και τι θα μου προτείνατε να αγοράσω για αρχή μέχρι 80 ευρώ (κάποιο kit χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση); Μόνος μου κατέληξα σε δύο αλλά για το μεν pico λένε ότι έχει διαρροές για το δε alien ότι χαλάει εύκολα η οθόνη Ευχαριστώ Πολύ 1. Εγώ θα έλεγα, ναι. Θα το καταλάβεις και μόνος σου, θα δεις διαφορά πολύ γρήγορα. Και οι έρευνες μέχρι στιγμής αυτό λένε, τις κραγαυλέες έρευνες που είναι πληρωμένες από τις καπνοβιομηχανίες επειδή είδαν τα κέρδη τους να πέφτουν δραματικά αγνόησε τες, μόνο για τερηδόνα και πιτυρίδα δεν είδαμε ότι φταίει το ηλ. τσιγάρο. 2. Όχι. Έχει υγρά που αφήνουν άσχημη μυρωδιά στον χώρο αλλά φεύγει πολύ γρήγορα ακόμα και τρελά ντουμάνια να κάνεις, μέσα σε δευτερόλεπτα. Καμιά απολύτως σχέση με το τσιγάρο που μένει για ώρες. 3. Εξαρτάται από τον καθένα και πως θα το δεις. Για κάποιους είναι χόμπυ και αγοράζουν ένα κάρο συσκευές γιατί τους αρέσει, κάποιοι έχουν την ίδια συσκευή 5 χρόνια και απλά αγοράζουν υγρό. Κάποιοι κάνουν 1 ml υγρού την μέρα, κάποιοι κάνουν 30+. Μπορεί το μηνιαίο κόστος σου να είναι απειροελάχιστο, μπορεί να είναι και 100+ ευρώ τον μήνα. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αν θες πάντως ντε και καλά να το μειώσεις στο ελάχιστο, μπορείς και να ατμίζεις με κόστος 20 ευρώ τον μήνα ή και λιγότερα. Εξαρτάται τι υγρό θα κάνεις και ποιον ατμοποιητή θα πάρεις (τι κατανάλωση θα έχει). 4. Καθαρά υποκειμενικό θέμα. Συνήθως όποιος ξεκινάει πάει σε κάποιο καπνικό υγρό για να του θυμίζει το τσιγάρο. Ποιο είναι καλό υγρό και ποιο όχι δεν μπορεί να στο πει κανείς, εδώ το ίδιο υγρό κάνουν 2 άτομα και ο ένας θα ακούσεις να σου λέει ότι του βγάζει φράουλα και ο άλλος μπανάνα και να επιμένουν ενώ το υγρό είναι μπισκότο ξέρω 'γω. Δεν βγάζεις άκρη με το τι υγρό αρέσει στον καθένα, πρέπει να πας να δοκιμάσεις ο ίδιος (και να πέσεις σε αρκετά που δεν θα σου αρέσουν μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει). 5. Με 80 ευρώ μπορείς να βρεις κάτι πολύ αξιοπρεπές που θα σε καλύψει. Πάνε σε ένα μαγαζί να σου δείξουν 3-4 σετάκια και διάλεξε. Alien μην πάρεις. Τα μισά χαλάνε μέσα σε 3 μήνες μαξ, πέρα του ότι πάλιωσε σαν μοντέλο πλέον, έχουν βγει ένας σκασμός συσκευές από τότε που βγήκε αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Baator είπε 1. Εγώ θα έλεγα, ναι. Θα το καταλάβεις και μόνος σου, θα δεις διαφορά πολύ γρήγορα. Και οι έρευνες μέχρι στιγμής αυτό λένε, τις κραγαυλέες έρευνες που είναι πληρωμένες από τις καπνοβιομηχανίες επειδή είδαν τα κέρδη τους να πέφτουν δραματικά αγνόησε τες, μόνο για τερηδόνα και πιτυρίδα δεν είδαμε ότι φταίει το ηλ. τσιγάρο. 2. Όχι. Έχει υγρά που αφήνουν άσχημη μυρωδιά στον χώρο αλλά φεύγει πολύ γρήγορα ακόμα και τρελά ντουμάνια να κάνεις, μέσα σε δευτερόλεπτα. Καμιά απολύτως σχέση με το τσιγάρο που μένει για ώρες. 3. Εξαρτάται από τον καθένα και πως θα το δεις. Για κάποιους είναι χόμπυ και αγοράζουν ένα κάρο συσκευές γιατί τους αρέσει, κάποιοι έχουν την ίδια συσκευή 5 χρόνια και απλά αγοράζουν υγρό. Κάποιοι κάνουν 1 ml υγρού την μέρα, κάποιοι κάνουν 30+. Μπορεί το μηνιαίο κόστος σου να είναι απειροελάχιστο, μπορεί να είναι και 100+ ευρώ τον μήνα. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αν θες πάντως ντε και καλά να το μειώσεις στο ελάχιστο, μπορείς και να ατμίζεις με κόστος 20 ευρώ τον μήνα ή και λιγότερα. Εξαρτάται τι υγρό θα κάνεις και ποιον ατμοποιητή θα πάρεις (τι κατανάλωση θα έχει). 4. Καθαρά υποκειμενικό θέμα. Συνήθως όποιος ξεκινάει πάει σε κάποιο καπνικό υγρό για να του θυμίζει το τσιγάρο. Ποιο είναι καλό υγρό και ποιο όχι δεν μπορεί να στο πει κανείς, εδώ το ίδιο υγρό κάνουν 2 άτομα και ο ένας θα ακούσεις να σου λέει ότι του βγάζει φράουλα και ο άλλος μπανάνα και να επιμένουν ενώ το υγρό είναι μπισκότο ξέρω 'γω. Δεν βγάζεις άκρη με το τι υγρό αρέσει στον καθένα, πρέπει να πας να δοκιμάσεις ο ίδιος (και να πέσεις σε αρκετά που δεν θα σου αρέσουν μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει). 5. Με 80 ευρώ μπορείς να βρεις κάτι πολύ αξιοπρεπές που θα σε καλύψει. Πάνε σε ένα μαγαζί να σου δείξουν 3-4 σετάκια και διάλεξε. Alien μην πάρεις. Τα μισά χαλάνε μέσα σε 3 μήνες μαξ, πέρα του ότι πάλιωσε σαν μοντέλο πλέον, έχουν βγει ένας σκασμός συσκευές από τότε που βγήκε αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση παιδιά 4. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο υγρό από ιντερνετικό ή physical store (αλυσίδα) για δοκιμή; 5.Εάν θες κάνε μια πρόταση... το pico όχι; επίσης της nobacco λένε τπτ; 4 ώρες πριν, panos_90 είπε Για να αρχίσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο πρέπει να το έχεις αποφασίσει εντελώς για να μην ξαναγυρίσεις στο κανονικό. Έχω αρκετούς γνωστούς που πήραν ηλεκτρονικό για να μειώσουν ή να κόψουν το τσιγάρο αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Θέλω να καταλήξω στο ότι να είσαι προετοιμασμένος πως και διαρροές θα εχεις και θα τύχει να ξεμείνεις από μπαταρία λόγω του ότι δεν προνόησες,γενικώς διάφορα μικροπροβλήματα ως αρχάριος που φαντάζουν βαρετά σε σύγκριση με το ανάψεις ένα κανονικό τσιγάρο. Στο θέμα κόστους είναι υποκειμενικό αλλά μπορείς να γλυτώσεις τα μισά λεφτά από αυτά που χαλάς στο τσιγάρο. Πολύ καλά Κιτ και τα 2 που κοιτάς για αρχή και σε συνδυασμό με υγρά shake and vape ,για οικονομία, είσαι έτοιμος για ποιοτικό άτμισμα. Κάνε πρώτα μια έρευνα σε μαγαζιά με ηλεκτρονικό τσιγάρο που έχουν κατάστημα για να τσεκάρεις τιμές και μετά επισκέψου ένα κατάστημα για να κάνεις δοκιμή. .Θέμα υγείας και ηλεκτρονικό τσιγάρο: Θα προτιμούσα να πω ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ΜΑΛΛΟΝ λιγότερο βλαβερό από το κανονικό, καθώς θεωρώ ότι είναι λάθος να λέμε όλοι ότι είναι πιο υγιεινό το ητ από το κτ. Για οποιαδήποτε βοήθεια-απορία είμαστε εδώ Ευχαριστώ πολύ από εξωτερικό ακόμα και Ευρώπη κόβουν πέρα από υγρά και ατμιστες στα τελωνεία; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, MySql είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση παιδιά 4. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο υγρό από ιντερνετικό ή physical store (αλυσίδα) για δοκιμή; 5.Εάν θες κάνε μια πρόταση... το pico όχι; επίσης της nobacco λένε τπτ; Ευχαριστώ πολύ από εξωτερικό ακόμα και Ευρώπη κόβουν πέρα από υγρά και ατμιστες στα τελωνεία; Το βασικότερο από όλα είναι να το πάρεις απόφαση να σταματήσεις το κάπνισμα (εμείς ατμίζουμε) αλλίως δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε έξοδα Κάτι που ίσως δεν έχεις σκεφτεί είναι ότι και τα δύο σετάκια που έβαλες είναι για πνευμονικές δηλαδή ατμίζεις όπως όταν κάνεις ναργιλέ και έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση σε υγρά και μπαταρία αλλά έχεις περισσότερο ντουμάνι. Για αγορές από έξω δεν θα σου το συμβούλευα γιατί η πιθανότητα να χάσεις τα λεφτά σου είναι πολύ μεγάλη. Προπαντός σε συσκευές μακριά από Nobaco είναι συσκευές που κυκλοφορεί με το όνομα της σε πολύ πιο ακριβή τιμή. Πάρε και μια πρόταση https://www.dotshop.gr/category-456/tesla-wye-85w/ ένα πολύ καλό μοντάκι https://www.dotshop.gr/category-404/nautilus-2-aspire/ ατμοποιητής για σφιχτές τζούρες το κακό είναι ότι γεμίζει από κάτω https://www.skroutz.gr/s/11817711/IJOY-Elf-2ml.html επίσης για σφιχτές τζούρες Μπαταρίες θα πάρεις μόνο κάποια από την τριάδα samsung sony lg οτιδήποτε άλλο μακριά ένα καλό σαιτ με καλές τιμές https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-samsung-inr18650-30q-3000mah-nom-flat-top/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/lg-inr18650hg2-3000mah-36-37v-20a-lithium/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-18650-sony-konion-vtc6-3120mah/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, palasd είπε Το βασικότερο από όλα είναι να το πάρεις απόφαση να σταματήσεις το κάπνισμα (εμείς ατμίζουμε) αλλίως δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε έξοδα Κάτι που ίσως δεν έχεις σκεφτεί είναι ότι και τα δύο σετάκια που έβαλες είναι για πνευμονικές δηλαδή ατμίζεις όπως όταν κάνεις ναργιλέ και έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση σε υγρά και μπαταρία αλλά έχεις περισσότερο ντουμάνι. Για αγορές από έξω δεν θα σου το συμβούλευα γιατί η πιθανότητα να χάσεις τα λεφτά σου είναι πολύ μεγάλη. Προπαντός σε συσκευές μακριά από Nobaco είναι συσκευές που κυκλοφορεί με το όνομα της σε πολύ πιο ακριβή τιμή. Πάρε και μια πρόταση https://www.dotshop.gr/category-456/tesla-wye-85w/ ένα πολύ καλό μοντάκι https://www.dotshop.gr/category-404/nautilus-2-aspire/ ατμοποιητής για σφιχτές τζούρες το κακό είναι ότι γεμίζει από κάτω https://www.skroutz.gr/s/11817711/IJOY-Elf-2ml.html επίσης για σφιχτές τζούρες Μπαταρίες θα πάρεις μόνο κάποια από την τριάδα samsung sony lg οτιδήποτε άλλο μακριά ένα καλό σαιτ με καλές τιμές https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-samsung-inr18650-30q-3000mah-nom-flat-top/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/lg-inr18650hg2-3000mah-36-37v-20a-lithium/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-18650-sony-konion-vtc6-3120mah/ Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση διαβάζω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο mod εάν πάω στα 200 w το ίδιο μοντέλο τι κερδίζω; Οι ατμοποιητές που προτείνεις μου φαίνονται λίγο ογκώδεις αναλογικά με τον όγκο του mod; κάτι εναλλακτικό σε πιο μαζεμένο; Επίσης από την στιγμή που σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσεις τα watt και τα ομ ουσιαστικά δεν αλλάζεις κατα βούληση τις τζούρες σε σφιχτές ή πνευμονικές; Τι αλλάζει στο wye σε σχέση με το pico και το κάνει καλύτερο με σφικτές τζούρες? Με τι κριτήριο τον κατατάσεις σε καθαρά πνευμονικό; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Πάμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα το pico και το tesla είναι μοντάκια που παίρνουν μπαταρία το πρώτο είναι δοκιμασμένο από αρκετούς και είναι μια καλή λύση αλλά εγώ θα προτιμούσα tesla Πάνω από το μοντάκι μπαίνει ο ατμοποιήτης ο οποίος και καθορίζει τον τρόπο ατμίσματος . Πνευμονικός DL είναι όταν ρουφάς με ελάχιστη αντίσταση και κατεβάζεις τον ατμό κάτω κατευθείαν στα πνευμόνια όπως όταν κάνεις ναργιλέ έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε υγρά και σε μπαταρίες αλλά και πολλά ντουμάνια. Τσιγαρήσιος MTL εδώ έχει μεγαλύτερη αντίσταση και είναι σαν το τσιγάρο πρώτα στο στόμα και μετά στα πνευμόνια. Πολύ βέβαια παίρνουν και πνευμονικούς και προσπαθούν να κάνουν τσιγαρήσιες και μετά γκρινιάζουν δηλαδή θα πάρω το bmw m3 και θα πάω στο βουνό. Οπότε αν καταλήξεις πως θες να ατμίζεις μας το λες για να σου προτείνουμε τον αντίστοιχο εξοπλισμό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, palasd είπε Πάμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα το pico και το tesla είναι μοντάκια που παίρνουν μπαταρία το πρώτο είναι δοκιμασμένο από αρκετούς και είναι μια καλή λύση αλλά εγώ θα προτιμούσα tesla Πάνω από το μοντάκι μπαίνει ο ατμοποιήτης ο οποίος και καθορίζει τον τρόπο ατμίσματος . Πνευμονικός DL είναι όταν ρουφάς με ελάχιστη αντίσταση και κατεβάζεις τον ατμό κάτω κατευθείαν στα πνευμόνια όπως όταν κάνεις ναργιλέ έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε υγρά και σε μπαταρίες αλλά και πολλά ντουμάνια. Τσιγαρήσιος MTL εδώ έχει μεγαλύτερη αντίσταση και είναι σαν το τσιγάρο πρώτα στο στόμα και μετά στα πνευμόνια. Πολύ βέβαια παίρνουν και πνευμονικούς και προσπαθούν να κάνουν τσιγαρήσιες και μετά γκρινιάζουν δηλαδή θα πάρω το bmw m3 και θα πάω στο βουνό. Οπότε αν καταλήξεις πως θες να ατμίζεις μας το λες για να σου προτείνουμε τον αντίστοιχο εξοπλισμό . Για να μην σας ζαλίσω άλλο πήγα σε ένα μαγαζί μου τα εξήγησε όλα και με έπεισε να πάω λίγο πιο ψηλά οικονομικά παίρνοντας mod asmodus minkin 2 με ατμιστή joyetech exceed και δυο μπαταρίες sony 140 ευρώ. Νομίζω ήταν καλή επιλογή γνώμες; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, MySql είπε Για να μην σας ζαλίσω άλλο πήγα σε ένα μαγαζί μου τα εξήγησε όλα και με έπεισε να πάω λίγο πιο ψηλά οικονομικά παίρνοντας mod asmodus minkin 2 με ατμιστή joyetech exceed και δυο μπαταρίες sony 130 ευρώ. Νομίζω ήταν καλή επιλογή γνώμες; Γενικα πηρες 2 πολυ αξιοπιστες μπαταριες(αναλογα ποιες βεβαια αλλα αφου ειναι sony θα σε καλυψουν),και ενα πολυ καλο mod..Γνωμη μου πως επρεπε να ειναι μεσα στο budget σου και ενας φορτιστης..Ο ατμοποιητης απο την αλλη δεν εχω την καλυτερη αποψη..Μπορουσες να δωσεις λιγοτερα για το mod και περισσοτερα για τον ατμοποιητη..Το καλο βεβαια ειναι πως εχει κεφαλες οι οποιες κανουν και για πνευμονικες,και για τσιγαρισιες τζουρες,οποτε μπορεις να διαλεξεις,με εμιωνεκτημα οτι δεν ειναι καθεαυτου για κανενα απο τα 2 αποκλειστικα οποτε δεν θα παρεις την εμπειρια που θα επαιρνες αν ηθελες τσιγαρισια τζουρα,και αντιστοιχα για πνευμονικη..Μην ντρεπεσαι να ρωτησεις,ουτε να φοβαασασι μην κουραζεις,ρωτα,και οποιος εχει χρονο και διαθεση θα απαντησει,σκεψου το και ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Γενικα πηρες 2 πολυ αξιοπιστες μπαταριες(αναλογα ποιες βεβαια αλλα αφου ειναι sony θα σε καλυψουν),και ενα πολυ καλο mod..Γνωμη μου πως επρεπε να ειναι μεσα στο budget σου και ενας φορτιστης..Ο ατμοποιητης απο την αλλη δεν εχω την καλυτερη αποψη..Μπορουσες να δωσεις λιγοτερα για το mod και περισσοτερα για τον ατμοποιητη..Το καλο βεβαια ειναι πως εχει κεφαλες οι οποιες κανουν και για πνευμονικες,και για τσιγαρισιες τζουρες,οποτε μπορεις να διαλεξεις,με εμιωνεκτημα οτι δεν ειναι καθεαυτου για κανενα απο τα 2 αποκλειστικα οποτε δεν θα παρεις την εμπειρια που θα επαιρνες αν ηθελες τσιγαρισια τζουρα,και αντιστοιχα για πνευμονικη..Μην ντρεπεσαι να ρωτησεις,ουτε να φοβαασασι μην κουραζεις,ρωτα,και οποιος εχει χρονο και διαθεση θα απαντησει,σκεψου το και ετσι. Ευχαριστώ φίλε μ ο λόγος που μου έδωσε το συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι αυτό που λες για να δοκιμάσω πνευμονικό και τσιγαρίσιο επιλέγοντας πιο μου κάνει περισσότερο και να πάρω ένα πολύ καλό αργότερα. Γενικά χωρίς να έχω εμπειρία η αισθηση στο κράτημα και η αισθητική του μου αρέσει πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι πως στα χρήματα του δεν έχει αδιαβροχοποίηση Επίσης με έχει βάλει σε ενδοιασμό και εκεί θα ήθελα την γνώμη σας το εξής Έχω που το δουλεύω περίπου δύο ώρες και στο λαιμό με γαργαλάει λίγο το ίδιο παθαίνω με τον αργιλέ φέρνοντάς μου μια τάση για βήχα κάποιες φορές.... είναι φυσιολογικό λόγω του ότι δεν το έχω συνηθίσει ή έχουν υπάρξει περιπτώσεις με παρόμοια προβλήματα στην μετάβαση από κάπνισμα σε άτμισμα λόγω (αλλεργίας/ευαισθησία στον ατμό κλπ); Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MySql είπε Ευχαριστώ φίλε μ ο λόγος που μου έδωσε το συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι αυτό που λες για να δοκιμάσω πνευμονικό και τσιγαρίσιο επιλέγοντας πιο μου κάνει περισσότερο και να πάρω ένα πολύ καλό αργότερα. Γενικά χωρίς να έχω εμπειρία η αισθηση στο κράτημα και η αισθητική του μου αρέσει πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι πως στα χρήματα του δεν έχει αδιαβροχοποίηση Επίσης με έχει βάλει σε ενδοιασμό και εκεί θα ήθελα την γνώμη σας το εξής Έχω που το δουλεύω περίπου δύο ώρες και στο λαιμό με γαργαλάει λίγο το ίδιο παθαίνω με τον αργιλέ φέρνοντάς μου μια τάση για βήχα κάποιες φορές.... είναι φυσιολογικό λόγω του ότι δεν το έχω συνηθίσει ή έχουν υπάρξει περιπτώσεις με παρόμοια προβλήματα στην μετάβαση από κάπνισμα σε άτμισμα λόγω (αλλεργίας/ευαισθησία στον ατμό κλπ); Λογικο ειναι αυτο με το λαιμο στην αρχη, θα εχεις μια περιοδο προσαρμογης. Αυτο που παντα πρεπει να εχεις στο μυαλο σου ειναι να προσεχεις να εχεις καλες αντιστασεις αν δεις/γευτεις κατι παραξενο(σαν καμενο) τοτε αλλαξε αντισταση μη "τσιγκουνευτεις" με τον καιρο θα μαθεις ποτε ακριβως χρειαζεται αλλαγη. Για πες λεπτομεριες ομως τι αντιστασεις χρησιμοποιεις και στα ποσα watt? Το μοντακι στα λεφτα του ειναι απο τα καλυτερα μη σε αγχωνει το αδιαβροχο τοσο. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από nrkmaiden 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Λογικο ειναι αυτο με το λαιμο στην αρχη, θα εχεις μια περιοδο προσαρμογης. Αυτο που παντα πρεπει να εχεις στο μυαλο σου ειναι να προσεχεις να εχεις καλες αντιστασεις αν δεις/γευτεις κατι παραξενο(σαν καμενο) τοτε αλλαξε αντισταση μη "τσιγκουνευτεις" με τον καιρο θα μαθεις ποτε ακριβως χρειαζεται αλλαγη. Για πες λεπτομεριες ομως τι αντιστασεις χρησιμοποιεις και στα ποσα watt? Χρησιμοποιώ την τσιγαρίσια 8-14w της joyetech και το mod το έχω βάλει στα 12w με 1.31ωμ το οποίο δίνει 3,5 volt το οποίο από ότι έχω διαβάσει πρέπει να είναι το όριο για να μην σου καεί η αντίσταση. Κάποιες φορές μου έρχεται γεύση του υγρού στην γλώσσα και δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογική διαρροή ή εάν φταίει που τιγκάρω το τανκ με υγρό. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι ρόλο βαράει η ρύθμιση του αέρα που δίνεις στον τανκ και τι επηρεάζει Eπίσης γιατί φτάνει μέχρι 180 w το mod αφού δεν υπάρχει ατμιστής που πάει τόσο ψηλά; όσους έχω δει έχουν προδιαγραφές μέχρι 50w Τέλος για γρήγορη φόρτιση στην μπρίζα μπορώ να το βάζω στον φορτιστή του iphone ή θέλει συγκεκριμένο; Αυτά τα λίγα όποιος ξέρει και έχει όρεξη θα του ήμουν υπόχρεος Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ζαλίζεις αν δεν θέλαμε να ασχολήθουμε δεν θα απαντούσαμε. Το μοντάκι καλό είναι απλά λίγο ακριβό για πρώτο βήμα ,θα μπορούσε στο ίδιο μπάτζετ να έβαζε και έναν φορτιστή μέσα. Να ξέρεις ότι στα μοντάκια με δύο μπαταρίες καλό είναι να φορτίζονται σε εξωτερικό παρόλα αυτά καλό είναι κάθε δύο τρεις μέρες να τους αλλάζεις θέση στο μοντ . Τα βολτ ξέχασε τα είναι σαν να μην υπάρχουν απλά θα κοιτάς τα βατ να είναι μέσα στις προδιαγραφές τις κεφαλής που φοράς. Όταν αλλάζεις κεφαλή την βρέχεις στις τρύπες την βάζεις την αφήνεις πέντε λεπτά να ποτίσει και ξεκινάς από χαμηλά βατ και ανεβαίνεις μέχρι εκεί που σου αρέσει περισσότερο. Ο αέρας παίζει σημαντικό ρόλο αν έχεις περισσότερο από ότι πρέπει χάνεις σε γεύση αν έχεις λιγότερο ανεβάζει θερμοκρασία πιο γρήγορα ή δεν προλαβαίνει να λειτουργήσει όπως πρέπει με διάφορα κακά αποτελέσματα. Υπάρχουν κεφαλές που παίζουν και πάνω από αυτά τα βατ δες λίγο TFV12 υπερβολή βέβαια αλλά κλαίν Δεν έχεις πρόβλημα με τον φορτιστή από το μήλο σου, ένας δυνατός φορτιστής προσφέρει και πιο γρήγορη φόρτιση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismt09 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλημέρα παιδιά Θέλω να με βοηθήσετε παρακαλώ. Για τους μη καπνιστές εάν ξεκινήσουν ατμισμα άνευ φυσικά νικοτίνης έχουν επιπτώσεις στον οργανισμό και εάν Ναι ποιες;; Σορυ αλλά τελείως ασχέτως διότι δεν έχω δοκιμάσει ποτεεε τσιγαρο πάρα μόνο ναργιλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις