Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα δοκιμάσω 50-50. 

Αρχικά,κάπνιζα 3+ χρόνια και τον τελευταίο χρόνο έκανα 4-5 τσιγάρα την ημέρα. Ατμίζω δύο μήνες. Ξεκίνησα με 4mg νικοτίνη και σε ένα διάστημα 2 μηνων έφτασα στα 2 και είμαι μια χαρά,μου λείπει το throat hit όμως απ την νικοτίνη.Ατμοποιητή έχω τον SXK doggystyle.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πολύ καιρό είχα πέσει στο 0.5 σε dripper και 1-1,5 σε τανκ . Είδα ότι εκανα για πλάκα 20-30μλ την μέρα . Ξανά αναιβηκα στα 2mg .  

Κατέληξα στο ότι ή πας απευθείας σε 0mg κ  μετά το σταματάς ή συνεχίζεις με μεγάλη νικοτίνη.

Η νικοτίνη πέρα το ότι είναι ακριβή δεν είναι τόσο επιβλαβές όσα τα αρώματα kai οι μεγάλες ποσότητες γλυκερίνης που δεν ξέρουμε τι επίπτωση εχουν

Επισκέπτης

Να γραψω δυο λογια για των Αres μαρες κουκουνάρες....

Ο ατμοποιητης που εχω στα χερια μου χανει υγρα και πολλα μαλιστα, τα χανει απο την κατω πλευρα του δαχτυλιδιού που ρυθμιζει την ροη αερα.

Χαρακτηριστικο ειναι οτι και με την ροη αερα κλειστει μπορεις να ρουφηξεις ελαχιστα μεν αλλα μπορεις.

Κριμα που στο τσακ δεν πηρα την σειρήνα 2.

Θα παρω στο καταστημα αυριο για ελαττωματικο προιον αλλα δεν νομιζω να μπορεσουνε να κανουνε κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎15‎/‎3‎/‎2018 στις 12:15 ΜΜ, saviola3247 είπε

Καλησπέρα, τελικα το πηρα με το επιασα στα χερια μου, εχω μια απορια για την συσκευη - αναφέρει οτι θελει μπαταριες πανω απο 35 Α με φορτιο αποφορτησεις - αρα στανταρ δεν γλυτωνω την αγορα μπαταιρων που εχω 20Α, 25Α και 30Α.

Ευχαριστώ.

Στις ‎15‎/‎3‎/‎2018 στις 12:30 ΜΜ, palasd είπε

...

...18650 35Α δεν υπάρχει...

https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/sony-konion-us18650vtc5a-2600mah-36v-37v-35a/

http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Sony US18650VTC5A 2600mAh (Green) UK.html

Επεξ/σία από zacharis1955

2 ώρες πριν, saviola3247 είπε

Να γραψω δυο λογια για των Αres μαρες κουκουνάρες....

Ο ατμοποιητης που εχω στα χερια μου χανει υγρα και πολλα μαλιστα, τα χανει απο την κατω πλευρα του δαχτυλιδιού που ρυθμιζει την ροη αερα.

Χαρακτηριστικο ειναι οτι και με την ροη αερα κλειστει μπορεις να ρουφηξεις ελαχιστα μεν αλλα μπορεις.

Κριμα που στο τσακ δεν πηρα την σειρήνα 2.

Θα παρω στο καταστημα αυριο για ελαττωματικο προιον αλλα δεν νομιζω να μπορεσουνε να κανουνε κατι.

Ποσο καιρο τον εχεις?Για να λες οτι σταζει απο και αρα δεν πιστευω να φταινε τα orings,οποτε δες λιγο καλυτερα το βαμβακωμα σου...Μηπως το αραιωνεις υπερβολικα?Μηπως δεν βαζεις αρκετο γενικα?

• Like 1

Επισκέπτης

Δακρύζει και ρουφάς επιπλέον αέρα απο το κενο που υπαρχει στο πανω μερος του ατμοποιητη - εκει που κανεις την αναπλήρωση υγρου - σε αυτο το κενο εβαλα το λαστιχακι προστασιας που περιεχει η συσκευασια μεσα για να το κλείσω και όντως σταμάτησε. ΑΠΟ την αλλη αυτο που δεν παλευεται ειναι η διαρροή στην κατω πλευρα του ατμοποιητη που κανει το μοντακι χαλια.

5 μερες τον εχω και στηνω και ξαναστηνω για να καταλαβω το λαθος μου, απο την αλλη αν τον εστηνα λαθος με + ή - βαμβακι δεν θα ειχα υγρα απο τις τρυπες εισαγωγης του αερα?

Μόλις το ξαναεστησα με τα αλλα χρώματα απο τα λαστιχακια που ειχε η συσκευασια μεσα, αν εχω τα ιδια αποτελεσματα και μορρου θα ανεβασω και φωτο.

1 ώρα πριν, saviola3247 είπε

Δακρύζει και ρουφάς επιπλέον αέρα απο το κενο που υπαρχει στο πανω μερος του ατμοποιητη - εκει που κανεις την αναπλήρωση υγρου - σε αυτο το κενο εβαλα το λαστιχακι προστασιας που περιεχει η συσκευασια μεσα για να το κλείσω και όντως σταμάτησε. ΑΠΟ την αλλη αυτο που δεν παλευεται ειναι η διαρροή στην κατω πλευρα του ατμοποιητη που κανει το μοντακι χαλια.

5 μερες τον εχω και στηνω και ξαναστηνω για να καταλαβω το λαθος μου, απο την αλλη αν τον εστηνα λαθος με + ή - βαμβακι δεν θα ειχα υγρα απο τις τρυπες εισαγωγης του αερα?

Μόλις το ξαναεστησα με τα αλλα χρώματα απο τα λαστιχακια που ειχε η συσκευασια μεσα, αν εχω τα ιδια αποτελεσματα και μορρου θα ανεβασω και φωτο.

Λαθος μου μπερδευτηκα και καταλαβα απο τις εισαγωγες του αερα..Οντως και μενα ο kensei εχει καποια δακρυα,αλλα μιλαμε για συνολο μια σταγονα στις δυο μερες αν το γυρναω ολη την ωρα η το ανοιγω και το ξανακλεινω,σε τοσο μικρο ποσοστο που δεν μπαινω καν στον κοπο να αλλαξω orings...Γενικα το 90% των rta εχει λιγα δακρυα..Το υγρο σου τι αναλογια ειναι?

Επισκέπτης

Δεν το παίρνω μαζι μου για αυτο το λογο, περιπου 2 ml κανω σε αυτον τα απογεύματα με 60% VG και αναγκάστηκα τον έβγαζα απο το μοντ και σκουπισμα και απο κατω.

Άσχετο - αλλά απο τα βασικα μου υγρα ειναι η μηλόπιτα - να προτείνω στους λάτρεις την μηλόπιτα της ΤΡΑ που ειναι και πολυ οικονομικό άρωμα. με το μπουκαλάκι το original που είναι 15ml φτιάχνω 100ml.

9 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Ευχαριστώ για την διόρθωση να που έμαθα και κάτι χρήσιμο σήμερα

Στις 3/19/2018 στις 1:25 ΠΜ, aGka8l είπε

Εγώ πολύ καιρό είχα πέσει στο 0.5 σε dripper και 1-1,5 σε τανκ . Είδα ότι εκανα για πλάκα 20-30μλ την μέρα . Ξανά αναιβηκα στα 2mg .  

Κατέληξα στο ότι ή πας απευθείας σε 0mg κ  μετά το σταματάς ή συνεχίζεις με μεγάλη νικοτίνη.

Η νικοτίνη πέρα το ότι είναι ακριβή δεν είναι τόσο επιβλαβές όσα τα αρώματα kai οι μεγάλες ποσότητες γλυκερίνης που δεν ξέρουμε τι επίπτωση εχουν

μια μικρή διόρθωση δεν είναι ανάγκη να το σταματήσεις με 0  πολλοί ατμίζουν όποτε κάνουν κέφι που είναι και το καλύτερο. Μην νομίζεις και εγώ ήμουν με 1μγ για ένα χρόνο και εδώ και ένα μήνα είμαι στο 2 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. έψησα με τα πολλά να αρχίσει το ηλεκτρονικό η κοπέλα μ. μου έδωσε ενα gs air (σπασμενο τζαμακι)  και ενα istick 40w απο τον αδερφό τις που δεν το χρησιμοποιεί. να πάω άπλα να αγοράσω καινούριο gs air? η να παρω κατι καλύτερο? λευτα δεν υπάρχουν όποτε για τώρα θα αρκεστούμε με απλες αντιστάσεις. ευχαριστώ!

Επεξ/σία από JIMCA

Αν λεφτά δεν υπάρχουν γιατί δεν παίρνεις μια αντίσταση για τον gs air και λες να πάρεις καινούργιο με 3Ε είσαι έτοιμος αν σας ικανοποιεί αυτός ο ατμοποητής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...