Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,2 ερωτήσεις.

1) Για τη δημιουργία αντίστασης 1-1,5ohm τι Kanthal συρμα αγοράζω;

2) Πως αυξάνω το throat hit χωρίς να βάλω menthol ή νικοτίνη; Με την αύξηση της PG έχω περισσότερη ενόχληση παρά χτύπημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Καλησπέρα, τελικα το πηρα με το επιασα στα χερια μου, εχω μια απορια για την συσκευη - αναφέρει οτι θελει μπαταριες πανω απο 35 Α με φορτιο αποφορτησεις - αρα στανταρ δεν γλυτωνω την αγορα μπαταιρων που εχω 20Α, 25Α και 30Α.

Ευχαριστώ.

23 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε της logic η.τ;

Βασικα αμπουλες

Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος στο Σύνταγμα έχουν το κεντρικό τους.

13 λεπτά πριν, xSlade είπε

2) Πως αυξάνω το throat hit χωρίς να βάλω menthol ή νικοτίνη; Με την αύξηση της PG έχω περισσότερη ενόχληση παρά χτύπημα.

Πολλά παίζουν ρόλο πυρήνας  στροφές  http://www.steam-engine.org/coil.html? βάλε τα στοιχεία που θέλεις 

11 λεπτά πριν, saviola3247 είπε

Καλησπέρα, τελικα το πηρα με το επιασα στα χερια μου, εχω μια απορια για την συσκευη - αναφέρει οτι θελει μπαταριες πανω απο 35 Α με φορτιο αποφορτησεις - αρα στανταρ δεν γλυτωνω την αγορα μπαταιρων που εχω 20Α, 25Α και 30Α.

Ευχαριστώ.

Τελικά ποιο πήρες το τέσλα  καλά ατμίσματα  18650 35Α δεν υπάρχει . Θυμισέ μου τι μπαταρίες έχεις και που παίζεις

τωρα που μιλατε για μπαταριες..να πω πως στο dna200 , απο 3 χ 30q , πηγα σε 3 x vtc6 . και βλεπω τεραστια διαφορα στην αυτονομια!

πριν ειχα 27.000Wh με το battery analyzer και τωρα εχω 31.000. σε χαμηλα watt (~15) στην πρωτη πληρη φορτιση η μπαταριες μου εβγαλαν 7,5 μερες

τι τρελο πραγμα ηταν αυτο η μπαταριες φαινονται διαμαντακια αν και δεν θα πρεπε να εχουν τρελες διαφορες απο 30q και HG2! ουτε θυμαμαι με τις HG2 να εχω τοση αυτονομια. απο βδομαδα θα δοκιμασω να παιξω στα 90watt , να δω πως παει και θα ξαν αναφερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, saviola3247 είπε

Ευχαριστώ.

Το tesla 200 πηρες? αν ναι δε τις γλιτωνεις. Σε διμπαταρα πρέπει να εχεις μπαταρίες με ακριβώς την ιδια φθορά. για να το πετύχεις αυτό παίρνεις καινουριες και τις χρησιμοποιεις πάντα μαζί και εναλλάξ.

Edit: με προλαβες και ανέβασες φώτο. Μια χαρά είσαι από μπαταρίες. Ασε μεσα τις vtc 6 και καλοατμιστο

Επεξ/σία από nrkmaiden

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, xSlade είπε

1. 26Gauge και 28Gauge Kanthal πάρε αν πρόκειται για μονή αντίσταση.
  2. Δεν έχεις άλλη επιλογή.
Επεξ/σία από nikoskon

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω.

Tο χα διαβάσει αυτο οτι πρεπει να ειναι καινουργιες για αυτο το ειχα υπολογισει στο αρχικο μπατζετ, αλλα μου εκατσε καλα στο χερι το 85W και εφου εχω καβα μπαταριες γιατι οχι.

Ειναι ελαχιστα πιο κοντο απο το VF Vaporflask , ιδιο μηκος αλλα πιο πλατυ και με βολεψε, και πολυ πολυ πιο ελαφρυ, και το πλαστικο δεν φαίνεται φτηνιαρικο, τωρα ο χρονος θα δειξει τι λεει απο αντοχη,

Να ρωτησω αν μπορουνε να γινουν αγορες απο εξωτερικο, - περιφεριακα μονο - οπως πενσακια, ψαλιδια battery sleeves θηκες?

Επεξ/σία από Επισκέπτης

57 λεπτά πριν, saviola3247 είπε

Ευχαριστω.

Tο χα διαβάσει αυτο οτι πρεπει να ειναι καινουργιες για αυτο το ειχα υπολογισει στο αρχικο μπατζετ, αλλα μου εκατσε καλα στο χερι το 85W και εφου εχω καβα μπαταριες γιατι οχι.

Ειναι ελαχιστα πιο κοντο απο το VF Vaporflask , ιδιο μηκος αλλα πιο πλατυ και με βολεψε, και πολυ πολυ πιο ελαφρυ, και το πλαστικο δεν φαίνεται φτηνιαρικο, τωρα ο χρονος θα δειξει τι λεει απο αντοχη,

Να ρωτησω αν μπορουνε να γινουν αγορες απο εξωτερικο, - περιφεριακα μονο - οπως πενσακια, ψαλιδια battery sleeves θηκες?

θεωτικα ναι δεν εχουν αμεση σχεση με το ατμισμα αυτα. Αλλα βαμβακια σιρματα αντιστασεις ατμο και μοντακια ειναι επικινδυνα. Στην αρχη κοβανε τα παντα εχω ακουσει και για παραγγελιες με μπουκαλακια να κοβονται τελωνειο.

2 ώρες πριν, nikoskon είπε
  1. 26Gauge και 28Gauge Kanthal πάρε αν πρόκειται για μονή αντίσταση.
  2. Δεν έχεις άλλη επιλογή.

Μάλιστα.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το νερό δίνει throat hit,ισχύει;

Ευχαριστώ.

13 λεπτά πριν, xSlade είπε

Μάλιστα.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το νερό δίνει throat hit,ισχύει;

Ευχαριστώ.

Εγω απο οσο ξερω το νερο δεν δινει throat hit..To μονο που μου ερχετασι που μπορεις να αλλαξεις ειναι η γευση σου,πχ εμενα καπνικεςε η ακομα περισσοτερο πουρα κλπ μου δινουν περισσοτερο χτυπημα απο αλλες γλυκες που φτιαχνω..

3 ώρες πριν, saviola3247 είπε

Ευχαριστώ.

Χωρις να ειμαι σιγουρος,αυτο νομιζω πως εννοει ειναι οτι το μοντακι μπορει να εχει μεγιστη αποφορτιση τοσα amps...Τωρα εσενα και μπαταρια με λιγοτερα amp αποφορτισης να εβαζες,δεν πιστευω να ειχες θεμα με τον ares,συνηθως στησιματα για πνευμονικους εμενα δυσκολα τραβαν πανω απο 10..30 τραβανε οι διπλες που φτιαχνω που βγαινουν κοντα στα 0.15Ω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς.

Δεν ατμίζω υγρά με γεύσεις.Κάνω 65VG/35PG 2mg νικοτίνη και σύντομα θα την πάω 1mg και ξέρω ότι θα είναι σκέτος αέρας.

Μάλλον για menthol με βλέπω,αν δίνει throat hit όπως η νικοτίνη..

Επεξ/σία από xSlade

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, xSlade είπε

Καλώς.

Δεν ατμίζω υγρά με γεύσεις.Κάνω 65VG/35PG 2mg νικοτίνη και σύντομα θα την πάω 1mg και ξέρω ότι θα είναι σκέτος αέρας.

Μάλλον για menthol με βλέπω,αν δίνει throat hit όπως η νικοτίνη..

η μενθολη δεν ξερω κατα ποσο δινει throat hit,αλλα ηδη κανεις αρκετα χαμηλη νικοτινη,για αυτο δεν εχει throat hit..Αν κανεις το υγρο 50-50 εχεις θεμα με το pg?Επισης τι ατμοποιητη χρησιμοποιεις?Και τελος αυτο που λες οτι θα την πας στο 1mg δεν ειναι κατι που προγραμματιζεις,ειναι ακτι που σου βγαινει,οταν σε καλυπτει απολυτα η 2mg τοτε κατ εμε πρεπει να δοκιμασεις 1 mg ,γιατι αν βιαζεσαι να την ακτεβασεις ισως εχει αρνητικες συνεπειες,πχ εγω απο 6αρα που εκανα σε πνευμονικες πηγα 4αρα και τωρα 2αρα,επειδη στην αρχη προσπαθησα να κατεβω οσο το γρηγοροτερο μου λειπε το τσιγαρο..

Επεξ/σία από Karamol3golas

1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Εγω απο οσο ξερω το νερο δεν δινει throat hit..To μονο που μου ερχετασι που μπορεις να αλλαξεις ειναι η γευση σου,πχ εμενα καπνικεςε η ακομα περισσοτερο πουρα κλπ μου δινουν περισσοτερο χτυπημα απο αλλες γλυκες που φτιαχνω..

Χωρις να ειμαι σιγουρος,αυτο νομιζω πως εννοει ειναι οτι το μοντακι μπορει να εχει μεγιστη αποφορτιση τοσα amps...Τωρα εσενα και μπαταρια με λιγοτερα amp αποφορτισης να εβαζες,δεν πιστευω να ειχες θεμα με τον ares,συνηθως στησιματα για πνευμονικους εμενα δυσκολα τραβαν πανω απο 10..30 τραβανε οι διπλες που φτιαχνω που βγαινουν κοντα στα 0.15Ω :P

Αυτήν την εποχή σκέφτομαι  για πούρο έχεις κάτι καλό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...