Zus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Karamol3golas είπε αν κατεβασεις βατ και κλεισεις λιγο τον αερα?Η Αν στησεις υψηλοτερα ohm και κανεις το ιδιο?γιατι αλλο σφιχτος πνευμονικος αλλο τσιγαρισιος,και η μεταβαση απο τον ammit σε τσιγαρισιο ειναι μεγαλη,και ας μην θεωρειτε απο τους πολυ αερατους.. Στα 27 watt τον δουλεύω με κλειστό αέρα και 0,65 αντίσταση. Απλά μου φαίνεται αναπολώ την αίσθηση της σφιχτής τζούρας που έπαιρνα από τον Cubis, αλλά σε γεύση είναι η μέρα με τη νύχτα. Κοινώς, θέλω έναν Cubis με φοβερή γεύση
Karamol3golas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Zus είπε Στα 27 watt τον δουλεύω με κλειστό αέρα και 0,65 αντίσταση. Απλά μου φαίνεται αναπολώ την αίσθηση της σφιχτής τζούρας που έπαιρνα από τον Cubis, αλλά σε γεύση είναι η μέρα με τη νύχτα. Κοινώς, θέλω έναν Cubis με φοβερή γεύση αν τον βρεις πουθενα πολυ καλα λογια ακουγονται για τον cthulu hastur,αλλιως για ετοιμο τον innokin zenith...Και οι 2 επιλογες με επιφυλαξεις,γιατι δεν τους εχω δοκιμασει προσωπικα,μονο απο οσα διαβαζω.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas
tornado Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Εχω τον ΑΜΜΙΤ 25 καμποσους μηνες και ειναι οτι καλυτερο εχω βρει μεχρι στιγμης και συνεχιζω βεβαια να ψαχνω. Τον χρησιμοποιω ως τσιγαρισιο με σχεδον κλειστο τον αερα (1 mm αφηνω) και 0.60 - 0.70 Ω - 5 σπειρες - 3 διατομη. Αυτο το στησιμο προσφερει αρκετη απολαυση τουλαχιστον το πρωτο διημερο. Επισης πολυ σημαντικο ειναι το βαμβακι, cotton bacon μονο.
thant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Επειδή χάλασε η θύρα φόρτισης του ηλεκτρονικού τσιγάρου αγόρασα εναν φορτιστή για να φορτίζει ο ενδιαφερόμενος (εγω δεν καπνίζω) τη μπαταρία του 18650. Ο φορτιστής που συνδέεται με καλώδιο usb εχει ρεύμα εισόδου 5v/1000mA και ρεύμα φόρτισης 500mA. Αν ο ανταπτορας που συνδεθεί του δίνει ρεύμα 2000mA αυτός θα το μετατρέψει αυτόματα σε 1000mA ή υπάρχει κίνδυνος βλάβης του φορτιστή; http://atmologio.gr/xtar-mc2.html
palasd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα όταν του δίνεις παραπάνω ρεύμα παίρνει όσο χρειάζεται άμα του δώσεις λιγότερο τότε και αυτός φορτίζει με μικρότερη ταχύτητα. 1 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, palasd είπε Δεν έχει κάποιο πρόβλημα όταν του δίνεις παραπάνω ρεύμα παίρνει όσο χρειάζεται άμα του δώσεις λιγότερο τότε και αυτός φορτίζει με μικρότερη ταχύτητα. http://lygte-info.dk/review/Review Charger Xtar MC2 UK.html νομιζω οτι δεν φορτιζει 1 μπαταρια με 1A . το μαξ λεει παραπανω ειναι 2χ500mA , με τροφοδοτικο 1Α.
palasd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν φορτώνει με 1Α άμα βάλεις μια μπαταρία. Αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι και με 2Α να τον τροφοδοτήσεις αυτός θα πάρει 1Α και θα δώσει από 0.5Α στην κάθε υποδοχή 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα εχει κανεις να προτείνει μοντακι για να κουμπώσει επανω ενας innokin ares, είναι 24mm, δεν θελω να ξεπερναει τα 80 μαζι με τις μπαταριες.
nrkmaiden Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, saviola3247 είπε Καλησπέρα εχει κανεις να προτείνει μοντακι για να κουμπώσει επανω ενας innokin ares, είναι 24mm, δεν θελω να ξεπερναει τα 80 μαζι με τις μπαταριες. Δύσκολο να σου απαντήσουμε , δε ξέρουμε τι σου αρέσει στο χέρι. δες tesla 85w, hcigar warwolf , aegis (αν και εμενα δε με τρελανε τοσο σαν πλακετα , μου αρεσε πολυ στο χερι αν και βαρυ) και κανα sinious p80 απο μονομπαταρα (εχω ακουσει καλα λογια απο γνωστους). Απο διμπαταρα κοιτα tesla 200w, drag και κανα voopoo Too(αν βγαινεις). Αν και θεωρω οτι για mtl ατμισμα ειναι overkill το διμπαταρο.
palasd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Θα συμφωνήσω με το tesla δεν το έχω αλλά διαβάζω τα καλύτερα . Επίσης μια σίγουρη στο χρόνο επιλογή είναι πικο έχει βγάλει και 25αρι. Επίσης δεν βλέπω κάποιο λόγο για διμπάταρο . Δεν θυμάμαι άμα το έχω γράψει αλλά ο μικρός ο ψοφιοκούνελος τα σπάει σε γλυκά κρέμες και φρούτα, ο καημένος ο wasp πλέον μόνο καπνικά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα μου αρεσει κατι μεγαλο στο χερι γιατι κανω 5-10 τζουρες και το αφηνω σε παγκο ή γραφειο ορθιο και μενει σταθερο. Το tesla 85 και 200 μου φαίνονται ωραια αλλα ειναι πλαστικο απο οτι διαβασα. To pico εχω το μικρο θα δω και το μεγαλυτερο αλλα θελω κατι αλλο. Το hcigar warwolf ωραιο δεν βλέπω σε κανα κατάστημα. Μαλλον για το tesla 200, παω να το δω απο κοντα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
palasd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Άμα θέλεις βάρος τότε ξεχνάς τα tesla και θα σου έλεγα να κοιτάξεις το aegis το οποίο είναι και αδιάβροχο ότι πρέπει για την παραλία
Karamol3golas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα wye ειναι μεν πλαστικο αλλα αντεχουν αρκετα σε τουμπες,επισης ειναι παναλαφρα..Μπορεις να δεις το aegis το οποιο μιας και παιρνει 26650 θα σου βγαζει λιγο καλυτερη αυτονομια,δεν παθαινει τιποτα και ειναι βαρυ,φτανει 100w τα οποια 20w παραπανω ισως κανουν τη διαφορα αν μετα πας σε αρκετα ντουμανατο,και παιρνει μεγαλους ατμοποιητες...Ομως να ξερεις οτι θα χρειαστεις εξωτερικο φορτιστη(ετσι και αλλιως ειναι καλυτερο να φορτιζεις ετσι μπαταρια) γιατι η θυρα του εχει μεγαλη διαδικασια για να τη βγαλεις..Το Drag απιστευτο αν και overkill και θα σου βγει και αρκετα ακριβοτερο,χωρις που καποιοι 24αρηδες δεν φαινονται ωραια,μονο 22αρης δεν εχει καθολου overhang...Επισης αν και στιβαρο και βαρυ,που αμα φαειι καμια καλη ξερεις οτι δυσκολα θα σπασει,αν το αφηνεις πανω σε γραφειο ορθιο εχει μεγαλη πιθανοτητα να πεσει στα πλαγια..Τελος αν παρεις μαυρο,ξεβαφει το χρωμα ευκολα(απο γρατζουνιες και πεσιματα,απο χρηση 3 μηνες που το εχω δεν εχει παθει τιποτα) Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε της logic η.τ; Βασικα αμπουλες
tornado Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 εχει κανεις τον GEEKVAPE BLITZEN ? Σκεφτομαι να τον παρω για δευτερο μαζι με τον AMMIT 25 που εχω, αλλα δεν θελω να ειναι χειροτερος για αυτο ρωταω. Να βγαζει στο περιπου ιδια η καλυτερη γευση και κυριως να μην εχει στενο ντεκ για να βαλεις αντιστασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις