Karamol3golas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Μόνος σου θα δεις αν το 11 νικοτίνη σε καλύπτει. Πολλοί ξεκινάνε με 3 ή 6 π.χ. νικοτίνη και έχουν την εντύπωση ότι θα αντέξουν για πολύ.Έάν το 11 δε σε καλύπτει μπορείς να ανέβεις.Εγώ στην αρχή άτμιζα 18 και σιγά σιγά κατέβηκα. Επίσης μετράει και η ποσότητα υγρού που καταναλώνεις.Αν είναι μέχρι 4 ml και στα 18 νικοτίνη δεν είναι υπερβολική.Αν όμως έχεις κανένα από τα νέα εργαλεία και θέλεις 8 - 10 και 15 ml που ακούω και τρελλαίνομαι και βάλεις 18άρα νικοτίνη θα πάθεις δηλητηρίαση από την πολύ νικοτίνη που λαμβάνεις.Οπότε όλα τα μετράμε και βλέπουμε που πρέπει να είμαστε. Συνηθως οσοι κανουν τοσα μλ,(και γω μεσα,κοντα στα 15 κανω) δεν ειναι ψηλα σε νικοτινη,ζητημα να δεις 3αρα,εγω προσωπικα κανω 2αρα για να βγαινει 1 μπουστερακι καθε 100 ml..Το μονο κακο σε αυτους ειναι οτι φτιαχνω κοντα μισο λιτρο καθε μηνα-διμηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Baator είπε Στείλε μου ένα pm τι ακριβώς αγόρασες και από που σε παρακαλώ, σπάνε τα νεύρα μου καθημερινά με αυτό το θέμα του καλωδίου και της φόρτισης. ακριβώς μπορώ να σου στείλω το απόγευμα που θα πάω σπίτι αλλά γενικά πήγα στο Βενιέρη(ή σε όποιο ηλεκτρονικάδικο) με το καλώδιο στο χέρι και του είπα οτι θέλω τροφοδοτικό 5V 2.1A με τέτοιο βύσμα μου έδωσε ένα που έπαιρνε διάφορα βύσματα που ένα από ήταν αυτό που έχει ο φορτιστής, γύρω στο 10άρικο περίπου σαν κι αυτό από ό,τι βρίσκω στο site https://venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/Ηλεκτρονικά-Είδη/CategoryID/2056/Level/a/ProductID/42215/catpageindex/3/List/0?SortField=ItemsSold+DESC%2cDateCreated+DESC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καλησπερα,μερικες newbie γρηγορες ερωτησεις 1)σε pico25 με nautilus x κ αντισταση 1.8 στα 12w,αναλωσιμη ειναι μονο η αντισταση ή θα χρειαστω κ ατμοποιητη extra? 2)στο εμπόριο 20mg/ml νικοτινη ειναι η μεγαλυτερη περιεκτικοτητα ή δεν εψαξα αρκετα? 3)υπαρχει σειρα με φυσικα αρώματα πχ αιθερια ελαια ή ολα ειναι χημικα? 4)αν κανω μονο βαση με νικοτινη υπάρχει χρονος ωριμανσης ή μπορω να το ατμισω κατευθειαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, dimarg00 είπε Καλησπερα,μερικες newbie γρηγορες ερωτησεις 1)σε pico25 με nautilus x κ αντισταση 1.8 στα 12w,αναλωσιμη ειναι μονο η αντισταση ή θα χρειαστω κ ατμοποιητη extra? 2)στο εμπόριο 20mg/ml νικοτινη ειναι η μεγαλυτερη περιεκτικοτητα ή δεν εψαξα αρκετα? 3)υπαρχει σειρα με φυσικα αρώματα πχ αιθερια ελαια ή ολα ειναι χημικα? 4)αν κανω μονο βαση με νικοτινη υπάρχει χρονος ωριμανσης ή μπορω να το ατμισω κατευθειαν? 1)ναι μονο η αντισταση 2)ναι για diy ειναι η μεγαλυτερη επιτρεπτη περιεκτικοτητα 3)ολα εχουν καποια χημικα,τα αιθερια ελαια εχω την εντυπωση δεν κανουν για diy 4)Το χτυπας και οεριμενεις κανα μισαωρο να φυγουν οι φυσαλιδες και το ατμιζεις αλλα γιατι σκετη βαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε 1)ναι μονο η αντισταση 2)ναι για diy ειναι η μεγαλυτερη επιτρεπτη περιεκτικοτητα 3)ολα εχουν καποια χημικα,τα αιθερια ελαια εχω την εντυπωση δεν κανουν για diy 4)Το χτυπας και οεριμενεις κανα μισαωρο να φυγουν οι φυσαλιδες και το ατμιζεις αλλα γιατι σκετη βαση? Ευχαριστω για τις συντομες απαντησεις.σκετη βαση γιατι δεν εχει νοημα να βαλω αρωμα αν μετα απο 2-3 μερες δεν το αντιλαμβανομαι κ για να ελαφρυνω απο χημεια το μειγμα οσο γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, dimarg00 είπε Ευχαριστω για τις συντομες απαντησεις.σκετη βαση γιατι δεν εχει νοημα να βαλω αρωμα αν μετα απο 2-3 μερες δεν το αντιλαμβανομαι κ για να ελαφρυνω απο χημεια το μειγμα οσο γινεται. Οταν λες δεν το καταλαβαινεις?Χανεται η αλλοιωνεται η γευση?Μηπως εκοψες αρκετα προσφατα το τσιγαρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Οταν λες δεν το καταλαβαινεις?Χανεται η αλλοιωνεται η γευση?Μηπως εκοψες αρκετα προσφατα το τσιγαρο? Απο στριφτο καρελια κοκκινο πηγα σε η.τ πριν ενα μηνα με ετοιμα υγρα 12mg.χθες πηρα vg, pg κ νικο. να κανω δικα μου κ σκεφτηκα για αρχη να μην βαλω αρωμα αφου οι 2-3 γεύσεις που εκανα ενα μηνα σε έτοιμο συντομα δεν γινοταν αντιληπτες...ετσι κ αλλιως μετα απο μια ταλαιπωρια που πέρασα με το λαιμο μια εβδομαδα δεν θελω να ανακατεψω πλεον χημικα,απλα σαν πρωτο diy να δω αν συνεχισω να μην εχω επιθυμια για κ.τ με τις αναλογιες που θα δοκιμασω.Η γευση ειναι το τελευταιο που με απασχολει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακάρι να μπορείς να μείνεις στο η.τ. χωρίς αρώματα αυτό είναι πραγματικά οτι καλύτερο, εγώ προσωπικά δεν θα μπωρο . Απλα να θυμάσαι οτι σε σχέση με το τσιγάρο χίλιες φόρες ηλεκτρονικό και αρώματα Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Τα αρώματα είναι ένα μεγάλο βήμα για την απεξάρτηση και από το ηλεκτρονικό. Θυμάμαι όταν έκοψα τα αρώματα και άτμιζα σκέτη βάση κατέβαζα τη νικοτίνη σε ρυθμούς πολυβάλου.Μέσα σε 4-5 μήνες από 15mg πήγα σε μηδενική και μετά από 2-3 μήνες σταμάτησα τελείως και το ηλεκτρονικό. Τώρα έχω ένα για πλάκα που και που τραβάω καμία τζούρα χωρίς να πάω ατμό κάτω.Έτσι για το ντουμάνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 On 3/3/2018 at 9:43 PM, papoys1 said: Τώρα έχω ένα για πλάκα που και που τραβάω καμία τζούρα χωρίς να πάω ατμό κάτω.Έτσι για το ντουμάνι. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το πρώτο μου ηλεκτρονικό (ένα cigalike από νομπάκο, με το φωτάκι μπροστά, τότε που η εταιρεία ήταν απλά ένα υπόγειο στο Νέο Κόσμο) και δυστυχώς λίγα από αυτά να είμαι εντελώς άκαπνος, μπαίνω πια στην τελική ευθεία για να κάνω αυτό ακριβώς. Μόλις τελειώσει το τελευταίο λίτρο το γυρνάω σε μηδενική και σιγά σιγά τέλος, άντε ίσα ίσα για την πλάκα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Φιλέ μου μακάρι να τα καταφέρεις εγώ οπότε προσπάθησα να ατμισω μηδενική αντιδρούσε ο οργανισμός μου του τύπου τι κάθομαι και ρουφαω σκέτο αέρα. Απο την άλλη βέβαια ποτε δεν έβαλα σκοπό να κόψω την νικοτίνη απλές δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderking Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 5:16 ΜΜ, dimarg00 είπε Απο στριφτο καρελια κοκκινο πηγα σε η.τ πριν ενα μηνα με ετοιμα υγρα 12mg.χθες πηρα vg, pg κ νικο. να κανω δικα μου κ σκεφτηκα για αρχη να μην βαλω αρωμα αφου οι 2-3 γεύσεις που εκανα ενα μηνα σε έτοιμο συντομα δεν γινοταν αντιληπτες...ετσι κ αλλιως μετα απο μια ταλαιπωρια που πέρασα με το λαιμο μια εβδομαδα δεν θελω να ανακατεψω πλεον χημικα,απλα σαν πρωτο diy να δω αν συνεχισω να μην εχω επιθυμια για κ.τ με τις αναλογιες που θα δοκιμασω.Η γευση ειναι το τελευταιο που με απασχολει και εγω κανα εξαμηνο και ..... που ειμαι χωρις αρωμα.....σκετη νικοτινη ατμιζω και εχω κατεβει στην 6αρα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Έχω έναν Ammit 25 αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνω ότι παραείναι πνευμονικός για τα γούστα μου και ψάχνω κάποιον τσιγαρίσιο και ας μην είναι απαραιτήτως και επισκευάσιμος. Καμία πρόταση? Modάκι έχω ένα Aegis της Geekvape Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Zus είπε Έχω έναν Ammit 25 αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνω ότι παραείναι πνευμονικός για τα γούστα μου και ψάχνω κάποιον τσιγαρίσιο και ας μην είναι απαραιτήτως και επισκευάσιμος. Καμία πρόταση? Modάκι έχω ένα Aegis της Geekvape Εγώ έχω hastur mtl rta και έχω να πώ ότι έχει πάρα πολύ δυνατή γεύση (προσωπικά καλύτερη γεύση σε αυτά τα χρήματα καθώς έχω δοκιμάσει κ τους άλλους) , εύκολο στήσιμο χωρίς διαρροές κλπ και όμορφος άτμο.Απλά να ξέρεις ότι για να ρυθμίσεις την τζούρα πόσο σφιχτή θα είναι αλλάζεις πινάκι και όχι απο τον αέρα. Όχι ότι είναι δύσκολο να μπεί ή κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να τον ξεστήσεις και να τον στήσεις πάλι μέχρι να βρείς αυτό που θές. Μετά προτείνω digiflavor siren 2 , innokin ares και τον berseker (αλλά βλέπω πολλά παράπονα απο διαρροές).Όλοι είναι επισκευάσιμοι και κάπου στα 30-40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Zus είπε Έχω έναν Ammit 25 αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνω ότι παραείναι πνευμονικός για τα γούστα μου και ψάχνω κάποιον τσιγαρίσιο και ας μην είναι απαραιτήτως και επισκευάσιμος. Καμία πρόταση? Modάκι έχω ένα Aegis της Geekvape αν κατεβασεις βατ και κλεισεις λιγο τον αερα?Η Αν στησεις υψηλοτερα ohm και κανεις το ιδιο?γιατι αλλο σφιχτος πνευμονικος αλλο τσιγαρισιος,και η μεταβαση απο τον ammit σε τσιγαρισιο ειναι μεγαλη,και ας μην θεωρειτε απο τους πολυ αερατους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις