Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, ny_ είπε Πιο αναλυτικός δεν θα μπορούσες να ήσουν, ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!!!! Δεν είχα ιδέα για τις πνευμονικες, όντως όπως τα λες είναι τσιγαρισιες κάνω, και εκεί θα παραμείνω, μην με τρέχουν στα επείγοντα μετά Να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση τώρα που σε βρήκα; Από το μαγαζί που πήρα το τσιγάρο μου είπαν ότι θα πρέπει να αλλάζω atomizer(?) κάθε 20ml υγρού περίπου, έτσι είναι η μπορώ και παραπάνω; Οχι τίποτα άλλο, αλλά μην καπνίζω με καμμενο και δεν το πάρω χαμπάρι σαν νέος που είμαι. Πες ποιο ηλεκτρονικο και ατμοποιητη εχεις,η αν ειναι κιτ που δεν βγαινει πες το κιτ..Οταν θελει αλλαγη θα το καταλαβεις,ειτε θα σου βγαλει ακμμενο οπως λες,ειτε θα αρχισει να χαλαει η γευση..Ο μονος τροπος να μην το καταλαβεις ειναι να την ακψεις απο την αρχη και να νομιζεις οτι ειναι ετσι..Για να μην γινει αυτο οταν αλλαξεις αντισταση θα βρεχεις το βαμβακι που εχει μεσα με 4-5 σταγονες υγρου,θα την βαζεις στον ατμοποιητη(atomizer) ,θα γεμιζεις υγρο και θα περιμενεις κανενα τεταρτο να ποτισει καλα το βαμβακι.)Πες ομως καλυτερα ποιο ηλεκτρονικο εχεις..Το καθε ποτε πρεπει να την αλλαζεις ειναι σχετικο,απο την ποιοτητα της αντιστασης,απο τα βατ που ατμιζεις,απο το υγρο που κανεις,απο το πως ρουφας κλπ..Εχει τυχει οντως να θελει αλλαγη στα 20ml εμενα,μου εχουν βγαλει και 120 ομως αντιστασεις οταν επαιζα με atomizer που αλλαζεις αντιστασεις και δεν τις φτιαχνεις εσυ(μην ρωτας ακομα για αυτο,αργοτερα αν σε πιασει λιγο παραπανω και θες να ασχοληθεις σοβαρα το ξανασυζηταμε :P) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αντιστοιχία κανονικού τσιγάρου με ml υγρού αναπλήρωσης δεν υπάρχει. Πρώτα απ' όλα άλλη απορρόφηση έχει η νικοτίνη του τσιγάρου, άλλη αυτή του ηλεκτρονικού. Με τσιγάρο κάνεις την πρώτη τζούρα το πρωί με τον καφέ και το νιώθεις με την μία να φτάνει μέχρι τα νύχια. Το πόσα ml κάνεις δεν πρέπει να σε ανησυχεί εκτός πια και αν ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα, το παν και το μόνο σημαντικό είναι να καλύπτεσαι άπο άποψη νικοτίνης και να μην σου λείπει το τσιγάρο. Τώρα αν αυτό γίνεται με 1, 5, 10, 20 ml δεν έχει σημασία, ούτε υπάρχει λόγος να το μετράς. Εκτός και αν ξαναλέω ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα που εκεί λες απλά πρέπει να ανεβάσω νικοτίνη, άμα το έχεις όλη μέρα στο χέρι και δεν καλύπτεσαι, ε ανεβάζεις νικοτίνη. Άμα το πάρεις τόσα ml κάνω τόσης νικοτίνης, τόσα mg νικοτίνη έχει ένα τσιγάρο, για κάποια άτομα θα σου βγει πως κάνουν σε αντιστοιχία 15 πακέτα (κ.τ) με το ηλεκτρονικό. Δεν πάει έτσι όμως. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Baator είπε Αντιστοιχία κανονικού τσιγάρου με ml υγρού αναπλήρωσης δεν υπάρχει. Πρώτα απ' όλα άλλη απορρόφηση έχει η νικοτίνη του τσιγάρου, άλλη αυτή του ηλεκτρονικού. Με τσιγάρο κάνεις την πρώτη τζούρα το πρωί με τον καφέ και το νιώθεις με την μία να φτάνει μέχρι τα νύχια. Το πόσα ml κάνεις δεν πρέπει να σε ανησυχεί εκτός πια και αν ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα, το παν και το μόνο σημαντικό είναι να καλύπτεσαι άπο άποψη νικοτίνης και να μην σου λείπει το τσιγάρο. Τώρα αν αυτό γίνεται με 1, 5, 10, 20 ml δεν έχει σημασία, ούτε υπάρχει λόγος να το μετράς. Εκτός και αν ξαναλέω ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα που εκεί λες απλά πρέπει να ανεβάσω νικοτίνη, άμα το έχεις όλη μέρα στο χέρι και δεν καλύπτεσαι, ε ανεβάζεις νικοτίνη. Άμα το πάρεις τόσα ml κάνω τόσης νικοτίνης, τόσα mg νικοτίνη έχει ένα τσιγάρο, για κάποια άτομα θα σου βγει πως κάνουν σε αντιστοιχία 15 πακέτα (κ.τ) με το ηλεκτρονικό. Δεν πάει έτσι όμως. Αυτο ειπα και γω ,απλα απαντησα γιατι στην αρχη με ετρωγε και μενα η περιεργια :P..Επισης για να βγει 15 πακετα θες 30+ μλ 6αρας που δεν ξερω ποιος μπορει να κανει τετοια νικοτινη τοσο πολυ μιας και αναφερθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σίγουρα υπάρχουν. 30 ml 3άρας είναι κάτι το συνηθισμένο πάντως, πολλούς ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Karamol3golas said: Πες ποιο ηλεκτρονικο και ατμοποιητη εχεις,η αν ειναι κιτ που δεν βγαινει πες το κιτ..Οταν θελει αλλαγη θα το καταλαβεις,ειτε θα σου βγαλει ακμμενο οπως λες,ειτε θα αρχισει να χαλαει η γευση..Ο μονος τροπος να μην το καταλαβεις ειναι να την ακψεις απο την αρχη και να νομιζεις οτι ειναι ετσι..Για να μην γινει αυτο οταν αλλαξεις αντισταση θα βρεχεις το βαμβακι που εχει μεσα με 4-5 σταγονες υγρου,θα την βαζεις στον ατμοποιητη(atomizer) ,θα γεμιζεις υγρο και θα περιμενεις κανενα τεταρτο να ποτισει καλα το βαμβακι.)Πες ομως καλυτερα ποιο ηλεκτρονικο εχεις..Το καθε ποτε πρεπει να την αλλαζεις ειναι σχετικο,απο την ποιοτητα της αντιστασης,απο τα βατ που ατμιζεις,απο το υγρο που κανεις,απο το πως ρουφας κλπ..Εχει τυχει οντως να θελει αλλαγη στα 20ml εμενα,μου εχουν βγαλει και 120 ομως αντιστασεις οταν επαιζα με atomizer που αλλαζεις αντιστασεις και δεν τις φτιαχνεις εσυ(μην ρωτας ακομα για αυτο,αργοτερα αν σε πιασει λιγο παραπανω και θες να ασχοληθεις σοβαρα το ξανασυζηταμε :P) Εντωμεταξυ είμαι πολύ καντεμης, χθες αργά το βράδυ κάηκε η αντίσταση του atomizer(και το πολύ να ατμισα 4ml σύνολο) και πήγα να κάνω εμετό απο τον καμένο καπνό που είχα την ατυχία να ατμισω, αρα όντως το καταλαβαίνεις όταν καίγεται. Πάντως χθες που έκανα τρία τσιγάρα κανονικά μιας που δεν είχα διαθεσιμo atomizer για να αλλάξω, μου φάνηκε σαν άθλος να κατεβάσω τον καπνό :/ Το τσιγάρο που έχω είναι vaporesso target mini, και το δοχείο / atomizer που μπαίνε το υγρό νομίζω ειναι της ίδιας μάρκας (δεν αναγράφει πάνω μάρκα) αλλα παίρνει μέσα συνολικά 4ml υγρού έχει μεγάλο tank δηλ και βγήκε 55 δολάρια αν αυτό σε βοηθάει στη εύρεση της μάρκας. Επίσης ατμιζω από 10 έως 12 w. Thanks για τα υπόλοιπα tips που μου είπες...! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ny_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ny_ είπε Εντωμεταξυ είμαι πολύ καντεμης, χθες αργά το βράδυ κάηκε η αντίσταση του atomizer(και το πολύ να ατμισα 4ml σύνολο) και πήγα να κάνω εμετό απο τον καμένο καπνό που είχα την ατυχία να ατμισω, αρα όντως το καταλαβαίνεις όταν καίγεται. Πάντως χθες που έκανα τρία τσιγάρα κανονικά μιας που δεν είχα διαθεσιμo atomizer για να αλλάξω, μου φάνηκε σαν άθλος να κατεβάσω τον καπνό :/ Το τσιγάρο που έχω είναι vaporesso target mini, και το δοχείο / atomizer που μπαίνε το υγρό νομίζω ειναι της ίδιας μάρκας (δεν αναγράφει πάνω μάρκα) αλλα παίρνει μέσα συνολικά 4ml υγρού έχει μεγάλο tank δηλ και βγήκε 55 δολάρια αν αυτό σε βοηθάει στη εύρεση της μάρκας. Επίσης ατμιζω από 10 έως 12 w. Thanks για τα υπόλοιπα tips που μου είπες...! Αν θες ανεβασε μια φωτογραφια το atomizer σου,και πες ποσα ohm ειναι η αντισταση σου(η κεφαλη που αλλαζεις)..παντως τα 4μλ ειναι πολυ λιγα για αντισταση.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 8 minutes ago, Karamol3golas said: Αν θες ανεβασε μια φωτογραφια το atomizer σου,και πες ποσα ohm ειναι η αντισταση σου(η κεφαλη που αλλαζεις)..παντως τα 4μλ ειναι πολυ λιγα για αντισταση.. Τελικά βρήκα την ονομασία του atomizer μου, είναι αυτή : Digiflavor Siren 2 GTA-MTL 22mm SS, 1.35ohm είναι η αντίσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ny_ είπε Τελικά βρήκα την ονομασία του atomizer μου, είναι αυτή : Digiflavor Siren 2 GTA-MTL 22mm SS, 1.35ohm είναι η αντίσταση Τελικα εκανα λαθος,εχεις επισκευασιμο ατμοποιητη που σημαινει οτι πρεπει να αλλαζεις συρμα και βαμβακι..Στειλε μια φωτογραφια σε πμ αν δεν θελεις εδω για σιγουρια,αλλα δεν ξερω πως εδωσε καποιος σε αρχαριο επισκευασιμο ατμοποιητη,που δεν αλλαζεις απλα κεφαλη..Στην περιπτωση σου απο οσο καταλαβαινω,ειτε δεν ειναι καλα στημενη η αντισταση,ειτε ρουφηξες πολυ και δεν προλαβε να τροφοδοτησει με υγρο το βαμβακι..Ειναι δυσκολο να εξηγησω απο δω χωρις να σου δειξω πως φτιαχνεις αντισταση,πως τη βαζεις και πως αλλαζεις βαμβακι,οποτε καλυτερα ειτε να δεις βιντεακια ειτε να πας σε ενα τοπικο καταστημα,να παρεις συρμα και βαμβακι ζητωντας του να σου δειξει πως γινεται..(απλα καλυτερα να μην εχει πολυ κοσμο γιατι παιρνει καποια ωρα...)..Γενικα τετοιου ειδους ατμοποιητες αν στησεις καλα το συρμα και το βαμβακι εχουν πολυ καλυτερη γευση και παραγωγη ατμου απο τους απλους που αλλαζεις κεφαλες,αλαλ καλυτερα οι νεοι ατμιστες να μην τους προτιμουν γιατι θελουν δουλεια και πολυ ασχολια..Στειλε μια φωτο ομως καλου κακου,γιατι ο ατμοποιητης που λες παιρνει 2ml οχι 4.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ny_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 7 minutes ago, Karamol3golas said: Τελικα εκανα λαθος,εχεις επισκευασιμο ατμοποιητη που σημαινει οτι πρεπει να αλλαζεις συρμα και βαμβακι..Στειλε μια φωτογραφια σε πμ αν δεν θελεις εδω για σιγουρια,αλλα δεν ξερω πως εδωσε καποιος σε αρχαριο επισκευασιμο ατμοποιητη,που δεν αλλαζεις απλα κεφαλη..Στην περιπτωση σου απο οσο καταλαβαινω,ειτε δεν ειναι καλα στημενη η αντισταση,ειτε ρουφηξες πολυ και δεν προλαβε να τροφοδοτησει με υγρο το βαμβακι..Ειναι δυσκολο να εξηγησω απο δω χωρις να σου δειξω πως φτιαχνεις αντισταση,πως τη βαζεις και πως αλλαζεις βαμβακι,οποτε καλυτερα ειτε να δεις βιντεακια ειτε να πας σε ενα τοπικο καταστημα,να παρεις συρμα και βαμβακι ζητωντας του να σου δειξει πως γινεται..(απλα καλυτερα να μην εχει πολυ κοσμο γιατι παιρνει καποια ωρα...)..Γενικα τετοιου ειδους ατμοποιητες αν στησεις καλα το συρμα και το βαμβακι εχουν πολυ καλυτερη γευση και παραγωγη ατμου απο τους απλους που αλλαζεις κεφαλες,αλαλ καλυτερα οι νεοι ατμιστες να μην τους προτιμουν γιατι θελουν δουλεια και πολυ ασχολια..Στειλε μια φωτο ομως καλου κακου,γιατι ο ατμοποιητης που λες παιρνει 2ml οχι 4.. Εγώ φταίω τώρα αν πάω αργότερα από το κατάστημα που το πήρα για να της δείξω πόσο "Ελληναρας" είμαι;;; Εμένα δεν μου είπε τπτ για σύρμα και βαμβάκια, μονο να αλλάζω αντίσταση όταν καίγεται ανά 20ml όπως ανάφερα χθες. Θα σου στείλω φώτο λίγο αργότερα γιατί αυτή την στιγμή δεν το έχω μαζί μου. Θα αναμένω απάντηση σου λοιπόν μετά την φωτο.. Είσαι σούπερ ευχαριστώ πολύ πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δεν μπορεί να σου πούλησε επισκευάσιμο ατμοποιητή με την μία χωρίς να αναφέρει καν ότι είναι επισκευάσιμος ρε συ, δηλαδή όσο άσχετος και να είναι ο πωλητής κάτι τέτοιο είναι εντελώς τρελό, ειδικά όταν βλέπει ότι είσαι νέος χρήστης. Την πρώτη αντίσταση ποιος στην έστησε; Προφανώς όχι εσύ. Μπροστά σου δεν στο στήσανε; Μήπως απλά μπερδεύτηκες και δεν είναι αυτός ο ατμοποιητής; Επειδή είπες κιόλας ότι δεν γράφει κάτι πάνω για να καταλάβεις ενώ ο Siren 2 γράφει με τεράστια γράμματα Siren επάνω στην καμπάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω στην περίπτωση του αν έγινε έτσι αλλά πραγματικά δεν είναι τρελό.Μύρισαν χρήμα και πουλάνε ατμιστικά χωρίς καν να ξέρουν τι σου πουλάνε.Απλά πετάν ένα σταντ με 5-10 ατμοποιητές κ σου λένε λίγο ατμό ή πολύ ατμό θές;Ειδικά σε πόλεις και χωριά η φάση είναι ΜήτσοςVape 15% κάτω και σου τα παρουσιάζει κρατώντας stevenson μπλε. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από fernw_thn_souvla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Όπως και να 'χει κάποιος πρέπει να έστησε την αντίσταση, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχεις επισκευάσιμο ατμοποιητή και να μην το γνωρίζεις καν. Και δεν είναι υπόθεση λίγων δευτερολέπτων να πεις γύρισα το κεφάλι και το έκανε ο πωλητής χωρίς να πάρω χαμπάρι. Αν μπήκε στον κόπο να κάτσει να στήσει επισκευάσιμο, τι λόγο είχε να μην το κάνει μπροστά στον πελάτη για να του δείξει και πως γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 2:35 ΜΜ, Baator είπε Του φορτιστή είναι. Τον ίδιο έχω και έχω το ίδιο (εξαιρετικά σπαστικό!) πρόβλημα. Κάθε φορά παλεύω 10 λεπτά μέχρι να πάρει μπρος και να σταθεροποιηθεί να φορτίζει με μια ταχύτητα πολύ μικρότερη από αυτήν που θα έπρεπε. Βάζω π.χ. 2 μπαταρίες, στην αρχή εννοείται πάει στο μηδέν και δεν φορτίζει και μετά βάλε βγάλε το καλώδιο σταθεροποιείται στο 0.4Α ξερώ 'γω ενώ θα 'πρεπε να είναι στο 1Α. Πήγα αγόρασα νέες μπαταρίες ολοκαίνουργιες, το ίδιο ακριβώς θέμα, καμιά διαφορά. Φταίει το μάπα καλώδιο που έρχεται με την συσκευή. Απλά δεν σηκώνει με τίποτα 2Α που λέει (προσωπικά 1-2 μήνες δούλευε κανονικά) και μετά ξεκινάει αυτά τα χαζά. Όλοι το ίδιο θέμα έχουν εν τω μεταξύ, δεν έτυχε σε μια και 2 συσκευές, απλά είναι μάπα το καλώδιο. Έτσι για την ιστορία, είναι το καλώδιο. Πήρα μετασχηματιστή και είναι πλέον καρφωμένο στη φόρτιση στο 0.5Α ή στο 1. Ούτε σταματάει η φόρτιση, ούτε παίζει με την ένταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μόνος σου θα δεις αν το 11 νικοτίνη σε καλύπτει. Πολλοί ξεκινάνε με 3 ή 6 π.χ. νικοτίνη και έχουν την εντύπωση ότι θα αντέξουν για πολύ.Έάν το 11 δε σε καλύπτει μπορείς να ανέβεις.Εγώ στην αρχή άτμιζα 18 και σιγά σιγά κατέβηκα. Επίσης μετράει και η ποσότητα υγρού που καταναλώνεις.Αν είναι μέχρι 4 ml και στα 18 νικοτίνη δεν είναι υπερβολική.Αν όμως έχεις κανένα από τα νέα εργαλεία και θέλεις 8 - 10 και 15 ml που ακούω και τρελλαίνομαι και βάλεις 18άρα νικοτίνη θα πάθεις δηλητηρίαση από την πολύ νικοτίνη που λαμβάνεις.Οπότε όλα τα μετράμε και βλέπουμε που πρέπει να είμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε Έτσι για την ιστορία, είναι το καλώδιο. Πήρα μετασχηματιστή και είναι πλέον καρφωμένο στη φόρτιση στο 0.5Α ή στο 1. Ούτε σταματάει η φόρτιση, ούτε παίζει με την ένταση Στείλε μου ένα pm τι ακριβώς αγόρασες και από που σε παρακαλώ, σπάνε τα νεύρα μου καθημερινά με αυτό το θέμα του καλωδίου και της φόρτισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις