Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tornado είπε

μιας και λετε για τον zeus,

τον παρελαβα προχθες και εχω καποια μικροπροβληματα,

το κυριοτερο ειναι οτι μου φερνει υγρο στο στομα - μαλλον κατι κανω λαθος.

Επισης στο κλεισιμο του καπακιου, εχει καποια κολπα τα οποια δεν τα εχω βρει ακομα.

Ελπιζω να με βολεψει γιατι αλλιως θα τον στειλω :)

Εχει καποιος καποια εμπειρια?

Τι συρμα παιζεις?ohm,watt?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, tornado είπε

μιας και λετε για τον zeus,

τον παρελαβα προχθες και εχω καποια μικροπροβληματα,

το κυριοτερο ειναι οτι μου φερνει υγρο στο στομα - μαλλον κατι κανω λαθος.

Επισης στο κλεισιμο του καπακιου, εχει καποια κολπα τα οποια δεν τα εχω βρει ακομα.

Ελπιζω να με βολεψει γιατι αλλιως θα τον στειλω :)

Εχει καποιος καποια εμπειρια?

Το spitback είναι θεματάκι με το σύρμα και τα βαμβάκια σου.Δες για hotspots πολύ βασικό, επίσης τα watt που το δουλεύεις και το υγρό που κάνεις.Αναλογία vg-pg και αν το αραίωσες με νερό κλπ.Δές λίγο και τα βαμβάκια σου, γέμισε τις εσοχές και μη το αραιώνεις τέρμα ή όπως βλέπουμε σε βίντεο , δοκίμασε τα αυτά αργότερα.Προσωπικά σπιτμπακ δεν μου έχει κάνει ποτέ.Άπειρα σπιτμπακ είχα φάει με ss316L στον ammit και είχα ανακαλύψει ότι έφταιγε πως έβαζα το βαμβάκι.

Το καπάκι για να βιδώσει θέλει όταν το βάζεις να το γυρίσεις αργά και θα δείς ότι κάπου κάνει κάτι σαν κούμπωμα, θα το νιώσεις πολύ ελαφριά.Πίεσε το λίγο όσο το γυρνάς αργά, θα βοηθήσει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τον έχω ακόμα (αύριο-μεθαύριο θα μου έρθει, δεν άντεξα και τον παράγγειλα), αλλά από τα όσα έχω διαβάσει: 

3 hours ago, tornado said:

το κυριοτερο ειναι οτι μου φερνει υγρο στο στομα - μαλλον κατι κανω λαθος

Εκτός από το στήσιμο (βαμβάκι, αντίσταση, watt κ.λπ.) διάβασα πως έχει την τάση να μαζεύει υγρό κάτω από το επιστόμιο. Δες αν σου έχει μαζέψει και, αν φταίει αυτό, με ένα σκουπισματάκι που και που θα στρώσει.

Το μόνο που με ψιλο «ξενερώνει» είναι πως είναι μόνο για μονές αντιστάσεις. Αν και με αυτές που θα παίζω εγώ (προς το παρόν πήρα έτοιμες clapton και framed staple της geekvape και ένα notch coil της wismec έτσι να το δοκιμάσω), μάλλον δεν θα μείνω παραπονεμένος ούτε από γεύση ούτε από ντουμάνι :D 

Επεξ/σία από akpe

Εγώ έχω πάρεις αυτήν την συλλογή  εδώ και κάνα δύο  βδομάδες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος  σε σχέση με τα ss που είχα πιο πριν το ίδιο καλό ντουμάνι αλλά πιο γρήγορα http://www.vapormarket.gr/coilology-coils/coilology-prebuilt-performance-coils-7-in-1

Μια ερωτηση. Αν παρω μονο βαση 50/50 και ριξω μεσα δικο μου αρωμα θα πετυχει? Τι εννοω αρωμα, επειδη φτιαχνω δικα μου προιοντα κρεμες κτλ κτλ, εχω αρωματα τα οποια ειναι τροφιμα, τα βαζουν δηλαδη σε παγωτα κτλ κτλ. Τι λετε? Απλα το σκεφτηκα επειδη ειναι τροφιμο αρωμα.

Υπάρχει πρόσφατη εμπειρία για αγορά ατμοποιητή από Aliexpress;
Περνάει τελωνείο ή κατάσχεται;
Δεν εννοώ τι λέει ο νόμος, εννοώ τι συμβαίνει στην πράξη, αυτό τον καιρό.

Θέλω να αγοράσω έναν protank και είμαι μεταξύ 24$ από Ali ή 32€ από Ελλάδα.

Μήπως το έχει πάρει κανενός το μάτι σε καλή τιμή από ευρωπαϊκό μαγαζί ή κάπου μεταχειρισμένο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Μια ερωτηση. Αν παρω μονο βαση 50/50 και ριξω μεσα δικο μου αρωμα θα πετυχει? Τι εννοω αρωμα, επειδη φτιαχνω δικα μου προιοντα κρεμες κτλ κτλ, εχω αρωματα τα οποια ειναι τροφιμα, τα βαζουν δηλαδη σε παγωτα κτλ κτλ. Τι λετε? Απλα το σκεφτηκα επειδη ειναι τροφιμο αρωμα.

εχω δοκιμασει με αρωματα ζαχαροπλαστικης , να κανω υγρα. καποια απο αυτα εχουν καποια 'ελεα' μεσα , και δεν γινεται σωστα η μιξη. δηλαδη οσο και να το ανακατεψεις πανω πανω θα μαζεψει λιγο 'λαδι'. εγω ατμισα το υγρο κατω απο το λαδι (το πηρα με σιριγκα) και μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλο και ΕΝΤΟΝΟ σε σχεση με τα υγρα DIY υγρα του εμποριου που ειναι για ηλεκτρονικο.

Επεξ/σία από discoboyminimal

41 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε

εχω δοκιμασει με αρωματα ζαχαροπλαστικης , να κανω υγρα. καποια απο αυτα εχουν καποια 'ελεα' μεσα , και δεν γινεται σωστα η μιξη. δηλαδη οσο και να το ανακατεψεις πανω πανω θα μαζεψει λιγο 'λαδι'. εγω ατμισα το υγρο κατω απο το λαδι (το πηρα με σιριγκα) και μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλο και ΕΝΤΟΝΟ σε σχεση με τα υγρα DIY υγρα του εμποριου που ειναι για ηλεκτρονικο.

Ενδιαφερον. Τι δοσολογια εβαλες? Ποσο τις %?

Οσον αφορα τα συρματα,καλυτερη γευση εχω δει σε λεπτο fused clapton n80..Δηλαδη 2x28+36 που παιζω τωρα,(δεν προτεινω ακομα πιο λεπτο,παραπαει για τον zeus)...Αναβει απιστευτα γρηγορα,ενω δεν εχω δει spitback που βλεπω σε πιο χοντρα συρματα..Μπορεις να το δοκιμασεις..

1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Ενδιαφερον. Τι δοσολογια εβαλες? Ποσο τις %?

σε 10μελα εκανα και επαιξα με σταγωνες. 5 με 10 σταγωνες αναλογος το αρωμα.

Παιδιά μια απορία.. Είμαι στην τρίτη μέρα που έχω κόψει το τσιγάρο κανονικά,  και εχω αρχίσει ηλεκτρονικό σαν υποκατάστατο. 

Η απορία μου είναι η εξής, πες πίνω καφέ, πόσες τζούρες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντιστοιχούν σε ένα τσιγάρο κανονικό για  παράδειγμα που θα έκανα μαζί με τον καφέ; 

Ανόητη απορία, απλα έτσι για να ξέρω. 

11 λεπτά πριν, ny_ είπε

Παιδιά μια απορία.. Είμαι στην τρίτη μέρα που έχω κόψει το τσιγάρο κανονικά,  και εχω αρχίσει ηλεκτρονικό σαν υποκατάστατο. 

Η απορία μου είναι η εξής, πες πίνω καφέ, πόσες τζούρες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντιστοιχούν σε ένα τσιγάρο κανονικό για  παράδειγμα που θα έκανα μαζί με τον καφέ; 

Ανόητη απορία, απλα έτσι για να ξέρω. 

Οταν κοβεις το τσιγαρο και αρχιζεις το ηλεκτρονικο,ευτο που σου λειπει δεν ειναι τοσο η νικοτινη οσο η βρωμα..Στην αρχη ειτε εκανα πνευμονικες με 2αρα ειτε εκανα τσιγαρισιεςε με 12αρα το ιδιο μου ελειπε..Οποτε μην προσπαθεις να το κανεις αναλογικα τοσα ml θα κανω ωστε να αντιστοιχουν σε ενα τσιγαρο που εκανα..Κανε οσο σε ευχαριστει,η νικοτινη ειναι απο τα λιγοτερο βλαβερα στοιχεια του τσιγαρου,που οταν υπαρχει η πισσα και το μονοξειδιο(τα 2 πιο γνωστα απο τα εκατονταδες) αυτη μοιαζει ακακη..Αν τωρα ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και απλα ρωτας απο περιεργεια,δεν μπορουμε να πουμε τζουρες,απλα πες τι τσιγαραρ εκανες,και ποση νικοτινη εχει το υγρο σου για να σου πουμε ml(γιατι απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη οι τζουρες για 1μλ ξερω γω διαφερουν)

• Like 1

15 minutes ago, Karamol3golas said:

Οταν κοβεις το τσιγαρο και αρχιζεις το ηλεκτρονικο,ευτο που σου λειπει δεν ειναι τοσο η νικοτινη οσο η βρωμα..Στην αρχη ειτε εκανα πνευμονικες με 2αρα ειτε εκανα τσιγαρισιεςε με 12αρα το ιδιο μου ελειπε..Οποτε μην προσπαθεις να το κανεις αναλογικα τοσα ml θα κανω ωστε να αντιστοιχουν σε ενα τσιγαρο που εκανα..Κανε οσο σε ευχαριστει,η νικοτινη ειναι απο τα λιγοτερο βλαβερα στοιχεια του τσιγαρου,που οταν υπαρχει η πισσα και το μονοξειδιο(τα 2 πιο γνωστα απο τα εκατονταδες) αυτη μοιαζει ακακη..Αν τωρα ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και απλα ρωτας απο περιεργεια,δεν μπορουμε να πουμε τζουρες,απλα πες τι τσιγαραρ εκανες,και ποση νικοτινη εχει το υγρο σου για να σου πουμε ml(γιατι απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη οι τζουρες για 1μλ ξερω γω διαφερουν)

Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου, ύστερα μου δημιούργησες μια απορία όντας new fish in town, τι εννοείς με τον όρο "πνευμονικες"; 

Κάπνιζα Golden Virginia (green) και το υγρό αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό έχει 11 νικοτίνη αν αυτό βοηθάει κάπου. 

Ευχαριστώ θερμά και πάλι! 

Αν υποθεσουμε οτι το 1 τσιγαρο εχει 10mg νικοτινης(αλλα ο οργανσμος απορροφα το 1mg),τκαι εσενα το 1ml εχει 12mg νικοτινης,τοτε τα 0,1 περιπου ml ειναι ενα τσιγαρο..Οποτε αν κανεις 2ml τη μερα παιρνεις τη νικοτινη που επαιρνες  αν εκανες 24 τσιγαρα....Πνευμονικη ειναι η τζουρα,οταν ο ατμος που βγαινει απο το ηλεκτροικο παει κατευειαν στα πνευμονια(οπως αναπνεεις τον αερα δηλαδη),και νοιωθεις ενα χτυπημα στα πνευμονια,ενω η τσιγαρισια,ειναι οταν ο ατμος κατεβαινει σαν το τσιγαρο(ρουφας μεσα στο στομα και οταν το βγαζεις απο το στομα τοτε παιρνεις ανασα και κατεβαινει ο ατμος),και εχει αυτο το χτυπημα στο λαιμο..Απο οσο καταλαβαινω απο τη νικοτινη σου τσιγαρισιες κανεις,γιατι αν με 12αρα νικοτινη κανεις πευμονικη νοιωθεις λες και επεσε τουβλο στο στερνο :P

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Karamol3golas said:

Αν υποθεσουμε οτι το 1 τσιγαρο εχει 10mg νικοτινης(αλλα ο οργανσμος απορροφα το 1mg),τκαι εσενα το 1ml εχει 12mg νικοτινης,τοτε τα 0,1 περιπου ml ειναι ενα τσιγαρο..Οποτε αν κανεις 2ml τη μερα παιρνεις τη νικοτινη που επαιρνες  αν εκανες 24 τσιγαρα....Πνευμονικη ειναι η τζουρα,οταν ο ατμος που βγαινει απο το ηλεκτροικο παει κατευειαν στα πνευμονια(οπως αναπνεεις τον αερα δηλαδη),και νοιωθεις ενα χτυπημα στα πνευμονια,ενω η τσιγαρισια,ειναι οταν ο ατμος κατεβαινει σαν το τσιγαρο(ρουφας μεσα στο στομα και οταν το βγαζεις απο το στομα τοτε παιρνεις ανασα και κατεβαινει ο ατμος),και εχει αυτο το χτυπημα στο λαιμο..Απο οσο καταλαβαινω απο τη νικοτινη σου τσιγαρισιες κανεις,γιατι αν με 12αρα νικοτινη κανεις πευμονικη νοιωθεις λες και επεσε τουβλο στο στερνο :P

Πιο αναλυτικός δεν θα μπορούσες να ήσουν, ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!!!! 

Δεν είχα ιδέα για τις πνευμονικες, όντως όπως τα λες είναι τσιγαρισιες κάνω, και εκεί θα παραμείνω, μην με τρέχουν στα επείγοντα μετά :P

Να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση τώρα που σε βρήκα; :P

Από το μαγαζί που πήρα το τσιγάρο μου είπαν ότι θα πρέπει να αλλάζω atomizer(?)  κάθε 20ml υγρού περίπου, έτσι είναι η μπορώ και παραπάνω; Οχι τίποτα άλλο, αλλά μην καπνίζω με καμμενο και δεν το πάρω χαμπάρι σαν νέος που είμαι. 

Επεξ/σία από ny_

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...