fernw_thn_souvla Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 4:04 ΜΜ, ntinarasellas21 είπε παιδια αμα σου κατασχεθει δεμα απο το τελωνειο σε ενημερωνουνε ? ειχα παραγγειλει εναν ατμοποιητη απο gb και απο 27 νοεμβριου δεν εχει φτασει ακομα, ειναι unregistered και δεν μπορω να δω που ειναι να ξερω αν απλα εχει αργησει Οχι δεν σε ενημερώνει κανείς.Απο 27/11 δεν εχει ερθει τοτε ξεχνα το..
tritonas00 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μου εδωσαν ενα 60μελο roll upz strawberry που γραφει EXP: 10/17 μυριζει μια χαρα το ατμιζω ή με παει αιμα? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από tritonas00
crisyian Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά την παρασκευή παρέλαβα το predator 228 της wismec με DHL από αποθήκη της cigabuy στην Ευρώπη. Όλα πήγαν καλά. Αλλά αγόρασα κι έναν ατμοποιητή της smok prince από το ίδιο καταστημα, αλλά αυτό το έστειλαν με ΕΛΤΑ από Κινα. Αυτό δε πέρασε. Τα ΕΛΤΑ το βγάλαν απαγορευμένη εισαγωγή. Και λέω τώρα μήπως με DHL περνάνε ευκολότερα; Θα δείξει.
thunderking Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 2:23 ΠΜ, Karamol3golas είπε Ακυρο,αλλα παιζει καμια συνταγη με μπισκοτο με καμαι κρεμα η βανιλια?Χωρις πορτοκαλια κλπ(Προφανως δεν εννοω να εχει 2 αρωματα,μπορει να εχει μια custard κανα δυο μπισκοτακια καμια βανιλια,η εστω καποιο φουντουκι,απλα δεν θελω φρουτα οπως φραουλες λεμονια πορτοκαλια κλπ)..Το stash μου δεν το αναφερω γιατι εγω καμαι 40αρια αρωματα εκ των οποιων τα 35 ειναι για γλυκα τετοιου στυλ,οποτε αντε να μου λειπει 1 αρωμα v-cookies after-8 εθισμος-ναρκωτικο-θεικο............................ Στις 9/2/2018 στις 12:12 ΠΜ, nikoskon είπε Χημικός να υποθέσω; μπα ....προσπαθω να ενημερώνομαι για ψυχολογικους λογους...αλλα και ο κυριος Φαρσαλινος νομιζω το ειχε πει οτι δεν ειναι εκει η τοξινη και τα βαρικα στοιχεια...οτι αρωμα και γευση τοσο περισσοτερη τοξινη και νιτροζαμινη....αλλα φυσικα πολυ πολυ λιγοτερη σε σχεση με το Κ.Τ.
mples Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 11/2/2018 στις 10:00 ΜΜ, fernw_thn_souvla είπε Οχι δεν σε ενημερώνει κανείς.Απο 27/11 δεν εχει ερθει τοτε ξεχνα το.. Όχι φίλε μου να μην το ξεχάσει εγώ παρέλαβα ατμοποιητη χτες από αρχές Νοεμβρίου από GB
Karamol3golas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/2/2018 στις 1:10 ΜΜ, thunderking είπε v-cookies after-8 εθισμος-ναρκωτικο-θεικο............................ μπα ....προσπαθω να ενημερώνομαι για ψυχολογικους λογους...αλλα και ο κυριος Φαρσαλινος νομιζω το ειχε πει οτι δεν ειναι εκει η τοξινη και τα βαρικα στοιχεια...οτι αρωμα και γευση τοσο περισσοτερη τοξινη και νιτροζαμινη....αλλα φυσικα πολυ πολυ λιγοτερη σε σχεση με το Κ.Τ. Σκετο??Τι ποσοστο αραιωσης προτεινεις?
thunderking Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Σκετο??Τι ποσοστο αραιωσης προτεινεις? 10% ενα 10μελο σε 90ml νικοτινης σου και μετα σε ζεστο νερο μπελ μαρυ ανα τακτα χρονικα διαστηματα για μια δυο μερες σερι και εισαι ετοιμος.... Στις 12/2/2018 στις 10:45 ΠΜ, crisyian είπε Παιδιά την παρασκευή παρέλαβα το predator 228 της wismec με DHL από αποθήκη της cigabuy στην Ευρώπη. Όλα πήγαν καλά. Αλλά αγόρασα κι έναν ατμοποιητή της smok prince από το ίδιο καταστημα, αλλά αυτό το έστειλαν με ΕΛΤΑ από Κινα. Αυτό δε πέρασε. Τα ΕΛΤΑ το βγάλαν απαγορευμένη εισαγωγή. Και λέω τώρα μήπως με DHL περνάνε ευκολότερα; Θα δείξει. DHL αυτοι ειναι δικοι τους εκει μεσα σιγα μη δε το περναγαν... λεφτα βγαζουν δε τους συμφερει θα χασουν αρκετους πελατες...
sp3cial Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω κάτι.. τα υγρά αναπλήρωσης περνάνε κανονικά στην Ελλάδα αν τα αγοράσω από εξωτερικό; Ξέρω ότι όλα τα υπόλοιπα κατάσχονται (και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα αυτό!)
palasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αυτά είναι που κανονικά δεν περνάνε με τίποτα αν στα αλλά απλά απαγορεύεται σε αυτά υπάρχει ΕΦΚ και ΦΠΑ
thunderking Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, sp3cial είπε Να ρωτήσω κάτι.. τα υγρά αναπλήρωσης περνάνε κανονικά στην Ελλάδα αν τα αγοράσω από εξωτερικό; Ξέρω ότι όλα τα υπόλοιπα κατάσχονται (και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα αυτό!) περνανε κανονικα τα υγρα ...διαβασε πιο παλια ποστ. βασικα θα στο στειλει με χαρτι εγκρισης βαση ευρωπαικη οδηγιας κλπ κλπ οποτε αν εχει μεσα αυτο τα χαρτακι...............περναει ελευθερα
palasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από υγρά περνάνε μόνο οι πρώτες ύλες εκτός από νικοτίνη και οπωσδήποτε όχι τα έτοιμα. Αυτό με το χαρτάκι που το διάβασες Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από palasd 2
akis_supernatural Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα! Μια βοήθεια.. δυστηχως ο πατέρας μου έσπασε το τανκακι απτό aio και όπως είδα δεν αλλάζει... τωρα είμαι στο ψάξιμο τι άλλο να του πάρω τι θα μου προτείνατε;
sp3cial Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Καλησπέρα! Μια βοήθεια.. δυστηχως ο πατέρας μου έσπασε το τανκακι απτό aio και όπως είδα δεν αλλάζει... τωρα είμαι στο ψάξιμο τι άλλο να του πάρω τι θα μου προτείνατε; Τι ΑΙΟ είχε; Αν θες πάλι ΑΙΟ θα σου πρότεινα aspire pockeX αλλά αν θες να προχωρήσει παραπέρα, ένα Pico 25 με nautilus 2 είναι σούπερ.
akis_supernatural Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Τι ΑΙΟ είχε; Αν θες πάλι ΑΙΟ θα σου πρότεινα aspire pockeX αλλά αν θες να προχωρήσει παραπέρα, ένα Pico 25 με nautilus 2 είναι σούπερ. Είχε το κλασικό το aio. Θέλω κάτι πολύ απλό και πολύ οικονομικό αν γίνεται και joyetech γιατί έχει Καμία 20αρια αντιστάσεις καβάτζα... μηπως έχει βγάλει κανένα καλύτερο; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από akis_supernatural
Προτεινόμενες αναρτήσεις