thunderking Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) η διαφορα στα βαρεα μεταλλα απο 0.05% με 0.03% ειναι απιρομηδαμινη...αν ειναι δυνατον!!! Μόλυβδος Υδράργυρος Αρσενικό Κάδμιο Χρώμιο αυτα ειναι τα βαρεα μεταλλα ...αν ειναι δυνατον!!!εδω τα τρωμε καθε μερα σε ποσοτητες οχι σε 0.03% οσο για τις εμπορικες γλυκερινες καταστηματων ας μας δειξει καποιος απο που τις προμηθευεται την εταιρια τους και την αναλυση του ΕΟΦ οχι της εταιριας του.... με αλλα λογια αγοραζω 80λιτρα chemco για παραδειγμα και τη σπαω σε 100μελα με το ονομα του μαγαζιου μου και τη διανεμω ως 100% καθαρη απο βαρεα μεταλλα.... αντε γεια δλδη..... αποψη μου φυσικα.... 15 ώρες πριν, discoboyminimal είπε υπαρχει διαφορα παιδια.που κατα κυριο βρισκετε στα βαρεα μεταλλα και γι αυτο το λογο τ αποφευγουμε. παλιοτερα ειχα δει αναλυση απο την chemco του συνδεσμου και απο μια αλλη , και ειχαν διαφορες(στα 'χαρτια). 99.8% η chemco , 99.07% νομιζω η δευτερη. διαφορα σε chemco και (pinkmule , tw , flavourart που αγοραζα) δεν ειδα. την αλλη με 99.7% καθαροτητα , δεν την δοκιμασα , γιατι απλα με το που πηρα του συνδεσμου , θεωρησα καλυτερο να χρησιμοποιησω την 'πιο' καθαρη. οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη πανω σ αυτο και σε 5λιτρο και σε 80λιτρο εχει διαφορες...δε μπορεις σε ενα τοσο μεγαλο ογκο λιτρων να απομονωσεις τοσο μηδαμινη ποσοτητα βαρεων .....γιαυτο εχει αυτες τις μηδαμινες διαφορες η καθε αναληση... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από thunderking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 τα ποσοστα ειναι μικρα , ναι. αλλα πες το και ψυχολογικο το θεμα. οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο. αν εχω την επιλογη αναμεσα σε μια βαση που δεν ειναι τοσο καθαρη και σε μια βαση καθαροτερη , εννοειτε θα παω με την καθαροτερη. απο την αλλη , οσο και να το επεξεργαστεις τελειως καθαρο καθαρη βαση δεν προκειτε να βγαλεις. οποτε τα 25ευρα για 1 λιτρο ειναι too much (αν οχι fake οπως ειπατε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, thunderking είπε η διαφορα στα βαρεα μεταλλα απο 0.05% με 0.03% ειναι απιρομηδαμινη...αν ειναι δυνατον!!! Μόλυβδος Υδράργυρος Αρσενικό Κάδμιο Χρώμιο αυτα ειναι τα βαρεα μεταλλα ...αν ειναι δυνατον!!!εδω τα τρωμε καθε μερα σε ποσοτητες οχι σε 0.03% οσο για τις εμπορικες γλυκερινες καταστηματων ας μας δειξει καποιος απο που τις προμηθευεται την εταιρια τους και την αναλυση του ΕΟΦ οχι της εταιριας του.... με αλλα λογια αγοραζω 80λιτρα chemco για παραδειγμα και τη σπαω σε 100μελα με το ονομα του μαγαζιου μου και τη διανεμω ως 100% καθαρη απο βαρεα μεταλλα.... αντε γεια δλδη..... αποψη μου φυσικα.... και σε 5λιτρο και σε 80λιτρο εχει διαφορες...δε μπορεις σε ενα τοσο μεγαλο ογκο λιτρων να απομονωσεις τοσο μηδαμινη ποσοτητα βαρεων .....γιαυτο εχει αυτες τις μηδαμινες διαφορες η καθε αναληση... Χημικός να υποθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν είναι επισκευάσιμος βγάλε το βαμβάκι και πλύντον, κι εγώ έτσι κάνω αν είναι με έτοιμες αντιστάσεις δε γίνεται άκυρο απαντούσα στην προηγούμενη σελίδα εγώ έχω άλλο πρόβλημα φορτιστή έχω τον vc4, τον τελευταίο καιρό κάποιες μπαταρίες σταματάνε να φορτίζουν και πρέπει να τις βγάλω και να τις ξαναβάλω ή είναι full στα 4.1v αντί για 4.2 είναι θέμα των συγκεκριμένων μπαταριών ή του φορτιστή άραγε? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από warlock9_0 δοκάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε αν είναι επισκευάσιμος βγάλε το βαμβάκι και πλύντον, κι εγώ έτσι κάνω αν είναι με έτοιμες αντιστάσεις δε γίνεται άκυρο απαντούσα στην προηγούμενη σελίδα εγώ έχω άλλο πρόβλημα φορτιστή έχω τον vc4, τον τελευταίο καιρό κάποιες μπαταρίες σταματάνε να φορτίζουν και πρέπει να τις βγάλω και να τις ξαναβάλω ή είναι full στα 4.1v αντί για 4.2 είναι θέμα των συγκεκριμένων μπαταριών ή του φορτιστή άραγε? Ποσο καιρο εχεις τις μπαταριες?και ποιες ειναι αυτες?Γιατι ο vc4 ειναι απο τους αρκετα καλους φορτιστες οποτε δυσκολο να δεις εκει προβλημα... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε αν είναι επισκευάσιμος βγάλε το βαμβάκι και πλύντον, κι εγώ έτσι κάνω αν είναι με έτοιμες αντιστάσεις δε γίνεται άκυρο απαντούσα στην προηγούμενη σελίδα εγώ έχω άλλο πρόβλημα φορτιστή έχω τον vc4, τον τελευταίο καιρό κάποιες μπαταρίες σταματάνε να φορτίζουν και πρέπει να τις βγάλω και να τις ξαναβάλω ή είναι full στα 4.1v αντί για 4.2 είναι θέμα των συγκεκριμένων μπαταριών ή του φορτιστή άραγε? Του φορτιστή είναι. Τον ίδιο έχω και έχω το ίδιο (εξαιρετικά σπαστικό!) πρόβλημα. Κάθε φορά παλεύω 10 λεπτά μέχρι να πάρει μπρος και να σταθεροποιηθεί να φορτίζει με μια ταχύτητα πολύ μικρότερη από αυτήν που θα έπρεπε. Βάζω π.χ. 2 μπαταρίες, στην αρχή εννοείται πάει στο μηδέν και δεν φορτίζει και μετά βάλε βγάλε το καλώδιο σταθεροποιείται στο 0.4Α ξερώ 'γω ενώ θα 'πρεπε να είναι στο 1Α. Πήγα αγόρασα νέες μπαταρίες ολοκαίνουργιες, το ίδιο ακριβώς θέμα, καμιά διαφορά. Φταίει το μάπα καλώδιο που έρχεται με την συσκευή. Απλά δεν σηκώνει με τίποτα 2Α που λέει (προσωπικά 1-2 μήνες δούλευε κανονικά) και μετά ξεκινάει αυτά τα χαζά. Όλοι το ίδιο θέμα έχουν εν τω μεταξύ, δεν έτυχε σε μια και 2 συσκευές, απλά είναι μάπα το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακυρο,αλλα παιζει καμια συνταγη με μπισκοτο με καμαι κρεμα η βανιλια?Χωρις πορτοκαλια κλπ(Προφανως δεν εννοω να εχει 2 αρωματα,μπορει να εχει μια custard κανα δυο μπισκοτακια καμια βανιλια,η εστω καποιο φουντουκι,απλα δεν θελω φρουτα οπως φραουλες λεμονια πορτοκαλια κλπ)..Το stash μου δεν το αναφερω γιατι εγω καμαι 40αρια αρωματα εκ των οποιων τα 35 ειναι για γλυκα τετοιου στυλ,οποτε αντε να μου λειπει 1 αρωμα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Karamol3golas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Ακυρο,αλλα παιζει καμια συνταγη με μπισκοτο με καμαι κρεμα η βανιλια?Χωρις πορτοκαλια κλπ(Προφανως δεν εννοω να εχει 2 αρωματα,μπορει να εχει μια custard κανα δυο μπισκοτακια καμια βανιλια,η εστω καποιο φουντουκι,απλα δεν θελω φρουτα οπως φραουλες λεμονια πορτοκαλια κλπ)..Το stash μου δεν το αναφερω γιατι εγω καμαι 40αρια αρωματα εκ των οποιων τα 35 ειναι για γλυκα τετοιου στυλ,οποτε αντε να μου λειπει 1 αρωμα Φαντάζομαι το εχεις, αλλα σε περιπτωση που δεν, δες αυτο https://www.chefsflavours.co.uk/chefsvapour-concentrates/4502-chris-spiffing-cookies-cream.html Δεν είμαι φαν μπισκότου αλλά όλοι μου λένε οτι είναι πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 σκεφτηκα να κανω ενα πειραμα με RDA και πηρα τον Le Concord, δουλευει καλα την πρωτη ημερα και μετα αρχιζει τα νουμερα... Μαλλον βεβαια εγω δεν κανω κατι καλα, πχ δεν τον γεμιζω συχνα οπως απαιτειται αλλα βαριεμαι να κανω αυτη την δουλεια συνεχεια και σκεφτομαι να τον δωσω μολις παραλαβω τον Ζευς. Αν καποιος τον θελει ας μου στειλει μηνυμα. Επισης βαζω τελευταια συρμα alienwire μιας και ειδα οτι ειναι σουπερ συρμα, δυστυχως δεν καθεται καλα, ουτε στον RDA που εχω ουτε στον AMMIT 25, και ξαναγυρισα στο κλασικο Clapton, περιμενω και ενα Ν80 να δω μηπως αυτο ειναι καλυτερο. Εχει τυχει σε κανεναν να μην του καθεται καλα το Alien wire? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Όταν λες δεν σου κάθεται καλά τι έννοιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tornado είπε σκεφτηκα να κανω ενα πειραμα με RDA και πηρα τον Le Concord, δουλευει καλα την πρωτη ημερα και μετα αρχιζει τα νουμερα... Μαλλον βεβαια εγω δεν κανω κατι καλα, πχ δεν τον γεμιζω συχνα οπως απαιτειται αλλα βαριεμαι να κανω αυτη την δουλεια συνεχεια και σκεφτομαι να τον δωσω μολις παραλαβω τον Ζευς. Αν καποιος τον θελει ας μου στειλει μηνυμα. Επισης βαζω τελευταια συρμα alienwire μιας και ειδα οτι ειναι σουπερ συρμα, δυστυχως δεν καθεται καλα, ουτε στον RDA που εχω ουτε στον AMMIT 25, και ξαναγυρισα στο κλασικο Clapton, περιμενω και ενα Ν80 να δω μηπως αυτο ειναι καλυτερο. Εχει τυχει σε κανεναν να μην του καθεται καλα το Alien wire? Ευχαριστω για το αρωμα,θα το δοκιμασω...Επισης τι εννοεις δεν καθεται καλα?Εννοεις οτι επειδη ειναι πλακουτσωτο και χοντρο δεν πιανεται καλα στις βιδες?Εγω θα δοκιμαζα καποιο πιο απλο συρμα,ξεκινα με καποιο kanthal 40αρι η 50αρι σε 8σπρειρες ...Γιατι δεν ειναι για πολυ μεγαλα συρματα,ουτε το deck εχει ουτε το τεραστιο airflow για αλιεν που ειπες,ουτε για κλαπτον πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinarasellas21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 παιδια αμα σου κατασχεθει δεμα απο το τελωνειο σε ενημερωνουνε ? ειχα παραγγειλει εναν ατμοποιητη απο gb και απο 27 νοεμβριου δεν εχει φτασει ακομα, ειναι unregistered και δεν μπορω να δω που ειναι να ξερω αν απλα εχει αργησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 2:35 ΜΜ, Baator είπε Του φορτιστή είναι. Τον ίδιο έχω και έχω το ίδιο (εξαιρετικά σπαστικό!) πρόβλημα. Κάθε φορά παλεύω 10 λεπτά μέχρι να πάρει μπρος και να σταθεροποιηθεί να φορτίζει με μια ταχύτητα πολύ μικρότερη από αυτήν που θα έπρεπε. Βάζω π.χ. 2 μπαταρίες, στην αρχή εννοείται πάει στο μηδέν και δεν φορτίζει και μετά βάλε βγάλε το καλώδιο σταθεροποιείται στο 0.4Α ξερώ 'γω ενώ θα 'πρεπε να είναι στο 1Α. Πήγα αγόρασα νέες μπαταρίες ολοκαίνουργιες, το ίδιο ακριβώς θέμα, καμιά διαφορά. Φταίει το μάπα καλώδιο που έρχεται με την συσκευή. Απλά δεν σηκώνει με τίποτα 2Α που λέει (προσωπικά 1-2 μήνες δούλευε κανονικά) και μετά ξεκινάει αυτά τα χαζά. Όλοι το ίδιο θέμα έχουν εν τω μεταξύ, δεν έτυχε σε μια και 2 συσκευές, απλά είναι μάπα το καλώδιο. ναι το κάνει και αυτό που φορτίζει πιο αργά τώρα που το είπες είδα αρκετό κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-02-2018 12:08 ΚΥΠΡΟΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 05-02-2018 16:40 ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-02-2018 08:03 ΚΥΠΡΟΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-02-2018 10:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 08-02-2018 15:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-02-2018 19:01 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Περασε απο Βενιζελος νομιζω?Την σκαπουλαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι πέρασε. Τη γλίτωσες. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από nrkmaiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις