DimitrisTh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Τα δεματα τα ανοιγουν στο τελωνειο η οχι ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αφου δεν υπαρχει τελωνειο απο Εΰρωπη,πως τα ελεγχουν?Αυτο δεν μπορω να καταλαβω,βαλανε στο βενιζελος να σταματανε πλεον τα παντα για ελεγχο και απο Ευρωπαικες χωρες? Εγω ρωτησα τον Κυπριο και μου ειπε αυτα Hi We ship many packets to Greece every day without any problems. Since we are both EU countries packets don't pass from custom clearances. The packets are discreet of coarse. Kind Regards, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vranjes4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο το Γερμανικο amazon θα περασουν δλδ τελωνειο?Θα μου το αγορασει φιλος που μενει Γερμανια και απο κει θα μου το στειλει ειτε μεσω ταχυδρομιου η καποια εταιρια οπως DHL. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Vranjes4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δεν περνανε τελωνειο,απλα αποτι καταλαβα τα ελεγχουν πριν τα δωσουν πλεον[καποια τουλαχιστον,λογικα παιζει και ο ογκος] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ρε παιδιά, 200 φορές τα ίδια πράγματα. Τι σχέση έχει το ότι δεν υπάρχει τελωνείο μεταξύ των Ευρωπαικών χωρών; Αφήστε το ηλ. τσιγάρο, πες ότι θες να φέρεις πακέτα τσιγάρα ή όπλα ή μαχαίρια, κτλ. Απαγορεύεται από τον νόμο. Άμα το ελέγξουν, που είναι και το πιο πιθανό, θα το κατάσχουν και θα το καταστρέψουν. Το ότι δεν πληρώνεις τελωνείο μεταξύ των Ευρωπαικών χωρών δεν σημαίνει το ότι δεν υπάρχει και κανένας έλεγχος και ότι περνάνε γιούχου τα πάντα. Τα ηλ. τσιγάρα πλέον θεωρούνται καπνικά προιόντα και όπως δεν μπορείς να εισάγεις τσιγάρα από έξω, πλέον δεν μπορείς να εισάγεις και ηλ. τσιγάρα. Τώρα, αν κάποιος θέλει να ρισκάρει και να ποντάρει στο ότι ίσως φανεί κωλόφαρδος και δεν ελεγθεί το δέμα του, γούστο του και καπέλο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 3/2/2018 στις 11:05 ΜΜ, Karamol3golas είπε Δεν ξερω αν γινεται να αναφερω εδω,στειλε pm Οι βασεις του φαρμακειου μονο μουφα δεν ειναι,γιατι σιγουρα δεν περιεχουν νερο βαρεα μεταλλα κλπ,ειδικα μαρκες οπως zarbis και chemco 10 ώρες πριν, palasd είπε Δεν μας έχουν βάλει χέρι ποτέ οπότε μάλλον επιτρέπεται Κανένας δεν μπορεί να σου πει πάρε άφοβα γιατί δεν τους κάνεις μια ερώτηση Πρέπει να ξέρεις τι ζητάς chemco fargon zarbis Συγκεκριμένα έχω πάρει chemco 99.5% VG και δεν ατμιζόταν το υγρό όταν το έφτιαξα,χαλια γέυση.Τίς άλλες μαρκες που είπες(fargon zarbis) δεν τις ξέρω.Αλλα για να ατμίζεται το υγρό θέλει 100% καθαρότητα και όχι 99.5 ή 99.8% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Vranjes4 είπε Απο το Γερμανικο amazon θα περασουν δλδ τελωνειο?Θα μου το αγορασει φιλος που μενει Γερμανια και απο κει θα μου το στειλει ειτε μεσω ταχυδρομιου η καποια εταιρια οπως DHL. Το κακό είναι οτι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ακόμα και σε αυτό αν και κανονικά δεν θα πρεπει να είχες πρόβλημα αφού απαγορεύεται η αγορά οποτε αν στο στείλει κάποιος γνωστός πρεπει να περνάει 8 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Δεν περνανε τελωνειο,απλα αποτι καταλαβα τα ελεγχουν πριν τα δωσουν πλεον[καποια τουλαχιστον,λογικα παιζει και ο ογκος] Και παλι είσαι έτοιμος να ρισκαρεις και αν ναι κάνε το στα μουλοχτα γιατί ο διπλανός μπορεί και να μην έχει καταλάβει οτι ρισκάρει. Επίσης η συναλλαγή γίνεται μέσω pay pal οποτε στην στραβη να μην χάσεις τα λεφτά σου (δεν είναι σαν τον κινέζο αυτός ξέρει που στέλνει 3 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Συγκεκριμένα έχω πάρει chemco 99.5% VG και δεν ατμιζόταν το υγρό όταν το έφτιαξα,χαλια γέυση.Τίς άλλες μαρκες που είπες(fargon zarbis) δεν τις ξέρω.Αλλα για να ατμίζεται το υγρό θέλει 100% καθαρότητα και όχι 99.5 ή 99.8% Φιλέ μου θα σε απογοητευσω αλλά 100% γλυκερίνη δεν υπάρχει αμα δεν σου κάθεται καλά του συνδέσμου δοκίμασε μια και τις φαργκον και αμα δεν σου καθήσει και αυτή καλά (δεν είναι αναγκη καμια μεγάλη ποσότητα 5 με 10 μλ) τοτε πας για pink mule με 20 ευρώ το λίτρο η 45 τα τρια λίτρα . Εγώ πάντως τώρα έχω μαγειρέψει με γλυκερίνη της ecig σκέτη που ατμισα δεν μου έβγαλε κάτι διαφορετικό περιμένω να δω πως είναι και σε μίξη Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από palasd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, palasd είπε Το κακό είναι οτι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ακόμα και σε αυτό αν και κανονικά δεν θα πρεπει να είχες πρόβλημα αφού απαγορεύεται η αγορά οποτε αν στο στείλει κάποιος γνωστός πρεπει να περνάει Και παλι είσαι έτοιμος να ρισκαρεις και αν ναι κάνε το στα μουλοχτα γιατί ο διπλανός μπορεί και να μην έχει καταλάβει οτι ρισκάρει. Επίσης η συναλλαγή γίνεται μέσω pay pal οποτε στην στραβη να μην χάσεις τα λεφτά σου (δεν είναι σαν τον κινέζο αυτός ξέρει που στέλνει Φιλέ μου θα σε απογοητευσω αλλά 100% γλυκερίνη δεν υπάρχει αμα δεν σου κάθεται καλά του συνδέσμου δοκίμασε μια και τις φαργκον και αμα δεν σου καθήσει και αυτή καλά (δεν είναι αναγκη καμια μεγάλη ποσότητα 5 με 10 μλ) τοτε πας για pink mule με 20 ευρώ το λίτρο η 45 τα τρια λίτρα . Εγώ πάντως τώρα έχω μαγειρέψει με γλυκερίνη της ecig σκέτη που ατμισα δεν μου έβγαλε κάτι διαφορετικό περιμένω να δω πως είναι και σε μίξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Φυτική 100% λέει. Νομίζω ότι άλλο είναι η καθαρότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω τι σημαίνει πάντως με της royal vape απολαμβάνω άτμισμα ενώ με της chemco 99.5% VG μόλις το έφτιαξα το μίγμα μετά απο λίγα ατμίσματα το πέταξα στα σκουπίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 θα συμφωνήσω με τον papoys1 αυτό το 100% πηγαίνει στο φυτική και όχι στην καθαρότητα εκτός και αν είναι η μοναδική στον κόσμο με αυτήν την καθαρότητα. Αλλά για να λέμε την αλήθεια δεν είναι και φθηνή το αντίθετο θα έλεγα αφού σε τιμή λίτρου ξεπερνάει και την pink mule που θεωρείτε μια από τις καλύτερες βάσεις . Όσο για τις chemco ναι δεν είσαι ο πρώτος που αναφέρει θέμα με τις συγκεκριμένη σε αρκετούς βγάζει μια γεύση χορταλίλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως εδώ και μήνες με την chemco και άλλοι πόσοι τους φτιάχνω υγρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αγορασμένη πάντα από φαρμακείο της γειτονιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Δεν ξέρω τι σημαίνει πάντως με της royal vape απολαμβάνω άτμισμα ενώ με της chemco 99.5% VG μόλις το έφτιαξα το μίγμα μετά απο λίγα ατμίσματα το πέταξα στα σκουπίδια Μου εχει τυχει το αγαπημενο μου αρωμα που κανω σολο να φτιαξω ενα batch που με το που εκανα εκαιγε αντιστασεις κλπ,οποτε ισως απλα κατι ετυχε...Αν βαλεις και ατμισεις σκετη βαση,ειτε αυτη που προτεινες ειτε καποια απο το φαρμακειο,θα δεις οτι η διαφορα αν υπαρχει θα ειναι μηδαμινη..Οποτε εστω οτι η chemco(εγω αυτη χρησιμοποιω και δεν εχει βγαλει θεμα) σου βγαζει περιεργη γευση,γιατι οντως εχω δει ποστ οπου αν και πολυ μικρο ποσοστο λενε πως βγαζει περιεργη γευση,δοκιμασε και καποια αλλη που αναφερθηκε παραπανω,.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Όλες "φυτικές γλυκερίνες" είναι, vg αυτό σημαίνει, Vegetable Glycerine. Το να μπορεί κάποιος να ανιχνεύει διαφορά ανάμεσα στην 99.8% καθαρότητα και στην 100% μου κάνει ψιλό-δύσκολο, πιο πιθανό να στρογγυλοποίησε το μαγαζί την καθαρότητα μου φαίνεται πιο πιθανό για να την πουλάει στον 10πλάσιο της κανονικής τιμής. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω διαφορά στην γεύση ανάμεσα στου Συνδέσμου και στις "καλές", όλες το ίδιο μου φαίνονται, αλλά και να είχε σόρρυ, αλλά δεν δίνω 2.5 ευρώ να πάρω 100 ml εκεί που με τα ίδια λεφτά παίρνω ολόκληρο λίτρο. Και μιλάω για διαφορά στην σκέτη βάση, γιατί μέσα σε υγρό παίζουν 1002 πράγματα ρόλο, μπορεί το υγρό και η συνταγή να ήταν μάπα και να έπεσε το φταίξιμο και καλά στην vg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vranjes4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγω δεν ενδιαφερομαι για αγορα υγρων αλλα για ενα vape kit της Smok,που εδω Ελλαδα δεν υπαρχει...συγκεκριμενα το Smok G-Priv 2 η luxe εκδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις